Albanija - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat utakmice Albanija - BiH

1)Pobjeda Albanije
85
24%
2)Remi
93
26%
3)Pobjeda BiH
178
50%

Ukupno glasova: 356

amertiger
Kontakt:

Re: Albanija - BiH

Post Postao/la amertiger » 08 okt 2010, 23:28

Ljudi shvatite da smo losi :D.

Susicu je bolje da se prihavati kakvog francuskog drugoligasa i da uzme love dok jos moze.

Hasagic jeste kriv za gol, ali opet nije toliko jer bi 75% golman ondje krenulo prema sredini da brai udarac preko zivog zida jer je previse blizu i ne moze se cekati.

Svi koji misle da je izmjena Hasagic-Begovic ispravna onda ti momci nemaju blege veze sa fudbalom. Dati jednu izmjenu na nista apsurdno i onda jos neko kaze da je Bogovic odradio svoj posao, bas me zanima koji??? Izbio lotpu dva puta, svaka cast, zato je potrosena jedan izmjena koju kasnije 80% foruma opravdava, svaka cast i Vama.

Ja sam za Misimovica davno rekao da je on potrosena roba, mnogi ga brne zbog onoga sta je uradio ali mislim da je vrijeme da svoje mjesto ustupi mladjim momcima, tu prije svega mislim na Stilica koji redovno kvalitetno igra u Lach-u jest da se klubovi sad bas i ne mogu porediti, ali vjerujem da su Galata i Lech tu negdje. Nadam se da ce biti bolje uz Salihovica, također ovdje se mora vratiti Vladavic jer realno nema niko da porbije po strani, a veceras je Vladavic ovim biserima iz Albanije mogao kicmu slomiti kao Valbuena nama u Sarajevu (a taj momak u francuskoj ligi treba d se dobro oznoji da napravi jedan prodor kako treba, a nas je lomio smo tako, tko d bi Vldavic 99% napravi rzliku veceras ovdje ) ali eto to je moje skromno misljenje o tekmi, nadam se da ce biti bolje i da cemo nesto vise izvuci od sljedecih tekmi
Mes Que Un Club

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 08 okt 2010, 23:28

Rekli siptari da nece vise uvozit burek u bosnu ako ih pobjedimo...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 okt 2010, 23:28

Tabela:

1. Albanija 3 1 2 0 3:2 5
2. Bjelorusija 3 1 2 0 1:0 5
3. Bosna i Hercegovina 3 1 1 1 4:3 4
4. Francuska 2 1 0 1 2:1 3
5. Rumunija 2 0 2 0 1:1 2
6. Luksemburg 3 0 1 2 0:4 1
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 08 okt 2010, 23:28

bekim99 je napisao/la:Mozda bi bilo bolje da je igro nego na klupi sto je bio, uglavnom opet nas nema nigedje, opet ce biti nadamo se.....
nookey je napisao/la:
bekim99 je napisao/la:Ako do sad nije bilo do selektora sto se reprezentacija nije kvlificirala ni na jedno vece takmicenje, ovo je sad ocigledno da je PEPE krivac sa svojom postavkom igre a za lose rezultate, igraci su isti od prosli kvalifikacija kada smo barem imali sta gledat od njih igrali su i borili se, a ovo nelici na nogomet..... Zato CIROOooooo vrati se......
Nije on igrao večeras :lol:
Ma Pepe ;)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 okt 2010, 23:32

adriano_leite je napisao/la:Eto, definitivno i oficijelno, zemlja smo sa najvise selektora, nogometnih znalaca, majstora lopte. Onaj govori o motivaciji, kada je bio Ciro, ljudi ga pljuvali jer je upravo takav, govorili da nema pojma o taktici, pljuvali Ibricica a sada hoce da igra, dizali u nebesa Dzeku, sada ga pljuju, uvijek pljuvali Ibisevica i dalje ga pljuju, a covjek je odigrao perfektnu utakmicu u poredjenju sa zvijezdama Misketom i Dzekom. Svi hoce mijenjati taktiku, postavku, onaj kaze Medunjanina koji je bio skoro pa perfektan, a uveo bi Muslimovica, to kada je uradio Ciro, uveo treceg napadaca, opet se nasli majstori pa ga pljuvali, to isto i sa Papetom radite. Pljujete a ne znate sta bi vi promijenili, ovo je fudbal, nije menadzer, da kazes nesto igracu da on to radi kako si ti rekao, ovo je realnost, dosta puta igraci rade na svoju ruku, ja sam siguran da Pape nije rekao Mravcu da ispada i da igra rukom u 45 minuta na 20 metara od gola, kao sto sam siguran da nije rekao ni mrljini od Hasagica da se ne pomjera, kao ni Misimovicu sto nije rekao da ne smije trcati, kao sto nije rekao Dzeki da solira i pravi se pametan.
Nemam rijeci, **** je ovaj nas mentalitet, fkt je ****, tesko nama ovakvima. Svi ste majstori i znalci od reda, a sami serete na svoje rijeci, gazite ono sto ste gotivili, dizete u nebesa ono sto ste pljuvali, zemlja puna licemjera, to je nasa realnost. Igraci vole grb, a nista ne rade za njega, secu se po terenu k'o manekenke.

