Tako je. Belgija je bolja od svih nasih protivnika osim Francuske, a onda su bili 4. O Turskoj i Spaniji da ne pricam. Nije vazno je li Ciro trener ili Ferguson. Vazno je da nije Susic. Goreg nema na zemaljskoj kugli. Ukljucujuci i Branimira Tulica. Mozda jedino ovaj idiot Pizon kod Srbije sto je izgubio do velike Estonije.Raikkonen je napisao/la:Grupa je prelagana svi bodove prosipaju da nas CIRO vodi mi bi vec sada imali 9 bodova i lagano spremali karte za EURO2012 jer realno ova grupa je mnogo laksa od one u proslim kvalifikacijama al jbg kad imas SJEKIRU na klupi stas!!!!!
Albanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Albanija - BiH
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jaydoo82 je napisao/la:Los*Blancos je napisao/la:CIRO MAJSTORE SATRALI BI TI ALBANIJU DASI TI NA KLUPI
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Bosnier je napisao/la:Jaydoo82 je napisao/la:Los*Blancos je napisao/la:CIRO MAJSTORE SATRALI BI TI ALBANIJU DASI TI NA KLUPI
KAZE SUSIC KAD JE DOLAZIO NA POZICIJU TRENERA CIRO NIKAD NIJE POBJEDIO VELIKU REPKU :d
- samir_tm87
- Kontakt:
Bosnier je napisao/la:Jaydoo82 je napisao/la:Los*Blancos je napisao/la:CIRO MAJSTORE SATRALI BI TI ALBANIJU DASI TI NA KLUPI
**** ti Spaho citavu familiju retardiranu !!!!
Susic me nije iznerviro koliko ova kita od komentatora !!!
Ova Albanija pokazuje da se samo radom i zalaganjem dolazi do rezultata, kako samo ljudi trce bore se, svaka im cast
al Cana, ono nemam rijeci stvarno, nek ovi nasi uzmu njega za primjer kako se gine za sveti dres !
Ova Albanija pokazuje da se samo radom i zalaganjem dolazi do rezultata, kako samo ljudi trce bore se, svaka im cast
al Cana, ono nemam rijeci stvarno, nek ovi nasi uzmu njega za primjer kako se gine za sveti dres !
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Kazem ja Safetu da promjeni DILERA.Micron je napisao/la:KAZE SUSIC KAD JE DOLAZIO NA POZICIJU TRENERA CIRO NIKAD NIJE POBJEDIO VELIKU REPKU :d
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ma vala nemoj da se ona gnjida od covjeka vraca , pa nek nas i susic vodi do kraja zivota , ciro ce jos malo kod svog franje oa nek gore vodi koga hoce 

Spaho: Evo sanse,hebla ga ta recenica,bas me je iznervirao,uporedjuje neke situacije sa proslim mecevima,ubio me je sa tim,na racku mi se popeonevjernik je napisao/la:**** ti Spaho citavu familiju retardiranu !!!!

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne valja Pape ,ne valjaju igraci ,ne valja vam niko. Pa jos samo niste fizioterapeuta pljuvali,a tako je sporo utrcavao trebalo bi ga mjenjati pu majku mu...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Krive su Vuvuzele i bijele kapice 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Los*Blancos
- Kontakt:
ajoj kako me lik iznervirao..Ebao ga CANA u supak onaj debaliharry_90 je napisao/la:Spaho: Evo sanse,hebla ga ta recenica,bas me je iznervirao,uporedjuje neke situacije sa proslim mecevima,ubio me je sa tim,na racku mi se popeonevjernik je napisao/la:**** ti Spaho citavu familiju retardiranu !!!!

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
e nasli ste koga cete citirat, jadnici. Koji je ovo jezik?????Bosnier je napisao/la:Jaydoo82 je napisao/la:Los*Blancos je napisao/la:CIRO MAJSTORE SATRALI BI TI ALBANIJU DASI TI NA KLUPI
Treba anketu napraviti: Ko je po vama najgori trener(selektor)?Cartman je napisao/la:Tako je. Belgija je bolja od svih nasih protivnika osim Francuske, a onda su bili 4. O Turskoj i Spaniji da ne pricam. Nije vazno je li Ciro trener ili Ferguson. Vazno je da nije Susic. Goreg nema na zemaljskoj kugli. Ukljucujuci i Branimira Tulica. Mozda jedino ovaj idiot Pizon kod Srbije sto je izgubio do velike Estonije.Raikkonen je napisao/la:Grupa je prelagana svi bodove prosipaju da nas CIRO vodi mi bi vec sada imali 9 bodova i lagano spremali karte za EURO2012 jer realno ova grupa je mnogo laksa od one u proslim kvalifikacijama al jbg kad imas SJEKIRU na klupi stas!!!!!
1. Safet Susic Pape
2. Vladimir Petrovic Pizon
Svaka cast Susicu,za spustanje nasih zvijezda,Dzeko,SLJIVOTRES,on ne vrijedi 40 ruta,a kamoli miliona necega!Hasagic
Pa bolje je Ismir Pintol znao postaviti zivi zid...Pape,jos samo oduzmi kapitensku onom Spahicu,i daj je nekom ko dere dupe,a ne nekom ko glumi igraca,npr Mujdza koji je veceras uz Medunjanina i Pjanica odigrao jedini iznad ostalih

