On je ja mislim otisao u Albaniju. Barem je tako rekao!avenija je napisao/la:njega je oplodio susic , pa se mozda sada hvata za stomak shvatajući koju je glupost ucinio .szlaja je napisao/la:
PS. Fali nam sad Harishp
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ne gotivim Papeta ni sekunde,za mene je on najveća smlata od selektora,čovjek koji nema ni sekunde autoriteta(možda ga je htio postići onim čudnim izmjenama na poluvremenu na kojim mu i ne zamjerim),nije Pape ni gospodin bez autoriteta kao što je to bio naš Mišo Smajlović,također vrlo loš selektor.
Ipak,mislim da smo večeras većim dijelom utakmice izgledali sasvim pristojno,sigurno u odbrani,tečno u veznom redu ali sa previše petljanja naprijed i iz takve igre smo napravili dvije-tri 100% šanse.Regularan gol nam je poništen,Mujdži je loptu dodao domaći fudbaler.
Albanija je imala ta dva perioda kada je dominirala,od 25. do 35. minute te početkom drugog poluvremena za šta su zaslužne Sušićeve čudne rotacije na poluvremenu,vjerovatno nas je to malo poremetilo.Primili smo nevjerovatno glup gol,Mravac i Hasagić mogu snimati film "Glup i Gluplji".Ipak,mora se priznati da nismo imali sreće,prava je šteta što bar jedna Pjanićeva nije ušla u mrežu,kao i tri Ibiševićeve šanse.Misimović je pokazao koliko je sujetan i ljubomoran ne dozvolivši Pjaniću da izvede i onaj drugi slobodan udarac,na takvim stvarima se vidi da imamo selektora koji nema čvrstu ruku da postavi neke stvari na svoje mjesto.Naši navijači u sjajnom broju večeras.
Ovu Albaniju će u Tirani teško dobiti i Rumunija i Bjelorusija,vidi se da su tvrd orah i zato možda ovaj bod ima veću vrijednost iako se vidjelo da su oni bojažljivo ušli u meč,da su nas se pribojavali i prava je šteta što to ne iskoristismo.
Ipak,mislim da smo večeras većim dijelom utakmice izgledali sasvim pristojno,sigurno u odbrani,tečno u veznom redu ali sa previše petljanja naprijed i iz takve igre smo napravili dvije-tri 100% šanse.Regularan gol nam je poništen,Mujdži je loptu dodao domaći fudbaler.
Albanija je imala ta dva perioda kada je dominirala,od 25. do 35. minute te početkom drugog poluvremena za šta su zaslužne Sušićeve čudne rotacije na poluvremenu,vjerovatno nas je to malo poremetilo.Primili smo nevjerovatno glup gol,Mravac i Hasagić mogu snimati film "Glup i Gluplji".Ipak,mora se priznati da nismo imali sreće,prava je šteta što bar jedna Pjanićeva nije ušla u mrežu,kao i tri Ibiševićeve šanse.Misimović je pokazao koliko je sujetan i ljubomoran ne dozvolivši Pjaniću da izvede i onaj drugi slobodan udarac,na takvim stvarima se vidi da imamo selektora koji nema čvrstu ruku da postavi neke stvari na svoje mjesto.Naši navijači u sjajnom broju večeras.
Ovu Albaniju će u Tirani teško dobiti i Rumunija i Bjelorusija,vidi se da su tvrd orah i zato možda ovaj bod ima veću vrijednost iako se vidjelo da su oni bojažljivo ušli u meč,da su nas se pribojavali i prava je šteta što to ne iskoristismo.
Cisto sumnjam. Nije bio na Kosevu da bude u Albaniji...drH je napisao/la:On je ja mislim otisao u Albaniju. Barem je tako rekao!avenija je napisao/la:njega je oplodio susic , pa se mozda sada hvata za stomak shvatajući koju je glupost ucinio .szlaja je napisao/la:
PS. Fali nam sad Harishp
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 10 maj 2015, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- bilino polje
- Kontakt:
svako pitanje vezano za repku je susicu nezgodno
samo celik ale samo celik ale
nakon jos jedne blijede partije,mislim da je vrijeme da ode odakle je dosao...
nek se vrati medzu one francuske kokosi...jednostavno ti vise nije to..
repku je promjenio iz korjena ali u negativnom kontekstu...samo po tome se moze nazvati strucnjakom,tj unistava sve iz korjena,ono sto neko napravi pape pokvari i zavije u crno iz cega te kran vise neiscupa..al otom potom ako je neki covjek dace ostavku...