BIH JAVNOSTI, SVAKA TI CAST, POKAZUJES NASU REALNOST. HEBO MATER ONAJ KOJI IZMISLI DEMOKRATIJU, DIKTATURA JE ZAKON, POGOTOVO NA PRIMJERIMA KAKVI SMO MI.
[youtube][/youtube]

Naime, protiv Španije smo u prvom poluvremenu napravili 7(slovima: SEDAM) šansi u PRVOM poluvremenu.
Toliko šansi nismo napravili UKUPNO na utakmicama sa Švedskom, Katarom, Francuskom i Njemačkom. Ako računamo Albaniju onda smo malo bolji :roll:
Nismo majstori nego nam je jasno šta se dešava. Čovjek veze nema sa trenerskim poslom. Koji mu je najveći klub koji je vodio ? Zašto je bio dvije godinje bez posla ? Zašto je toliko klubova promijenio ? Ring a bell ?
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

uleb77
Kontakt:

Post Postao/la uleb77 » 08 okt 2010, 23:32

al... je napisao/la:Prosusmo 2 boda, ništa novo i ništa iznenađujuće s obzirom na trenera, njegov izbor sastava i način vođenja. Kaže čovjek da neće sa trojicom "fantasista" jer tako ne ide. OK, ali zašto od te trojice čovjek na klupi ostavi čovjeka koji je ubjedljivo u najboljoj formi (Ibričić), a u igri ostavlja Miralema (koji kod novog trenera ima 10 minuta po utakmici) i Misketa koji je "lost in space" od prelaska u Galatu. I sve mu se fino potvrdi na terenu, Miralem inekako, Miske ne pipne ni dvije lopte za cijelu utakmicu. Ali ne, veliki lider smatra da je lakše trenirati strogoću na anonimusu Mravcu i Keni (koji nije ništa kriv za gol), nego zamijeniti najveću rupu Misketa. Ista stvar i sa Džekom, frajer "meda" ne može protiv albanskih agresivaca, ali nema mijenjanja, a da je bilo koji drugi trener koji drži do sebe, on bi uredno od 70 minute bio pod tušem, a mjesto njega igrao razbijač Muslimović.
Drugo, taktika. Pape APSOLUTNO ništa ne mijenja tokom 90 minuta. Ima ono što je postavio i ako ga protivnički trener pročita - adio. nema promjene formacije, nema zamjene pozicija, nema ništa, Plan "B" zaboravi. Albanski trener pročitao odakle mu dolazi opasnost preko boka i u drugom poluvremenu zatvori sjajnog Mujdžu. Ovaj naš delegat ni habera. Ono što se moglo pročitati iz tekme s Luksemburgom kada je blickrig od 15 minuta zamaskirao očajnih 75 minuta, sada nam se obija o glavu - ako nekog ne uhvatimo na foru, kasnije samo možemo fasovati.
Treće, motivacija. Pored Papeta vam ne treba MUTE na TV-u, on tu funkciju savršeno obavlja. Nažalost, dobro raspoloženje i samopozdanje do neba iz doba Ćire su samo lijepo sjećanje. Čisto sumnjam da bi kod starog namazanka ove balerine bježale iz duela - znao je on kako da to riješi, od ložioničke priče do sračunatog pljuvanja po novinama. Može misliti ko šta hoće, ali efekat je postojao i rezultat je bila fantastična borbenost zbog koje nas nikada niko nije mogao nadigrati. Sve je to sada prošlost.
Suma sumarum, nadigrala nas je i otela nam 2 boda ekipa koja ima Canu i 10 "navijenih". I kao i u ranijim slučajevima, do trenera je. Iskreno, Pape me je malo na početku malo "kupio" sa ozbiljnom pričom i pristupom bez onog cirkusa oko reprezentacije, ali izgleda da je taj gard otprilike sve što dotični ima. Stoga, kada se sve sabere i oduzme 4. mjesto u grupi je naša realnost. Kakav plasman, kakvi bakraći pored selektora od kojeg imaju jedno trojica za koplje boljih u PL, a za dalje i da ne govorim
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Znas sta. Taj tvoj keno mi vec dugo ide na onu stvar sa svojim driblanjem. brate ne igras u trecoj kantonalnoj da se zajebavas i ne dolazis iz kolumbije. nikakv profesionalac.A za gol nisam siguran da je bio najbolje postavljen. Sto se tice mravca taj tip nije ni trebo pocet utakmicu i ocekivo sam da ce pandza igrat od prve minute, covjek igra u super formi. porediti ibricica i miralema je glupo i moguce je tak kad ibricic pokaze dobre partije u nekom jacem takmicenju protiv jacih ekipa od sibenika, varteks i sl. mislim da smo danas odigrali dobro ali da nismo imali srece. Po prvi put se pojavio tracak nade ( bar meni) da bi susic mogao postati solidan i odlucan trener. jedino sto bi mu zamjerio je kasna izmjena misimovica ciju igru nemam zelje da komentarisem.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 08 okt 2010, 23:33

