Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
prosjek za trenutni top4 je 32,6 a za top3 je 33,5 godina!
a sljedeceg mjeseca necemo vise imati vlasnike slema mladje od 30 godina.
a sljedeceg mjeseca necemo vise imati vlasnike slema mladje od 30 godina.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 10 sep 2018, 23:18, ukupno mijenjano 3 puta.
Ma samo uzmi primjer Petea Samprasa. Lik je prije 16 godina osvojio svoj 14. Grand slam i nije više meča odigrao. Prije toga se dvije sezone vucarao po Touru jer nije mogao fizički više. Nema ko ga nije dobijao.
Danas, 16 godina kasnije, Đoković osvoji 14. Grand slam trofej i ne razmišlja o penziji, a pred njim je još nekoliko vrhunskih sezona. Mislim, glupo je i raspravljati i potencirati koliko se to promijenilo, al' eto.
Danas, 16 godina kasnije, Đoković osvoji 14. Grand slam trofej i ne razmišlja o penziji, a pred njim je još nekoliko vrhunskih sezona. Mislim, glupo je i raspravljati i potencirati koliko se to promijenilo, al' eto.
Ma pusti ovog duduka. Lik se provaljuje iz posta u post.S-Y-L-A-R je napisao/la:Bože ti dragi, u istom pasusu.darker10 je napisao/la:Eno sad ce i teniski prajm da se pomjera,jer to odgovara Nolinim fanovima.Opste je poznato da su najbolji teniseri uvijek ostarivali najbolje rezultate do 26-27 godine,a ne obrnuto kao sto ovaj kaze gore od 27. do 31.Samo zato sto je Nolo uzeo vise GS tacnije 8 poslije 26. godine ne znaci da je to teniski prajm
Federer je zadnjih godina padao fizicki,nema to veze sa kvalitetom njegovog tenisa koji je uglavnom bio na nivou osim recimo 2013. ili prve polovine 2014. te 2016. zbog one povrede.Ali eto vama se to ne moze objasnit.Kako majke ti da se Federer 2013. ili 2014. sa 32-33g konstantno ganja sa ljudima koji su u 26,27. godini tj u teniskom prajmu.
![]()
I još kaže to odgovara "Nolinim" fanovima. Gdje se ja uzmem raspravljati.
STEVIE GERRARD
Ma defintiivno, danas ne mozes nazvati nekoga od 30-31 godinu matorcem a to je prije bio slucaj to su danas postale najbolje godine u sportu...Isto tako mislim da cemo u tenisu rijetko vidjati tinejdzere kao osvajace GSova...
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Ču ne bi gubili od takvih. Koga je ono Marej razbio u finalu OI na travi?darker10 je napisao/la:Djokovic mozda jeste najkompletniji,ali sta mu to vrijedi i sta mu vrijedi to sto ima pozitivan h2h sa Federerom i Nadalom kad je u svom prajmu gubio GS turnire od ljudi tipa Murraya i Wawrinke.Msm svaka cast svakom,al Federer,a pogotovo Nadal ne bi zijanili finale od takvih i to bi ga na kraju moglo kostat GOAT statusa.Djokovic je tokom 12,13,14 morao uzeti vise GS turnira.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
pa tek kada su nole i marej bili van pogona zbog povreda (uz jos neke tenisere kao potro, vava, raonic) su fed i rafa ponovo zaredjali slemove, po 3 u godinu i po dana.
Federer>Nadal>Djokovic
Uvijek bilo i biti će
Uvijek bilo i biti će
evo ih opet...malo izadju iz rupa i pljuc po babuki jer Boze ...ne osvaja sve sa 37 godina hahahahaha....ali kaze brat gore ...Novakove GS titule imaju vise znacaja nego Rogerove.....zivio forum svasta mozes procitati 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Fanboyevcu poput tebe i jes maksimalni domet ismijati nešto, nazvati idola babukom i pišnuti u gaće od ekstaze dok to radiš.
Sreću čine male stvari, drago mi je da smo te razveselili, sad još samo promijeni veš prije nego odeš na spavanje.
Sreću čine male stvari, drago mi je da smo te razveselili, sad još samo promijeni veš prije nego odeš na spavanje.
Joj ljudi ja ne vjerujem.Vama ne odgovara kad se kaze da Djokovic ima sansu da postane GOAT kao i Nadal.Ali trenutno su brojke na strani Federera i to je to.Nego vi imate potrebu da pocnete omalovazavat sve sto je ovaj uradio kako bi iznijeli neki argument za to da je Djokovic vec sad GOAT.E pa ne moze preko reda brate.
farmaceutska industrija napreduje koracima od 7 miljaXcena je napisao/la:Ma samo uzmi primjer Petea Samprasa. Lik je prije 16 godina osvojio svoj 14. Grand slam i nije više meča odigrao. Prije toga se dvije sezone vucarao po Touru jer nije mogao fizički više. Nema ko ga nije dobijao.
