Albanija - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat utakmice Albanija - BiH

1)Pobjeda Albanije
85
24%
2)Remi
93
26%
3)Pobjeda BiH
178
50%

Ukupno glasova: 356

steps
Kontakt:

Re: Albanija - BiH

Post Postao/la steps » 09 okt 2010, 00:02

otprilike nekih 20 (od 46) reprezentacija ima više od 4 boda iz tri utakmice, tu je naravno elita u kojoj mi nikada nećemo biti i još nekih desetak ekipa, da li svi ostali pljuju po svojoij reprezentaciji i igračima kao mi? Ne vjerujem! Srbi bi po ovoj logici svoje trebali povješati večereas. hoće li? Neće naravno. Dignuće se i otići na euro iako bi mogli poslije sljedeće utakmice biti pretposlednji u grupi. uzimam za primjer njih jer su blizu i neda mi se dalje roviti po tabelama. Ovi komentari su kao i navijanje na Koševu protiv Francuske. Utakmica je tek u prvoj trećini. (Možemo do kraja kvalifikacija imati i 12 bodova :-)). Glava gore i ostati uz njih dok postoje i teoretske šanse. sad će i salihović, eto proboja sa bokova i lopti za Vedu i Džeku. Miske mi je sve više i više šuhveli...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 09 okt 2010, 00:04

Unica_Liverpool_ je napisao/la: na kraju ispada da je najbolji selektor bio Baka Slišković
Izgleda da i jest tako. Uz Ćiru bio je najbliže do plasmana na neko prvenstvo..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 09 okt 2010, 00:05

nikad_izvini je napisao/la:[

U redu. Zašto "braniš Papeta" :mrgreen: Argumente na stol kolega. Što se mene tiče, svoje sam iznio i objasnio razloge. Tvoje je red :mrgreen:
Baš me zanima, da se malo smijem :lol:
[/quote][/quote]

1Prvo ne branim ga sto sam pitar
2 S obzirom da sam se i sam raspisao na ovoj temi prije sam napisao komentar za utakmicu i za samo Papeta pa prelistaj ako ti nije mrsko
3 Strasno me iznerviralo sto vecina ovih formasa ne Papeta vec i ostale igrace j.e.b.e sve po spisku,nema drama odma,izgubljene kvalifikacije ,cekajte malo nije jos gotovo
4 Neki prizivaju Ciru a lik jedino sto je znao zabavit raju malo se zaje bavat reprezentacija vise licila na cirkus nego na neku profesionalnu ekipu al hajd to raja izgleda voli takav nam je i savez a Pape kao osoba je susta suprotnost i nema odma raji nevalja al mi je najvise zasmetalo sto su ga neki odma na noz docekali , nevalja to treba dati max podrsku pogledaj stadion pun kod albanaca kako se bodri a ne kod nas 15 milja protiv francuza(vrte se snimke na eurosportu meni stid majkemi posjete i atmosfere i onog zvizdanja spahi)naravni kriv je savez za cijene al nebitno
5 Sta je poenta slazem se dosad bas nije pokazao Pape kao takticar al atmosfera koja se stvarala prije i poslije utakmica sto od navijaca sto od novinara nije dobra nikako jer ocigledno neki misle da mi na svako prvenstvo idemo pa sad ovo ispod ocekivanja, mi svi izgleda VISOKO LETIMO :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 09 okt 2010, 00:05

jesam li ja jedini zadovoljan igrom nase reprezentacije.. meni super ovo djeluje uopste vise ne nabijamo svaku drugu loptu kad nema rjesenja vec pokusavamo igrati tecno i leprsavo po zemlji.. naravno nije to sve djelovalo izvanredno, dosta puta smo gubili lopte nepotrebno al za taj nacin igre treba puno vise utakmica i uigranosti... medo me pozitivno iznenadio samo nekad djeluje sporo i odlicno mjesto u timu je dobio jos kad se tu pridoda salihovic imat cemo odlicnu ekipu... ipak drago mi je sto se vidi pomak u igri iako sam bas nezadovoljan rezultatom koji smo ostvarili na glup i bezze nacin, nekom prostom i glupom greskom, ovoj nsoj generaciji treba dati podrsku jer imamo strasne talente i za nadat je se da cemo izboriti EP... licno susic mi se gadi kao trener mislim da nema sta traziti tu kao selektor a mislim i da on sam nije nametnuo ovu igru kratkih pasova nego su se igraci samo prilagodili svojim mogucnostim i svom nacinu vidjenja fudbala... neki igraci me nerviraju na njihovoj neborbenosti i to pothitno treba promijeniti... svaka cast momci i svi znaju da se danas ni protiv koga ne mogu upisati 3 sigurna boda a u tirani bodove su gubili i mnogo vece repke od nas i cak sta vise bili losiji dok smo mi pokazali karakter i snagu!!! pozz

