Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Prati li ko oficijelnu press? Pa bolje da Edin prevodi na njemacki nego ona zenska
Na kraju evo Robi poceo odgovarati na Njemackom, da ova ne mora prevoditi na njemacki.

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 10 sep 2018, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam ni otvorio clanak cim sam vidio naslov, a pretpostavljam da je bilo "ko i prosli put"rope11 je napisao/la:
kakvu tu novu frizuru može imati todorović?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Peci Koza?Goalgetter je napisao/la:Prati li ko oficijelnu press? Pa bolje da Edin prevodi na njemacki nego ona zenskaNa kraju evo Robi poceo odgovarati na Njemackom, da ova ne mora prevoditi na njemacki.
![]()
![]()
mislim da stampaju sveukupno 11 000 ulaznica , ovo ostalo akreditacije, novinari, pozivnice, gosti, osiguranje itd.Raonffa je napisao/la:Je l' puni kapacitet bude na BP, tih 13,5 hiljada? Mislim je l' štampaju toliko karata, a tu računam i slobodnu prodaju i te navijačke grupe i te karte što podijele, znači sve?avenija je napisao/la:nisu podjeljenje nego rezervisane i placene, sta ste vi mislili od 13 500 savez uzme sebi 8000 i podijeli a 5500 proda ?
Ove sto vi mislite da su podjeljenje to je placeno i rezervisano za fanatikose,krajisnike, bhlegion itd..savez maximalno podjeli 300 vipova i gratis ulaznica i to maximalno u jako bitnim mecevima
tako da bude oko 13 000 jer mora biti lufta zbog sigurnosti i pravila uefe
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
ironije radi,preci mi kosovski srbin koji je sluzio u tom albanskom odredu arnauta za turke ko i MarkovVucevich je napisao/la:nisam znao da si albanacMoggi je napisao/la:marko mi je prezimenjak al nek pusi k. urac
hoces li gledati svoje veceras
Zarathustra
Skratio siske, upadale mu u oci.rope11 je napisao/la:
kakvu tu novu frizuru može imati todorović?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
to je ta slika
skratio ovih par dlaka na glavi, kae nova frizura.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Koji show a onda mora prevoditi nasima sta su Robi i Edin rekli. Zena natuca Njemacki ko baustelac.Goalgetter je napisao/la:Prati li ko oficijelnu press? Pa bolje da Edin prevodi na njemacki nego ona zenskaNa kraju evo Robi poceo odgovarati na Njemackom, da ova ne mora prevoditi na njemacki.
![]()
![]()
Samo da neko slomi noge tom odvratnom ciganu Dragovicu sutra, to je ravno 3 boda 
Nisam znao da Marija Šerifović radi u ovom objektu.rope11 je napisao/la:to je ta slika![]()
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Arnaut-ovic pravo bosnjacko prezime. Cuj hoce od Moggija Albanca da pravi.Vucevich je napisao/la:nisam znao da si albanacMoggi je napisao/la:marko mi je prezimenjak al nek pusi k. urac
hoces li gledati svoje veceras
Moggi ne daj se, bolje da te hiti u Svicarsku.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
I Šime VrsaljkoLampard8 je napisao/la:Nisam znao da Marija Šerifović radi u ovom objektu.rope11 je napisao/la:to je ta slika![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Goalgetter
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:I Šime VrsaljkoLampard8 je napisao/la:Nisam znao da Marija Šerifović radi u ovom objektu.rope11 je napisao/la:to je ta slika![]()
- Fikret1946
- Kontakt:
steta sto nema kljusine s tvog avatara, jedino to zna i raditi.Vucevich je napisao/la:Samo da neko slomi noge tom odvratnom ciganu Dragovicu sutra, to je ravno 3 boda
Danas gledam malo inserte sa utakmice R.Irska-BIH iz baraža i vrlo slično (da ne kažem isto) su igrali i ovi drugi Irci samo što smo tad izgubili 2-0.....
Znači mrtvi visoki presing, sa velikom agresivnošću odmah na organizatora igre koji je u ovom slučaju bio Cimirot, a prije 2 godine to je bio Pjanić....s tim što je Pjanić tada imao Medunjanina uz sebe koji je loš trkač, ali odličan s loptom i može odigrati prvom loptom.....
Onakvom presingu i trci možeš parirati jedino taktičkom postavkom gdje svaki igrač može u 2-3 dodira promijeniti dva mjesta na terenu, odnosno, kad je tim dovoljno uigran i kad se u rotaciji iz defanzivne u ofanzivnu postavku tačno zna gdje bi ko trebao biti.....mislim, da je iluzorno bilo očekivati da mi igramo od noge do noge i prvom loptom u sastavu u kojem smo izašli u Belfastu, jer su se igrači prvi put susreli jedan s drugim i na onim pozicijama....dalje, mislim da nekolicina trenutnih igrača nema kvalitet, a niti potrebnu motoriku i fudbalsku inteligenciju, da može bez uigravanja odigrati taktički disciplinovano.....jedino ispravno se i moglo igrati dugim loptama na Džeku koji je spuštanjem lopte i prosljeđivanjem na brza krila otvarao sebi prostor da se povratnim loptama sa krila u sredinu mogao ugroziti protivnički gol.....međutim, Višća je potpuno zakazao u ovoj utakmici, za razliku od Duljevića koji se dosta trudio i mislim da je Višća bio ubjedljivo najgori igrač u Belfastu, bez obzira na bekove koji su bili takođe katastrofalni ali je to donekle i razumljivo jer je jedan bio rovit i vrlo neiskusan, a drugi na neprirodnoj poziciji.....a takođe i u defanzivi je Višća bio totalno beskoristan.....
