NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
kad slijedeći put odigraju philly special neko će folesu slomiti vrat
Julio 180 yardi protiv sampiona
Sta mi ljudi ostavise u drugoj rundi ne vjerujem, Alem redovna fantasy musterija opet mu pogibija

Sta mi ljudi ostavise u drugoj rundi ne vjerujem, Alem redovna fantasy musterija opet mu pogibija
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Napokon je pocela sezona.
Pozdravljam sve koji posjecuju najbolji podforum
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
I ja Julija uzeo u drugoj rundi i to 6.biraoEdin TM87 je napisao/la:Julio 180 yardi protiv sampiona![]()
Sta mi ljudi ostavise u drugoj rundi ne vjerujem, Alem redovna fantasy musterija opet mu pogibija![]()
normalno da je najbolji kad najmanje ljudi pišeBernardBarnjak je napisao/la:Napokon je pocela sezona.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vidio bi Pats hejtera kako raspravljaju o sudijama da je ovo popularnije kod nasLillard je napisao/la:normalno da je najbolji kad najmanje ljudi pišeBernardBarnjak je napisao/la:Napokon je pocela sezona.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:normalno da je najbolji kad najmanje ljudi pišeBernardBarnjak je napisao/la:Napokon je pocela sezona.
Ne mozes vise ni pozdraviti...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- muhamedhulk
- Kontakt:
kazu eto bella sutra da pokupi pare i onda trade.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
najbolje i za ravense i za moj fantasymuhamedhulk je napisao/la:kazu eto bella sutra da pokupi pare i onda trade.![]()
- BernardBarnjak
- Kontakt:

- muhamedhulk
- Kontakt:
supljak.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jestamaji je napisao/la:to sam i ja prvo mislio, ali reče mi junior svoje viđenje toga i skroz je u pravu. mede idu na sve ili ništa. niko u ovome trenutku ne zna šta trubisky stvarno može ali ako se ispostavi da je pravi QB onda imaju šansu za pobjede i u playoffu. a ako nije onda će opet startovati nekog jimmija claussena u sezoni 2020, imati skor 2-12 i na draftu 2021 ganjati novoga sa niskim pickom! skroz jednostavno!!Edin TM87 je napisao/la:
Ma bez zajebancije dali ste puno fakat, ja to govorim na osnovu toga sto ne vidim u Trubi nikakvog franchize QB, jednostastavno ne mislim da ce taj QB napravit neku aman karijeru, cak stavise ako bude imao karijeru kao Cutler nek se udara nogom u guzicu i to je moje misljenje. Samim tim dati prve pickove za defanzivca makar bio i Mack, a kad znas da se ekipa gradi oko QB je ludost, osim ako ne misle da od Trube nece naci boljeg kroz draft. Ti mislis da je Truba dobar to je ok, ali ja imam drugo misljenje sto se toga tice zato ovo i govorim. I kakve ima veze sta se desavalo i jesam li upratio ja s tim da vidim trade i prokomentarisem na osnovu zadnje sezone i iskustva?
bolje i to nego ovo što su radili zadnjih par godina kada su se borili za 3 mjesto u diviziji
Edine ne vidim kako smo dali previse ?..pick moze biti dobar a moze biti i da profulas ..kao sto smo mi sa Whitom recimo..pa pogledaj zadnje dvije godine Raidersi sta su uzeli u zadnje dvije svoje prve runde ?. eto pogledas njihova ta dva picka i uporedis ih sa Mackom ti bi uzeo Macka prije nego tu dvojicu objerucke...po tome ja gledam, jer oni su dobili maksimum pickove gdje ce pokusati draftati dobro, a Bearsi su dobili buduceg hall of fame igraca......Truba moze biti kao Smith recimo talentovan je, sto vise barem momak se ponasa kao lider ..ne mozemo na osnovu prosle sezone gdje niko nije imao ni da zove napade , gdje nisi imao WR sa silnim povredama gdje izgubis 18 igraca da momak bude perfektan..bio je i takav solidan ..ja ocekujem mnogo vise od njega ove godine , a vec naredne kad se napokon bude i sistem malo uigrao sa Millerom, Cohen, Robinson ,Gabriel moze to biti i puno bolje ...Bearsi su uglavnom dobro raspodjelili ovaj salary sa Mackom tako da nece biti problema u buducnosti ..ove godine ce mu plaititi 60 miliona kroz bonuse i imat ce oko 14m ovu godinu, a vec poslije ide i po 5 miliona godina cini mi se ...
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jesu kasno pekersi u pm.
Veceras pick city 
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Gronk is in the house... 
Tu samm
Brady-Gronk su tuu
Brady-Gronk su tuu
Flacco, Collins

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Brady kao vino 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
KAkav start.Uzimamo diviziju hladno bez povreda 
Trenutno korisnika/ca: Ghuraba, Kizo886, VensanKasel i 6 gostiju.