Albanija - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat utakmice Albanija - BiH

1)Pobjeda Albanije
85
24%
2)Remi
93
26%
3)Pobjeda BiH
178
50%

Ukupno glasova: 356

demir44
Kontakt:

Re: Albanija - BiH

Post Postao/la demir44 » 08 okt 2010, 23:15

Bosnier je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:Pape je unistio pocetak ovih kvalifikacijama, prvo Francuska pa evo sad i Albanija
Ajde mi molim te kazi koju bi ti formaciju igrao da si umjesto Papeta? Sta bi ti promijenio?
Izbacio Medunjanina i stavio Muslimovica...
Pu jeb*bote,vidite da Tulic nije najgori selektor :mrgreen: I sta bi igrao Muslimovic,zadnjeg veznog,u paru s Rahimicem,doduse,malo lice,kosica je tu :mrgreen:
Rotor Volgograd...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 08 okt 2010, 23:16

Denizmare je napisao/la:
drH je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Ne valja Pape ,ne valjaju igraci ,ne valja vam niko. Pa jos samo niste fizioterapeuta pljuvali,a tako je sporo utrcavao trebalo bi ga mjenjati pu majku mu...
Eto ti reci ko je kriv sto nismo pobijedili jako losu reprezentaciju Albanije? Bas me zanima!
Na ovom forumu pricati nesto konstruktivno? Ne pada mi na pamet. Ovdje moras samo pljuvati. Odluci se ne valja selektor ili igraci,ne moze oboje. Ako ne valjaju ni jedni ni drugi onda ne moramo mjenjati selektora jer nemamo vise igraca. A ako hoces bas moje misljenje,nismo imali ni srece. Igre je bilo,prilika isto.
E sad je druga stvar sto su navijaci nafurani da smo velesila pa je i protiv Francuske poraz katastrofa. Vidis kakva je velesila Bjelorusija pa su uzeli Francuze,samo kako se poslozi pasa moj...Ne obaziri se ti na mene samo hraci,slobodno...
SVAKA CAST 100% se slazem, ovdje samo neki izgleda frustracije izbacuju,nisu mi samo jasni ovi kao sad i komentator kriv :D :? :roll: :mrgreen:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 08 okt 2010, 23:16

*p!p!t@* je napisao/la:Krenut cemo od gola....
Hasagic-vidim ga u ulozi napadaca kod Susica u slijedecoj utakmici umjesto Dzeke,jer lik dribla malo je reci...Za gola nie sigurno,to je izmjena potvrdila...
Begovic-pokazao covjek da zna svoj posao
Mravac-Dobar do greske
Spahić-Kapitenski nema sta...
Mujdza-Naprijed nazad,ugl. svuda po terenu...Definitivno igrac utakmice
Lulic-Nista posebno
Mudenjanin i Rahimic-Jedini dio ekipe koji je tokom citave utakmice radio dobar posao...
Misimovic-Kao vanzemaljac
Pjanic-Buducnost BiH fudbala,jos jednom pokazao da je kvaliteta...Sto se tice slobodnjaka...Steta po nas
Dzeko i Ibisevic-Pa tu i tamo dobro...Dzeko stalno udvojen,a Ibisevic hajmo reci nepokretan(ne moze predriblat igraca)
Ibricic i Pandza-Nisu imali neki poseban kontakt s loptom...

I odlazimo do najbolje dijela...To je naravno nas selektor,kojeg necu ocjenjivati...Iz razloga sto je svaka rijec na svaki njegov potez suvisna(osim u slucaju Hasagica) :D
Spahic je u par situacija ispao smijesan..pogotovo u 2 polvr.
Pandza je milion puta sigurni u odbrani od beraca grozdja Mravca :mrgreen:
Hasagic panj,hem koji se poigrava sa zdravljem navijaca pm sta ima od toga :oops:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 08 okt 2010, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 08 okt 2010, 23:16

