Nije nemoguce da ovi padnu u Velsu. Promasili penal u 99., dlabe sanse da budu prvi u grupi, nokautirani veceras. Sve se nadam da nece dobiti Vels.bordobijeli je napisao/la:Pa ako dobijes 2-0 a izgubis u Portugalu bit ces treci u grupi .DamirT je napisao/la:Ma dobijamo Rumuniju bar 2 razlike tamo.Poslije dugog putovanja i zutih odnosno crvenih kartona oni su desetkovani i jos nasi ce sigurno od starta napadat,a i nasi ce imati veci motiv da ih pobijede jer su nas pobijedili kod nas i jos su neporazeni.Uglavnom bar 0-2 za nas
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
Nadam se da si ironican. Covjek je imao Pirica, Mihojevica, Memiju, Milosevica, Hadziahmetovica, Bajica, Hodzica, Prevljaka...Rokoko87 je napisao/la:Nije Nestor kriv što je dobio lošu generacijuMoggi je napisao/la:ako se ne plasiramo opet je nestor kriv jer smo dobili ovakvu ćabensku grupu gdje samo protiv lihta mos pisat sigurne bodove
BHF
ja tacno, zaboravili smo da igraju i sa velsom koji mi se cini bolji od svicarske
danas protiv ovih sekundu nisam strepio, a bogamk velsani su bili tvrdji, a ona utakmicu u gostima je jedna od onih kad ti sve ide i ulazi da opucas trepavicom
danas protiv ovih sekundu nisam strepio, a bogamk velsani su bili tvrdji, a ona utakmicu u gostima je jedna od onih kad ti sve ide i ulazi da opucas trepavicom
Zadnja izmjena: Moggi, dana/u 07 sep 2018, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Zarathustra
- prisonbreak
- Kontakt:
Portugalce sigurno mozemo dobiti, a i ovi su veceras masakrirali svoju ekipu sa dva crvena, znaci jako moguce je da uzmeml svije pobjede.
Imal prijenos sada protiv Rumuna?
Imal prijenos sada protiv Rumuna?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Po meni smo mi u najboljoj situaciji jer mi vec imamo osvojene bodove, a kroz neko pracenje fudbala i iskustvo na osnovu toga takve ekipe obicno idu dalje. Ali vidjeti cemo, uvijek se neki rezultati prognoziraju pa bude tu prosipanja bodova.
Vels nema ni za sta da igra, dok Portugalci su jos uvijek u igri, tako da ocekujem tu laganu pobjedu Portugalca protiv Velsa koji je danas jedva pobjedio Lihenstajn
Ovaj catakovic ima stvarno dobru tehniku, moze se razviti u dobrog igraca
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
kao da im je olaksavajuca okolnost da moraju pobijediti, a ne vjerujem u price o nedostatku motiva, ima ga vala uvijek pa makar bio samo prestiz i sjebati nekome planove, vec je vise pitanje kvaliteta i mogućnostiVucevich je napisao/la:Vels nema ni za sta da igra, dok Portugalci su jos uvijek u igri, tako da ocekujem tu laganu pobjedu Portugalca protiv Velsa koji je danas jedva pobjedio Lihenstajn
danas od ovih smo bili jednostavno mnogo bolji
Zarathustra
ljudi jedva dobili LihenstajnMoggi je napisao/la:kao da im je olaksavajuca okolnost da moraju pobijediti, a ne vjerujem u price o nedostatku motiva, ima ga vala uvijek pa makar bio samo prestiz i sjebati nekome planove, vec je vise pitanje kvaliteta i mogućnostiVucevich je napisao/la:Vels nema ni za sta da igra, dok Portugalci su jos uvijek u igri, tako da ocekujem tu laganu pobjedu Portugalca protiv Velsa koji je danas jedva pobjedio Lihenstajn
+ fali im par igraca
a danas smo ih srusili. najjaci mi je bio onaj sut onog 'vanserijskog' talenta Oberlina koji je zavrsio u oblacima
a teze je dobiti liht nego izvuci x protiv PortugalaVucevich je napisao/la:ljudi jedva dobili LihenstajnMoggi je napisao/la:kao da im je olaksavajuca okolnost da moraju pobijediti, a ne vjerujem u price o nedostatku motiva, ima ga vala uvijek pa makar bio samo prestiz i sjebati nekome planove, vec je vise pitanje kvaliteta i mogućnostiVucevich je napisao/la:Vels nema ni za sta da igra, dok Portugalci su jos uvijek u igri, tako da ocekujem tu laganu pobjedu Portugalca protiv Velsa koji je danas jedva pobjedio Lihenstajn
+ fali im par igraca
a danas smo ih srusili. najjaci mi je bio onaj sut onog 'vanserijskog' talenta Oberlina koji je zavrsio u oblacima