Johnyx95 je napisao/la:Evo da i ja malo analiziram igrace veceras:
Hasagic-lose od njegove strane,ali nakon jednog velikog niza odlicnih utakmica,veceras nije bio na nivou,ako nije bila u pitanju povreda ja ga ne bih zamijenio na poluvremenu(sacuvao bih tu izmjenu)

Mujdza-najbolji sigurno,velika borbenost i broj pretrcanih kilometara,stvarno Mensure,kapa dole
Lulic-solidan,ponekad se malo zaboravi i spetlja,pa pogrijesi u dodavanjima,ali jedno jako dobro rjesenje na lijevom boku(ovakav nam je igrac falio u barazu)
Mravac-eto vam svima koji ste htjeli izbaciti Saju iz prvog sastava
Spahic-previse ocekujemo od Emira,ocekujemo da on sve zivo zatvara,a on je ipak,budimo realni,prosjecan evropski stoper,ali je u repki u proslom ciklusu zbog ogromnog motiva i nabrijanosti koju mu je dao Ciro u utakmicama igrao dvije klase iznad svojih mogucnosti.Kod Susica je na tim svojim mogucnostima,nekad i ispod,ali njega malo ko smije optuzivati.Uvijek je kriv Sajo,a ne Spaha.Inace,za one koji nisu htjeli vidjeti,on je pogrijesio i kod Benzeminog gola u Sarajevu

Rahimic-solidan,napokon da igra 90 minuta,apsolutno covjek koji uvijek odigra korektno
Medunjanin-imao i dobrih i losih trenutaka,malo vise dobrih u defanzivi,dosta lose u organizaciji
Pjanic-za slobodnjake svaka cast,u fazi napada bio dobar,ali mi smeta njegova nonsalancija kad izgubi loptu i u defanzivi,takodjer igrac bez duela
Miske-ne znam sta se desava sa njim,mislim da i on sad zali za Cirom iako se posvadjao s njim,realno u ovakvoj formi ne moze igrati
I
bisevic-toplo-hladno,pohvale za gol napokon,ali na zna ustopati loptu i cesto tako upropasti situaciju.Da nije dao gol,rekao bih prosjek
Dzeko-nevjerovatno koliko se pljuje nas najbolji igrac poslije rata,ovo odgovorno tvrdim i stojim iza tih rijeci.Sve i jedan slobodnjak smo imali zahvaljujuci Edinu,na sebi uvijek ima dva igraca i stvara visak koji bi Muslimovic sigurno koristio,Cana je danas odigrao nevjerovatno kvalitetno flastera na Edinu i zatvorio ga.

