Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Znaci nema nijednog novog poziva za utakmicu?
- svrakino1921
- Kontakt:
Znaci sutra repka igra u Zenici
Gojak i Hajrovic mogu moraju hitno urgentno u prvih 11.Ovi sa frizurama obicna balavurdija i sta ima tu interesantno.Kako sutra smirit Dzeku i Besica,nikako.Bice crveni gaeant jednom od njih.Budu li igrali Saric i Cimica pisi propalo.
CAT 2svrakino1921 je napisao/la:Znaci sutra repka igra u Zenici
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
A zna žena njemacki. Vidi se da joj nije maternji, ali gramatika na ok nivou. Da ovako baustelci pricaju svi bi sefovi bili.Vucevich je napisao/la:FliX je napisao/la:Ima li gdje snimak?Goalgetter je napisao/la:Prati li ko oficijelnu press? Pa bolje da Edin prevodi na njemacki nego ona zenskaNa kraju evo Robi poceo odgovarati na Njemackom, da ova ne mora prevoditi na njemacki.
![]()
![]()
Oko 24 minut Prosinecki pocinje samo da odgovara na njemacki
-
Wandelanoite
- Kontakt:
2:0 lagano sutra, Austrijanci su itekako precijenjena ekipa, a ustvari su jedna velika qrcina.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Opet je prosla press konferencija a niko nije postavio pitanje da li ce biti novih poziva i zasto nece?
Svaka Austriji cast, ali ako Pjanic i Dzeko imaju svoj dan oni nas nisu u stanju zaustavit. Nakon partije u Belfastu ne sumnjam da ce Dzeko konacno ponovo zabit za repku i da ce vrhunski odigrat. Ocekujem i od Pjanica da se trgne, zna sam da ono nije prihvatljiva igra. Bice mu i lakse sa Muhamedom u veznom.
Idemo po dvije pobjede sutra.
Idemo po dvije pobjede sutra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ma samo rotiranje darko na beka, bešić u sredinu će dići nivo igre za 20%.
još da stavi krunića umjesto sarića ili eventualno prcića bilo bi super, ali ništa od toga
još da stavi krunića umjesto sarića ili eventualno prcića bilo bi super, ali ništa od toga
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovaj nas skautirao kao Pape Nigeriju. E ako je Višća opasan, onda smo mi opasni po krilimaBiH je, podvukao je Foda, jako dobar tim, koji ima Edina Džeku i Miralema Pjanića, a posebno je apostrofirao i kvalitet bh. krilnih igrača.
Sutra visca zabija golcinu i donosi 3 boda. Prosivnecki ce bit smjenjen vrlo brzo, ono je smjesna igra u irskoj
Nek barem odradi kvalfe za EP i SP, jer ako ga ranije smjene valja se opet natezat sa zeljinim poltronima koji su jedini u drzavi za to da nam tuljan bude selektor. Postedi nas, neka Prosineckog..Pitar6785 je napisao/la:Sutra visca zabija golcinu i donosi 3 boda. Prosivnecki ce bit smjenjen vrlo brzo, ono je smjesna igra u irskoj
- Goalgetter
- Kontakt:
Franco Foda zagonetanDrape je napisao/la:Ovaj nas skautirao kao Pape Nigeriju. E ako je Višća opasan, onda smo mi opasni po krilimaBiH je, podvukao je Foda, jako dobar tim, koji ima Edina Džeku i Miralema Pjanića, a posebno je apostrofirao i kvalitet bh. krilnih igrača.
Pa nije reprezentacija Široki, da smijene trenera bez ijednog porazaPitar6785 je napisao/la:Sutra visca zabija golcinu i donosi 3 boda. Prosivnecki ce bit smjenjen vrlo brzo, ono je smjesna igra u irskoj
- AndreWilliams
- Kontakt:
Imam osjecaj da su nasi nabrijani da im zgade aroganciju i ocitaju fudbalsku bukvicu. Bas im je simpatican taj niz bez poraza. Dosli su na pravo mjesto da ga prekinu.
dzeko bi mogo veceras zabit nije odavno a na bilinom daje skoro uvijek
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Pa sjecam se da je prije baraza protiv Irske Martin O'Neill govorio da je najveca nasa opasnost Edin Visca 
- AndreWilliams
- Kontakt:
Zato sto je silovao, mislim, Warda. Probio je najmanje pet puta i pravio dar-mar. Pravo cudo da na poluvremenu nismo imali makar gol prednosti. Visca kad ima dan zna biti prevaga.Vucevich je napisao/la:Pa sjecam se da je prije baraza protiv Irske Martin O'Neill govorio da je najveca nasa opasnost Edin Visca
Ja se sjecam da ga je u Dublinu, Robie Brady iznosio sa terena u aut. Ne znam da ga je probio ijednom.AndreWilliams je napisao/la:Zato sto je silovao, mislim, Warda. Probio je najmanje pet puta i pravio dar-mar. Pravo cudo da na poluvremenu nismo imali makar gol prednosti. Visca kad ima dan zna biti prevaga.Vucevich je napisao/la:Pa sjecam se da je prije baraza protiv Irske Martin O'Neill govorio da je najveca nasa opasnost Edin Visca
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: 231983, Cwirek, FerdinandF, HZbec, lol89, Sensei, Wilshere10 i 83 gosta.