Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Samo nek nam dragi Bog pozivi našeg Dzeku
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 21 okt 2018, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
jeko ovaj civic sta je ovo jbt jel on fudbaler?
23
Ma sve ih ubacit i ostavit Dzeku,Pjanica i KolasincaIlCapitano je napisao/la:Ne da imaju mjesta nego moraju biti standardni čim završe obaveze sa mladom repkom. Memija i Menalo također.Kanye je napisao/la:Gojak i Cavar imaju mjesta ovdje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Niko da kaze.kako Cimirot ne postoji na terenu. Ja bih radije Zakarica stavio na desni nek da se smjenjuje sa Viscom, a Besica gurnuo u sredinu. Cimirot i Saric (ili Pjanke radi kartona napolje) a Krunic IN.
Mozda bi i Zuka bio bolje rjesenje lijevo na beku od Civica trenutno.
Mozda bi i Zuka bio bolje rjesenje lijevo na beku od Civica trenutno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovi napadali, mi u stilu velike ekipe poveli. Da smo ovako prije bar...Eto do sad je smetalo što smo najnesretnija fudbalska nacija...Sada smeta što smo sretna (bar ovo prvo poluvrijeme)
.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Da su kvalitetniji, uvalili bi nam 3 komada u prvih pola sata. Sreca sto su tehnicki limitirani, imaju postavku igre, borbenost, zelju ali treba malko vise tehnike i znanjalet3 je napisao/la:Pa ako mi ovako nastavimo, sigurno ce irci zabiti koji gol. Bez obzira što nisu dobri u završnici, realno su dosta kvalitetnija ekipa od nas što i pokazuju na terenu.NEZALAGANJE je napisao/la:Ovo je Bozija nepravda da ovi ljudi gube ,ali nece ni to potrajati,ako ovako nastavimo i u 2.poluvremenu.
Stari mu je neki lovator. Od Armina Hodžića se jedan igrač nije ovako gurao u repku.GOAT je napisao/la:jeko ovaj civic sta je ovo jbt jel on fudbaler?
- robertkosar
- Kontakt:
Jok kakav fudbaler ziva ubleha igrao prije hrkljus u cekrcijamaGOAT je napisao/la:jeko ovaj civic sta je ovo jbt jel on fudbaler?
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Gledam Vels neku noc. Osim ovih glavnih sve djeca. Kod nas nekakve stare levate zovu. Jos nam Cavara i Menala Hrvati mogu ukrast.IlCapitano je napisao/la:Ne da imaju mjesta nego moraju biti standardni čim završe obaveze sa mladom repkom. Memija i Menalo također. A s obzirom da je Čivić odron onda i Kadušić lijevo dok se Kolašinac ne oporavi.Kanye je napisao/la:Gojak i Cavar imaju mjesta ovdje.
Da su mlade repke bitne Mbappe bi igrao to, a ne za seniore.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Zašto pišeš neistine? Znam mu starijeg brata kad je išao u srednju u Tuzlu i radi se o prosječnoj porodici.Beton je napisao/la:Stari mu je neki lovator. Od Armina Hodžića se jedan igrač nije ovako gurao u repku.GOAT je napisao/la:jeko ovaj civic sta je ovo jbt jel on fudbaler?
U Dublinu lijepo vrijeme 
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 08 sep 2018, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Robert gledo SP i tu su ekipe gubile i ispadale sto su imale veci posjed lopte.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Ne znam kakvo je generalno mišljenje, dosta nesigurnih prvih 30 minuta, al imam osjećaj da je Robi to svjesno prepustio Ircima, jer zna da su upravo oni koji puštaju loptu protivniku i preko kontri i prekida traže svoje šanse. To su nam pokazale i one prijateljske protiv Koreje npr, ima tu dosta sigurnosti koju je on protkao u ekipu. S obzirom da vodimo, izgleda da i jeste tako, vidilo se koliko ih je i poremetio taj gol koji su primili.
Repke su nam u 5 deka, jedina razlika su Džeko i Pjanić, to je ta svjetska klasa koja donosi prevagu.
Repke su nam u 5 deka, jedina razlika su Džeko i Pjanić, to je ta svjetska klasa koja donosi prevagu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Baho kakvo je vrijeme u Dablinu jebbo ti sve svoje ludo
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Hej moj Baho...kakav crni Dublin
Jel stvarno reko Dublin???
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Al to ne znaci da nam nece uvaliti par komadau drugom poluvremenuhm59 je napisao/la:Da su kvalitetniji, uvalili bi nam 3 komada u prvih pola sata. Sreca sto su tehnicki limitirani, imaju postavku igre, borbenost, zelju ali treba malko vise tehnike i znanjalet3 je napisao/la:Pa ako mi ovako nastavimo, sigurno ce irci zabiti koji gol. Bez obzira što nisu dobri u završnici, realno su dosta kvalitetnija ekipa od nas što i pokazuju na terenu.NEZALAGANJE je napisao/la:Ovo je Bozija nepravda da ovi ljudi gube ,ali nece ni to potrajati,ako ovako nastavimo i u 2.poluvremenu.
Sjverna Irska ima 65% posjed lopte
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ne vadi nista Robi smradu
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Baho: lijepo vrijeme u Dublinu

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.