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 09 okt 2010, 00:06

addebisi je napisao/la:jesam li ja jedini zadovoljan igrom nase reprezentacije.. meni super ovo djeluje uopste vise ne nabijamo svaku drugu loptu kad nema rjesenja vec pokusavamo igrati tecno i leprsavo po zemlji.. naravno nije to sve djelovalo izvanredno, dosta puta smo gubili lopte nepotrebno al za taj nacin igre treba puno vise utakmica i uigranosti... medo me pozitivno iznenadio samo nekad djeluje sporo i odlicno mjesto u timu je dobio jos kad se tu pridoda salihovic imat cemo odlicnu ekipu... ipak drago mi je sto se vidi pomak u igri iako sam bas nezadovoljan rezultatom koji smo ostvarili na glup i bezze nacin, nekom prostom i glupom greskom, ovoj nsoj generaciji treba dati podrsku jer imamo strasne talente i za nadat je se da cemo izboriti EP... licno susic mi se gadi kao trener mislim da nema sta traziti tu kao selektor a mislim i da on sam nije nametnuo ovu igru kratkih pasova nego su se igraci samo prilagodili svojim mogucnostim i svom nacinu vidjenja fudbala... neki igraci me nerviraju na njihovoj neborbenosti i to pothitno treba promijeniti... svaka cast momci i svi znaju da se danas ni protiv koga ne mogu upisati 3 sigurna boda a u tirani bodove su gubili i mnogo vece repke od nas i cak sta vise bili losiji dok smo mi pokazali karakter i snagu!!! pozz
Potpis .. !

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 09 okt 2010, 00:06

ova je repka (est) pre jedno godinu i + dana od bih izgubila sa sedmicom :D , no danas je bila bolja od ucesnika sp 2010 na njihovom terenu (srb) sa 3:1, :o ta ista ili slicna bih danas sa "mocnom" albanijom igra 1:1... :(

koja transformacija gore prvo tri pomenute ekipe

[youtube][/youtube]

evo jedan video, nesto kao melem za rane.

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 09 okt 2010, 00:08

svasta se ovdje pise vidim, pa neznam sta reci, tesko za objasniti, nema pravih rijeci kojima opisati nase igrace na terenu i trenera na klupi :( . ja nemogu shvatit da nas objektivno slabija Albanija onako razvali u drugom poluvremenu, pa sansu nismo imali iz igre sto je velika SRAMOTA. pa sta cemo onda ocekivat protiv bjelorusa i rumuna, sta đaba da idemo na to gostovanje, popusit cemo ili cemo izvuci bod na guzove i onda ce biti prica kako ima i dalje sanse itd itd.
Ko je kriv :?: , ma svi odreda, i Pape i Miske i Džeko i Mravac i ostali svako nekim udjelom.
neznam sta se desava sa igracima, imaju zelje vidi se, ali imam osjecaj kao da se use.ru u toku utakmice, pa niko da povede loptu kroz sredinu, 4 klasicna i dobra veznjaka razvaljivaju u svojim klubovima dođu u repku nista nisacim, zato krivim papeta jer nam je taktika 0, ma sta nula i gore, igrace krivim također, hrabrosti nemaju nista, niko nesmije driblat, niko nece da priđe po loptu, kako mozemo onda dati gol, nabijamo loptu iz odbrane na Džeku i ako on skoci primi je u zraku, okrene se, upuca, da gol dobro je, ako to ne uradi nevalja nista, Ibisevic nezna primit lopte, isprepadan je covjek neznam sta je ono, odbije se od njega 10 metara, uvijek daje for neki bezveze, Misimovic nije ni igrao, nemam sta ni komentarisat, Pjanic je bio bolji od ostalih u sredini sto se tice organiziranja napada, ali zato treba bar dvojica da razviju kombinatoriku, stvore sansu Džeki pa i Ibisevicu, i vidjet ces onda kako zabija, nebi mu bilo ravnog na ovoj zemlji, Mravac ko da je jucer poceo igrat fudbal, rukometa krenuo igrat :).
Neznam sta reci, fali nam pravi vođa u sredini koji moze da nas pokrene i trener da razvije finu taktiku i da motivira igrace, mislim da onda nebi dosao u pitanje plasman na EP.

