Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Definitivno scena dana : Susic skocio od dragosti kad je pao gol za BiH. Cudi me da ona mumija slavi go.
Prekinuo pressicu 
Koji se klinac on ima ljutiti

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Deportovati ga odavde,jednosmjerna za Pariz,i zabraniti mu ulazak i u Hr,Srb,i Cg, da budemo sigurni da ga ni slucajno necemo vidjeti ovdje 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Mozda zato sto su ga pitali dal ce podnijet ostavku,a on to ne misli uradit,pa se naljutio,jer ipak je najavio bud protiv velesile Albanije*p!p!t@* je napisao/la:Prekinuo pressicu

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sad mi definitivno lik nije jasan ! 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Evo kako sam procitao,strucnjak kojeg traze mnogi klubovi,napustio je pressicu nakon nezgodnog pitanja hahahha.. samo voli pitanja koja mu odgovaraju,al kad malo teze pitanje,izgubi se u magli...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
A koga to je sergej trenirao,ni pionire;nemate pojma vi iz Bosne kakav je to šupljak.Srećom mi Mostarci ga dobro znamo.Baka Slišković je bog za njega---i igrački i trenerski ai patriotski ako hoćete da znate........
Trabali bi svi mi pokazati malo vise postovanja i ovnovne kulture prema Susicu i nasim reprezentativcima.
Znam da je ovo internet odnosno cyberspace dzungla ali ipak...
Znam da je ovo internet odnosno cyberspace dzungla ali ipak...
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
- Kontakt:
Definitivno se slazem sa ovim,nama u ovom trenutku treba jedan iskusan trener.Uz duzno postovnje KODRI ili BARBAREZU kao igracima ali oni nikoga nisu trenirali,nemaju trenerskog iskustva,pa nece se valjda na nama uciti.Idealan bi bio HALILHODZIC ali posto je to u ovom trenutku nerealna opcija,mislim da bi najbolje rjesenje za nas bio BAJEVIC,OSIM ili cak ANTIC koji je napravio dobar rezultat sa Srbijom iako po meni ta reprezentacija igracki nije u Evropskom vrhu.*p!p!t@* je napisao/la:Potpis !majestic24 je napisao/la:Koji qrac ce nam Barbarez. Mislim da je Susic dovoljan pokazatelj sta se desi kad je na klupi covjek koji nema trenerskog iskustva.ammarc je napisao/la:Barbareza za selektora !
Dajte nam Musemica,Osima ili Bajevica.
Prekinuo pressicu, sjajno! Sad ce ga novinari razapet. Kod njih sve ide, dok im ne uskratis neka prava. Molim Boga za ostavku prije Rumunije. Od ovoga ne moze gore, koga god doveli. A trenutno je slobodan jedan Bajevic!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
nema potrebe sada da ide,nema potrebe da ide kada je usrao.jesu li mnogi govorili polako ,da mu treba dati sansu.jesu li mnogi zgrozavali se na kritike upucene safetu,govorili su da pljujemo po legendi,da pojma nemamo.da pape mora ostati.zasto ga sada tjerati ,neka ga nek vodi ,nek se zajebaje.ja se u zivotu vise nervirao nisam koliko u ovim utakmicama sto nas pape vodi.pa naravno to tako treba,treba mijenjati golmana i stopera u situaciji kada ganjas rezultat,a 3 izmjenu napraviti u 90 minuti.a mozda i nije pape toliko kriv.pa jel vi narode vidite da smo mi kolektivno sihrisana drzava.hocemo i vize da nam ukinu,ma jok ba nemoj biti luda europo,sav sikluk ces od nas pokupiti.samo mi mozemo biti toliki maleri.samo mi mozemo biti ovako ocajni,nemati srece i imati idiote .samo mi....
pape kralju malera ,legendo iz malerske drzave.
pape kralju malera ,legendo iz malerske drzave.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
- Kontakt:
Mislim da bi trebali igrati 4-4-2 + linisko pomjeranje bili bi najjaci onda ...
- Arsenalisation
- Kontakt:
"Mislio sam prije početka ovih kvalifikacija da ćemo se mi i Rumuni boriti za prvo mjesto, ali se sada u igru uključila i Albanija. ......."
Ovaj lik je na teskim narkoticima necu reci drogama jer su njemu nesto U drogu stavljali pa nije normalan... 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
A dobar je...Arsenalisation je napisao/la:"Mislio sam prije početka ovih kvalifikacija da ćemo se mi i Rumuni boriti za prvo mjesto, ali se sada u igru uključila i Albanija. ......."![]()
![]()
Ovaj lik je na teskim narkoticima necu reci drogama jer su njemu nesto U drogu stavljali pa nije normalan...

Kakva crna Rumunija,mi se borimo sa Lux-om za dno

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
susic je i veceras pokazao kakav (ni)je trener...ne gledajuci neke druge stvari po kojima se vidi kakav je trener veceras je jos jednom pokazao da nije za ovog posla...i to time sto prvo ceka do 90 min pa onda pravi izmjenu(haloooooo utakmica se igra 90 minuta trebao mu je neko reci) a onda vadi dzeku tj napadaca koji jest bio los ali bez obzira na to nije smio dzeku vaditi ako ide na pobjedu...kako su albanci igrali pred kraj ne da je mogao spahica il pandzu izvest neg je komotno i begovica mogo ali ne on opet iz nekog inata ili sta ti ja znam cega vadi dzeku...
tri komentara
HASAGIC.nema blage,nije dzaba u pizmaterinasporu
DZEKO ja ga NIKADA nebi stavio u prvih 11 nije ti ovo termin seljak!
SUSICU blage ti veze sa treniranjem nemas,VOLIM te ko igraca al brat bratu zreo si za noge!
HASAGIC.nema blage,nije dzaba u pizmaterinasporu
DZEKO ja ga NIKADA nebi stavio u prvih 11 nije ti ovo termin seljak!
SUSICU blage ti veze sa treniranjem nemas,VOLIM te ko igraca al brat bratu zreo si za noge!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 10 maj 2015, 18:14, ukupno mijenjano 3 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
HAHAHAHAHAHAArsenalisation je napisao/la:"Mislio sam prije početka ovih kvalifikacija da ćemo se mi i Rumuni boriti za prvo mjesto, ali se sada u igru uključila i Albanija. ......."![]()
![]()
Joj sto zatvorise onu temu za njegove bisere, ovo je biser svih bisera.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ni jedna jedina izmjena nije bila u pravcu da se pobijedi. Frajer vadi Dzeku u 90. min,uvodi Ibru, hahahahahahaha. JEL OVO SKRIVENA KAMERA??? Mijenja Mravca jer je igrao rukom (bezveze trosi izmjenu), i ne vjerujem da se Keno povrijedio. Koji glupan. Na poluvremenu unisti 2 izmjene.
FAKAT, NEMA SMISLA VISE. ODLAZI MOLIM TE. SPASI NAS SVOJE STRUCNOSTI.
PS. Fali nam sad Harishp
FAKAT, NEMA SMISLA VISE. ODLAZI MOLIM TE. SPASI NAS SVOJE STRUCNOSTI.
PS. Fali nam sad Harishp
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
njega je oplodio susic , pa se mozda sada hvata za stomak shvatajući koju je glupost ucinio .szlaja je napisao/la:
PS. Fali nam sad Harishp
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.