Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Kapiten se povrijedio i zamjenjen je u 30. minuti. Još ne znam o čemu se radi.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
NEdo Bog da je sta ozbiljnoTaktičar je napisao/la:Kapiten se povrijedio i zamjenjen je u 30. minuti. Još ne znam o čemu se radi.
Rođen s tobom da budem
Kapiten je dobio i zuti karton u 26.minuti.Mogao si i to napisati kad si vec i to.Taktičar je napisao/la:Kapiten se povrijedio i zamjenjen je u 30. minuti. Još ne znam o čemu se radi.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Pa ovo mi je bilo nekako važnije. Nadajmo se da nije ništa ozbiljno.sikirica je napisao/la:Kapiten je dobio i zuti karton u 26.minuti.Mogao si i to napisati kad si vec i to.Taktičar je napisao/la:Kapiten se povrijedio i zamjenjen je u 30. minuti. Još ne znam o čemu se radi.
Dobro je, biće Spaha haman spreman već za vikend. U prvi mah je nije zvučalo dobro.
Spahica nema u sastavu protiv St. Ettiene

zato i gube.. ovaj st-etienne pravo ozbiljan ove sezone u francuskoj.B0SANAC je napisao/la:Spahica nema u sastavu protiv St. Ettiene![]()
![]()
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
Ma mogu oni i bez Spaha. Dobro se drze.Steve je napisao/la:zato i gube.. ovaj st-etienne pravo ozbiljan ove sezone u francuskoj.B0SANAC je napisao/la:Spahica nema u sastavu protiv St. Ettiene![]()
![]()
Kapiten se i zvanično oporavio od povrijede. Uz to još i pobjeda. Odlično po zdravlje i za moral 
Ne pratim Montpellier ruku na srce pa da pitam one koje prate. Da li je Spaha kapiten ove ekipe jer dok sam pratio onu transfer sagu o prelasku u Arsenal u jednoj utakmici je bio kapiten, pa me zanima da li je ostao ?
Dzodic je prvi izbor za kapitena kada njega nema onda ostali uzimaju kapitensku medju njima i Emir.Bosco je napisao/la:Ne pratim Montpellier ruku na srce pa da pitam one koje prate. Da li je Spaha kapiten ove ekipe jer dok sam pratio onu transfer sagu o prelasku u Arsenal u jednoj utakmici je bio kapiten, pa me zanima da li je ostao ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Drago mi je da je Spahic odigrao kvalitetnu utakmicu danas. Primjeti se da je jako vazan Montepellieru 
Ne znam odakle ova prica u Spahica odjednom. Cuj navijaci jedva cekaju kiks. Pa ima li tu logike? Jadne izjave. Na svakoj gostujucoj utakmici hiljade i hiljade nasih navijaca i sad im navijaci krivi. A svi znamo ko je jednom okreno ledja BiH kad smo imali priliku za EP. Da ne ponavljam tu pricu...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Imao sam visoko misljenje o Emiru, no nakon nekih izjava od veceras i zadnjih meseci polako ali sigurno sumnjam u njegovo veliko lavlje srce...
Nema mu*a da problem nazove pravim imenom i ujedno da se uzrok otkloni da nebi posledice bile daleko vece.
Nema mu*a da problem nazove pravim imenom i ujedno da se uzrok otkloni da nebi posledice bile daleko vece.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa sigurno Spaha misli na ono zvizdanje na Kosevu protiv Francuza. ok je zvizdati ekipi na kraju utakmice ako si nezadovoljan rezultatom ali zvizdati pojedincima pri izmjenama je malo pretjerano i jako ruzno po meni. Mislim da je Spahic djelomicno na to mislio.
A kikseva u zadnje vrijeme ima i previse, i opet, kao sto Cartman kaze, hiljade navijaca na svakoj utakmici. U Tirani sigurno preko hiljadu.
Ali nije u redu pojedince izdvajati kad naprave gresku, na primjer veceras Mravca ili Hasagica. Svak moze pogrijesiti, na kraju opet kad sve zbrojis daleko su vise ti igraci valjali i napravili dobrih poteza. Mravac protiv Njemacke zamalo bez bubrega ostao zrtvujuci se.... Na primjer.