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 09 okt 2010, 00:08

Krivo mi je sto su organizovali ovaj prenos, tako su mi zivce izjebali, bolje da se ovaj cirkus vise ne prenosi, jer stvarno se nema sta gledat. Branio sam susica na pocetku, nisam bio ni cirin fan, al ova reprezntacija kako je pape preuzeo odnosno od utakmice s Portugalom i zenice izgleda kao nizerazredna ekipa.

Dobro je neko gore napisao iz svih ovih utakmica imamo 10 sansi. Patnja za gledat...

I jos nesto nemamo mi neke igrace svjetske glase da se razumijemo, to sto nasi novinari prodaju maglu i dizu eoforiju i bombarduju zatupljenu masu glupostima druga je stvar. Svjetska klasa je u Engleskoj, Spaniji i Italiji i Njemackoj u Bayernu ostalo je sve prosijek i ispod prosijeka.

Nasi igraci igraju u nizerazrednim klubovima turske, belgijsje, hrvatske i ostalih liga...

Zao mi je sto nismo primili gol od Albanije da nas fino dotuku i prizemlje gdje im je mjesto. Previse su se nafurali, nakon proslih kvalifikacija.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Klare

Post Postao/la Klare » 09 okt 2010, 00:09

Igrači nisu ni !% krivi. Glavni krivac je Sušić. Do šta nas dovede majko mila, da protiv jedne Albanije jedva bod čupamo. Eto vam sad, takvi smo mi, pogan taj naš mentalitet. Ćiro nam nije valjao koji je napravio rezultat koji će rijetko ko ponoviti. I šta je čovjek zaslužio, da se poslije baraža pričaju o njemu priče kako nije valjao. >Eto nek nam sada valja Sušić koji pojma o trenerskom poslu nema. Ovakvoga naroda nema ni u p.m. :evil:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 09 okt 2010, 00:12

samo cu reci susic nije dorastao ovog posla, dragi sajo dovidjenja prijatno
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 09 okt 2010, 00:13

addebisi je napisao/la:jesam li ja jedini zadovoljan igrom nase reprezentacije.. meni super ovo djeluje uopste vise ne nabijamo svaku drugu loptu kad nema rjesenja vec pokusavamo igrati tecno i leprsavo po zemlji.. naravno nije to sve djelovalo izvanredno, dosta puta smo gubili lopte nepotrebno al za taj nacin igre treba puno vise utakmica i uigranosti... medo me pozitivno iznenadio samo nekad djeluje sporo i odlicno mjesto u timu je dobio jos kad se tu pridoda salihovic imat cemo odlicnu ekipu... ipak drago mi je sto se vidi pomak u igri iako sam bas nezadovoljan rezultatom koji smo ostvarili na glup i bezze nacin, nekom prostom i glupom greskom, ovoj nsoj generaciji treba dati podrsku jer imamo strasne talente i za nadat je se da cemo izboriti EP... licno susic mi se gadi kao trener mislim da nema sta traziti tu kao selektor a mislim i da on sam nije nametnuo ovu igru kratkih pasova nego su se igraci samo prilagodili svojim mogucnostim i svom nacinu vidjenja fudbala... neki igraci me nerviraju na njihovoj neborbenosti i to pothitno treba promijeniti... svaka cast momci i svi znaju da se danas ni protiv koga ne mogu upisati 3 sigurna boda a u tirani bodove su gubili i mnogo vece repke od nas i cak sta vise bili losiji dok smo mi pokazali karakter i snagu!!! pozz
ma brate vidi se poboljsanje ali sta jos sad ispde da trebam onabijat i protiv Albanije loptu, :roll: , pa ljudi su se svjesno povukli odmah na pocetku i dali nasima da igraju i opet nasi nisu stvarali sanse, to je ono sto treba zabrinjavat, Džeko nije imao loptu u for nijednu, sve i jednu su dali na leđa a tako se neigra nit ce se kad igrati, koliko smopasova imali protv Francuske u cijelom mecu :?: , nismo nijedan kvalitetan,danas malo bolje ali gdje ces poredit neke pajeve sa Diabijem i sl. igracima, treba se odvazit neko povest ekipu, a mi takvog nemamo nazalost, tekso je gledat ono bezvezno vracanje lopte iz sredine u odbranu i napucavanje iz odbrane na Džeku. neznam sta je ali nesto stvarno nestima u ekipi.... :(

