Ma kontam da Ozil bude asistent, a evo nema frke dodacemo i Gonzala "El Pipitu" HiguainaPortillo je napisao/la:*Higuaina i RonaldaNail for Real je napisao/la:U reziji Ozila i Ronalda![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma svakako...Portillo je napisao/la:*Higuaina i RonaldaNail for Real je napisao/la:U reziji Ozila i Ronalda![]()
Da je babi muda bila bi deda
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Hahahha jel to bogati nesto ocekujes protiv ovakvog Reala i povrh svega protiv Mourinha koji vas je redovno trao sa Interom, i da napomenem, gospodin Jose kod kuce nije porazen 8 godinarobovi88 je napisao/la:Ma svakako...Portillo je napisao/la:*Higuaina i RonaldaNail for Real je napisao/la:U reziji Ozila i Ronalda![]()
![]()
![]()
![]()
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Nama dosta i remiHahahha jel to bogati nesto ocekujes protiv ovakvog Reala i povrh svega protiv Mourinha koji vas je redovno trao sa Interom, i da napomenem, gospodin Jose kod kuce nije porazen 8 godina
- Nail for Real
- Kontakt:
Slazem se da ce biti svega, e sad je pitanje ko ce nastradat 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
nije istina. barem kada to govoris u kontekstu lige prvaka kao ovaj put.Portillo je napisao/la:Hahahha jel to bogati nesto ocekujes protiv ovakvog Reala i povrh svega protiv Mourinha koji vas je redovno trao sa Interom, i da napomenem, gospodin Jose kod kuce nije porazen 8 godinarobovi88 je napisao/la:Ma svakako...Portillo je napisao/la: *Higuaina i Ronalda![]()
![]()
![]()
ma pusti avazovce, oni se stalno zale, pa nedavno su se zalili sto bht nije otkupila prava za utakmicu protiv albanije, i tu dodaju utakmice engleske lige... idioti umrli, sta cu gledati jadnike iz bosne i albanije koji veze od nogometa nemaju...ako vec ne mozemo gledati prave utakmice lige prvaka, a hocemo cim partizan ispadne iz grupne faze, pustite nas makar da gledamo premiership a ne jadnike iz bosne i albanije
sto se tice ovih navijaca na ovoj temi... evo vam par rijeci:
realovi: okanite se ljudi, idete im tamo na temu i onda se zalite sto dolaze... kad vec to radite nemojte se zaliti kad oni vas provociraju. bolji su tim od nas u posljednjih nekoliko godina i imaju jedne od najboljih igraca svijeta. svi pricate o nekim realovim slavnim godinama, 90% vas je o tome citalo na netu
barcelonini: sta pokusavate dokazati? da ste bolji od nas? woooow, to bas nismo znali, seljacipa to zna i ptica na grani, ne dajte se isprovocirati pa onda ovdje pisati gluposti koje zna i najveca budala. bilo je nase vrijeme pa proslo, sad je vase pa ce i vase proci, i tako dalje...zasto onda ne sutati da dogodine ili za dvije godine slucajno ne bi real derao guzove pa onda da trpite ove navijace reala koji su g0vna kao ja, i moj dragi blancos
edit: i dobro vam je robovi rekao, milan je prosle sezone bio slabija momcad, ali moram se i ja nadovezati pa reci da smo mi defanzivno bili vrlo losi i da sad imamo mourinha i odbranu koja je primila najmanje golova u evropi...takodjer izgledamo dosta mocnije na svim dijelovima osim u napadu, ali i oni se polako popravljaju
sto se tice ovih navijaca na ovoj temi... evo vam par rijeci:
realovi: okanite se ljudi, idete im tamo na temu i onda se zalite sto dolaze... kad vec to radite nemojte se zaliti kad oni vas provociraju. bolji su tim od nas u posljednjih nekoliko godina i imaju jedne od najboljih igraca svijeta. svi pricate o nekim realovim slavnim godinama, 90% vas je o tome citalo na netu
barcelonini: sta pokusavate dokazati? da ste bolji od nas? woooow, to bas nismo znali, seljacipa to zna i ptica na grani, ne dajte se isprovocirati pa onda ovdje pisati gluposti koje zna i najveca budala. bilo je nase vrijeme pa proslo, sad je vase pa ce i vase proci, i tako dalje...zasto onda ne sutati da dogodine ili za dvije godine slucajno ne bi real derao guzove pa onda da trpite ove navijace reala koji su g0vna kao ja, i moj dragi blancos
edit: i dobro vam je robovi rekao, milan je prosle sezone bio slabija momcad, ali moram se i ja nadovezati pa reci da smo mi defanzivno bili vrlo losi i da sad imamo mourinha i odbranu koja je primila najmanje golova u evropi...takodjer izgledamo dosta mocnije na svim dijelovima osim u napadu, ali i oni se polako popravljaju
- Los*Blancos
- Kontakt:
Di Marie i BenzemePortillo je napisao/la:*Higuaina i RonaldaNail for Real je napisao/la:U reziji Ozila i Ronalda![]()
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ko je onda vodio Chelsea kada je izgubio na S.Bridgeu od Barcelone sa 2:1?Portillo je napisao/la: Hahahha jel to bogati nesto ocekujes protiv ovakvog Reala i povrh svega protiv Mourinha koji vas je redovno trao sa Interom, i da napomenem, gospodin Jose kod kuce nije porazen 8 godina
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Los*Blancos
- Kontakt:
@Monolog
Portillo mozda misli u domacem prv..8godina bez poraza.
a posto je rijec o LP, znaci grijesi
a posto je rijec o LP, znaci grijesi
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa da, u Ligi. Mislim da je posljednji put 2-3 kad je vodio Porto.