Ne, pobjede nad ojebinama Filipusisom, Bagdatisom i Rodickom u najlosijem periodu tenisa ikada imaju vecu vrijednostdelinjo je napisao/la:evo ih opet...malo izadju iz rupa i pljuc po babuki jer Boze ...ne osvaja sve sa 37 godina hahahahaha....ali kaze brat gore ...Novakove GS titule imaju vise znacaja nego Rogerove.....zivio forum svasta mozes procitati
Ko kaze da je Djokovic goat ili Nadal? Oni jos nisu goat, ali poenta je da to nije ni Federer.darker10 je napisao/la:Joj ljudi ja ne vjerujem.Vama ne odgovara kad se kaze da Djokovic ima sansu da postane GOAT kao i Nadal.Ali trenutno su brojke na strani Federera i to je to.Nego vi imate potrebu da pocnete omalovazavat sve sto je ovaj uradio kako bi iznijeli neki argument za to da je Djokovic vec sad GOAT.E pa ne moze preko reda brate.
Pa ko je onda GOAT brato?japa je napisao/la:Ko kaze da je Djokovic goat ili Nadal? Oni jos nisu goat, ali poenta je da to nije ni Federer.darker10 je napisao/la:Joj ljudi ja ne vjerujem.Vama ne odgovara kad se kaze da Djokovic ima sansu da postane GOAT kao i Nadal.Ali trenutno su brojke na strani Federera i to je to.Nego vi imate potrebu da pocnete omalovazavat sve sto je ovaj uradio kako bi iznijeli neki argument za to da je Djokovic vec sad GOAT.E pa ne moze preko reda brate.
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Basilashvili !
japa je napisao/la:Ko kaze da je Djokovic goat ili Nadal? Oni jos nisu goat, ali poenta je da to nije ni Federer.darker10 je napisao/la:Joj ljudi ja ne vjerujem.Vama ne odgovara kad se kaze da Djokovic ima sansu da postane GOAT kao i Nadal.Ali trenutno su brojke na strani Federera i to je to.Nego vi imate potrebu da pocnete omalovazavat sve sto je ovaj uradio kako bi iznijeli neki argument za to da je Djokovic vec sad GOAT.E pa ne moze preko reda brate.
hahahhhhhh Cilic je goat !!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Čemu raspravljati sa nekim ko ne zna ni čitati.
Trenutno takvo sto ne postoji, postoji u mnozini jedino.darker10 je napisao/la:Pa ko je onda GOAT brato?japa je napisao/la:Ko kaze da je Djokovic goat ili Nadal? Oni jos nisu goat, ali poenta je da to nije ni Federer.darker10 je napisao/la:Joj ljudi ja ne vjerujem.Vama ne odgovara kad se kaze da Djokovic ima sansu da postane GOAT kao i Nadal.Ali trenutno su brojke na strani Federera i to je to.Nego vi imate potrebu da pocnete omalovazavat sve sto je ovaj uradio kako bi iznijeli neki argument za to da je Djokovic vec sad GOAT.E pa ne moze preko reda brate.
Federer nije goat, jedan od najboljih ikada jeste, najbolji nikako...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno Federer jeste GOAT, ne treba se zavaravat. S tim da dvojac Nole/Rafa imaju realne sanse da preuzmu titulu.
ZZ
Kako kome, ja ih nijednog ne smatram GOAT-om.
Jes, u svakom postu smo pisali da je Novak GOAT, i to ne samo kao teniser, već kao sportista.
Bravo za zaključak i za čitanje, još jednom.
Gledaj ti, recimo, ovog zaključka nakon svega što se napisalo.darker10 je napisao/la:Joj ljudi ja ne vjerujem.Vama ne odgovara kad se kaze da Djokovic ima sansu da postane GOAT kao i Nadal.Ali trenutno su brojke na strani Federera i to je to.Nego vi imate potrebu da pocnete omalovazavat sve sto je ovaj uradio kako bi iznijeli neki argument za to da je Djokovic vec sad GOAT.E pa ne moze preko reda brate.
Jes, u svakom postu smo pisali da je Novak GOAT, i to ne samo kao teniser, već kao sportista.
Bravo za zaključak i za čitanje, još jednom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.