Pa za tvoje potrebe s ovom garancijom sasvim ok, jes da je Dual Core, tako da igre poslije 2012-2013 zaboravifilip13 je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Pa neki dođu al računaj da je licenca +100 njak maraka. Ovi jeftiniji uglavnom ne dolaze jer se reže cijena.
Al to je nikakav problem instalira se za 20 min.
sta mislis o ovom?
https://technoshop.ba/proizvodi/racunar ... cije-4151/
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Igre,ako mislis na igrice,nebitno,nisam to nikad igrao,sta je dual core?
Vidim op.sistem pise free dos,sta to znaci?
nema sistem moraćeš instaliratifilip13 je napisao/la:Igre,ako mislis na igrice,nebitno,nisam to nikad igrao,sta je dual core?
Dual core je procesor s dvije jezgre. To su Dual core, i3, postoji i quad core 4 jezgre itd..
Penaltiky je napisao/la:nema sistem moraćeš instaliratifilip13 je napisao/la:Igre,ako mislis na igrice,nebitno,nisam to nikad igrao,sta je dual core?
Dual core je procesor s dvije jezgre. To su Dual core, i3, postoji i quad core 4 jezgre itd..
Znaci da bi koristio interrnet moram imati windows 10,ovo sto negdje pise free dos,linux,to je nebitno?
Penaltiky je napisao/la:Pa za tvoje potrebe s ovom garancijom sasvim ok, jes da je Dual Core, tako da igre poslije 2012-2013 zaboravifilip13 je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Pa neki dođu al računaj da je licenca +100 njak maraka. Ovi jeftiniji uglavnom ne dolaze jer se reže cijena.
Al to je nikakav problem instalira se za 20 min.
sta mislis o ovom?
https://technoshop.ba/proizvodi/racunar ... cije-4151/
trebam li na ovom instalirati,piše ima windows 10 home,sta god to bilo?
https://imtec.ba/laptopi/41571-laptop-h ... 70ea-.html
Fićo slobodno uzmi laptop bez windowsa, instalacija ti je 20 KM, bolje to nego dat 100-150 više za laptop s Windowsima
Penaltiky je napisao/la:Fićo slobodno uzmi laptop bez windowsa, instalacija ti je 20 KM, bolje to nego dat 100-150 više za laptop s Windowsima
Iz zenice si?,ako jesi,kome da odem da mi to uradi,rade li u procompu to mozda?
Iz Tz sam ja, možeš i sam ako ne pitaj prodavača i momke u radnji, možda ti budu voljni i besplatno il privatno odraditi.filip13 je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Fićo slobodno uzmi laptop bez windowsa, instalacija ti je 20 KM, bolje to nego dat 100-150 više za laptop s Windowsima![]()
Hvala,sam tesko da bi ja to znaoPenaltiky je napisao/la:Iz Tz sam ja, možeš i sam ako ne pitaj prodavača i momke u radnji, možda ti budu voljni i besplatno il privatno odraditi.filip13 je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Fićo slobodno uzmi laptop bez windowsa, instalacija ti je 20 KM, bolje to nego dat 100-150 više za laptop s Windowsima![]()
anell je napisao/la:Odnesi Marsalu sa foruma, on to radi.
Ok,hvala
.harden je napisao/la:Mozel' preporuka kakvog laptopa do 800-900KM, pozeljno da je sa cpudoo.com al' moze i sa neke druge stranice koja ima dostavu... Mora biti nov samo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima jedna dobra pakistanska stranica, mogu ti pobijeti kad krenu u Bihaćharden je napisao/la:.harden je napisao/la:Mozel' preporuka kakvog laptopa do 800-900KM, pozeljno da je sa cpudoo.com al' moze i sa neke druge stranice koja ima dostavu... Mora biti nov samo.
Je li potrebno na novom.laptopu instalirati.antivirusni program?
- Evolve
- Kontakt:
Windows dodje sa već ugrađenom zaštitom, samo što je to za k. Jedino ako ti je windows 10, to može proći. Samo update uradi baze.filip13 je napisao/la:Je li potrebno na novom.laptopu instalirati.antivirusni program?
NK Široki Brijeg
HvalaEvolve je napisao/la:Windows dodje sa već ugrađenom zaštitom, samo što je to za k. Jedino ako ti je windows 10, to može proći. Samo update uradi baze.filip13 je napisao/la:Je li potrebno na novom.laptopu instalirati.antivirusni program?
Kako se napravi na laptopu ona opcija da kad ga upalis yrazi ti sifruda ukucas?
Koji ti je Windows, jel' 10?filip13 je napisao/la:Kako se napravi na laptopu ona opcija da kad ga upalis yrazi ti sifruda ukucas?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
šta si uzo na kraju?filip13 je napisao/la:Je li potrebno na novom.laptopu instalirati.antivirusni program?
Onaj iz technoshopa,kasnine cu ga preuzeti od momka koji mi instalira aindows 10Penaltiky je napisao/la:šta si uzo na kraju?filip13 je napisao/la:Je li potrebno na novom.laptopu instalirati.antivirusni program?