ovo je trebao Safet uraditi, ako neko nije sprema da da zivot za BIH, nek izadje odmah da ga ja licno ubijem...Ponos Torina je napisao/la:edotm87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Samo one njihove bijele kapice![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ovo je trebao Safet uraditi, ako neko nije sprema da da zivot za BIH, nek izadje odmah da ga ja licno ubijem...Ponos Torina je napisao/la:edotm87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Samo one njihove bijele kapice![]()
![]()
![]()
Mozda dvije preckedrH je napisao/la:Eto ti reci ko je kriv sto nismo pobijedili jako losu reprezentaciju Albanije? Bas me zanima!Denizmare je napisao/la:Ne valja Pape ,ne valjaju igraci ,ne valja vam niko. Pa jos samo niste fizioterapeuta pljuvali,a tako je sporo utrcavao trebalo bi ga mjenjati pu majku mu...
Susiceva taktika koja se sastoji od toga da moli Boga da dobijemo slobodan udarac i da Pjanic da gol. Za sve ostalo...demir44 je napisao/la:Mozda dvije preckedrH je napisao/la:Eto ti reci ko je kriv sto nismo pobijedili jako losu reprezentaciju Albanije? Bas me zanima!Denizmare je napisao/la:Ne valja Pape ,ne valjaju igraci ,ne valja vam niko. Pa jos samo niste fizioterapeuta pljuvali,a tako je sporo utrcavao trebalo bi ga mjenjati pu majku mu...![]()
Bravo majstore za post!!!!adriano_leite je napisao/la:Zasto je Safet kriv? Jel Safet veceras igrao? Da je Safet igrao i u ovim godinama, zabio bi 2 gola glupoj odbrani Albaniji, veliki strijelac Edin Dzeko ne moze da prdne pored Cane, glumi nekakvog tehnicara, neke pasove, driblinge, najmanje je 3 akcije upropastio, ako ne i vise, ali govorim za 3 izgledne, umislio da je zvijezda, Ibisevic dugo osporavan ipak zabija gol, Misimovic, veliki znalac je pokazao da zadnje 2 godine kao da i ne igra u repki-kao kakva mrljina puze po terenu, Hasagic, taj nas veliki golman, postavlja se kao amater, strasno, prima golove koje mora da brani, a brani nemoguce, mislim da je danasnjom utakmicom sebi obezbijedio mjesto na klupi, Spahic je odigrao solidno ali ispod svojih mogucnosti, Pjanic odlican, Rahimic takodjer, Mujdza je bio perfektan, Haris Medunjanin me pozitivno iznenadio i odigrao je vrlo dobro, zao mi je sto je Lulic previse bio defanzivan gledajuci kakve mogucnosti ima kada je ofanzivniji.
Sta vam je vise ljudi, pa nisu uvijek selektori krivi, selektori ne igraju, jedina zamjerka Susicu je sto nije prije izveo Dzeku ili Misimovica, da sam umjesto njega, slj. utakmicu bi mi Misimovic bio na klupi, lagano nek razmisli koji su njegovi prioriteti, ako ne moze da da vise repki, bolje nek se oprosti, igrac koji ima 28 godina, u punom naponu snage, kao balerina na terenu, laganim kasom sve, bez ikakve zivosti, strasno za gledati, odnosno ponekad ga upratim kako protrci bez ikakvog napora. Novinari se obrusavaju na selektore, umjesto da se obruse na igrace, te velike patriote, koje igraju preko qrca, uzimaju pare za svaku tekmu, velika vecina tih igraca ne zasluzuju da im se plati karta avionom, a kamoli kakve premije, treba njih kritikovati, jer nemaju srca, jer ovaj napaceni narod iz dana u dan razocaravaju, vecerasnji sastav je najbolji moguci koji se mogao izvesti, selektor je odradio svoje, ali igraci nisu izgleda dorasli svom zadatku.
Uvijek je bilo poznato da je BiH prepuna velikih selektora, sve majstori, svi do jednog, svi znaju najbolje, jbt zivot, nema manje zemlje, a sa vise selektora. Sta vam je ba ljudi, ohladite malo. Nije Safet kriv, kao sto nije bio ni Ciro, ali ga otjerase dusmani, mislim da ne treba vise dozvoliti dusmanima da tjeraju ono najbolje sto imamo.
