emir79 je napisao/la:Problem je sto si ti tipicni bukvalac. Al' ne da mi se objasnjavati, imas mozak ukljuci ga.osobaodpovjerenja je napisao/la:Ti si spomeno da je Belgija povela dva igraca iz KIne na prvenstvo ne ja. Toliku si glupost izvalio da je to nevjerovatno.
Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Srdjan Stanic pitarski ker
Amavovac je li to sve sto znas?Rokoko87 je napisao/la:Izvali glupost i ne da mu se objašnjavati, Šušićeljubac
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ne znam sve, ali za razliku od takvih kao ti imam sposobnost zapažanja i nisam subjektivan.emir79 je napisao/la:Amavovac je li to sve sto znas?Rokoko87 je napisao/la:Izvali glupost i ne da mu se objašnjavati, Šušićeljubac
Uz to, ne branim nešto što se ne može odbraniti i pod cijenu blamiranja te ne poredim neuporedivo.
Uživaj u svojim glupostima.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kineska liga prije 10 godina ili kad je Muslimovic otisao tamo igrati je bila smijesna, danas je ta liga sve drugo nego smijesna. Nije na nivou liga 5 niti ce ikad biti, ali po zvijezdama koje tamo igraju moze komotno uz bok Ukrajinskoj, Turskoj, Belgijskoj sto se tice kvaliteta lige.emir79 je napisao/la:Jeste ti argument jbt. Belgija pored tolike klase 2-3 igraca na SP-u iz Kine pozivala.ElCartel11 je napisao/la:I forsiranje Sarica jbt svaku utakmicu prva postava lik, igrac iz Juzne Koreje
A na klupi drzi dva igraca iz lige 5 (Prcic, Krunic), znaci vise nikad nesmijemo poceti u sredini sa Pjanic-Saric-Cimirot, jer ce i Luksemburg da nam tad drzi posjed lopte. Isto tako ubacivanje Bajica koji je propao kao zeton, a Kodro na klupi (uvijek se je dobro pokazao na terenu u poredjenju sa Bajicem).
Prcic ima vise nastupa od Sarica ni protiv yebenog Lihtenstajna (bjese li ovi konobari u Tuzli) nije mogao meda.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kazu ne mogu Pjanic i Prcic zajedno igrati, a to zakljucili na osnovu jedne utakmice protiv Lihtenstajna, isto kad su govorili da Misimovic i Pjanic ne mogu zajednobhfanatic14 je napisao/la:Ali ono juce je show, kako se frajer odbija od igraca ko pile, Ali ima ono sto robi trazi, pogresne pasove cim je malo pod presingom, pa bezbroj glupih faulova,uvjek kasnio na igraca, nakon 50minuta on je bio mrtav nije imo snage, ni jednu loptu nije iznio prema naprijed da napravi nekakav visak , neki zadnji pas da valja..smijesno smijesno ...mogu zamislit vani sta sebi sanjin i rade misle, kao da su u pogresnom filmu. Sanjin preso Tek u la ligu i izborio se za prvih 11, a vamo grije klupu korejancu i cimirotu koji je sa 25godina htjeo igrat u saudijskoj arabiji! Apsurd zvani nogometna reprezentacija BIH !!!ElCartel11 je napisao/la:I forsiranje Sarica jbt svaku utakmicu prva postava lik, igrac iz Juzne Koreje
A na klupi drzi dva igraca iz lige 5 (Prcic, Krunic), znaci vise nikad nesmijemo poceti u sredini sa Pjanic-Saric-Cimirot, jer ce i Luksemburg da nam tad drzi posjed lopte. Isto tako ubacivanje Bajica koji je propao kao zeton, a Kodro na klupi (uvijek se je dobro pokazao na terenu u poredjenju sa Bajicem).
Nemam nista licno protiv Sarica, sam si je kriv sto je stavio pare na prvo mjesto umjesto karijere.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Gluho bilo cuj Zeljovac , a nije subjektivan.Rokoko87 je napisao/la:Ne znam sve, ali za razliku od takvih kao ti imam sposobnost zapažanja i nisam subjektivan.emir79 je napisao/la:Amavovac je li to sve sto znas?Rokoko87 je napisao/la:Izvali glupost i ne da mu se objašnjavati, Šušićeljubac
Uz to, ne branim nešto što se ne može odbraniti i pod cijenu blamiranja te ne poredim neuporedivo.
Uživaj u svojim glupostima.
Mi svi budale pa ne znamo koliko ste sutili za vrijeme Bazdaravica i satanisanja reprezentacije s njegove strane. Ili sta ste sve radili kad je bio duel u izboru Amar-Robert.
Pusti se djecihih komentara, ne prolazi to kod mene ili pokusaja ismijavanja sa smajlicima. U vrtic pa sa time.
Nije niko lud da poredi Sarica sa belgijskim igracima, nego jedan banalan primjer, da jedna vrhunska ekipa koja ima pregrst vrhunskih igraca moze pozvati igraca iz Kine.
Ovo ne mogu skontati bukvalci, kojima lakse metar u dupe, nego centimetar u glavu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Ne zasluzujemo te Emire 
I mozda jedan gol da je daoRokoko87 je napisao/la:Od toga 6 protiv LihtenštajnaSheyi je napisao/la:Pa Lulic je u jednom ciklusu imao 7 asistencija i bio najbolji aaistent kvalifikacija. Polahko.Adnan89 je napisao/la:nije bila najbolja tekma sto smo igrali ali kad pogledas odbranu i ko i gdje je igro I dobro je. Sa Prosineckim sam bar Danas osjetio da se igraci drze pozicije svoje a mislim da je to nesto sto je mozda pokupio u Barci sjecam se Henry jednom pricao kako se nije drzao ljevog krila pa ga Pep zamjenio na poluvremenu i ako je dao gol dok sa Mesom bilo je boze sacuvaj.