Begovic- bice on odlican u buducnosti
Pandza-dobro poluvrijeme
Ibro- premalo igrao
Evo da ti se ja odgovorno popisam na tog najboljeg igraca,on jos nije ni blizu Salihamidzica,Barabreza tu je negdje s Baljicem...Nabijem na ovu svoju sramotu njega i onog ko izvisi za njeg cijenu od 40 miliona!Picka umisljena,cuva one svoje nogice,ne smije u duel s Canom uci,a pola metra veci od njeg,duplo tezi...I ti ces pricati kako je najbolji poslijeratni, :( :o :shock:
Rotor Volgograd...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 okt 2010, 23:33

Hasagic - lose postavio zivi zid,par nesigurnih izlijetanja i vjerovatno neko sranje u svlacionici pa je zbog toga ostao na klupi..bojim se da je to samo pocetak problema u svlacionici.
Begovic- bez posla

Mujdza- danas najbolji ,dobro drzao desnu stranu i u odbrani i u napadu. Pozrtvovan ,siguran,dobar tehnicar. Jednostavno mislim da on ne moze vise da pruzi od ovog sto je veceras dao,a ovo veceras je bilo vise nego dobro i vise nego dovoljno.
Lulic- srednja zalost, koliko dobro toliko i lose. Najbitnije od svega nije puno grijesio ali se mora malo popraviti pogotovo u smislu predaje lopte.
Mravac- los,nesiguran i to ne samo kod one greske kod gola vec i toko cijelog prvog dijela. Hasagicu vracao lopte da covjek pogine, nesigurnost Hasagica je velikim dijelom njegova krivica. Nije kalibar za ovog nivoa.
Spahic- jedna od losijih utakmica, puno gresaka ,nesigurnosti, pogibenih startova...
Pandza-solidan

Rahimic- standardno dobar, odradio je odlicno svoj posao.
Medunjanin- kao i Lulic, koliko dobro toliko i lose , s tim da je on malo manje grijesio, ali je i morao malo bolje da se oslobadja lopte, previse koristio pas golmanu sto nam je strasno kocilo igru.
Pjanic- nije imao srece iz slobodnjaka ,a u igri nista. On i Miske ne mogu zajedno, smetaju jedan drugom. A sta licno zamjeram Pjanicu je nedostatak rjesenja kad se nadje na 2o m od gola.
Misimovic- lose lose, smeta mu Pjanic ili on njemu , jos i posvadjase kod slobodnjaka .Jedan mora na klupu.

Dzeko- borio se ,vracao ali nije imao podrsku. Previse se Dzeko zrtvuje u ovoj taktici PapeK-a ,previse se trosi a nema pravu podrsku sredine terena. Nesto se mora promijeniti da se Dzeko bolje iskoristi.. ovako njegov potencijal nije iskoristen ni 50%.
Ibisevic- koliko lopti dobije toliko i on pokaze.
Ibricic- smijesno,ja na njegovom mjestu nebi ni usao u igru.

PapeK---katastrofa, od izmjena do evidentnog nedostatka motivacije kod igraca ,pa evidentno i do narusenih odnosa u ekipi i svlacionici. Sad kad se pocne prljavi ves iz svlacionice iznosit....moramo se suocit sa cinjenicom da mi ne posjedujemo neku ekipu, ali je kvalitetnija od Albanije,Katara a po imenima mozda cak i od Svedske. Problem je u selektoru koji ne zna motivirati i na pravi nacin postaviti i pripremiti ekipu. To posebno dolazi do izrazaja kod reprezentacija . Evo pogledajte Argentinu ili Francusku ,po imenima mozda i najjace ekipe na svijetu uz Spaniju, ali nisu imali prave selektre i desilo im se sto se desilo na SP. Ili Albanija veceras, vidi se da su losiji od nas ali da ginu jedan za drugog i da su pripremljeni na pravi nacin. Nazalost, kada igrac ne igra sa dovoljnim zarom, ne igra dovoljno motivisan i sa pravim osjecajem za suigraca tu je najvise kriv trener .
Ovo je manje-vise ista ekipa koja je prosle kvalifikacije ginula na terenu i jedan za drugog, a vidi ih sad. Jedino sto se promijenilo je trener. Ne mora se vratit Ciro ali nam treba autoritet i neko ko zna nesto o fudbalskoj taktici i pripremi ekipe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 08 okt 2010, 23:33

