U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- bosnacazin
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Zna li neko kakva je situacija sa Jukićevom ozljedom? Vidim ga na toj slici iz svlačionice pa kontam da ima onda šanse da igra u Rumuniji. Kako bi nam on legao u toj utakmici, po meni dosta bolji igrač od Menala, a o razlici sa Mićom da i ne pričam...
Anele reći ću te Odi!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Jel se u ovim kvalifikacijama gleda medusobni skor ili gol razlika?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Medjusobni skorSalih1984 je napisao/la:Jel se u ovim kvalifikacijama gleda medusobni skor ili gol razlika?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
kuzmanovic samo treba vani a uci catak ili peco, al aj ti sta pametuj covjeku koji ima 5/5 pobjeda zaredom
Zarathustra
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Bit ce svega u Rumuniji jer avi znamo kakvi su to cigani,bit ce udaranja,provociranja,pritiska na sudije i mislim ako izdrzimo prvo poluvrijeme da ne primimo gol da ce poslije biti mnogo lakse.
Sigurno je i mec protiv Portugala ostavio traga na njima,samo neka daju sve od sebe i ja zadovoljan kako god da zavrsi.
Sigurno je i mec protiv Portugala ostavio traga na njima,samo neka daju sve od sebe i ja zadovoljan kako god da zavrsi.
Vjerovatno covjek na treningu vidi nesto u Kuzmanovicu, a moguc je i taj momenat ne mijenjaj ekipu koja pobjedjuje. Imam osjecaj da ce se u Rumuniji iskupiti!
Sto se tice Rumuna, znam samo da ce dobro istuci nase igrace jer igraju preprljavo, na granici zutog i crvenog kartona, a to svjedoce njihove zadnje utakmice.
Nasi igraci trebaju biti itekako pametni. Ne sumnjam u pozitivan rezultat, samo da Gojak bude fit (ako sam dobro upratio ima nekakve problemcice).
18 bodova dva kola prije kraja i druga pozicija ti itekako upitna!
Sto se tice Rumuna, znam samo da ce dobro istuci nase igrace jer igraju preprljavo, na granici zutog i crvenog kartona, a to svjedoce njihove zadnje utakmice.
Nasi igraci trebaju biti itekako pametni. Ne sumnjam u pozitivan rezultat, samo da Gojak bude fit (ako sam dobro upratio ima nekakve problemcice).
ko je dobio crveni karton kod Rumuna i koliko su bitni ti isti igrači za njihovu repku?
Kako je to Kuzmanović koji je upao u postavu zbog povrede Jukića član "ekipe koja pobjeđuje"? On baš odudara na terenu kao najslabija karika u prvih 11, ali moram priznati da nema previše alternativa. Hamza nije krilo i da ga stavi tu i odigra loše bilo bi: "Zavalio ga Vinko na krilu". Jedino Peco, tu stvarno ne mogu ni sebi objasniti kako je ostao na klupi a Mićo u prvih 11, vjerovatno nije u velikoj formi u Premijer ligi BiH, ali i Mićo je u Belgiji više oružar neko igrač.hurem je napisao/la:Vjerovatno covjek na treningu vidi nesto u Kuzmanovicu, a moguc je i taj momenat ne mijenjaj ekipu koja pobjedjuje. Imam osjecaj da ce se u Rumuniji iskupiti!
Gledaj onog naseg nesretnika. Sabane, sram te bilo.prisonbreak je napisao/la:
Fina djecica
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
U pravu si, ostala su mi u glavi ona 2 pogotka protiv Albanije kao i sjecanje da je bio starter par tekmi (ukupno 4x u 8 tekmi) u kvalifikacijama, ali je to zapravo bilo u prve 3 tekme (Lihtenstajn, Svicarska, Rumunija) te u jucerasnjoj.Drape je napisao/la:Kako je to Kuzmanović koji je upao u postavu zbog povrede Jukića član "ekipe koja pobjeđuje"? On baš odudara na terenu kao najslabija karika u prvih 11, ali moram priznati da nema previše alternativa. Hamza nije krilo i da ga stavi tu i odigra loše bilo bi: "Zavalio ga Vinko na krilu". Jedino Peco, tu stvarno ne mogu ni sebi objasniti kako je ostao na klupi a Mićo u prvih 11, vjerovatno nije u velikoj formi u Premijer ligi BiH, ali i Mićo je u Belgiji više oružar neko igrač.hurem je napisao/la:Vjerovatno covjek na treningu vidi nesto u Kuzmanovicu, a moguc je i taj momenat ne mijenjaj ekipu koja pobjedjuje. Imam osjecaj da ce se u Rumuniji iskupiti!