Hajmo na pozitivu:
3 pojena u gostima sa slabom igrom a nismo primili na kraju da izgubimo ili igramo nerjeseno (Vrijeme je bilo)
Gledati Duljevica umjesto Lulica na krilu je ko svjez vazduh disati, covjek mozda vec i sada ima bolje statistike sa golovima i asistencijama.
Dzeko se borio I bio svukuda ko pravi vodza na terenu.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
-
bhfanatic14
- Kontakt:
E Bas to, to su prave gluposti... jednu igrali skupa i to prijateljsku Ali odma su forumski strucnjaci ocjenili da ne moguElCartel11 je napisao/la:Kazu ne mogu Pjanic i Prcic zajedno igrati, a to zakljucili na osnovu jedne utakmice protiv Lihtenstajna, isto kad su govorili da Misimovic i Pjanic ne mogu zajednobhfanatic14 je napisao/la:Ali ono juce je show, kako se frajer odbija od igraca ko pile, Ali ima ono sto robi trazi, pogresne pasove cim je malo pod presingom, pa bezbroj glupih faulova,uvjek kasnio na igraca, nakon 50minuta on je bio mrtav nije imo snage, ni jednu loptu nije iznio prema naprijed da napravi nekakav visak , neki zadnji pas da valja..smijesno smijesno ...mogu zamislit vani sta sebi sanjin i rade misle, kao da su u pogresnom filmu. Sanjin preso Tek u la ligu i izborio se za prvih 11, a vamo grije klupu korejancu i cimirotu koji je sa 25godina htjeo igrat u saudijskoj arabiji! Apsurd zvani nogometna reprezentacija BIH !!!ElCartel11 je napisao/la:I forsiranje Sarica jbt svaku utakmicu prva postava lik, igrac iz Juzne Koreje
Nemam nista licno protiv Sarica, sam si je kriv sto je stavio pare na prvo mjesto umjesto karijere.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
A amaw kad prica ne znas jel hrokti ili pokusava podrignuti:rol:ivica osim: moj amaw je bolji od prosineckog jer moj amaw zna pricati
- svrakino1921
- Kontakt:
Kakvo pricanjebihuzur je napisao/la:A amaw kad prica ne znas jel hrokti ili pokusava podrignuti:rol:ivica osim: moj amaw je bolji od prosineckog jer moj amaw zna pricati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego ko ima veci stomak
To je izjavio stari osudjenik.svrakino1921 je napisao/la:Kakvo pricanjebihuzur je napisao/la:A amaw kad prica ne znas jel hrokti ili pokusava podrignuti:rol:ivica osim: moj amaw je bolji od prosineckog jer moj amaw zna pricati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego ko ima veci stomak
A Robi ima velik stomak da mu ne ide dim u oci kad mu ga puse
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Tobe koljena podero ni dim mu nije smeto 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zamisli septembar 2018. godine i neko još spominje Amara Osima u kontekstu reprezentacije. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ko ga spominje?BoixosNois1899 je napisao/la:Zamisli septembar 2018. godine i neko još spominje Amara Osima u kontekstu reprezentacije.
Vidiš da čovjeka ni krivog ni dužnog prozivaju kako bi opravdali rukopis Roberta Prosinečkog.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Općenito govorim. I ranije se ovdje spominjao kada se desilo ovo sad sa Begovićem.Rokoko87 je napisao/la:Ko ga spominje?BoixosNois1899 je napisao/la:Zamisli septembar 2018. godine i neko još spominje Amara Osima u kontekstu reprezentacije.
Vidiš da čovjeka ni krivog ni dužnog prozivaju kako bi opravdali rukopis Roberta Prosinečkog.
Šta se tu ima pravdati. Prva takmičarska tekma čovjeku. Poslije Koreje ga uzdizali u nebesa a sad bi odmah smijenili da mogu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Evo i španski Mundo Deportivo piše o Robijevom stomaku. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Robi bi kako stvari stoje sa njegovim ljubavnim zuljem bio odlican maneken za Jami pite. Koja bi fora bila da u reklami Robi naruci "burek" od sira a da ga Amar uci da je to pita.
Buregdzija bi u reklami bio osvjedoceni ljubitelj domacih proizvoda nas vrli novinar Culic.

Buregdzija bi u reklami bio osvjedoceni ljubitelj domacih proizvoda nas vrli novinar Culic.
Zeljovci koji mrze žutog i hoće uhljebe Amara u repku.messilla je napisao/la:Evo i španski Mundo Deportivo piše o Robijevom stomaku.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Lokalno prepucavanje u vezi Prosineckog remeti atmosferu oko reprezentacije. Treba nekad biti i svijestan da tako pisanje ima uticaja na sve pa i rezultate. Neki ljudi isto kao da jedva cekaju kiks reprezentacije samo da mogu opravdati svoj stav.
Trenutno korisnika/ca: 231983, ANamelessGhoul, Bhfanatik, Edincapitano, Google Adsense [Bot], Jegres, Vaya i 66 gostiju.