demir44 je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Zasto je Safet kriv? Jel Safet veceras igrao? Da je Safet igrao i u ovim godinama, zabio bi 2 gola glupoj odbrani Albaniji, veliki strijelac Edin Dzeko ne moze da prdne pored Cane, glumi nekakvog tehnicara, neke pasove, driblinge, najmanje je 3 akcije upropastio, ako ne i vise, ali govorim za 3 izgledne, umislio da je zvijezda, Ibisevic dugo osporavan ipak zabija gol, Misimovic, veliki znalac je pokazao da zadnje 2 godine kao da i ne igra u repki-kao kakva mrljina puze po terenu, Hasagic, taj nas veliki golman, postavlja se kao amater, strasno, prima golove koje mora da brani, a brani nemoguce, mislim da je danasnjom utakmicom sebi obezbijedio mjesto na klupi, Spahic je odigrao solidno ali ispod svojih mogucnosti, Pjanic odlican, Rahimic takodjer, Mujdza je bio perfektan, Haris Medunjanin me pozitivno iznenadio i odigrao je vrlo dobro, zao mi je sto je Lulic previse bio defanzivan gledajuci kakve mogucnosti ima kada je ofanzivniji.
Sta vam je vise ljudi, pa nisu uvijek selektori krivi, selektori ne igraju, jedina zamjerka Susicu je sto nije prije izveo Dzeku ili Misimovica, da sam umjesto njega, slj. utakmicu bi mi Misimovic bio na klupi, lagano nek razmisli koji su njegovi prioriteti, ako ne moze da da vise repki, bolje nek se oprosti, igrac koji ima 28 godina, u punom naponu snage, kao balerina na terenu, laganim kasom sve, bez ikakve zivosti, strasno za gledati, odnosno ponekad ga upratim kako protrci bez ikakvog napora. Novinari se obrusavaju na selektore, umjesto da se obruse na igrace, te velike patriote, koje igraju preko qrca, uzimaju pare za svaku tekmu, velika vecina tih igraca ne zasluzuju da im se plati karta avionom, a kamoli kakve premije, treba njih kritikovati, jer nemaju srca, jer ovaj napaceni narod iz dana u dan razocaravaju, vecerasnji sastav je najbolji moguci koji se mogao izvesti, selektor je odradio svoje, ali igraci nisu izgleda dorasli svom zadatku.
Uvijek je bilo poznato da je BiH prepuna velikih selektora, sve majstori, svi do jednog, svi znaju najbolje, jbt zivot, nema manje zemlje, a sa vise selektora. Sta vam je ba ljudi, ohladite malo. Nije Safet kriv, kao sto nije bio ni Ciro, ali ga otjerase dusmani, mislim da ne treba vise dozvoliti dusmanima da tjeraju ono najbolje sto imamo.
slazem se u potpunosti....

uleb77
Kontakt:

Post Postao/la uleb77 » 08 okt 2010, 23:34

uleb77 je napisao/la:
al... je napisao/la:Prosusmo 2 boda, ništa novo i ništa iznenađujuće s obzirom na trenera, njegov izbor sastava i način vođenja. Kaže čovjek da neće sa trojicom "fantasista" jer tako ne ide. OK, ali zašto od te trojice čovjek na klupi ostavi čovjeka koji je ubjedljivo u najboljoj formi (Ibričić), a u igri ostavlja Miralema (koji kod novog trenera ima 10 minuta po utakmici) i Misketa koji je "lost in space" od prelaska u Galatu. I sve mu se fino potvrdi na terenu, Miralem inekako, Miske ne pipne ni dvije lopte za cijelu utakmicu. Ali ne, veliki lider smatra da je lakše trenirati strogoću na anonimusu Mravcu i Keni (koji nije ništa kriv za gol), nego zamijeniti najveću rupu Misketa. Ista stvar i sa Džekom, frajer "meda" ne može protiv albanskih agresivaca, ali nema mijenjanja, a da je bilo koji drugi trener koji drži do sebe, on bi uredno od 70 minute bio pod tušem, a mjesto njega igrao razbijač Muslimović.
Drugo, taktika. Pape APSOLUTNO ništa ne mijenja tokom 90 minuta. Ima ono što je postavio i ako ga protivnički trener pročita - adio. nema promjene formacije, nema zamjene pozicija, nema ništa, Plan "B" zaboravi. Albanski trener pročitao odakle mu dolazi opasnost preko boka i u drugom poluvremenu zatvori sjajnog Mujdžu. Ovaj naš delegat ni habera. Ono što se moglo pročitati iz tekme s Luksemburgom kada je blickrig od 15 minuta zamaskirao očajnih 75 minuta, sada nam se obija o glavu - ako nekog ne uhvatimo na foru, kasnije samo možemo fasovati.
Treće, motivacija. Pored Papeta vam ne treba MUTE na TV-u, on tu funkciju savršeno obavlja. Nažalost, dobro raspoloženje i samopozdanje do neba iz doba Ćire su samo lijepo sjećanje. Čisto sumnjam da bi kod starog namazanka ove balerine bježale iz duela - znao je on kako da to riješi, od ložioničke priče do sračunatog pljuvanja po novinama. Može misliti ko šta hoće, ali efekat je postojao i rezultat je bila fantastična borbenost zbog koje nas nikada niko nije mogao nadigrati. Sve je to sada prošlost.
Suma sumarum, nadigrala nas je i otela nam 2 boda ekipa koja ima Canu i 10 "navijenih". I kao i u ranijim slučajevima, do trenera je. Iskreno, Pape me je malo na početku malo "kupio" sa ozbiljnom pričom i pristupom bez onog cirkusa oko reprezentacije, ali izgleda da je taj gard otprilike sve što dotični ima. Stoga, kada se sve sabere i oduzme 4. mjesto u grupi je naša realnost. Kakav plasman, kakvi bakraći pored selektora od kojeg imaju jedno trojica za koplje boljih u PL, a za dalje i da ne govorim
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Znas sta. Taj tvoj keno mi vec dugo ide na onu stvar sa svojim driblanjem. brate ne igras u trecoj kantonalnoj da se zajebavas i ne dolazis iz kolumbije. nikakv profesionalac.A za gol nisam siguran da je bio najbolje postavljen. Sto se tice mravca taj tip nije ni trebo pocet utakmicu i ocekivo sam da ce pandza igrat od prve minute, covjek igra u super formi. porediti ibricica i miralema je glupo i moguce je tak kad ibricic pokaze dobre partije u nekom jacem takmicenju protiv jacih ekipa od sibenika, varteks i sl. mislim da smo danas odigrali dobro ali da nismo imali srece. Po prvi put se pojavio tracak nade ( bar meni) da bi susic mogao postati solidan i odlucan trener. jedino sto bi mu zamjerio je kasna izmjena misimovica ciju igru nemam zelje da komentarisem.
pardon tj, trebo je izbaciti misimovica puno ranije a ne dzeku

