Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Uvjeren sam da cemo ubiti Boga u Austrijancima.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Do večeras da molimo Boga da se niko ne povrijedi od stopera neko ili u toku same utakmice ali možda zato Bešić ostaje na klupi, u slučaju povrede nekog od stopera da uleti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
hoce li doci stefan kurz, ne dajte srbima na teren ni tribinesamocelik je napisao/la:Ja, ako bude loša brlja prije tekme.Moggi je napisao/la:ko ce da glumi gavrila
Zarathustra
ja da sam selektor postavio bi ovakoFudo je napisao/la:Tu negdje samo sto bi ja cimirota izbacio, tu stavio pjanica a na njegovo mjesto krunicaSafetSajo je napisao/la:--------------------sehic-------------------
todorovic---sunjic---zukanovic----nastic
-----------besic------cimirot-----------------
------------------pjanic-----------------------
visca--------------------------------duljevic
------------------dzeko-----------------------
to bi bilo to za veceras
samo svi znamo da od tog nema nista
igrat ce opet bolid saric
prognoza: dzeko daje u prvom PV
ne znam za krunica kako bi harmoniro sa besicem sa obzirom da su cimirot i besa odigrali vise utakmica to je prevaga neka
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Grbavica još nije gotova skroz, ni teren, teren ima grijače ispod travnjaka, a uskoro stiže i plastična trava, dakle, biće 70% prava trava, a 30% umjetna/plastična trava, kao na velikim svjetskim stadionima, kad stigne ta umjetna terenu neće parirati niti jedan travnjak u regionu. Iz prve ruke govorim. Mada trenutno travnjak u Zenici jeste bolji, i drago mi je da imamo takav jedan i da se dobro održava nakon par godina. 
A zasto nije pozvao nikoga novog?Unofficialpage je napisao/la:Do večeras da molimo Boga da se niko ne povrijedi od stopera neko ili u toku same utakmice ali možda zato Bešić ostaje na klupi, u slučaju povrede nekog od stopera da uleti.
- prisonbreak
- Kontakt:
KarlMarx je napisao/la:Grbavica još nije gotova skroz, ni teren, teren ima grijače ispod travnjaka, a uskoro stiže i plastična trava, dakle, biće 70% prava trava, a 30% umjetna/plastična trava, kao na velikim svjetskim stadionima, kad stigne ta umjetna terenu neće parirati niti jedan travnjak u regionu. Iz prve ruke govorim. Mada trenutno travnjak u Zenici jeste bolji, i drago mi je da imamo takav jedan i da se dobro održava nakon par godina.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa ima Bešića, što će mu ko drugi.Vucevich je napisao/la:A zasto nije pozvao nikoga novog?Unofficialpage je napisao/la:Do večeras da molimo Boga da se niko ne povrijedi od stopera neko ili u toku same utakmice ali možda zato Bešić ostaje na klupi, u slučaju povrede nekog od stopera da uleti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Krajnije neozbiljno zavrsilo - imamo 4 defanzivca u citavoj ekipi iako je lagano mogao pozvati recimo Memisevica, Djumica, Anicica i sl...Unofficialpage je napisao/la:Pa ima Bešića, što će mu ko drugi.Vucevich je napisao/la:A zasto nije pozvao nikoga novog?Unofficialpage je napisao/la:Do večeras da molimo Boga da se niko ne povrijedi od stopera neko ili u toku same utakmice ali možda zato Bešić ostaje na klupi, u slučaju povrede nekog od stopera da uleti.
Visca ce izdominirati
Hoće li gostovati RAF Camora na poluvremenu
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- prisonbreak
- Kontakt:
Idel neko od forumasa na tekmu?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Derdiyok je napisao/la:Hoće li gostovati RAF Camora na poluvremenu
treci spot iz Zenice snima na poluvremenu veceras
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Krajnje je simptomaticno da svi nasi selektori zaziru od slanja dodatnih poziva ... 'strucnjaci' misle da ce time priznati gresku u prvobitnom spisku pa nastavljaju po zacrtanom planu u nadi da ce se na kraju sve samo rjesit' ... inteligencija na nivou, nema sta ...Vucevich je napisao/la:Krajnije neozbiljno zavrsilo - imamo 4 defanzivca u citavoj ekipi iako je lagano mogao pozvati recimo Memisevica, Djumica, Anicica i sl...Unofficialpage je napisao/la: A zasto nije pozvao nikoga novog?
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Koje sranje od muzike.
avenija je napisao/la:Derdiyok je napisao/la:Hoće li gostovati RAF Camora na poluvremenutreci spot iz Zenice snima na poluvremenu veceras![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
samo je pitanje kolko razlike
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Japrisonbreak je napisao/la:Idel neko od forumasa na tekmu?
BHF