kako sam se sasro kod tog slobodnjaka reko evo sjeba se sve, kad ga covjek posla do bilinog pupak mi se odveza od smijeha
Zarathustra
-
- Kontakt:
Rumuni i proslu utakmicu i veceras 2 crvena pored toga mnogo zutih kartona . vjerovatno nece biti 3-4 igraca koji su standardni , samo po ovim kartonima ovi su zestoki mesari bit ce gadno .

Velika većina njih je svoje seniorske minute upisala u toj užasnoj ligi, u qurcu bi se prodali Menalo, Ćavar, Lončar, Memija, Mihojević (ma u suštini svi) da nisu pružali dobre partije u užasnoj ligi.Vucevich je napisao/la:
da Catakovic nije pobjegao u Slovacku ne bi nista od njega bilo
prodali ga za 100 hiljada eura jedva
a naravno da se smije ligi kad je medju najgorim u citavoj Evropi, to rezultati potvrduju. To sto ima talentovanih igraca u ligi (sto je i uvijek bilo) ne znaci da sama liga nije uzasna. I transferi koji klubovi prave jesu smijesni, najveci transfer u historiji ligi je milion eura kada igraci danas idu za preko 50 miliona redovno. Dinamo prodao nekog juniora koji nije odigrao minute seniorskog fudbala za vise nego sto je bilo koji bh klub ikad prodao igraca
sad ovo sto je Vinko poslozio ekipu predvodena igracima koji igraju u inostranstvu odjednom znaci da liga valja?
A ta konstatacija da neko nije negdje otišao šta bi onda bilo sa njim je svakako besmislena za ovu raspravu, pa normalno da će postati bolji igrač na većem nivou i među većom konkurencijom, eto Modrić bi danas bio Modrić da je ostao u Dinamu, kakva je to logika?
Nigdje nisam napisao da je užasna liga kvalitetnija od bilo koje lige gdje sada igraju ovi momci, nego sam rekao da i u užasnoj ligi pored svih osporavanja, omalovažavanja, bruka, sramota, katastrofa i čega sve ne, ima itekako kvaliteta i nadam se da će ga u budućnosti aBd biti još više, iako bi dosta ljudi odmah ugasilo ligu i posadili bi krompir na premijerligaške terene jer od nje nema nikakve koristi. E evo vidite da itekako ima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma dobro to je sad neka druga rasprava, poenta ovog posta je nešto sasvim drugo, nadam se da si skontao o čemu je riječjapa je napisao/la:A dijaspora svakako nece presusiti jer svakodnevno ljudi odlaze vise nego u ratu tako da ce to i u buducnosti biti nepresusan izvor veci nego sto je sadaRaonffa je napisao/la:Od svega ovoga mi je najdraže što je 95% kadra igralo ili igra našu ligu i ponikli su u našim klubovima. U inat ovim što smatraju da u našoj ligi nema nikakvog kvaliteta ni budućnosti i da ćemo biti u rangu Andore kada presuši dijaspora.Problem nase lige nece biti samo uslovi i infrastruktura vec i broj djece u fudbalskim skolama, ljudi masovno sele, generacije ucenika su sve manje i manje samim tim sve manje i manje kvalitetnih igraca cemo davati. Da bude veca ironija uslovi za trening u BiH ce biti sve bolji i bolji samo je problem sto ce djece biti sve manje i manje jer ljudi odlaze masovno, tako da ovi sto misle da ce dijaspora da presusi grdno se varaju, naprotiv dijasporski izvor ce biti sve veci i veci.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Šalji djecu u Luxemburg gdje se igra pravi fudbal.
