Nema veze je.bem im mamu opet za svaki slucaj. Begic=Usanovic i drustvoprisonbreak je napisao/la:odnosi se na kolo prije, kada smo igrali sa Mladosti. Oni protiv Zvijezde.redbull93 je napisao/la:je.bem ja ovaj savez i lesinare koji sjede u njemu, koji znaju samo kada se kvalifikujemo gdje kao nagadu sebi dodijeliti 10 000 - 20 000KM. Navijaci sarajeva prekinuli mec, sudiju i glamana gadjaju topovskim udarima i upozorenje samo. Toliko o nasem fudbalu i savezu. puu mamu vam klosarsku je.bem..
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Opomena? Da se to vise ne desava, a onda naredno kolo prekinu utakmicu. Samo kod nas ovoliko kasne sa kaznama, umjesto da odmah po okoncanju kola disciplinska reaguje, a ne da rjesavaju slucajeve iz nekih ranijih kola.prisonbreak je napisao/la:odnosi se na kolo prije, kada smo igrali sa Mladosti. Oni protiv Zvijezde.redbull93 je napisao/la:je.bem ja ovaj savez i lesinare koji sjede u njemu, koji znaju samo kada se kvalifikujemo gdje kao nagadu sebi dodijeliti 10 000 - 20 000KM. Navijaci sarajeva prekinuli mec, sudiju i glamana gadjaju topovskim udarima i upozorenje samo. Toliko o nasem fudbalu i savezu. puu mamu vam klosarsku je.bem..
Opomena za nesto sto se desilo prije 2 kola, nevjerovatno
Hebem ti ovakav Savez.
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
Objave kazni su svako 2-3 kolo, ne svako.Bronson je napisao/la:Opomena? Da se to vise ne desava, a onda naredno kolo prekinu utakmicu. Samo kod nas ovoliko kasne sa kaznama, umjesto da odmah po okoncanju kola disciplinska reaguje, a ne da rjesavaju slucajeve iz nekih ranijih kola.prisonbreak je napisao/la:odnosi se na kolo prije, kada smo igrali sa Mladosti. Oni protiv Zvijezde.redbull93 je napisao/la:je.bem ja ovaj savez i lesinare koji sjede u njemu, koji znaju samo kada se kvalifikujemo gdje kao nagadu sebi dodijeliti 10 000 - 20 000KM. Navijaci sarajeva prekinuli mec, sudiju i glamana gadjaju topovskim udarima i upozorenje samo. Toliko o nasem fudbalu i savezu. puu mamu vam klosarsku je.bem..
Opomena za nesto sto se desilo prije 2 kola, nevjerovatno![]()
Hebem ti ovakav Savez.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj jedva dočekao da napiše hrpu netačnih nebuloza hahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- robertkosar
- Kontakt:
Ni blizu stare varalice Osima senioraPenaltiky je napisao/la:Jel Škahić sad legenda Želješčara?
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Zna li neko gdje se mogu vidjeti kartoni i suspenzije igraca iz Premijer lige?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Spamuješ temu brobhpremierliga12 je napisao/la:Zna li neko gdje se mogu vidjeti kartoni i suspenzije igraca iz Premijer lige?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Sariel krenuo na tekmu
Zen‘ca, jarane.tale07 je napisao/la:
Sariel krenuo na tekmu
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Svi dragim navijaćima VHS velikana sretna 1440 nova godina.
Ps. Zao mi pastrve, gracka raja coek bi u europu, a uprava mu slavi tek 1440.godinu
Ps. Zao mi pastrve, gracka raja coek bi u europu, a uprava mu slavi tek 1440.godinu
Daj mi furadana!
trenutno smo u nultoj godini prema VHS kalendaru. Od iduće godine slavimo prvu godinu zbog plasmana u premijer ligu. Ili je to one tamo iza godine?Shullenta je napisao/la:Svi dragim navijaćima VHS velikana sretna 1440 nova godina.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kako stignes oba ranga takmicenja da pratis, drugar? Kako stoje ostale ekipe?Shullenta je napisao/la:Svi dragim navijaćima VHS velikana sretna 1440 nova godina.