al... je napisao/la:Prosusmo 2 boda, ništa novo i ništa iznenađujuće s obzirom na trenera, njegov izbor sastava i način vođenja. Kaže čovjek da neće sa trojicom "fantasista" jer tako ne ide. OK, ali zašto od te trojice čovjek na klupi ostavi čovjeka koji je ubjedljivo u najboljoj formi (Ibričić), a u igri ostavlja Miralema (koji kod novog trenera ima 10 minuta po utakmici) i Misketa koji je "lost in space" od prelaska u Galatu. I sve mu se fino potvrdi na terenu, Miralem inekako, Miske ne pipne ni dvije lopte za cijelu utakmicu. Ali ne, veliki lider smatra da je lakše trenirati strogoću na anonimusu Mravcu i Keni (koji nije ništa kriv za gol), nego zamijeniti najveću rupu Misketa. Ista stvar i sa Džekom, frajer "meda" ne može protiv albanskih agresivaca, ali nema mijenjanja, a da je bilo koji drugi trener koji drži do sebe, on bi uredno od 70 minute bio pod tušem, a mjesto njega igrao razbijač Muslimović.
Drugo, taktika. Pape APSOLUTNO ništa ne mijenja tokom 90 minuta. Ima ono što je postavio i ako ga protivnički trener pročita - adio. nema promjene formacije, nema zamjene pozicija, nema ništa, Plan "B" zaboravi. Albanski trener pročitao odakle mu dolazi opasnost preko boka i u drugom poluvremenu zatvori sjajnog Mujdžu. Ovaj naš delegat ni habera. Ono što se moglo pročitati iz tekme s Luksemburgom kada je blickrig od 15 minuta zamaskirao očajnih 75 minuta, sada nam se obija o glavu - ako nekog ne uhvatimo na foru, kasnije samo možemo fasovati.
Treće, motivacija. Pored Papeta vam ne treba MUTE na TV-u, on tu funkciju savršeno obavlja. Nažalost, dobro raspoloženje i samopozdanje do neba iz doba Ćire su samo lijepo sjećanje. Čisto sumnjam da bi kod starog namazanka ove balerine bježale iz duela - znao je on kako da to riješi, od ložioničke priče do sračunatog pljuvanja po novinama. Može misliti ko šta hoće, ali efekat je postojao i rezultat je bila fantastična borbenost zbog koje nas nikada niko nije mogao nadigrati. Sve je to sada prošlost.
Suma sumarum, nadigrala nas je i otela nam 2 boda ekipa koja ima Canu i 10 "navijenih". I kao i u ranijim slučajevima, do trenera je. Iskreno, Pape me je malo na početku malo "kupio" sa ozbiljnom pričom i pristupom bez onog cirkusa oko reprezentacije, ali izgleda da je taj gard otprilike sve što dotični ima. Stoga, kada se sve sabere i oduzme 4. mjesto u grupi je naša realnost. Kakav plasman, kakvi bakraći pored selektora od kojeg imaju jedno trojica za koplje boljih u PL, a za dalje i da ne govorim
Potpis ništa za dodati! :(
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 08 okt 2010, 23:17

NoName je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:Pape je unistio pocetak ovih kvalifikacijama, prvo Francuska pa evo sad i Albanija
Ajde mi molim te kazi koju bi ti formaciju igrao da si umjesto Papeta? Sta bi ti promijenio?
Mogul' ja? Ja da sam Pape promjenio bih sebe, ostalo bi se samo riješilo, po automatizmu.
HAHAHAHAH...dobar i ISTINIT post;)

Nadam se da onaj Hasagic VISE NIKADA nece stati na gol repke(njegovo driblanje u prazno i onako lose postavljanje kod gola nam je srezalo krila a Albancima dalo podstrek kad su vidili kakav BALVAN imamo na golu!Nikad ga nisam begeniso radi njegovih istrcavanja u prazno a od veceras ga definitivno ne podnosim.

Jedinica Begovicu,rezerva Sehicu i adio!

Naravno.Safet NAPOLJE!Katastrofa je!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

bekim99
Kontakt:

Post Postao/la bekim99 » 08 okt 2010, 23:18

Ako do sad nije bilo do selektora sto se reprezentacija nije kvlificirala ni na jedno vece takmicenje, ovo je sad ocigledno da je PEPE krivac sa svojom postavkom igre a za lose rezultate, igraci su isti od prosli kvalifikacija kada smo barem imali sta gledat od njih igrali su i borili se, a ovo nelici na nogomet..... Zato CIROOooooo vrati se......