Ma skontao sam ja i meni je drago da ih ima puno iz nase lige to je dobra stvar jer ipak ti igraci ponikli kod nas ce nama pare donositi pogotovo ovi sto su u klubovima trenutno a ne dijasporci. Ali ja sam htio da ukazem na problem, sve ce manje biti dobrih igraca iz nase lige (a realno ni sada ne proizvodimo bogzna sta) jer je sve manji broj djece.
- JohnCleese
- Kontakt:
Prelijepa tekma
Uspio sam ispostovati i sebe i ovu generaciju pa da ih makar jednom ispratim uzivo dok ne bude kasno. Ambijent nekako nestvaran za nase uobicajno sivilo. Trening centar pun pogodat, bas standard za sebe. Tribina prepuna za mene nepoznatnih ali nekako blagih lica, u zraku se osjeti zdrava atmosfera, bez napetosti. 5-6 metara si od terena i ne smeta ti nikava zastitna mreza niti konstrukcije klupa za rezerne igrace. To je prvi pozitivan dojam, drugi naravno bez kojeg bi i ovo prvo proslo neprimjetno jest partija na terenu.
Momci svaka cast vama i strucnom stabu
Pohvala svakom kritka nikom.
Gojak majstor igre. Na svakom dijelu terena vidi se kvalitet i iskustvo nad protivnikom. Plus nisam siguran da li je pokazao i najveci radijus kretanja ili je to kretanje 100% produktivno, ali svejedno bravo.
Demirovic skolovan napadac koji nevjerovatno puno radi i bez lopte. Tu u blizini bila njegova porodica pa je bilo i malo sege
Menalo, Mihojevic i Cavar su vrlo dobri danas. Jos ako/kad ovi igraci sa takvim potencijalom dodju u takmicarskoj formu iz svojih klubova bit ce tesko pretpostaviti gdje su nam gornje granice.
Mico dosta disciplinovan igrac u odbrambenom dijelu, a nezgodan naprijed. Mozda da ubuduce izbaci dodir viska s loptom.
Kapiten kapitenski.
Kadusic malo lud, a nevjerovatno zahvalan.
Radeljic poslije prve greske kad je izgubio loptu koju nije izbacio na vrijeme dvojica/trojica likova malo spaljenih od zivota, ali teski navijaci sto dalo primijetiti pocese dobacivati Vinku kako gura nespremnog igraca. Poslije tog perfektna partija, momci vremenom promijenise misljenje. Sad kontam pa navijaci uzivo vazda bili iskreniji, realniji i pragmaticniji nego pojedini sto se kriju iza foruma
Dalje, ulaze igraci s klupe a kvalitet igre ne pada, vec cisto osvjezavanje igre.
Na kraju igrac koji me najvise dojmio je Loncar
Vjerovatno je opravdano bio u sjeni nekih drugih igraca kada se govorilo o karijeri u buducnosti i kontekstu A- selekcije, ali nikakvo iznenadjenje nece biti ako bi uspio najvise.
Nekako sam se napunio optimizmom da uopste ne dovodim u pitanje konacan uspjeh i pored nepovoljne situacije u grupi. Imam osjecaj da sve zavisi od nas i ako budu htjeli, a hoce, dobit ce ih sigurno i to obje