nek se vrati medzu one francuske kokosi...jednostavno ti vise nije to..
repku je promjenio iz korjena ali u negativnom kontekstu...samo po tome se moze nazvati strucnjakom,tj unistava sve iz korjena,ono sto neko napravi pape pokvari i zavije u crno iz cega te kran vise neiscupa..al otom potom ako je neki covjek dace ostavku...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
kazni se, malo je reci da si panglu...Cartman je napisao/la:HAHAHAHAHAHAArsenalisation je napisao/la:"Mislio sam prije početka ovih kvalifikacija da ćemo se mi i Rumuni boriti za prvo mjesto, ali se sada u igru uključila i Albanija. ......."![]()
![]()
Ovaj lik je na teskim narkoticima necu reci drogama jer su njemu nesto U drogu stavljali pa nije normalan...
Joj sto zatvorise onu temu za njegove bisere, ovo je biser svih bisera.
I bezveze se Hasagica razapelo. Da nam nema Kene neke repke bi nas napumpale posteno
sta je on kad odbranio - da je barem glavom u stativu na ovom slobodnjaku a ne gleda gol ko mi sa TV.szlaja je napisao/la:I bezveze se Hasagica razapelo. Da nam nema Kene neke repke bi nas napumpale posteno
Supic sa Turcima je branio BiH od pumpanja. Da mi je vidjeti sta je ovaj korisno uradio - osim sto se svima klize po zivcima kretenskim driblanjem i izlijetanjem
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
ja iskreno mislim da je vrijeme da se pape povuce iz trenerskog posla. njemu svaka cast na proslim uspjesima sa karubksporom, gaziguzisporom i ostalim ekipama u kojima se znao zadrzati i po 11 utakmica (bez pobjede) ali ako mi neko kaze da je on trener za repke...
pa eto recimo i da jeste, ali haj mi neko reci zasto je on za repke, sta je do sada uradio, pokazao i poslije svega, koje su ga to preporuke dovele do repke (to sto je iz BiH?), jer iz njegovih proslih rezultata se nebi reklo da je neki svjetski strucnjak. Ili sto bi iz njegove francuske perspektive gledano rekli, ciro je za njega mourinho. Dobro, realno govoreci ciro je za vecinu trenera mourinho, ali je pape dno dna sto se tice dosadasnjih trenera reprezentacije. Nikada jaca repka, nikada gore nismo igrali.
'ebo te, jos malo pa cemo na utakmicama ugledati transparent 'Baka vrati se'
)))
ps: sto T-MAC rece
"nakon jos jedne blijede partije,mislim da je vrijeme da ode odakle je dosao..."
jeste, vrijeme je da se okani trenerskog posla, valjda i on vise skonta da to nije za njega. Pa gdje ce se drugo vratiti, ko ce ga ovakvog
pa eto recimo i da jeste, ali haj mi neko reci zasto je on za repke, sta je do sada uradio, pokazao i poslije svega, koje su ga to preporuke dovele do repke (to sto je iz BiH?), jer iz njegovih proslih rezultata se nebi reklo da je neki svjetski strucnjak. Ili sto bi iz njegove francuske perspektive gledano rekli, ciro je za njega mourinho. Dobro, realno govoreci ciro je za vecinu trenera mourinho, ali je pape dno dna sto se tice dosadasnjih trenera reprezentacije. Nikada jaca repka, nikada gore nismo igrali.
'ebo te, jos malo pa cemo na utakmicama ugledati transparent 'Baka vrati se'

