kakva dva navrata govoris,mozda poslije agresije. Od 81/82 do 1985 u FKS , potom CZ , pa Harts(ostavio traga).Postujem ga i sad , ali sam ga vise postovao i kad je ispadao od Albanaca(tad nije imao 2 igraca).
kakva dva navrata govoris,mozda poslije agresije. Od 81/82 do 1985 u FKS , potom CZ , pa Harts(ostavio traga).Postujem ga i sad , ali sam ga vise postovao i kad je ispadao od Albanaca(tad nije imao 2 igraca).
Nemoj, na to su osjetljivi.Virtu4l je napisao/la:Eto baš se kod vas lomi, pa niste Općina Centar.
A ti si onaj pisac na yt.bihuzur je napisao/la:pisem poezije
dje to?MocMahale444 je napisao/la:A ti si onaj pisac na yt.bihuzur je napisao/la:pisem poezije
"Mala moja rutaviH je nogu mili brate prici joj ne mogu"
Na bibijadi.bihuzur je napisao/la:dje to?MocMahale444 je napisao/la:A ti si onaj pisac na yt.bihuzur je napisao/la:pisem poezije
"Mala moja rutaviH je nogu mili brate prici joj ne mogu"
Jel preklopivi krov kao na zapadu?svrakino1921 je napisao/la:PREKO 10 000 MJESTA CE IMATI STADION GRBAVICA POKRIVENIH
Ovi nasi politicari ko rok zvijezde kako ulazetuzlak1987 je napisao/la:avenija je napisao/la:SDA vecerastuzlak1987 je napisao/la:Zenicani cujem da ste napunili arenu jel to Bosna ili Celik igrao?
Sutra SDP
Ne znam zasto svi pocinju kampanju iz Zenice, izgleda da se kod nas lomi cijela stvar, samo da hoce proci ovi izbori sto prije
Mejdan zadnji put bio ovako pun kada je Makabi gostovao
Ka's se zenit'? Prodje ti zivot na forumu budalice...svrakino1921 je napisao/la:PREKO 10 000 MJESTA CE IMATI STADION GRBAVICA POKRIVENIH
Ovo su oni odvrnuli šarafe prije nevremena da im nevrijeme besplatno sruši tribinu jer će se na zapadu graditi nova od 12 hiljada sjedećih mjesta sa bordelom, salonom, fan shopom i mesnicom Brajlović.sviunapad1010 je napisao/la:Jel preklopivi krov kao na zapadu?svrakino1921 je napisao/la:PREKO 10 000 MJESTA CE IMATI STADION GRBAVICA POKRIVENIH
http://www.nezavisne.com/novosti/drustv ... deo/127931
Ko ce platiti porez?
Ljudi dragi, valjda se i nas iz Vareša pita nešto. Tražite mu drugu lokaciju, mi ga nećemoBeton je napisao/la:Shulle, zvao me jaran iz Ministarstva za raseljena lica i kaže da si dobio donaciju za povratak u Vareš. Ne moraš više živjeti kao podstanar u Ortijesu i što je najbitnije ne može te više niko siliti da navijas za Svinjski, selam i nema na čemu.
Rekao sam ti prijatelju da puno ne brines. On ide u Borovicu i bit će smješten u ograđenom i dobro čuvanom toru.alacious je napisao/la:Ljudi dragi, valjda se i nas iz Vareša pita nešto. Tražite mu drugu lokaciju, mi ga nećemoBeton je napisao/la:Shulle, zvao me jaran iz Ministarstva za raseljena lica i kaže da si dobio donaciju za povratak u Vareš. Ne moraš više živjeti kao podstanar u Ortijesu i što je najbitnije ne može te više niko siliti da navijas za Svinjski, selam i nema na čemu.
prisonbreak je napisao/la:
Ima li Ministarstvo za raseljena lica nadleznost nad klubovima, da nekako vrate Velez pod BB?Beton je napisao/la:Shulle, zvao me jaran iz Ministarstva za raseljena lica i kaže da si dobio donaciju za povratak u Vareš. Ne moraš više živjeti kao podstanar u Ortijesu i što je najbitnije ne može te više niko siliti da navijas za Svinjski, selam i nema na čemu.
Moram jarana pitati, ali mislim da se bez sudske odluke u tom slučaju ništa ne može.Rigoletto je napisao/la:Ima li Ministarstvo za raseljena lica nadleznost nad klubovima, da nekako vrate Velez pod BB?Beton je napisao/la:Shulle, zvao me jaran iz Ministarstva za raseljena lica i kaže da si dobio donaciju za povratak u Vareš. Ne moraš više živjeti kao podstanar u Ortijesu i što je najbitnije ne može te više niko siliti da navijas za Svinjski, selam i nema na čemu.
amaw krepoHordashBistrik je napisao/la:Dali manjejaki navijaju za BiH protiv irske jer se njihov sef borio da ove drzave uopste ne bude
Sreca pa su branioci bili tuHordashBistrik je napisao/la:Dali manjejaki navijaju za BiH protiv irske jer se njihov sef borio da ove drzave uopste ne bude
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Hrammm1921, laszlo, zlatandr i 21 gost.