UEFA Nations League 2018/19
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: UEFA Nations League 2018/19
Svicarci razbise najvecu prevaru u svijetu fudbala. 
Al' ih masakriraju Švicarci...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Plavsicu ne bi skodilo malo sminke za pojavljivanje na TV-u
Don't believe the hype.
Ma njima je ova Liga nacija nepotrebna, valja im se tući sa najjačim reprezentacijama, a znaju da nemaju nikakve šanse.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Fikret1946
- Kontakt:
Znaci igra se grupna faza prvo ove lige nacija, onda se igraju citave kvalifikacije jelde ?
Sta npr mi se plasiramo kroz kvalifikacije i osvojimo ovu B diviziju, jel onda porazeni u finalu B dizivije ide na EURO ako se vec ne plasira kroz kvale ?
Sta npr mi se plasiramo kroz kvalifikacije i osvojimo ovu B diviziju, jel onda porazeni u finalu B dizivije ide na EURO ako se vec ne plasira kroz kvale ?
Mi ako se plasiramo kroz kvalifikacije, nećemo ni igrati playoff divizije, nego idu S.Irska ili Austrija umjesto nas, zavisi koja bude druga na tabeli, u teoriji.Fikret1946 je napisao/la:Znaci igra se grupna faza prvo ove lige nacija, onda se igraju citave kvalifikacije jelde ?
- Fikret1946
- Kontakt:
Jel to 100 % tako, posto sam igrao FM, starije verzije bar i nije tako bilo a oni rijetko fule..Raonffa je napisao/la:Mi ako se plasiramo kroz kvalifikacije, nećemo ni igrati playoff divizije, nego idu S.Irska ili Austrija, zavisi koja bude druga na tabeli, u teoriji.Fikret1946 je napisao/la:Znaci igra se grupna faza prvo ove lige nacija, onda se igraju citave kvalifikacije jelde ?
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Trebalo bi da jeste, uvijek možeš naći službene propozicije takmičenja na uefinoj straniciFikret1946 je napisao/la:Jel to 100 % tako, posto sam igrao FM, starije verzije bar i nije tako bilo a oni rijetko fule..Raonffa je napisao/la:Mi ako se plasiramo kroz kvalifikacije, nećemo ni igrati playoff divizije, nego idu S.Irska ili Austrija, zavisi koja bude druga na tabeli, u teoriji.Fikret1946 je napisao/la:Znaci igra se grupna faza prvo ove lige nacija, onda se igraju citave kvalifikacije jelde ?
- Fikret1946
- Kontakt:
Marcos Alonso starta večeras 
PrevaruCOYS je napisao/la:Svicarci razbise najvecu prevaru u svijetu fudbala.
Kakav sad playoff divizijeRaonffa je napisao/la:Mi ako se plasiramo kroz kvalifikacije, nećemo ni igrati playoff divizije, nego idu S.Irska ili Austrija umjesto nas, zavisi koja bude druga na tabeli, u teoriji.Fikret1946 je napisao/la:Znaci igra se grupna faza prvo ove lige nacija, onda se igraju citave kvalifikacije jelde ?
To misliš na ovo
Semi-finals 26–28 March 2020
Finals 29–31 March 2020
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Fikret1946
- Kontakt:
oprostio se prevara pique i azpi sad nema mjesta pored panja nacha 
Island je promijenio selektora prije mjesec dana. Hallgrimssona, koji je realno postavio temelje ove generacije i bio tu pet godina, naslijedio je Erik Hamren, koji je vodio Svedsku dosta dugo, ali nije radio zadnje 2 godine. Krupna je to promjena, pogotovo na reprezentativnom nivou, tako da ne cudi ubjedljiv poraz, mada 6ica jeste golema na prvu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
imam osjecaj da ova reprezentativna pauza traje vec 60 dana a ne 6
Don't believe the hype.
Ma ja.Mokes je napisao/la:Kakav sad playoff divizijeRaonffa je napisao/la:Mi ako se plasiramo kroz kvalifikacije, nećemo ni igrati playoff divizije, nego idu S.Irska ili Austrija umjesto nas, zavisi koja bude druga na tabeli, u teoriji.Fikret1946 je napisao/la:Znaci igra se grupna faza prvo ove lige nacija, onda se igraju citave kvalifikacije jelde ?
To misliš na ovoSemi-finals 26–28 March 2020
Finals 29–31 March 2020
Pa Azpi je klasični bek, malo je Conte od njega pravio trećeg stopera u formaciji sa tri nazad, al' je momak bek, čisto sumnjam da će on ikada igrati na poziciji stopera kad se igra sa četvoricom u odbrani.Fikret1946 je napisao/la:oprostio se prevara pique i azpi sad nema mjesta pored panja nacha
Nekako potanak roster Španije, doduše poslije Silve, Inieste i Xavija sve izgleda potanko
Je l' se i Fabregas oprostio?
- Fikret1946
- Kontakt:
Fabregas se oprostio od ozbiljnog fudbala, a kamol da ga zove u repku...Raonffa je napisao/la:Pa Azpi je klasični bek, malo je Conte od njega pravio trećeg stopera u formaciji sa tri nazad, al' je momak bek, čisto sumnjam da će on ikada igrati na poziciji stopera kad se igra sa četvoricom u odbrani.Fikret1946 je napisao/la:oprostio se prevara pique i azpi sad nema mjesta pored panja nacha
Nekako potanak roster Španije, doduše poslije Silve, Inieste i Xavija sve izgleda potanko
Bez obzira sto je bek, polivalentan je igrac i sigurno moze stopera bolje odigrat od nacha koji je takodjer prvobitno bio stoper
To sad da li bi odigrao bolje ne znam, al' činjenica je da Španija i nema nekakvih vrhunskih opcija na stoperskim pozicija, izuzev Ramosa naravno.Fikret1946 je napisao/la:Fabregas se oprostio od ozbiljnog fudbala, a kamol da ga zove u repku...Raonffa je napisao/la:Pa Azpi je klasični bek, malo je Conte od njega pravio trećeg stopera u formaciji sa tri nazad, al' je momak bek, čisto sumnjam da će on ikada igrati na poziciji stopera kad se igra sa četvoricom u odbrani.Fikret1946 je napisao/la:oprostio se prevara pique i azpi sad nema mjesta pored panja nacha
Bez obzira sto je bek, polivalentan je igrac i sigurno moze stopera bolje odigrat od nacha koji je takodjer prvobitno bio stoper
- Fikret1946
- Kontakt:
Azpi je vrhunski igrac i kao takav je Beckenbauer za ovog Nacha...
Nego ovi glupi englezi imaju u rosteru 4 golmana i 3 desna beka
Nego ovi glupi englezi imaju u rosteru 4 golmana i 3 desna beka
mene interesuje Lux, hoće li oni nastaviti gdje je Dudelange stao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.