ps: sto T-MAC rece
"nakon jos jedne blijede partije,mislim da je vrijeme da ode odakle je dosao..."
jeste, vrijeme je da se okani trenerskog posla, valjda i on vise skonta da to nije za njega. Pa gdje ce se drugo vratiti, ko ce ga ovakvog

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
ima li iko informaciju dali je ovo najlosi start nekog selektora BiH racunajuci i prijateljske?
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
iako dolazim iz mlađe populacije vjerujem da je sušić kao igrač bio odličan, ali kao trener...
...
...
...
...
...
...
... 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ajmo mi sad fino napraviti neka pisma , peticije bilo sto i poslat mu njemu licno da vidi da ga raja ne podrzava definitivno bar da mu moral ubijemo
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Evo na otvaranju teme u tom trenutku sam bio ubjeđen da je tip dobar za BiH tim, ali kako vrijeme odmiče sve su moje misli okrenute ka njegovom odlasku. Ma koji će trener izvesti najjačeg igrača u 90-toj minuti, pa i da nije njegov dan ali pored onakvog Misimovića to nije razumno. nadam se da će shvatit da ovaj tim ima više nego što on ima u svojoj taktici i da će ponudit ostavku. Neću reći koga bih volio vidjeti na klupi BiH ali bih rekao da bih volio da poslije ovog ode dok ima imalo šanse BiH za plasman na EP.zmaj_Bosne je napisao/la:Mislim da je najbolje moguće rješenje za selektora BiH. Ima karizmu da nas odvede na EP 2012
Dragon Town
Unica_Liverpool_ je napisao/la:iako dolazim iz mlađe populacije vjerujem da je sušić kao igrač bio odličan, ali kao trener......
...
...
...
...
...
...
Da si ga samo dva puta vidio kao igrača, bio bi spreman još ga trpjeti do kraja kvalifikacija kakve god one da budu. Kad je on igrao to je bila poezija.
A đe da znam?!
Dzaba nam, kad je ovo Bosna. Najgluplja drzava na svijetuCoDe je napisao/la:Ajmo mi sad fino napraviti neka pisma , peticije bilo sto i poslat mu njemu licno da vidi da ga raja ne podrzava definitivno bar da mu moral ubijemo
- samir_tm87
- Kontakt:
nemojte tako susis je najbolji trener u gradu , al kad svi odu na more xD
ma cisto sumnjam, sjecam se onih kvalifikacija kad smo sve redom gubili na pocetku (kad su nas rumuni razmontirali na kosevu). ne sjecam se kako je to tacno izgledalo , al je bilo ruzno u svakom slucajuazma82 je napisao/la:ima li iko informaciju dali je ovo najlosi start nekog selektora BiH racunajuci i prijateljske?

pa prije nam je sasvim normalna stvar bila da pocnemo sa 0 ili max 3 boda iz 3 ili 4 utakmice i onda ne izgubimo do kraja, pa ne odemo na prvenstvo zbog jednog ili 2 boda, heh
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Raz_ba je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:iako dolazim iz mlađe populacije vjerujem da je sušić kao igrač bio odličan, ali kao trener......
...
...
...
...
...
...
Da si ga samo dva puta vidio kao igrača, bio bi spreman još ga trpjeti do kraja kvalifikacija kakve god one da budu. Kad je on igrao to je bila poezija.
Gledao sam ja i uzivao al mu taj luksuz nebi da dam da uporpasti kvalifikacije. Vodite ga sebi na Kosevo pa nek vam upropasti Sarajevo, nama treba selektor a ne svrsavanja nad prosloscu....

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.