Uspio sam ispostovati i sebe i ovu generaciju pa da ih makar jednom ispratim uzivo dok ne bude kasno. Ambijent nekako nestvaran za nase uobicajno sivilo. Trening centar pun pogodat, bas standard za sebe. Tribina prepuna za mene nepoznatnih ali nekako blagih lica, u zraku se osjeti zdrava atmosfera, bez napetosti. 5-6 metara si od terena i ne smeta ti nikava zastitna mreza niti konstrukcije klupa za rezerne igrace. To je prvi pozitivan dojam, drugi naravno bez kojeg bi i ovo prvo proslo neprimjetno jest partija na terenu.
Momci svaka cast vama i strucnom stabu

Pohvala svakom kritka nikom.
Gojak majstor igre. Na svakom dijelu terena vidi se kvalitet i iskustvo nad protivnikom. Plus nisam siguran da li je pokazao i najveci radijus kretanja ili je to kretanje 100% produktivno, ali svejedno bravo.
Demirovic skolovan napadac koji nevjerovatno puno radi i bez lopte. Tu u blizini bila njegova porodica pa je bilo i malo sege

Menalo, Mihojevic i Cavar su vrlo dobri danas. Jos ako/kad ovi igraci sa takvim potencijalom dodju u takmicarskoj formu iz svojih klubova bit ce tesko pretpostaviti gdje su nam gornje granice.
Mico dosta disciplinovan igrac u odbrambenom dijelu, a nezgodan naprijed. Mozda da ubuduce izbaci dodir viska s loptom.
Kapiten kapitenski.
Kadusic malo lud, a nevjerovatno zahvalan.
Radeljic poslije prve greske kad je izgubio loptu koju nije izbacio na vrijeme dvojica/trojica likova malo spaljenih od zivota, ali teski navijaci sto dalo primijetiti pocese dobacivati Vinku kako gura nespremnog igraca. Poslije tog perfektna partija, momci vremenom promijenise misljenje. Sad kontam pa navijaci uzivo vazda bili iskreniji, realniji i pragmaticniji nego pojedini sto se kriju iza foruma

Dalje, ulaze igraci s klupe a kvalitet igre ne pada, vec cisto osvjezavanje igre.
Na kraju igrac koji me najvise dojmio je Loncar

Nekako sam se napunio optimizmom da uopste ne dovodim u pitanje konacan uspjeh i pored nepovoljne situacije u grupi. Imam osjecaj da sve zavisi od nas i ako budu htjeli, a hoce, dobit ce ih sigurno i to obje

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ovu sliku treba poslati svim političarima, nacionalnim ideolozima, velikim B-H-S-ima, kenjatorima da vide šta znači zajedništvo i šta to zajedništvo može donijeti. Djeca svih nacija i vjera, odrasla u našem blatu i igrajući lopte po ovim našim pašnjacima, neopterećena ratovima, zajedno gaze svakog ko im stane na crtu. Aferim.Vucevich je napisao/la:
koji je ovaj gologuzi izmedju cavara i memije?
joj mice i face:-)
bio sam na tekmi i momci strasno dobro i zrelo igraju.
jedini kojem ne bih dao prolaznu ocjenu je kuzmanovic, prvo ok ali u drugom je ukakio sve sto je dirnuo.
radeljic me pozitivno iznenadio.
gojak i demir odskacu snagom i zreloscu. steta da demir nema mjesta u alavesu ali on ce jednostavno morati uspjeti u karijeri.
menalo izgubio par kriticnih lopti, malo neozbiljan ali dobar.
steta ce biti ak ne uspijemo a biti ce jako tesko.
joj mice i face:-)
bio sam na tekmi i momci strasno dobro i zrelo igraju.
jedini kojem ne bih dao prolaznu ocjenu je kuzmanovic, prvo ok ali u drugom je ukakio sve sto je dirnuo.
radeljic me pozitivno iznenadio.
gojak i demir odskacu snagom i zreloscu. steta da demir nema mjesta u alavesu ali on ce jednostavno morati uspjeti u karijeri.
menalo izgubio par kriticnih lopti, malo neozbiljan ali dobar.
steta ce biti ak ne uspijemo a biti ce jako tesko.
- prisonbreak
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.