Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Apel da ovaj Denis komentarise ove tekme, Baho ide na qrac
Volim te Bosno!Volim te Dijamantu!
Po cemu?Fikret1946 je napisao/la:Bas kao i protiv Sjeverne Irske, ni veceras sekunde nisam sumnjao u pobjedu. Rutinski, s pola snage reklo bi se.
Robi je već sad najbolji stručnjak kojeg smo ikad imali
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Čuj Nalića yebote Jerko Jeličić
Zukan i Sunjic nikad nisu bolje igrali za repku. Svaka cast!
Svima svaka cast na borbi. Sada nastavit ovako. Dulja neka ovako nastavi i ide u ozbiljan klub lige petice do ljeta.
Svima svaka cast na borbi. Sada nastavit ovako. Dulja neka ovako nastavi i ide u ozbiljan klub lige petice do ljeta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bravo momci! Bravo Robi!
Rezultat je trend, ideal je vječan!
De, slusajte Nalica i sutite.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Godinama trazimo borbenost na terenu i dobili smo mlade momke koji grizu za svoj grb. Ponosan sam.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
-
džakailibu
- Kontakt:
robert prosinecki jede malu djecu! ali bukvalno!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- robertkosar
- Kontakt:
Selektor ustati pa reci i Prosineckiharden je napisao/la:Robert Prosinecki - nafakas ili takticar?![]()
![]()
Dzeko napkon zabio i to u pravo vrijeme
Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 11 sep 2018, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Duljevic igra u drugoj ligi, WTF ?
kokakolas je napisao/la:Godinama trazimo borbenost na terenu i dobili smo mlade momke koji grizu za svoj grb. Ponosan sam.
Tu borbu u ekipu je unio Robi za tu stvar mu treba cestitati.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
kokakolas je napisao/la:Godinama trazimo borbenost na terenu i dobili smo mlade momke koji grizu za svoj grb. Ponosan sam.
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 11 sep 2018, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam imao priliku da ga ranije slusam i bas sam pozitivno iznenadjen.coelho41 je napisao/la:Čuj Nalića yebote Jerko Jeličić
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
ljudi se plase austrije, bundes liga premijer liga sve to igra 
Zarathustra
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Još remi i idemo u A diviziju! 
Robert Prosinečki!
Robert Prosinečki!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sviraj Francuz ili cemo im zabit jos koji. Naravno da nas nece pobjediti i naravno da nisu bolji od nas.
Bravo Robi i bravo momci. Uz sve pluseve i minuse ovaj tim postaje momcad. Robiiju bi se zahvalio i na hrabrosti da Civicu da minute veceras. Zahvaljivam se sto si dao utakmicu Saricu iako sam ja osobno bio protiv toga. Zahvaljivam se na postenju i dosljednosti od prvog momenta kada si dosao i mi pocinjemo svjedociti rezultatima toga. Momcima bravo za trud a Edinu veliko hvala za gol.
Bit ce to i bolje ali put je dobro trasiran.
I nema 5:0 za Austriu kako su neki predvidjali.
Bravo Robi i bravo momci. Uz sve pluseve i minuse ovaj tim postaje momcad. Robiiju bi se zahvalio i na hrabrosti da Civicu da minute veceras. Zahvaljivam se sto si dao utakmicu Saricu iako sam ja osobno bio protiv toga. Zahvaljivam se na postenju i dosljednosti od prvog momenta kada si dosao i mi pocinjemo svjedociti rezultatima toga. Momcima bravo za trud a Edinu veliko hvala za gol.
Bit ce to i bolje ali put je dobro trasiran.
I nema 5:0 za Austriu kako su neki predvidjali.
Ma vidi se nesigurnost mala tu opet, ali zalaganje je tu kao nikad dosad.Cartman je napisao/la:Zukan i Sunjic nikad nisu bolje igrali za repku. Svaka cast!
Samo me zanima gdje su oni stručnjaci i majstori što su rekli da će nas Austrija satrat, da ćemo se branit ko protiv S. Irske, da je ekipa ko dlake, da je atmosfera 0, da se ne bore i šta sve ne...
Tu u provm redu mislim na onog mitomana @bhsport, mislim da stručnjak, mislilac, znalac... neće ući 2 mjeseca na forum
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Slazem serobertkosar je napisao/la:Selektor ustati pa reci i Prosineckiharden je napisao/la:Robert Prosinecki - nafakas ili takticar?![]()
![]()
Dzeko napkon zabio i to u pravo vrijeme![]()
![]()
![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Confiance, General505, HariTz, Micron, Miske01 i 32 gosta.