A kikseva u zadnje vrijeme ima i previse, i opet, kao sto Cartman kaze, hiljade navijaca na svakoj utakmici. U Tirani sigurno preko hiljadu.
Ali nije u redu pojedince izdvajati kad naprave gresku, na primjer veceras Mravca ili Hasagica. Svak moze pogrijesiti, na kraju opet kad sve zbrojis daleko su vise ti igraci valjali i napravili dobrih poteza. Mravac protiv Njemacke zamalo bez bubrega ostao zrtvujuci se.... Na primjer.
Bio sam na Kosevu protiv Francuske, i jest skoro cijeli stadion zvizdio Ibisevicu kad je izlazio. Rahimic na primjer je dobio aplauz. Bilo je i toga i kad je Spaha uzeo mikrofon da se obrati publici, ali to nije prema njemu kao covjeku i igracu, vec vise kao znak protesta protiv saveza. To igraci moraju podnjet. Jedino mi je zao bilo Ibisevica jer ono nije zasluzio. A to da je neko okreno ledja reprezentaciji je smjesno. Pa kako okrenut ledja svojoj drzavi i ekipi koju pratimo citav zivot?
PS: Postavite ovaj moj novi avatar. Ako Pape slucajno zaviri na forum, neka zna da ima podrsku za ostavku.
PS: Postavite ovaj moj novi avatar. Ako Pape slucajno zaviri na forum, neka zna da ima podrsku za ostavku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mogu oni podnijeti zvizdanje, ta sve su to odrasle osobe. Ali bilo je psovki i dobacivanja i svasta nesto. mislim dodjes da igras za svoju drzavu i svoj narod a sa tribina ti psuju sve redom... A cuo sam da se znalo isto desiti i na treninzima u Hrasnici. Tako se stvara negativna atmosfera. Mozda i motivacija padne, pa makar za 1% ali i to je previse.
Ne znam vala, ali ako Spahić hoće da kaže da Misimović i Džeko ginu i žele pobjedu svim srcem...
Pa Edin nakon izmjene stoji pored terena i zbija neke šale sa nekim Albancem tamo, smije se... Je li to radi neko kome je prevažna utakmica u trenucima kad se ista lomi?! Da ne govorim o predstavama Misimovića i Džeke protiv Francuza i sad Albanaca. Pa opet, da ne govorim o kontrastu u odnosu na igru za klubove...
Pa Edin nakon izmjene stoji pored terena i zbija neke šale sa nekim Albancem tamo, smije se... Je li to radi neko kome je prevažna utakmica u trenucima kad se ista lomi?! Da ne govorim o predstavama Misimovića i Džeke protiv Francuza i sad Albanaca. Pa opet, da ne govorim o kontrastu u odnosu na igru za klubove...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
Necromacer
- Kontakt:
Povuci se **** sminkerski i guzi one papanke sto po Sarajevu okupljas.. Ti ces odlucivati ko ce penale pucati i slobodnjake izvoditi. Tvoj drug Dzeko i MIske. Imate li grupni sex redovno?
Spahic je upravu,navijaci jesu okrenuli ledja reprezentaciji...dodje njih par hiljada i onda "savez napolje" jel to podrska reprezentaciji,ljudi zvizde njemu kao covjeku koji uvijek ginuo za reprezentaciji,bio je i dobar i grijesio ali se uvijek trudio svim silama i nije zasluzio da mu se zvizdi jer on,Bajramovic i Barbarez nisu bili nasi najbolji igraci ali su bili i ostat ce najbolji Reprezentativci!
I mediji i navijaci jesu se okrenuli nemoze se rec protiv reprezentacije ali je i nepodrzaju,a po mom misljenju uzrok je Selektor,koji je i uzrok lose igre i rezultata i atmosfere
I mediji i navijaci jesu se okrenuli nemoze se rec protiv reprezentacije ali je i nepodrzaju,a po mom misljenju uzrok je Selektor,koji je i uzrok lose igre i rezultata i atmosfere
RIP SALE VILENJAK