? ? <3
Imam duplu glavu na videorekoderu, lijepim selotjepom kazete nasnimavam utakmice pa gledam igre velikana iz platonove i vrapčića u mini kućnom kinu uz kokicedvokorak je napisao/la:Kako stignes oba ranga takmicenja da pratis, drugar? Kako stoje ostale ekipe?Shullenta je napisao/la:Svi dragim navijaćima VHS velikana sretna 1440 nova godina.
Daj mi furadana!
Ma hajde bolje i to drugar, nego li gubljenje vremena na kratkometrazne politicke isprtke. Sil ti sinko ukrao taj „videorekorder“?
? ? <3
Kaže mi kolega neki dan, bio u banja luci nedavno kad je zvezda usla.u ligu šampiona, to se rafalalo ko 1995. Ništa velikan iz platonove...dvokorak je napisao/la:Ma hajde bolje i to drugar, nego li gubljenje vremena na kratkometrazne politicke isprtke. Sil ti sinko ukrao taj „videorekorder“?
A Ibro nedavno reče vratio su svoj klub jer kad je vidio da nitko vise ne navija za diva iz vrapcica, svi po gradu nose dresove bayerna, liverpola...
Daj mi furadana!
Ma bolje i to paša nego da gledaš kratkometražne nastupe zrinjskog u evropi.Shullenta je napisao/la:Imam duplu glavu na videorekoderu, lijepim selotjepom kazete nasnimavam utakmice pa gledam igre velikana iz platonove i vrapčića u mini kućnom kinu uz kokicedvokorak je napisao/la:Kako stignes oba ranga takmicenja da pratis, drugar? Kako stoje ostale ekipe?Shullenta je napisao/la:Svi dragim navijaćima VHS velikana sretna 1440 nova godina.
Posudis mi kazetu "Priča iz Bergama"?
Nisam gledao tu rapsodiju...
Daj mi furadana!
Mogu ti i posudit kasetu 1/8 finala Kupa Šampiona sa Manchesterom iz 1967!? Ili obje kasete kad smo osvojili titule iz ex yu 1967 i 1985, pa fino pregledaj.Shullenta je napisao/la:Posudis mi kazetu "Priča iz Bergama"?
E i dobra je kaseta 1974–75 Kup UEFA. Strašna
Stroj1946 je napisao/la:Mogu ti i posudit kasetu 1/8 finala Kupa Šampiona sa Manchesterom iz 1967!? Ili obje kasete kad smo osvojili titule iz ex yu 1967 i 1985, pa fino pregledaj.Shullenta je napisao/la:Posudis mi kazetu "Priča iz Bergama"?
E i dobra je kaseta 1974–75 Kup UEFA. Strašna
Jesi vidio Todotovica i intervju, nikad ne bi za zelju i siroki igro, a usporedjuju ga s pravom s Tucom!
Zrinja i Sarajevu su institucije za Luzern diva i navedene klubove
Daj mi furadana!
Vidio sam. Al poređenje sa Tuceom je vrhunacShullenta je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:Mogu ti i posudit kasetu 1/8 finala Kupa Šampiona sa Manchesterom iz 1967!? Ili obje kasete kad smo osvojili titule iz ex yu 1967 i 1985, pa fino pregledaj.Shullenta je napisao/la:Posudis mi kazetu "Priča iz Bergama"?
E i dobra je kaseta 1974–75 Kup UEFA. Strašna![]()
Jesi vidio Todotovica i intervju, nikad ne bi za zelju i siroki igro, a usporedjuju ga s pravom s Tucom!
Zrinja i Sarajevu su institucije za Luzern diva i navedene klubove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.