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 08 okt 2010, 23:35

Johnyx95 je napisao/la:nevjerovatno koliko se pljuje nas najbolji igrac poslije rata,ovo odgovorno tvrdim i stojim iza tih rijeci.Sve i jedan slobodnjak smo imali zahvaljujuci Edinu,na sebi uvijek ima dva igraca i stvara visak koji bi Muslimovic sigurno koristio,Cana je danas odigrao nevjerovatno kvalitetno flastera na Edinu i zatvorio ga.
:o :? :lol: :lol: :lol:

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 08 okt 2010, 23:35

uleb77 je napisao/la:
Zar je izasao Misimovic :roll:
Rotor Volgograd...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 08 okt 2010, 23:38

demir44 je napisao/la:
Hasagic-lose od njegove strane,ali nakon jednog velikog niza odlicnih utakmica,veceras nije bio na nivou,ako nije bila u pitanju povreda ja ga ne bih zamijenio na poluvremenu(sacuvao bih tu izmjenu)

Mujdza-najbolji sigurno,velika borbenost i broj pretrcanih kilometara,stvarno Mensure,kapa dole
Lulic-solidan,ponekad se malo zaboravi i spetlja,pa pogrijesi u dodavanjima,ali jedno jako dobro rjesenje na lijevom boku(ovakav nam je igrac falio u barazu)
Spahic-previse ocekujemo od Emira,ocekujemo da on sve zivo zatvara,a on je ipak,budimo realni,prosjecan evropski stoper,ali je u repki u proslom ciklusu zbog ogromnog motiva i nabrijanosti koju mu je dao Ciro u utakmicama igrao dvije klase iznad svojih mogucnosti.Kod Susica je na tim svojim mogucnostima,nekad i ispod,ali njega malo ko smije optuzivati.Uvijek je kriv Sajo,a ne Spaha.Inace,za one koji nisu htjeli vidjeti,on je pogrijesio i kod Benzeminog gola u Sarajevu

Rahimic-solidan,napokon da igra 90 minuta,apsolutno covjek koji uvijek odigra korektno
Medunjanin-imao i dobrih i losih trenutaka,malo vise dobrih u defanzivi,dosta lose u organizaciji
Pjanic-za slobodnjake svaka cast,u fazi napada bio dobar,ali mi smeta njegova nonsalancija kad izgubi loptu i u defanzivi,takodjer igrac bez duela
Miske-ne znam sta se desava sa njim,mislim da i on sad zali za Cirom iako se posvadjao s njim,realno u ovakvoj formi ne moze igrati
I
bisevic-toplo-hladno,pohvale za gol napokon,ali na zna ustopati loptu i cesto tako upropasti situaciju.Da nije dao gol,rekao bih prosjek
Dzeko-nevjerovatno koliko se pljuje nas najbolji igrac poslije rata,ovo odgovorno tvrdim i stojim iza tih rijeci.Sve i jedan slobodnjak smo imali zahvaljujuci Edinu,na sebi uvijek ima dva igraca i stvara visak koji bi Muslimovic sigurno koristio,Cana je danas odigrao nevjerovatno kvalitetno flastera na Edinu i zatvorio ga.