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 08 okt 2010, 23:19

jel sad u srijedu liga prvaka, i zna li neko o kakvoj se povredi radi kod galasa, kad bismo ga mogli ocekivati nazad,,, fantasy,, ppotrebe informacije.. hvala

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 08 okt 2010, 23:19

bekim99 je napisao/la:Ako do sad nije bilo do selektora sto se reprezentacija nije kvlificirala ni na jedno vece takmicenje, ovo je sad ocigledno da je PEPE krivac sa svojom postavkom igre a za lose rezultate, igraci su isti od prosli kvalifikacija kada smo barem imali sta gledat od njih igrali su i borili se, a ovo nelici na nogomet..... Zato CIROOooooo vrati se......
Nije on igrao večeras :lol:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 08 okt 2010, 23:20

Hasagic- klupa od sada vjerovatno,ponajgori veceras...
Mravac-od njega iskreno nikad nisam puno ocekivao,kao ni od Pandze,dakle porsjek ili ispod prosjeka...Po meni je i Nadarevic prosjecan igrac ...
Rahimic je kao i uvjek dobar ...
Medunjanin-mislim da smo na toj pozijici a veceras vidimo da moze dobili igraca koji moze i zna povuc loptu iz tog prostora,Haris medju boljim..
Spaha nije bio na onom nivou na kojeg smo ga navikli...
Misimovic---ne znam sta bih rekao,mozda nema volje,ili sta je vec..Jednostavno stoji !!!
Vedo --pa ajde trci i ima ga,pa dao je i gol,dobar Vedo :-)
Dzeko,pokusavao je ...
Mujdza-prvo pol vrhunsko,malo zastao kao i svi u drugom dijelu...
Lulic--Povucen dole i ne ide mu,vidjeli ste kako selektor Albanije mase rukom da idu uz liniju jer jednostavno su s lakocom igraci Albanije prolazili po toj strani ,a sta bi bilo da je Holandija ili FRANC pa da Riberi ili Roben zasprintaju,hehe
Pjanic--meni najbolji veceras,precke ,trka i borba,pa to je srce
I jos nesto,nema nam Seje Slihovica...
Susic-solidan sastav,sta je mogao ,jbg...
Po meni je Safet los motivator i to je to...
Postao mi drag veceras nakon gola skocio je ,:-))))))

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2010, 23:20

Hajmo K1 i Sportsport u akciju. Da cujem izgovore morona. Ili ce ipak imat dovoljno drskosti da kaze da je zadovoljan sa bodom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 okt 2010, 23:21

dzenidm je napisao/la:jel sad u srijedu liga prvaka, i zna li neko o kakvoj se povredi radi kod galasa, kad bismo ga mogli ocekivati nazad,,, fantasy,, ppotrebe informacije.. hvala
ti pitas za galasa na temi "albanija- bih" .... eeee cime se ti bavis , i taj fantasy ....
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 08 okt 2010, 23:21

Micron je napisao/la:evo na kog se keno fura

[youtube][/youtube]
Rüstu Recber
Umirem od smijeha... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Najjace je on Rustu nastavio igrat kao da se nista nije dogodilo a kopackom ga zvekno po face-u.
Koje skarice. :lol:

Kad bi ja imao priliku biti selektor,ja bi prije svake utakmice govorio :J.ebacemo im piiicku!!!
Oderat cemo im mamu!!! itd.Bar bi iamo podrsku publike :D :D :D
Nas narod se lozi na psovke...
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 08 okt 2010, 23:21

Ma ja... Pape je kriv sto Dzeko stedi svoje nogice, sto je Misketu mrsko trcati, itd...

znam da nije savrsen trener, ali boljeg ne mozemo imati, malo sutra ce "patriota" vaha doci za 10 000 KM, daj 500 000 eura pa ga mozes ocekivati...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 08 okt 2010, 23:22

nikad_izvini je napisao/la:
Ibiševića i Misketa ili Pjanića ;) Mravac ne bi bio starter, to je sigurno. Ništa se ne brini. Vidjećeš kako ćemo se provesti sa Rumunima i Bjelorusima ;) Sjeti se šta sam ti napisao. Safet Sušić je 0 od trenera.

29.05.2010 Sweden STOCKHOLM 2-4 Friendly L
03.06.2010 Germany FRANKFURT 1-3 Friendly L
10.08.2010 Qatar SARAJEVO 1-1 Friendly D KIKS VELIKI
03.09.2010 Luxembourg LUXEMBOURG 3-0 ECQ12 W
07.09.2010 France SARAJEVO 0-2 ECQ12 L
08.10.2010 Albania TIRANA 1-1 ECQ12 D
KIKS mali
I ti i mnogi ocekujte da smo trebali pobijediti jedne svedjane,nijemce, francuze pa sram da te bude pape i igraci da od tako malih reprezentacija izgubimo :evil: :lol:
Ovi sto prizivaju ciru samo bi im rekao ovo s kim je tad reprezentacija igrala prijateljske , s **** nom rijekom i jos izgubili :?
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 08 okt 2010, 23:24