da rezimiram, za onoliku trku i presing moraš imati potreban kvalitet i uigranost da izbacuješ protivnika u startu iz ravnoteže i da se brzom transformacijom i prenosom lopte od noge do noge na njihovu polovinu iz odbrane prelaziš u napad.....mi nismo ni uigrani, niti smo u onakvom sastavu dovoljno kvalitetni....po meni, mi smo u Belfastu osvojili 4, a ne 3 boda......još ako to ovjerimo sutra protiv Austrije, jednom nogom ćemo biti pobjednici ove grupe.....
Znači mrtvi visoki presing, sa velikom agresivnošću odmah na organizatora igre koji je u ovom slučaju bio Cimirot, a prije 2 godine to je bio Pjanić....s tim što je Pjanić tada imao Medunjanina uz sebe koji je loš trkač, ali odličan s loptom i može odigrati prvom loptom.....
Onakvom presingu i trci možeš parirati jedino taktičkom postavkom gdje svaki igrač može u 2-3 dodira promijeniti dva mjesta na terenu, odnosno, kad je tim dovoljno uigran i kad se u rotaciji iz defanzivne u ofanzivnu postavku tačno zna gdje bi ko trebao biti.....mislim, da je iluzorno bilo očekivati da mi igramo od noge do noge i prvom loptom u sastavu u kojem smo izašli u Belfastu, jer su se igrači prvi put susreli jedan s drugim i na onim pozicijama....dalje, mislim da nekolicina trenutnih igrača nema kvalitet, a niti potrebnu motoriku i fudbalsku inteligenciju, da može bez uigravanja odigrati taktički disciplinovano.....jedino ispravno se i moglo igrati dugim loptama na Džeku koji je spuštanjem lopte i prosljeđivanjem na brza krila otvarao sebi prostor da se povratnim loptama sa krila u sredinu mogao ugroziti protivnički gol.....međutim, Višća je potpuno zakazao u ovoj utakmici, za razliku od Duljevića koji se dosta trudio i mislim da je Višća bio ubjedljivo najgori igrač u Belfastu, bez obzira na bekove koji su bili takođe katastrofalni ali je to donekle i razumljivo jer je jedan bio rovit i vrlo neiskusan, a drugi na neprirodnoj poziciji.....a takođe i u defanzivi je Višća bio totalno beskoristan.....
da rezimiram, za onoliku trku i presing moraš imati potreban kvalitet i uigranost da izbacuješ protivnika u startu iz ravnoteže i da se brzom transformacijom i prenosom lopte od noge do noge na njihovu polovinu iz odbrane prelaziš u napad.....mi nismo ni uigrani, niti smo u onakvom sastavu dovoljno kvalitetni....po meni, mi smo u Belfastu osvojili 4, a ne 3 boda......još ako to ovjerimo sutra protiv Austrije, jednom nogom ćemo biti pobjednici ove grupe.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Ima li gdje snimak?Goalgetter je napisao/la:Prati li ko oficijelnu press? Pa bolje da Edin prevodi na njemacki nego ona zenskaNa kraju evo Robi poceo odgovarati na Njemackom, da ova ne mora prevoditi na njemacki.
![]()
![]()
FliX je napisao/la:Ima li gdje snimak?Goalgetter je napisao/la:Prati li ko oficijelnu press? Pa bolje da Edin prevodi na njemacki nego ona zenskaNa kraju evo Robi poceo odgovarati na Njemackom, da ova ne mora prevoditi na njemacki.
![]()
![]()
Oko 24 minut Prosinecki pocinje samo da odgovara na njemacki
Covjek objasnio...sekula je napisao/la:Danas gledam malo inserte sa utakmice R.Irska-BIH iz baraža i vrlo slično (da ne kažem isto) su igrali i ovi drugi Irci samo što smo tad izgubili 2-0.....
ko vise gura ove polovne igrace ..npr Saric al et nadam se pobjedi sutra ..imam
https://****.com - Dating Without Fake Profiles - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Trusted Girls Chat [/url]
Hvala.Vucevich je napisao/la:FliX je napisao/la:Ima li gdje snimak?Goalgetter je napisao/la:Prati li ko oficijelnu press? Pa bolje da Edin prevodi na njemacki nego ona zenskaNa kraju evo Robi poceo odgovarati na Njemackom, da ova ne mora prevoditi na njemacki.
![]()
![]()
Oko 24 minut Prosinecki pocinje samo da odgovara na njemacki
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, dedo26, jasmin10, Micron i 31 gost.