Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
skoroalen WroteColonDobar termin skroz, bio sam Hebibović, beskoristan a umro nakon 15 min.Bit će bolje idući put, dok osjetim loptu, nisam igrao od februara. Ne znam hoću l' moć svakog ponedjeljka igrat, zavisi od finansija, prevoza itd, tako da treba ubacit još ljudi da se rotiramo.
joker90 WroteColonskoroalen WroteColonDobar termin skroz, bio sam Hebibović, beskoristan a umro nakon 15 min.Bit će bolje idući put, dok osjetim loptu, nisam igrao od februara. Ne znam hoću l' moć svakog ponedjeljka igrat, zavisi od finansija, prevoza itd, tako da treba ubacit još ljudi da se rotiramo.
Dovest cu ja jos zeljovaca.. Vidio si kako srcem igraju protiv vas u crvenom i bordo!
skoroalen WroteColonDobar termin skroz, bio sam Hebibović, beskoristan a umro nakon 15 min.Bit će bolje idući put, dok osjetim loptu, nisam igrao od februara. Ne znam hoću l' moć svakog ponedjeljka igrat, zavisi od finansija, prevoza itd, tako da treba ubacit još ljudi da se rotiramo.
TonySosa WroteColonKoji je rezultat bio?
JavierBosnia WroteColonskoroalen WroteColonDobar termin skroz, bio sam Hebibović, beskoristan a umro nakon 15 min.Bit će bolje idući put, dok osjetim loptu, nisam igrao od februara. Ne znam hoću l' moć svakog ponedjeljka igrat, zavisi od finansija, prevoza itd, tako da treba ubacit još ljudi da se rotiramo.
Upadam i ja od sljedeceg![]()
Nego kako ste skontali sad prijave do odreedjenog broja ili? I kako se prepoznajemo![]()