Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
Ma kakvi ba Sabane, od Medunjanina su trazili milion maraka da zaigra. A sjeti se i da je njegov babo mrtav.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Alen Škoro
- Kontakt:
Medunjanine,nekad si valjao,sad si klasicna taraba...Po meni i ne zasluzuje poziv 

NON MOLLARE MAI
Cartman je napisao/la:Ma kakvi ba Sabane, od Medunjanina su trazili milion maraka da zaigra. A sjeti se i da je njegov babo mrtav.
Garavi, kad vec ne mozes Harisa ostavit na miru, budi covjek imaj obraza i bar pokazi respeekt prema mrtvima..ti i tvoji ahababi.
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 07 okt 2010, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma zasluzuje, izgleda da je u dosta dobroj formi. Ali ne mislim da je za prve postave uopste.Alen Škoro je napisao/la:Medunjanine,nekad si valjao,sad si klasicna taraba...Po meni i ne zasluzuje poziv
Da, moram reci da se sa ovim potpuno slazem.Adinjo je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ma kakvi ba Sabane, od Medunjanina su trazili milion maraka da zaigra. A sjeti se i da je njegov babo mrtav.
Garavi, kad vec ne mozes Harisa ostavit na miru, budi covjek imaj obraza i bar pokazi respeekt prema mrtvima..ti i tvoji ahababi.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Ma Curtman ne bira, taj tuče po svima...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko je to prvo poceo spominjat? Jesam li ja? Pojedini iz nekog razloga uvlace familije igraca kako bi ostale ubjedili da zasluzuju da igraju. Nemojte se provaljivat, a nista ruzno nisam reko.
Definitivno Medunjanin posjeduje talenat i mislim da ce se ponovo vratiti u jednu od jacih evropskih liga.Igra odlicno u izraelskoj ligi koja je na zavidnom nivou(sjetite se zeljine bruke u tel avivu i razlike u kvaliteti). Svojim igrama u spaniji je takodje pokazao da je moze igrati i zabijati golove ali je imao nedovoljno povjerenje trenera i dobijo je jako malo vremena za igru. Kolko znam mi bas i nismo imali igraca koji su zabijali golove u mozda najjacoj ligi na svijetu izuzev Kodre.Medunjanin naravno nije igrac "svjetske klase" ali ima svoje kvalitete i mislim da nicim ne ustupa ibricicu.Ima svoje momente i posebno mi se svidja sto je jako dobar iz drugog plana(ima malo paul scholes potecijala). u svakom slucaju trebao se do sada prilagoditi reprenzetaciji i dobiti sasu od prve minute.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Kad ga Medunjanin vaceras zavali 

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Imam osjećaj da će uvaliti večeras Aljbancima jednu poveću toljumbu, ako počne od prve minute.Los*Blancos je napisao/la:Kad ga Medunjanin vaceras zavali
100% sportski i krajnje opušten potpis
Sramota Cartman,sramotaCartman je napisao/la:Ma kakvi ba Sabane, od Medunjanina su trazili milion maraka da zaigra. A sjeti se i da je njegov babo mrtav.

Rotor Volgograd...
Cartman je napisao/la:Ko je to prvo poceo spominjat? Jesam li ja? Pojedini iz nekog razloga uvlace familije igraca kako bi ostale ubjedili da zasluzuju da igraju. Nemojte se provaljivat, a nista ruzno nisam reko.
Bilmezu ne gnjavi vise. Dokazao si ovim ranijim postom ko si i sta si...