Rotor Volgograd...
Pjanic nas najbolji igrac ,,,. Hara nije los bio al moze bolje ,krila dobra Mujdza i Lulic,mravac se pokazao po ko zna koji put kao kloc, Spaha kapitenski, rahimic moze on josh dosta pomoci, miske mislim da je pokazao za ove tri utakmice da zasluzuje sljedecu na klupi a Ibru ubacit ,,.,Dzeko katastrofa ,.,Vedo odradio svoj dio u prvom a u drugom poluvremenu sakirio se negdje ,.a hasagicu sam **** majku 1000x u prvom djelu ,i jedini doba potez shefa
sto je ubacio asmira ,.,
TUZAN,RAZOCARAN I MOLI BOGA DA PAPE SAM ODE ,.,.

TUZAN,RAZOCARAN I MOLI BOGA DA PAPE SAM ODE ,.,.

Eto ti reci ko je kriv sto nismo pobijedili jako losu reprezentaciju Albanije? Bas me zanima!Denizmare je napisao/la:Ne valja Pape ,ne valjaju igraci ,ne valja vam niko. Pa jos samo niste fizioterapeuta pljuvali,a tako je sporo utrcavao trebalo bi ga mjenjati pu majku mu...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Denizmare je napisao/la:Ne valja Pape ,ne valjaju igraci ,ne valja vam niko. Pa jos samo niste fizioterapeuta pljuvali,a tako je sporo utrcavao trebalo bi ga mjenjati pu majku mu...
29.05.2010 Sweden STOCKHOLM 2-4 Friendly L
03.06.2010 Germany FRANKFURT 1-3 Friendly L
10.08.2010 Qatar SARAJEVO 1-1 Friendly D
03.09.2010 Luxembourg LUXEMBOURG 3-0 ECQ12 W
07.09.2010 France SARAJEVO 0-2 ECQ12 L
08.10.2010 Albania TIRANA 1-1 ECQ12 D

U pravu si. Treba Sušiću dati još jedno pet-šest ciklusa. Možda dobijemo Albaniju, nekad

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Opet je ovaj Pizon za klasu gori ja mislim. Ali mi je drazi, jer nam je on poklonio Misimovica.drH je napisao/la:Treba anketu napraviti: Ko je po vama najgori trener(selektor)?Cartman je napisao/la:Tako je. Belgija je bolja od svih nasih protivnika osim Francuske, a onda su bili 4. O Turskoj i Spaniji da ne pricam. Nije vazno je li Ciro trener ili Ferguson. Vazno je da nije Susic. Goreg nema na zemaljskoj kugli. Ukljucujuci i Branimira Tulica. Mozda jedino ovaj idiot Pizon kod Srbije sto je izgubio do velike Estonije.Raikkonen je napisao/la:Grupa je prelagana svi bodove prosipaju da nas CIRO vodi mi bi vec sada imali 9 bodova i lagano spremali karte za EURO2012 jer realno ova grupa je mnogo laksa od one u proslim kvalifikacijama al jbg kad imas SJEKIRU na klupi stas!!!!!
1. Safet Susic Pape
2. Vladimir Petrovic Pizon
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ne valjaju neće ljudi govoriti dobri kad nisu dobri.Denizmare je napisao/la:Ne valja Pape ,ne valjaju igraci ,ne valja vam niko. Pa jos samo niste fizioterapeuta pljuvali,a tako je sporo utrcavao trebalo bi ga mjenjati pu majku mu...
A za repku me više nije briga samo gledam utakmice onako bez ikakvih emocija,neću više da očekujem nešta nemoguće a to je plasman na neko veliko takmičenje ,ako se plasiraju dobro i jeste ako ne plasiraju boli me briga.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.