Dobra pravoLjoZee je napisao/la:
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kakva partija Memije sad za sad kao kapiten protiv Svicaraca.... Bravo momci
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kolezeljovac
- Kontakt:
BiH - Svicarska 3:0
Trebali su ga pitati da prokomentariše kako se Oda derao na njega u Tuzli 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pa zato što postoji 1921.tv.akisarajevo92 je napisao/la:stave dva klipa godisnje na Youtube kanal
- akisarajevo92
- Kontakt:
Moze se dosta toga stavljati na zvanicni kanal
Zvezda moze biti inspiracija po tom pitanju
https://www.youtube.com/user/crvenazvezdafkcom/videos
Zvezda moze biti inspiracija po tom pitanju
https://www.youtube.com/user/crvenazvezdafkcom/videos
Don't believe the hype.
Ja bih volio da 1921 postane zvanicni kanal kluba i da klub pomogne momcima financijski da budu jos bolji. Obje strane bi imale korist.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dok je 1921.tv tu za zvanični kanal treba da nas boli ku.rac.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Šehić, Zukanović, Višća, Džeko.... Hajmo momci!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ispricavam se na upadu, vidim ovdje se proziva Luka Bilobrk,nema igrača u ligi čistijeg obraza od Luke,po meni najbolji golman lige,a vidio bi vas kako bi obranili gol glavom s 5m sigurno ste "igrali" nogomet.kolezeljovac je napisao/la:Jeste, namjestili smo i onu pobjedu u Mostaru 0:4, namjestili smo i Veleza prije 3 godine 0:3... A mozda smo namjestili i onda Leotar 8:0.... Namjestili smo sve.....
Ljubim u mozak sviju koji samo mogu i pomisliti da bi nam neka ekipa dala da ih dobijemo uvjerljivo sa strane, jer svi protiv nas i Kona ginu uvijek i kuci i na strani... To sto Siroki ima 3 imena davlja plus golmana, to sto kuci ne mogu da dobiju slobodu, radnik i slicne.... Sto nikad losije nisu igrali, to nista....
Namjestene su onda i one intervencije Bilobrka, a bas se ciljalo namjestiti za 22. rođendan Skripara uhljubi jedni....
Ovo što Široki trenutno igra je 0,nemamo pravog veznjaka,a Željo to ima i apsolutno su u ovom trenutku bolja momčad od nas,mozda su slavili nerealnom razlikom ali cisto i zasluzeno samo naprijed. Pozdrav
Samo jedno ime
Na pogrešnoj adresi pišeš ovaj post, nekom drugom to sve treba objasnitipenke je napisao/la:
Ispricavam se na upadu, vidim ovdje se proziva Luka Bilobrk,nema igrača u ligi čistijeg obraza od Luke,po meni najbolji golman lige,a vidio bi vas kako bi obranili gol glavom s 5m sigurno ste "igrali" nogomet.kolezeljovac je napisao/la:Jeste, namjestili smo i onu pobjedu u Mostaru 0:4, namjestili smo i Veleza prije 3 godine 0:3... A mozda smo namjestili i onda Leotar 8:0.... Namjestili smo sve.....
Ljubim u mozak sviju koji samo mogu i pomisliti da bi nam neka ekipa dala da ih dobijemo uvjerljivo sa strane, jer svi protiv nas i Kona ginu uvijek i kuci i na strani... To sto Siroki ima 3 imena davlja plus golmana, to sto kuci ne mogu da dobiju slobodu, radnik i slicne.... Sto nikad losije nisu igrali, to nista....
Namjestene su onda i one intervencije Bilobrka, a bas se ciljalo namjestiti za 22. rođendan Skripara uhljubi jedni....
Ovo što Široki trenutno igra je 0,nemamo pravog veznjaka,a Željo to ima i apsolutno su u ovom trenutku bolja momčad od nas,mozda su slavili nerealnom razlikom ali cisto i zasluzeno samo naprijed. Pozdrav
- kolezeljovac
- Kontakt:
Druze sarkazam..... Nisi shvatio pojentu.... Faraon ti je dobro napisaopenke je napisao/la:
Odličan intervju, dosta anegdota.
Kakve li ce tek bombe bacat po skupstini ako bude izglasan?

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MocMahale444
+1LjoZee je napisao/la:Ja bih volio da 1921 postane zvanicni kanal kluba i da klub pomogne momcima financijski da budu jos bolji. Obje strane bi imale korist.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.