Haha koji lik. Sta sam to lose reko? Vi ste to poceli spominjat. Izvinjvam se ako sam nekog uvrijedio.Adinjo je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ko je to prvo poceo spominjat? Jesam li ja? Pojedini iz nekog razloga uvlace familije igraca kako bi ostale ubjedili da zasluzuju da igraju. Nemojte se provaljivat, a nista ruzno nisam reko.
Bilmezu ne gnjavi vise. Dokazao si ovim ranijim postom ko si i sta si...
Inace, danas dosta dobar. Trebo bi on igrat i protiv Rumunije ovako s Rahimicem malo povucenije. Samo da je malo brzi...Ali to vazi za 90% nasih igraca.
Samo to i znas. Da se vadis kad nesto ukakis. Ne vrijedi s tobom u dialog ulazati. Nek sam je kakav god lik, al ti si iznad svih, kad se mozes spustati na ove grane, i jos imas toliko drskosti da pitas sta si krivo rekao. Sjedi malo stavi ruku na celo i skontaj sta si rekao. Ja niti sam sta pocinjao niti me interesuje, meni je samo zasmetalo sto diras mrtve ljude, i to ljude koji su ostavili zivote za ovu repku i zemlju za koju ti navijas. Da imas imalo obraza javno bi se izvinuo, a ne se vadio kako to obicno radis. A fol mi se nesto prestavljas kao neki veliki patriota na drugim temama,..Jadno nista drugo.
Zalosno ali istinito...Da je neko drugi napisao to gore,vjerovatno ne bih ni reagovao,ali Cartman,iako drzak lik,uvjek sam volio citati njegove postove,koji su uvjek bili argumentovani(naravno ne slazem se s njim u svim stvarima,ali zato i sluzi forum),medjutim ovo sto je gore napisao,Adinjo je napisao/la:Samo to i znas. Da se vadis kad nesto ukakis. Ne vrijedi s tobom u dialog ulazati. Nek sam je kakav god lik, al ti si iznad svih, kad se mozes spustati na ove grane, i jos imas toliko drskosti da pitas sta si krivo rekao. Sjedi malo stavi ruku na celo i skontaj sta si rekao. Ja niti sam sta pocinjao niti me interesuje, meni je samo zasmetalo sto diras mrtve ljude, i to ljude koji su ostavili zivote za ovu repku i zemlju za koju ti navijas. Da imas imalo obraza javno bi se izvinuo, a ne se vadio kako to obicno radis. A fol mi se nesto prestavljas kao neki veliki patriota na drugim temama,..Jadno nista drugo.

Rotor Volgograd...
Ponavljam:
HAris i Elvir najkompletniji i najpovezaniji dio ekipe veceras !
HAris i Elvir najkompletniji i najpovezaniji dio ekipe veceras !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Seres i to dobro. Ako imas neke probleme posalji pp. Ako nemas, onda suti. Nista ja ruzno o njemu nisam rekao. Samo sam ponovio glavne argumente pojedinih likova zasto je ok da je on nas odbio. To je to.Adinjo je napisao/la:Samo to i znas. Da se vadis kad nesto ukakis. Ne vrijedi s tobom u dialog ulazati. Nek sam je kakav god lik, al ti si iznad svih, kad se mozes spustati na ove grane, i jos imas toliko drskosti da pitas sta si krivo rekao. Sjedi malo stavi ruku na celo i skontaj sta si rekao. Ja niti sam sta pocinjao niti me interesuje, meni je samo zasmetalo sto diras mrtve ljude, i to ljude koji su ostavili zivote za ovu repku i zemlju za koju ti navijas. Da imas imalo obraza javno bi se izvinuo, a ne se vadio kako to obicno radis. A fol mi se nesto prestavljas kao neki veliki patriota na drugim temama,..Jadno nista drugo.
Medunjanin je solidan bio veceras i mislim da moze igrati na ovoj poziciji sa Rahimicem.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
po meni je medonja bio jedan od najboljih veceras. Pa oduzeo je mali milion lopti iako on ustvari nije zadnji vezni, a rijetko mu se desavalo da ima pogresan pas, vecinom je igrao jednostavno i pametno. Ovakav vezni red je vec malo bolje izgledao od onoga protiv francuske (doduse tada nismo ni imali vezni red), pogotovo u prvom poluvremenu, do onog tuznog gola ;/
jos samo da je miske veceras igrao drugo poluvrijeme, jos bi to bolje izgledalo.
'ebo ga ja safete, ako vidis da igrac ne udari lopte 35 minuta, a glavni posao mu je da gradi igru (miske) nebi skodilo da ga se zamjeni. Ajde mozda pape ovo procita
i jos jednom sve cestitke medonji, po meni totalno korektna utakmica, uz mujdzu jedan od najboljih veceras.
jos samo da je miske veceras igrao drugo poluvrijeme, jos bi to bolje izgledalo.
'ebo ga ja safete, ako vidis da igrac ne udari lopte 35 minuta, a glavni posao mu je da gradi igru (miske) nebi skodilo da ga se zamjeni. Ajde mozda pape ovo procita

i jos jednom sve cestitke medonji, po meni totalno korektna utakmica, uz mujdzu jedan od najboljih veceras.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Mlatis bezze....no ne bitno. Uzivaj.