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 09 okt 2010, 00:17

Gledam i ovu repku Crne Gore i vidim sta se sve moze napraviti sa pravim ljudima u savezu i pravim selektorom.Imamo sigurno individualno jaci tim od njih iako i oni imaju nekoliko odlicnih igraca ali su ljudi vec sada daleko ispred nas po svemu iako imaju ispodprosjecnu ligu
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 okt 2010, 00:24

et zamalo se ugrizoh za jezik i zamalo pomislih da cu doci ovde i morat napisat da sam pogrijesio kada sam danas rekao da trebamo biti sretni ak bod izvucemo....sušić je kasno mijenjao (bar sto se prave izmjene ibricica tice) jer trebao je prije takav igrac bi svjezine unio protiv umornih albanaca i stigli bi mozda do pogodka...imao sam loš osjećaj pred utakmicu jer sušić luta s formacijom, atmosfera nije dobra, puno je prepirki s novinarima...s jedne strane u ovim svim okolnostima mozemo i s bodom biti zadovoljni iako uz malo srece i jos malo vise sušićeve odvažnosti i pameti mogli smo do pobjede....kakva se atmosfera stvara bojim se da bi ova reprezentacija mogla puci po šavovima...fali mi, nedostaje ona sloga, ona nabrijanost i sjajna atmosfera iz doba miroslava čire blaževića
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 09 okt 2010, 00:26

Albanija je nezgodan protivnik bilo kome, otkinuce oni jos mnogo bodova drugima. Pozitivno su me iznenadili, prije svega zalaganjem..

Nasi su igrali solidno, vidi se da se polako uvezuje igra, ima mnogo dobrih pasova kroz sredinu, ali se jos uvijek dosta grijesi. To je ceh koji placamo jer smo godinama nabijali lopte i igrali na polukontre. Sada, kada zelimo da osvajamo teren, to i nije tako jednostavno. No, mislim da cemo igrati sve bolje, kako kvale budu odmicale. Remi nije razocarenje, no uzimajuci u obzir tok utakmice, na neki nacin i jeste. Sreca pa su se i Bjelorusi okliznuli. Ma znalo se od pocetka da ce u ovoj grupi biti svega i svacega... Ja vjerujem da cemo do drugog mjesta, jer tu objektivno i pripadamo, a ko zna, mozda se desi i cudo pa budemo prvi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 09 okt 2010, 00:34

sakho je napisao/la:
ma brate vidi se poboljsanje ali sta jos sad ispde da trebam onabijat i protiv Albanije loptu, :roll: , pa ljudi su se svjesno povukli odmah na pocetku i dali nasima da igraju i opet nasi nisu stvarali sanse, to je ono sto treba zabrinjavat, Džeko nije imao loptu u for nijednu, sve i jednu su dali na leđa a tako se neigra nit ce se kad igrati, koliko smopasova imali protv Francuske u cijelom mecu :?: , nismo nijedan kvalitetan,danas malo bolje ali gdje ces poredit neke pajeve sa Diabijem i sl. igracima, treba se odvazit neko povest ekipu, a mi takvog nemamo nazalost, tekso je gledat ono bezvezno vracanje lopte iz sredine u odbranu i napucavanje iz odbrane na Džeku. neznam sta je ali nesto stvarno nestima u ekipi.... :(
naravno da i ovo nije licilo ni blizu nekoj fenomenalnoj igri ali barem smo se prilagodili nacinu igre koji odgovara nasim igracima, tu sad treba dosta uigranosti itd. al sam sretan sto smo barem zaboravilin na konstantne golove iz prekida(mislim na one tipa korner a ne sut)... i sve ti po meni jos brze islo da imamo nekog drugog selektora. a siguran sam da ce i rumunija, bjelorusija a vrlo moguce i francuska izgubiti bodove u tirani!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 okt 2010, 00:35

Ovako , rezime :

Ovih danas prvih 11 je nas najbolji sastav koji smo mogli izvesti zadnjih 2 godine , kome je mislim ovo prvi put da igra jednu utakmicu. Sada se vidi kliko je CIro dusio Pjanica i koliko Nadarevic uopste meni nije tako dobar kao sto je opste misljenje , unatoc greski Mravca.

