Jel to onaj što je u ponudi uz moja tv?bega_afc je napisao/la:Meizu M6 Note DS 4/64 za 240 KM...
Vjerujem jako dobra kupovina. Imao neko mozda iskustva?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mislim za ove pare da ne moze biti promasaj, kako god da okrenes. Plus 2y garancija. Plus nece sluziti za igranje igrica.Penaltiky je napisao/la:Nisam imao iskustva al sam malo upratio na redditu da ga hvale ko što su Xiaomi kad je uzimao zamaha.bega_afc je napisao/la:Meizu M6 Note DS 4/64 za 240 KM...
Vjerujem jako dobra kupovina. Imao neko mozda iskustva?
Odnedavno koliko mi se cini.Brokula je napisao/la: Jel to onaj što je u ponudi uz moja tv?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
ma ja ono je zajedno ekran i onaj panel, uglavnom to dvoje se dobije i alat uz to da možes i samBrokula je napisao/la:Pa zar ovo što ferdy postavlja sa alliexpressa nije cijeli display? vidim da imaju nekakvi čipovi na onim slikama. Jbg telefon sasvim normalno radi, samo boja sve više obuzima telefon
kad sam ja uzimao za ovaj j5 tad je bio kineski i 100% svjetlost uvijek ne može se smanjiti, pa samo to provjeri prije kupovine iako u opisu ne piše ništa oko toga
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ove što sam ja gledao na alliexpress piše da se može regulisati svjetlost.Azpi je napisao/la:ma ja ono je zajedno ekran i onaj panel, uglavnom to dvoje se dobije i alat uz to da možes i samBrokula je napisao/la:Pa zar ovo što ferdy postavlja sa alliexpressa nije cijeli display? vidim da imaju nekakvi čipovi na onim slikama. Jbg telefon sasvim normalno radi, samo boja sve više obuzima telefon![]()
kad sam ja uzimao za ovaj j5 tad je bio kineski i 100% svjetlost uvijek ne može se smanjiti, pa samo to provjeri prije kupovine iako u opisu ne piše ništa oko toga
https://www.aliexpress.com/item/Regulat ... autifyAB=0
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
samo pripazi na model, mislim da iza beterije imas tačan koji je, ali to je to ovaj pin se provuce kroz kučište i iza se uključi, a onda ovo sve zaljepis i to je toBrokula je napisao/la:Ove što sam ja gledao na alliexpress piše da se može regulisati svjetlost.Azpi je napisao/la:ma ja ono je zajedno ekran i onaj panel, uglavnom to dvoje se dobije i alat uz to da možes i samBrokula je napisao/la:Pa zar ovo što ferdy postavlja sa alliexpressa nije cijeli display? vidim da imaju nekakvi čipovi na onim slikama. Jbg telefon sasvim normalno radi, samo boja sve više obuzima telefon![]()
https://www.aliexpress.com/item/Regulat ... autifyAB=0
meni je gore bilo skidanje dosta, nisam imao onaj heatgun pa sa fenom nije baš tako lahko, ali jer se ionako baca nekako sam ga isčupo
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Hajd jarane platim ti i popraviš mi za stoju, moj materijal

za stoju može, ako ga polomim taman je ovaj ekran ispod stoje da ti refundiram materijal, još sam dobarBrokula je napisao/la:Hajd jarane platim ti i popraviš mi za stoju, moj materijal![]()
ma nije bgm vidi i u par radnji jer pitanje je hoce li dici nos jer donosis ekran narucen iz kine bla bla, i kakvu ce ti cijenu puci
a imas mjesec dok dodje iz kine možes pregledat na youtube tutoriala more, da znaš žmireci
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ja dobavljam ti rasparcavas?Penaltiky je napisao/la:Azpi je napisao/la:Ma opet eto 710 KM radi carine i pdva, steta 150km tacno das drzavi
Jedino nekog iz hr ufatiti da naruci oni su u eu nemaju carineNije ratno profiterstvo, al dok se ne zarati da ubodemo za odojka i par gajbi tuzlakaRigoletto je napisao/la:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Non stop mi se javlja neki zvuk kao notifikacija il sta vec nemam pojma,al kad uzmem telefon nema ništa na njemu (J7 2016).
Smeta mi kad slušam muziku,prekida,a ne mogu skontat odkud dolazi da ukinem,je li iko imo sličan problem?
Smeta mi kad slušam muziku,prekida,a ne mogu skontat odkud dolazi da ukinem,je li iko imo sličan problem?
More. Samo da se zarati da kapital uzmemo pa da kasnije budemo ugledni bizmismeni.Rigoletto je napisao/la:Ja dobavljam ti rasparcavas?Penaltiky je napisao/la:Azpi je napisao/la:Ma opet eto 710 KM radi carine i pdva, steta 150km tacno das drzavi
Jedino nekog iz hr ufatiti da naruci oni su u eu nemaju carineNije ratno profiterstvo, al dok se ne zarati da ubodemo za odojka i par gajbi tuzlakaRigoletto je napisao/la:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Gdje si sakrio tablete?Dzoni je napisao/la:Non stop mi se javlja neki zvuk kao notifikacija il sta vec nemam pojma,al kad uzmem telefon nema ništa na njemu (J7 2016).
bega_afc je napisao/la:Gdje si sakrio tablete?Dzoni je napisao/la:Non stop mi se javlja neki zvuk kao notifikacija il sta vec nemam pojma,al kad uzmem telefon nema ništa na njemu (J7 2016).
Misliš da bi to moglo bit?
Nije mi se jednom desilo kad ocekujem neku poruku ili mail.Dzoni je napisao/la:Misliš da bi to moglo bit?bega_afc je napisao/la:Gdje si sakrio tablete?Dzoni je napisao/la:Non stop mi se javlja neki zvuk kao notifikacija il sta vec nemam pojma,al kad uzmem telefon nema ništa na njemu (J7 2016).
Salu na stranu, mogao si proguglati...
?
Mogao sam da znam sta ustvari trazim. 
Evo uradio sam ovo pa cemo vidjet sta ce se desit.
Nadam se da i ovaj telefon nece dozivjeti sudbinu prethodnika,kojeg sam razbio.
Evo uradio sam ovo pa cemo vidjet sta ce se desit.
Nadam se da i ovaj telefon nece dozivjeti sudbinu prethodnika,kojeg sam razbio.
Nije do toga.
God Damnit.
God Damnit.
uradi factory reset, to ti je najsigurnijeDzoni je napisao/la:Nije do toga.
God Damnit.
A ne mogu imam pun **** stvari na telefonu.
pa nije 92. poboguDzoni je napisao/la:A ne mogu imam pun **** stvari na telefonu.
backup odradi na cloud i to je sva pamet
imas na mega 50GB besplatno
Za mene ko da je '84. 
Trenutno korisnika/ca: ArmandoMarenzi, BaiMai i 1 gost.