since1948 je napisao/la:Slusam sta Silic govori na pressici. Kaze ekipu sastavljamo ja i trener. Nitko drugi se ne mijesa. Umalo mobitel sa 4.kata kroz prozor bacio nisam
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg
Goce yebi im znanje sad, hocemo nogometase na terenu, ne pickice
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Zadnje dvi minute i pitanja...
Vidim igrala se prijateljska danas. Tko je ovaj S Babić kojeg Široki FANS spominje? Kaze da je Goce motivirao igrace,nadam se da je to istina
SAMO ŠIROKI!
Brat od Maria,samo trenira s namasince1948 je napisao/la:Vidim igrala se prijateljska danas. Tko je ovaj S Babić kojeg Široki FANS spominje? Kaze da je Goce motivirao igrace,nadam se da je to istina
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Samo ce trenirati ili se mozda prikljuci ekipi?penke je napisao/la:Brat od Maria,samo trenira s namasince1948 je napisao/la:Vidim igrala se prijateljska danas. Tko je ovaj S Babić kojeg Široki FANS spominje? Kaze da je Goce motivirao igrace,nadam se da je to istina
NK Široki Brijeg
Koliko znam,tu je dosao kod brata i s nama je samo na odrzavanju forme,gledao sam ga na treningu, isti tip igraca kao Mario,nepotreban namaEvolve je napisao/la:Samo ce trenirati ili se mozda prikljuci ekipi?penke je napisao/la:Brat od Maria,samo trenira s namasince1948 je napisao/la:Vidim igrala se prijateljska danas. Tko je ovaj S Babić kojeg Široki FANS spominje? Kaze da je Goce motivirao igrace,nadam se da je to istina
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Vidim pojedini dizu u nebesa Eliomara, zabio dva gola u trening utakmici, pa nemogu da vjerujem... Nek zabije dva u Mostaru sljedece kolo.
NK Široki Brijeg
Evo Franjic za Vecernji list potvrdio da je došao ozlijedjen. Bravo Šila, kapetane, popiškio si se po objektivnim navijačima.
- Evolve
- Kontakt:
Citam na portalu da bi se mogao vratiti poslje stanke, neam pojma jel to istina.sretan123 je napisao/la:Evo Franjic za Vecernji list potvrdio da je došao ozlijedjen. Bravo Šila, kapetane, popiškio si se po objektivnim navijačima.
NK Široki Brijeg
Šta očekivati od utakmice u subotu? Najvažnije je zabiti taj yebeni gol
zaboravili smo kako izgleda kad se zabije gol. Od one 2014 i 3-2,mi smo dolje u ligi zabili samo jednom i to prošli put kada je sve već bilo riješeno.
Ili će se nastaviti ova agonija,ili će se dogoditi neko čudo,treće nema.
Ili će se nastaviti ova agonija,ili će se dogoditi neko čudo,treće nema.
Igraj Široki ti si najbolji!
- Evolve
- Kontakt:
Iskreno, najiskrenije, nisam optimista. Mi ćemo do bodova dole doći ako oni podbace više nego što smo mi u stanju odigrat nešto. Premalo je vremena da Goce išta uradi konkretnije. Mozda cemo uci u utakmicu dobro, cim prvi gol padne to je to, obrana nam je uzasna, ubacit je.benog Perkovića više, kojeg god stopera od trenutne dvojice izabciš nećeš pogriješit. Ovo govorim samo na bazi onog što sam dosada vidio, dao Bog dragi da mi dokažu suprotno.
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
To se neće promijeniti, niti ima realne šanse da Škripari budu dole. Nema apsolutno nikakve šanse da to policija dopusti, nastranu uprava mostaraca. Ona rugoba od stadiona niti daje mogućnosti za nešto bolje, jedino da spuste onaj kavez niže ali ni to nema nekog smisla.96BadBoy je napisao/la:
NK Široki Brijeg
Zato i njima dat kavez i zivio al tko se smije suprostavit predragom vodji od nasih...Evolve je napisao/la:To se neće promijeniti, niti ima realne šanse da Škripari budu dole. Nema apsolutno nikakve šanse da to policija dopusti, nastranu uprava mostaraca. Ona rugoba od stadiona niti daje mogućnosti za nešto bolje, jedino da spuste onaj kavez niže ali ni to nema nekog smisla.96BadBoy je napisao/la:
Pa dobro, nema logike da Skripare dole puste, al zasto barem onda ne puste ostale nase navijace na gornji dio tribine, da budemo blizu ako nista..
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Zašto nam ne bi dali sektor na donjoj tribini kao 2014,napravi tampon zonu i živio.Dođeš gore na onu tribinu kao da si došao na paraglajding natjecanje
malo se zaleti i odletiš do Veleža.
Mogla je ova naša uprava malo pokazati da joj je stalo do navijača i poslati zahtjev mostarcima za dio donje tribine.Njima daj jednu tribinu,daj drugu,daj na kraju i stadion,uvijek glume neku gospodu i gostoprimstvo,a kada treba za svoje navijače nešto onda qurac.
Mogla je ova naša uprava malo pokazati da joj je stalo do navijača i poslati zahtjev mostarcima za dio donje tribine.Njima daj jednu tribinu,daj drugu,daj na kraju i stadion,uvijek glume neku gospodu i gostoprimstvo,a kada treba za svoje navijače nešto onda qurac.
Sve se radi da derbi prodje mirno i ispod radara. Izbori se bliže...
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Tako je. Ne smije se dogodit sad neki nedaj Boze incident. Drotova ko u prici i miroljubivih 0-0. Zapamtite moje rijeciCarles je napisao/la:Sve se radi da derbi prodje mirno i ispod radara. Izbori se bliže...
SAMO ŠIROKI!
- siroki1991
- Kontakt:
Ma ne moraju cak ni dati na donju. .. bar neka puste obicne navijace sirokog isto na gornju, al **** policija ne da ni to kad podjes gore! Ocito se debili pitaju kao sto su u nas bili do prije par godina, pa gostujuci obicni navijac mora gledati tko ce mu razbiti glavu ako slucajno proslavi gol!
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Balorda, Hajdeee, muhamedhulk, svrakino1921, Venom i 18 gostiju.