Ajde mi molim te kazi koju bi ti formaciju igrao da si umjesto Papeta? Sta bi ti promijenio?Bosnier je napisao/la:Pape je unistio pocetak ovih kvalifikacijama, prvo Francuska pa evo sad i Albanija
Na ovom forumu pricati nesto konstruktivno? Ne pada mi na pamet. Ovdje moras samo pljuvati. Odluci se ne valja selektor ili igraci,ne moze oboje. Ako ne valjaju ni jedni ni drugi onda ne moramo mjenjati selektora jer nemamo vise igraca. A ako hoces bas moje misljenje,nismo imali ni srece. Igre je bilo,prilika isto.drH je napisao/la:Eto ti reci ko je kriv sto nismo pobijedili jako losu reprezentaciju Albanije? Bas me zanima!Denizmare je napisao/la:Ne valja Pape ,ne valjaju igraci ,ne valja vam niko. Pa jos samo niste fizioterapeuta pljuvali,a tako je sporo utrcavao trebalo bi ga mjenjati pu majku mu...
Izbacio Medunjanina i stavio Muslimovica...adriano_leite je napisao/la:Ajde mi molim te kazi koju bi ti formaciju igrao da si umjesto Papeta? Sta bi ti promijenio?Bosnier je napisao/la:Pape je unistio pocetak ovih kvalifikacijama, prvo Francuska pa evo sad i Albanija
Master CarddrH je napisao/la:Susiceva taktika koja se sastoji od toga da moli Boga da dobijemo slobodan udarac i da Pjanic da gol. Za sve ostalo...demir44 je napisao/la:Mozda dvije preckedrH je napisao/la:
Eto ti reci ko je kriv sto nismo pobijedili jako losu reprezentaciju Albanije? Bas me zanima!![]()
Mogul' ja? Ja da sam Pape promjenio bih sebe, ostalo bi se samo riješilo, po automatizmu.adriano_leite je napisao/la:Ajde mi molim te kazi koju bi ti formaciju igrao da si umjesto Papeta? Sta bi ti promijenio?Bosnier je napisao/la:Pape je unistio pocetak ovih kvalifikacijama, prvo Francuska pa evo sad i Albanija
Ibiševića i Misketa ili Pjanićaadriano_leite je napisao/la:Ajde mi molim te kazi koju bi ti formaciju igrao da si umjesto Papeta? Sta bi ti promijenio?Bosnier je napisao/la:Pape je unistio pocetak ovih kvalifikacijama, prvo Francuska pa evo sad i Albanija
A zasto Medunjanina majstore? Pa Misimovica ili Dzeku se trebalo izvesti, ali Pape ih nije izbacio zbog javnosti koja se i onako vec obrusava na njega, ni krivog ni duznog, jer su Dzeko i Miske "bozanstva" a ja mislim da su obicne mrljine koje misle da su igracine. Eto kakav si selektor, Medunjanina bi izveo, a igrao bi ti i Miske i Dzeko hahahaBosnier je napisao/la:Izbacio Medunjanina i stavio Muslimovica...adriano_leite je napisao/la:Ajde mi molim te kazi koju bi ti formaciju igrao da si umjesto Papeta? Sta bi ti promijenio?Bosnier je napisao/la:Pape je unistio pocetak ovih kvalifikacijama, prvo Francuska pa evo sad i Albanija
Vrlo dobro sročenonookey je napisao/la:1.Pape je nikakav trener,još gori selektor
2.Igrače je bezveze ocjenjivati,jer je sve do taktike.Kad je ekipa posložena,onda može zakazati,jedan ili dva,ali cijela ekipa nikad!
Pape odlazi i ne vraćaj se nikad!
Ma nisu ljudi bitne formacije, bitna je atmosfera i (ne)odnos Susica i reprezentativaca. Igraci njega jednostavno nepostuju. To je covjek koji nepokazuje emocije, a nama kao vrucim balkancima bas te emocije su najpotrebnije da ostvarujemo rezultate. Znam da ga neki nevole, ali Ciro je najbolji primjer toga, kao i Antic, koji su stvorili klapu pravu, svi su zivjeli kao jedan, a ovi nasi bez srca kao da im je muka da igraju.adriano_leite je napisao/la:Ajde mi molim te kazi koju bi ti formaciju igrao da si umjesto Papeta? Sta bi ti promijenio?Bosnier je napisao/la:Pape je unistio pocetak ovih kvalifikacijama, prvo Francuska pa evo sad i Albanija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.