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-44528.htm

Vjerovatno ga pitali zasto nismo pobijedili inferiornijeg protivnika! :evil: :evil:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 okt 2010, 23:24

adnanhz je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:
29.05.2010 Sweden STOCKHOLM 2-4 Friendly L
03.06.2010 Germany FRANKFURT 1-3 Friendly L
10.08.2010 Qatar SARAJEVO 1-1 Friendly D KIKS VELIKI
03.09.2010 Luxembourg LUXEMBOURG 3-0 ECQ12 W
07.09.2010 France SARAJEVO 0-2 ECQ12 L
08.10.2010 Albania TIRANA 1-1 ECQ12 D
KIKS mali
I ti i mnogi ocekujte da smo trebali pobijediti jedne svedjane,nijemce, francuze pa sram da te bude pape i igraci da od tako malih reprezentacija izgubimo :evil: :lol:
Ovi sto prizivaju ciru samo bi im rekao ovo s kim je tad reprezentacija igrala prijateljske , s **** nom rijekom i jos izgubili :?
Hajde uporedi igru protiv Francuske ui Španije kada smo izgubli 2:5. Jel ti kontaš da MI NEMAMO IGRE. Jel kontaš ili treba da si SPELUJEM :mrgreen:

Navijaš za Sarajevo i po defaultu braniš Papeta. Moj otac mrtvi da je na klupi isto bi napisao. Kontaš. Sušić je 0 od trenera.
N
U
L
A
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 08 okt 2010, 23:26

Evo da i ja malo analiziram igrace veceras:
Hasagic-lose od njegove strane,ali nakon jednog velikog niza odlicnih utakmica,veceras nije bio na nivou,ako nije bila u pitanju povreda ja ga ne bih zamijenio na poluvremenu(sacuvao bih tu izmjenu)

Mujdza-najbolji sigurno,velika borbenost i broj pretrcanih kilometara,stvarno Mensure,kapa dole
Lulic-solidan,ponekad se malo zaboravi i spetlja,pa pogrijesi u dodavanjima,ali jedno jako dobro rjesenje na lijevom boku(ovakav nam je igrac falio u barazu)
Mravac-eto vam svima koji ste htjeli izbaciti Saju iz prvog sastava
Spahic-previse ocekujemo od Emira,ocekujemo da on sve zivo zatvara,a on je ipak,budimo realni,prosjecan evropski stoper,ali je u repki u proslom ciklusu zbog ogromnog motiva i nabrijanosti koju mu je dao Ciro u utakmicama igrao dvije klase iznad svojih mogucnosti.Kod Susica je na tim svojim mogucnostima,nekad i ispod,ali njega malo ko smije optuzivati.Uvijek je kriv Sajo,a ne Spaha.Inace,za one koji nisu htjeli vidjeti,on je pogrijesio i kod Benzeminog gola u Sarajevu

Rahimic-solidan,napokon da igra 90 minuta,apsolutno covjek koji uvijek odigra korektno
Medunjanin-imao i dobrih i losih trenutaka,malo vise dobrih u defanzivi,dosta lose u organizaciji
Pjanic-za slobodnjake svaka cast,u fazi napada bio dobar,ali mi smeta njegova nonsalancija kad izgubi loptu i u defanzivi,takodjer igrac bez duela
Miske-ne znam sta se desava sa njim,mislim da i on sad zali za Cirom iako se posvadjao s njim,realno u ovakvoj formi ne moze igrati
I
bisevic-toplo-hladno,pohvale za gol napokon,ali na zna ustopati loptu i cesto tako upropasti situaciju.Da nije dao gol,rekao bih prosjek
Dzeko-nevjerovatno koliko se pljuje nas najbolji igrac poslije rata,ovo odgovorno tvrdim i stojim iza tih rijeci.Sve i jedan slobodnjak smo imali zahvaljujuci Edinu,na sebi uvijek ima dva igraca i stvara visak koji bi Muslimovic sigurno koristio,Cana je danas odigrao nevjerovatno kvalitetno flastera na Edinu i zatvorio ga.