Mislim da cemo Milan dobiti barem u jednoj utakmici. Sada svi igraci polako dizu formu, taman pred duel sa Milanom. Ali naravno, prvo treba sacekati ove kvalifikacije, pa onda Malaga u gostima, tek onda misliti o Milanu.
Mislim da cemo Milan dobiti barem u jednoj utakmici. Sada svi igraci polako dizu formu, taman pred duel sa Milanom. Ali naravno, prvo treba sacekati ove kvalifikacije, pa onda Malaga u gostima, tek onda misliti o Milanu.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Mourinho vec kontrolise sve
Sigurnost, putovanja, hotele, medicinsko osoblje, medije i cak igrace kad ce davati izjave u javnost

Jose Mourinho ima konacnu rijec o svemu sto se desava u prvoj momacadi, Enrique Ortego otkriva za Marcu da sve stoje vezano za Real Madrid (prvu momcad) da prvi bude Mourinho info..i da on mora odobriti ideje..
Florentino Perez je bio u potrazi za trenerom koji ce biti pravi vodja, sef u svacionici, i Mourinho igra tu ulogu savrseno. Portugalac nadgledava sigurnost, putovanja, hotele, medicinsko osoblje,medije i igraci kad ce davati izjave u javnost, cak i kuhare..
http://www.marca.com/2010/10/08/futbol/ ... 17968.html
Mourinho:"Marcelo je za mene bio igrac koji mise nije svidjao, ali sad nemogu bez njega zadivljen sam, nezelim drugog lijevog beka"
http://www.marca.com/2010/10/07/futbol/ ... 80294.html
Sigurnost, putovanja, hotele, medicinsko osoblje, medije i cak igrace kad ce davati izjave u javnost

Jose Mourinho ima konacnu rijec o svemu sto se desava u prvoj momacadi, Enrique Ortego otkriva za Marcu da sve stoje vezano za Real Madrid (prvu momcad) da prvi bude Mourinho info..i da on mora odobriti ideje..
Florentino Perez je bio u potrazi za trenerom koji ce biti pravi vodja, sef u svacionici, i Mourinho igra tu ulogu savrseno. Portugalac nadgledava sigurnost, putovanja, hotele, medicinsko osoblje,medije i igraci kad ce davati izjave u javnost, cak i kuhare..
http://www.marca.com/2010/10/08/futbol/ ... 17968.html
Mourinho:"Marcelo je za mene bio igrac koji mise nije svidjao, ali sad nemogu bez njega zadivljen sam, nezelim drugog lijevog beka"
http://www.marca.com/2010/10/07/futbol/ ... 80294.html
- Los*Blancos
- Kontakt:
Aje ovog F.Gaga oporavio se, i opet se povredio 1 mijesec OUT jucer na trening tekmi izmedju RM-RM Castille
aj ebes ga onako se neprimijeti njegov izostanak
treba ga sutnut u quzicu Inter,Milan,Roma,Juve bise ubili za njega
Tekmi izmedju Real Madrid- Real Madrid Castille prisustvao je J.M Guti
jucer na Valdebebasu
Tekmi izmedju Real Madrid- Real Madrid Castille prisustvao je J.M Guti
jucer na ValdebebasuEl mejor club del siglo XX
haj kad ste navalili s tim "crno-bijelim" pobijedama evo ja da stavim jedno i to ne bilo kakvu,nego U BOJI
Finale Lige Prvaka 1989-1990 ... Basten,Weah,Gullit,Basten,Massaro ...
[youtube][/youtube]
Finale Lige Prvaka 1989-1990 ... Basten,Weah,Gullit,Basten,Massaro ...
[youtube][/youtube]
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ozil pogodio. 
mah pusti golove, mene zanima je li asistirao za bilo kojiOTNYS_YNWA je napisao/la:Ozil pogodio.
- Los*Blancos
- Kontakt:
@robovi koji si ti panj..ebe mise sada iza Milanom i Realom..
ebo te Mravac 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jedna asistencija, jedan gol`Brnjoo je napisao/la:mah pusti golove, mene zanima je li asistirao za bilo kojiOTNYS_YNWA je napisao/la:Ozil pogodio.
Sto lazes ba, nije asistiro nijedan. Prvi je neki zuco do Klosea poslo, drugi on zabio, a treci Klose sam uzeo loptu.OTNYS_YNWA je napisao/la:
Jedna asistencija, jedan gol`
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.