Civicu pod hitno uplatiti avionsku za Rumuniju, jer ovo je strahota sta pokazuje u A-timu. Daleko, daleko je od seniorskog fudbala. Opet je bolji od Advana na lijevom beku.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
"Nikada nije bilo ništa konkretno, zbog čega mi je malo i teško, jer je svakom Bosancu gdje god da je želja da zaigra za svoju zemlju. Ali, nikada ne znate šta vam vrijeme nosi. Maštam o tome da jednog dana zaigram za BiH, da istrčim na Bilino polje i čujem onaj huk sa tribina. Naježio bih se..."
Kapiten U23 Swansea u mecu protiv Chelsea proslog vikenda. Hajde, Adnane!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 08 sep 2018, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Nek prvo dodje do klupe u Swanseaju. Frajer sa 21 godina jos uvijek nije odigrao nijednu ligasku utakmicu.
Eldar Civic dislikes thisVucevich je napisao/la:Nek prvo dodje do klupe u Swanseaju. Frajer sa 21 godina jos uvijek nije odigrao nijednu ligasku utakmicu.
Ukoliko bi pobijedili Rumuniju sa 2 i vise gola razlike, pocevsi od 3-1, a Portugal odigra nerijeseno protiv Velsa, mi smo prakticno na EP.
Sto bi to dobro bilo!
Sto bi to dobro bilo!
U odnosu na tekmu s Portugalom, Rumunima ce faliti Pascanu, crveni karton. Standardni stoper, jedan od dva igraca koji su odigrali svaku utakmicu ovih kvalifikacija.
Falice i napadac Ivanov iz Rapida, crveni karton, uletio kao zamjena za standardnog Puskasa, koji je kaznjen i nije na spisku
Na stopera ce vjerovatno uletiti neki Rus, rezerva u rumunskoj ligi, skoro bez iskustva u reprezentaciji.
Na poziciju spica ce vjerovatno Petre, danska liga, prilicno neefikasan i s malo iskustva u U21.
Eto, moglo bi se reci da su oslabljeni.
PS.
Nece moci racunati ni na veznjaka Nedelcua, jednog od najstanardnijih igraca, zuti kartoni.
Dakle falice im trojica iz tekme s Portugalom.
Dobro su oslabljeni, selektor salje dodatne pozive.
https://www.sport.ro/nationala/ultima-o ... a-lot.html
Falice i napadac Ivanov iz Rapida, crveni karton, uletio kao zamjena za standardnog Puskasa, koji je kaznjen i nije na spisku
Na stopera ce vjerovatno uletiti neki Rus, rezerva u rumunskoj ligi, skoro bez iskustva u reprezentaciji.
Na poziciju spica ce vjerovatno Petre, danska liga, prilicno neefikasan i s malo iskustva u U21.
Eto, moglo bi se reci da su oslabljeni.
PS.
Nece moci racunati ni na veznjaka Nedelcua, jednog od najstanardnijih igraca, zuti kartoni.
Dakle falice im trojica iz tekme s Portugalom.
Dobro su oslabljeni, selektor salje dodatne pozive.
https://www.sport.ro/nationala/ultima-o ... a-lot.html
Znaci kao kad bi nama falili Radeljic ili Mihojevic, nezamjenjivi Gojak ili Loncar, te nezamjenjivi Demirovic...nije lose.
Iako nama vec fale Todorovic i Civic, Jukic...ali eto zamjene su ok, pogotovo Memija.
Vidjet cemo kako ce se to odraziti na njihovu igru, svakako veca sansa za nas.
Iako nama vec fale Todorovic i Civic, Jukic...ali eto zamjene su ok, pogotovo Memija.
Vidjet cemo kako ce se to odraziti na njihovu igru, svakako veca sansa za nas.
Hoce li bit gdje prijenos utakmice ?