Pandza-dobro poluvrijeme
Ibro- premalo igrao
Evo da ti se ja odgovorno popisam na tog najboljeg igraca,on jos nije ni blizu Salihamidzica,Barabreza tu je negdje s Baljicem...Nabijem na ovu svoju sramotu njega i onog ko izvisi za njeg cijenu od 40 miliona!Picka umisljena,cuva one svoje nogice,ne smije u duel s Canom uci,a pola metra veci od njeg,duplo tezi...I ti ces pricati kako je najbolji poslijeratni, :( :o :shock:
a ja se tebi popisam na onu tvoju legendu koju si prije 2-3 dana tako srcano branio i molio moderatore da prestanemo sa omalovazavanjem safeta susica.
ustvari da se ispravim popisam i poserem ti se na legendu
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 okt 2010, 23:38

Po meni utakmica nije bila loša u ukupnom smislu. Vidjelo se lijepih poteza, dobrih šuteva i što je najvažnije dobre borbe, ali nažalost samo od nekih naših igrača.

Što se tiče naše repke, igra je bila katastrofa živa, Misimović se nje mogao vidjeti, Pjanić trči ko lud al nemože sam povuć loptu naprijed. Džeko standardno pokušavao sa svojim građenjem, al izgleda da i to više ne prolazi. Odbrana je igrala solidno, al ostalo ništa.

Ono što je Sušić večeras uradio mislim da je pokazalo kakav je trener. Ubacuje Ibričića u 90. minuti, izgleda da je tek tad primjetio da treba da pritisnemo i da nam treba svježine. Zatim bespotrebna zamjena golmana na poluvremenu. Mijenjanje solidnog Mravca i ubaciv anje Pandže. Mislim da bi se Sušić trebao zapitati zašto još uvijek sjedi gdje sjedi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 08 okt 2010, 23:39

@demir44
Koliko god ja volio Sergeja,Dzeko je za mene bolji igrac od njega.I od Hasana i Balje. ;)
Samo da je pametniji,vec bi sad igrao u nekom gigantu.Koliko je faula izborio,koliko je duela dobio,koliko je sansi sam kreirao?Sta hoces,da se jos vraca nazad i igra umjesto Mravca? :? Od svake dobijene lopte napravio je nesto,zadrzao je,odigrao,sutirao,izborio faul,za razliku od nekih koji ni Misketovu loptu na tanjir ne bi mogli zabiti.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 okt 2010, 23:39

nikad_izvini je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Eto, definitivno i oficijelno, zemlja smo sa najvise selektora, nogometnih znalaca, majstora lopte. Onaj govori o motivaciji, kada je bio Ciro, ljudi ga pljuvali jer je upravo takav, govorili da nema pojma o taktici, pljuvali Ibricica a sada hoce da igra, dizali u nebesa Dzeku, sada ga pljuju, uvijek pljuvali Ibisevica i dalje ga pljuju, a covjek je odigrao perfektnu utakmicu u poredjenju sa zvijezdama Misketom i Dzekom. Svi hoce mijenjati taktiku, postavku, onaj kaze Medunjanina koji je bio skoro pa perfektan, a uveo bi Muslimovica, to kada je uradio Ciro, uveo treceg napadaca, opet se nasli majstori pa ga pljuvali, to isto i sa Papetom radite. Pljujete a ne znate sta bi vi promijenili, ovo je fudbal, nije menadzer, da kazes nesto igracu da on to radi kako si ti rekao, ovo je realnost, dosta puta igraci rade na svoju ruku, ja sam siguran da Pape nije rekao Mravcu da ispada i da igra rukom u 45 minuta na 20 metara od gola, kao sto sam siguran da nije rekao ni mrljini od Hasagica da se ne pomjera, kao ni Misimovicu sto nije rekao da ne smije trcati, kao sto nije rekao Dzeki da solira i pravi se pametan.
Nemam rijeci, **** je ovaj nas mentalitet, fkt je ****, tesko nama ovakvima. Svi ste majstori i znalci od reda, a sami serete na svoje rijeci, gazite ono sto ste gotivili, dizete u nebesa ono sto ste pljuvali, zemlja puna licemjera, to je nasa realnost. Igraci vole grb, a nista ne rade za njega, secu se po terenu k'o manekenke.