Begovic- bice on odlican u buducnosti
Pandza-dobro poluvrijeme
Ibro- premalo igrao
Zola in, Zola passes, Zola scores !

bekim99
Kontakt:

Post Postao/la bekim99 » 08 okt 2010, 23:26

Mozda bi bilo bolje da je igro nego na klupi sto je bio, uglavnom opet nas nema nigedje, opet ce biti nadamo se.....
nookey je napisao/la:
bekim99 je napisao/la:Ako do sad nije bilo do selektora sto se reprezentacija nije kvlificirala ni na jedno vece takmicenje, ovo je sad ocigledno da je PEPE krivac sa svojom postavkom igre a za lose rezultate, igraci su isti od prosli kvalifikacija kada smo barem imali sta gledat od njih igrali su i borili se, a ovo nelici na nogomet..... Zato CIROOooooo vrati se......
Nije on igrao večeras :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 okt 2010, 23:27

Eto, definitivno i oficijelno, zemlja smo sa najvise selektora, nogometnih znalaca, majstora lopte. Onaj govori o motivaciji, kada je bio Ciro, ljudi ga pljuvali jer je upravo takav, govorili da nema pojma o taktici, pljuvali Ibricica a sada hoce da igra, dizali u nebesa Dzeku, sada ga pljuju, uvijek pljuvali Ibisevica i dalje ga pljuju, a covjek je odigrao perfektnu utakmicu u poredjenju sa zvijezdama Misketom i Dzekom. Svi hoce mijenjati taktiku, postavku, onaj kaze Medunjanina koji je bio skoro pa perfektan, a uveo bi Muslimovica, to kada je uradio Ciro, uveo treceg napadaca, opet se nasli majstori pa ga pljuvali, to isto i sa Papetom radite. Pljujete a ne znate sta bi vi promijenili, ovo je fudbal, nije menadzer, da kazes nesto igracu da on to radi kako si ti rekao, ovo je realnost, dosta puta igraci rade na svoju ruku, ja sam siguran da Pape nije rekao Mravcu da ispada i da igra rukom u 45 minuta na 20 metara od gola, kao sto sam siguran da nije rekao ni mrljini od Hasagica da se ne pomjera, kao ni Misimovicu sto nije rekao da ne smije trcati, kao sto nije rekao Dzeki da solira i pravi se pametan.
Nemam rijeci, **** je ovaj nas mentalitet, fkt je ****, tesko nama ovakvima. Svi ste majstori i znalci od reda, a sami serete na svoje rijeci, gazite ono sto ste gotivili, dizete u nebesa ono sto ste pljuvali, zemlja puna licemjera, to je nasa realnost. Igraci vole grb, a nista ne rade za njega, secu se po terenu k'o manekenke.

BIH JAVNOSTI, SVAKA TI CAST, POKAZUJES NASU REALNOST. HEBO MATER ONAJ KOJI IZMISLI DEMOKRATIJU, DIKTATURA JE ZAKON, POGOTOVO NA PRIMJERIMA KAKVI SMO MI.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 08 okt 2010, 23:27

Mene ubija ovo pimplanje kroz sredinu, sve ko fol nekakvi tehničari i klase, nema igre preko bokova, nema ništa, svi carine loptu, nismo mi nikad bili neki trkači, al u ovoj generaciji bog dao sve isti tip igrača-Misimović, Pjanić, Medunjanin,Ibričić,Štilić, neke repke nemaju nijednog ovakvog al imaju sto trkača, a kod nas sve kontra, sve sami "umjetnici" a to u modernom fudbalu jednostavno neprolazi, mislim da je Pape usro sve što je Ćiro napravio, ja lično Ćiru nisam volio zbog velikog broja BH igrača koje je vrbovao za Hrvatsku repku, iako mu neki realno nisu trebali, al on bi ovo riješio kao Estoniju 2:0 bez šanse za Albance i bez ikakvih stresova, siguran sam da Pape ništa ne može napraviti, samo će stalnim rokadama protraćiti još jedne kvalifikacije.Nisam siguran da bi ijedan trener napravio nešto sa ovom ekipom (realno nedostatak kvalitete-pokrivenost svih pozicija na terenu za ozbiljan rezultat), al Pape sigurno neće. Cijenim sve što je Miske uradio za repku u prošlosti,al je očigledno da on nakon "slučaja Portugal" nema motiva za dalje igranje i da samo nezna kako da se oprosti, Lulić tanak jednostavno nije to taj kvalitet i tek se sad vidi koliko Sejo fali, Pjanić igra na mahove i živi od prekida, Mravac jad i čemer i tako bi se redom moglo nabrajati, jedini pravi dobitak i konstanta tokom cjele tekme bio je Mujdža uz dokazanog Rahimića koji vjerovatno sad prima infuziju obzirom da se pokido na terenu da začepi rupe koje naši "umjetnici kroz sredinu" ostavljaju....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.