- Hasagic , mislim da je direktni krivac za go koji smo primili. Mislim da je on svojim poteziam unervozio odbranu i odatel onaj potez Mravca. Druga stvar postavio je zivi zid i primio go u njegovu stranu , udarac smijesan blago receno. Svaka cast Susicu sto ge je izbacio na poluvremenu.
- Mujdza igrac utakmice nijedan pogresan potez , fantasticna igra.
- Lulic sasvim solidan , medjutim cim Sejo dodje klupa za Lulica.
- Mravac zao mi ga je za ono nije zasluzio da onu izmjenu , takve greske se desavaju i puno boljim igracima.
- Spahic i njegova karijera ide na dole na sansa u prvom poluvremenu zbog Spahica medjutim i on sasvim solidan.
- Rahimic dobar.
- Medunjanin pravo dobar , treba nam u prvih 11.
- Pjanic , fantastican fantastican ..koji slobodni. Zao mi ga je sto mu Miske uze onaj slobodnjak jedan inace sigurno bi bio go. Vodja ove ekipe !!!!! Mislim cak da je najvise i pretrcao.
- Misimovic , sta reci TALASIKA veca , ubleha ima zadnjih 10 utakmica ali to jos ne smeta pubertetlijama da drka.ju na njega. Jeli taj tip uopste igrao.
- Ibisevic : zabio go otvarao prostor sredini terena. Standardno pokretiljiv , izgubio par nepotrebnih lopti. Sve u svemu prolazna. SUper go !
10. Dzeko , malo boja kopija Misimovica. Halo veliki napadacu nisi imao suta po golu !!! Ah jeste jedan iz mrtvog ugla glavom. Svaka cast Susicu za zamjenu Dzeke samo sto je to trebao uraditi ranije.

Susic : Izbor prvih 11 fantastican , zamjene fantasticne ! Samo im mora dati jos samopouzdanja i dati do znanja Pjanicu da je on vodja.

Igra: Sta reci za igru. Imali smo igru prvi put nakon 10-ak utakmica . Drzali sredinu terena , imali stabilnu odbranu.
Jos samo izbaciti Misimovica iz prvih 11 i dati sansu Dzeki max do 70 minute, a onda ubaciti Muslimovica.
Meni je danas utakmia bila pozitivna pravo mada mi je isto zao sto nismo uzeli 3 boda jer smo bili puno bolji.
Al ako ovako nastavimo , bit ce sve ok mislim. Susic me pozitivno iznenadio.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 09 okt 2010, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 09 okt 2010, 00:36

_dreamer_ je napisao/la:Albanija je nezgodan protivnik bilo kome, otkinuce oni jos mnogo bodova drugima. Pozitivno su me iznenadili, prije svega zalaganjem..

Nasi su igrali solidno, vidi se da se polako uvezuje igra, ima mnogo dobrih pasova kroz sredinu, ali se jos uvijek dosta grijesi. To je ceh koji placamo jer smo godinama nabijali lopte i igrali na polukontre. Sada, kada zelimo da osvajamo teren, to i nije tako jednostavno. No, mislim da cemo igrati sve bolje, kako kvale budu odmicale. Remi nije razocarenje, no uzimajuci u obzir tok utakmice, na neki nacin i jeste. Sreca pa su se i Bjelorusi okliznuli. Ma znalo se od pocetka da ce u ovoj grupi biti svega i svacega... Ja vjerujem da cemo do drugog mjesta, jer tu objektivno i pripadamo, a ko zna, mozda se desi i cudo pa budemo prvi...
Salis se, zar ne...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 okt 2010, 01:03

Braća Misimović i Džeko sabotiraju Sušića. Najgori na terenu u zadnje dvije utakmice, a po individualnom kvalitetu i klupskim postignućima(prije Sušića i reprezentativnim) su naša dva najbolja igrača.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 09 okt 2010, 01:08

Željovac je napisao/la:Braća Misimović i Džeko sabotiraju Sušića. Najgori na terenu u zadnje dvije utakmice, a po individualnom kvalitetu i klupskim postignućima(prije Sušića i reprezentativnim) su naša dva najbolja igrača.
I ja sam razmisljao da ga ne sabotiraju neki igraci... Mada Sajo bi helacio i sa Spanijom, jer ne zna!

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 09 okt 2010, 01:10

cole-ch je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:Albanija je nezgodan protivnik bilo kome, otkinuce oni jos mnogo bodova drugima. Pozitivno su me iznenadili, prije svega zalaganjem..

Salis se, zar ne...
pa nema se sta saliti, realno malo ko je albance nadigrao na njihovom terenu. Pogledaj malo njihove zadnjre rezultate, ma sta zadnje pogledaj u zadnjih 4,5 godina njihove domace utakmice pa ces viditi.

ps: a ibisevica opet njegovo vec legendarno primanje lopte napusti, ebo te kad malo promislis, mozda je i kod onog gola htio stopati loptu ali mu se onako odbila ;=) Ma super koristan igrac, pretrci ko 2 napadaca, pravi presing i sve je to fenomenalno. Al za boga miloga koliko tesko moze biti stopati loptu :|
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.