BIH JAVNOSTI, SVAKA TI CAST, POKAZUJES NASU REALNOST. HEBO MATER ONAJ KOJI IZMISLI DEMOKRATIJU, DIKTATURA JE ZAKON, POGOTOVO NA PRIMJERIMA KAKVI SMO MI.
[youtube][/youtube]

Naime, protiv Španije smo u prvom poluvremenu napravili 7(slovima: SEDAM) šansi u PRVOM poluvremenu.
Toliko šansi nismo napravili UKUPNO na utakmicama sa Švedskom, Katarom, Francuskom i Njemačkom. Ako računamo Albaniju onda smo malo bolji :roll:
Nismo majstori nego nam je jasno šta se dešava. Čovjek veze nema sa trenerskim poslom. Koji mu je najveći klub koji je vodio ? Zašto je bio dvije godinje bez posla ? Zašto je toliko klubova promijenio ? Ring a bell ?
Ali opet je velika vecina osporavala ciru, iz njima poznatih razloga, ne svidja im se niko, pa sta cemo da radimo? Da li je moguce da niko ne valja? Ja ti mogu reci da sam uvijek branio ciru, jer je unikat, malo ko onako moze pokrenuti lavinu kakvu je on pokrenuo, ali opet nasoj javnosti NE ODGOVARA, jer nama niko ne odgovara.
O TOME TI JA PRICAM, UPRAVO O TOME, DA NAMA NIKO NE VALJA, PLJUJU SADA PAPETA, A DA JE KRENULO BOLJE, SVI BI GA GOTIVILI, TO SMO MI, A AKO BOG DA KAD NAS KRENE, PA SE ZVIJEZDE SPUSTE GDJE IM JE MJESTO, PA NAPRAVIMO DOBRE REZULTATE, SVI CE GA GOTIVITI, ZABORAVITI OVO STO SADA PISU, TO JE NASA REALNOST, NIKADA SE TO NECE PROMIJENITI, LICEMJERA JE MNOGO, ETO O CEMU JA GOVORIM.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 okt 2010, 23:39

MUSTEDANAGIĆ: BIH JE I DALJE FAVORIT
GRUPE

Ovo j.ebo lud zbunjenog :lol:
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 08 okt 2010, 23:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 08 okt 2010, 23:39

meni najvise vadi zivce to sto Susic uporno govori kako su duge kvalifikacije i da ima vremena..a svima je jasno da nema jer 1bod iz Francuske i Albanije definitivno nisam ocekivao bar 4 sam mislio al eto...nisam ni ocekivao pobjedu(mada smo je zasluzili i igrom veceras) jer je Safet i ranije izjavio da ne bi bio nezadovoljan bodom i time sam i ocekivao da nece silit i napadat po svaku cijenu..mada je trebao definitivno ...Cana je njihov beton nema naseg igraca koji njega moze odgurat to smo vidjeli uostalom covjek je igrao u Premiershipu znali smo kakav je...ja mislim da su ove kvalifikacije za nas izgubljene jer Rumunija se ovakvom igrom nece dobit sigurno u gostima a Bjelorusija da ne pricam...sta bi moglo biti rjesenje ja ne znam al Pape je selektor i nadam se iskreno da on zna :D
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 okt 2010, 23:41

Protiv Francuske i Njemačke mi napravimo jednu šansu. Ista ekipa, novi trener. Ne valja Džeko :lol: Ne valjaju igrači :lol:
Pa zar Džeki nije u interesu da zabije još par golova i odleprša iz Wolfsburga ? Ili on to namjerno, da nas handri a sebe zacementira u vučijem gradu :lol: Igra onako koliko lopti dobije i kakve lopte dobije. U 16 ne dobija lopte. Šta je to Džeko fulio u ovim utakmicama ? Kad dobije loptu izvan 16 okružen je minimalno dvojicom protivničkih igrača. Halo ba, nije ovo PES ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 08 okt 2010, 23:41

barbarez je napisao/la:
demir44 je napisao/la:

I

Pandza-dobro poluvrijeme
Ibro- premalo igrao
a ja se tebi popisam na onu tvoju legendu koju si prije 2-3 dana tako srcano branio i molio moderatore da prestanemo sa omalovazavanjem safeta susica.
ustvari da se ispravim popisam i poserem ti se na legendu
Da dodje Tulic,ja bih ga opet podrzavao...SUSICU OSTANI
Rotor Volgograd...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.