Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Majstore, nek ti se sagnu svi 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Doktore, ako ti kazes da Saric treba igrati u prvih 11, neka tako bude! Hype train krece za Euro, nek se i pljuvaci pridruze, ima mjesta u Robijevom stomaku za sve nas

-
bordobijeli
- Kontakt:
Roby odlazi . nije naknadno pozvao rezervnog stopera . Roby odlazi uzima pare sto Sarič igra . Roby odlazi debeo si i zut .
Kad je trener dobar sve ide lakse.
27.10.2020
De, stručnjak, kad nas je zavila Austrija u crno večeras, pojasni šta nije bilo dobro? Previše je kloc žut bio?bhsport je napisao/la: To ti je bilo zbog tog jel igramo u posjed.![]()
Odgovorio sam ti u ovoj nasoj privatnoj raspravi. On je svojom taktikom ugusio Besica na beku, Pjanica u sredini sa Gojkom i Saricem i odsjeko je Dzeku.
On je morao odmah nakon 10 minuta ici sa Gojkom na beka a Besic u sredinu, morao je praviti presing i ometati stopere u kreiranju napada. Njhove stopere koji su kao sto si mi rekao dugim loptama gadjali njihova krila jer su nasi bekovi hala. I sam znas da je drugacije neometan slati dugu loptu ili je nabijati pod pritiskom.
Svi reprezentativci su rekli da smo mi igrali njihovu igru od pocetka. Tri puta smo spustili loptu, to je bio gol i sansa Dzeke i sva tri puta je uradio Pjanic.
Morao je imati dodatne pozive, siri spisak sa 25 imena, da se kao sto ti kazes moze izvaditi viza na vrijeme.
Imao je aferima danas koliko hoces i imao je vise srece nego pameti, a ovim Zenicanima i ostalim kompleksasima koji spominju Amara.
Od Amara sam ja ocekivao ovakvu utakmicu jer covjek igra 4-5-1 i ne zna nista vise (zbog cega mi nije bio prvi favorit za selektora), a od ovog slatkorjecivog kvazigvardiole sam ocekivao posjed protiv hebene sjeverne irske, da imamo glavu i rep a ne da bezglavo i panicno izbijamo lopte i oslonimo se na genijalnost Dzeke i kiks iraca koji je iskoristio Saric.
Protiv Austrije nek nam je Bog na pomoci, jer ova 'taktika' pusti protivniku sve daj mu 20 kornere i 25+ suteva i igraj na 3 kontre ce nas u crno zaviti.
Zuti klocu, ovo ti nije Azerbejdzan, nek mu neko objasni.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Saric je bacao sumnju u menadzerske poteze, ali je Robi bio istrajan. Prvi ja sam bio skeptik, ali ove zadnje dvije kako se oslobodio i rastrcao upotpunosti je pokazalo da Robi zna sta radi i sta mu treba na terenu. Saric me malo podsjeca na Zlatana Bajramovica. Naravno, razlika je velika u kvaliteti na strani Zlaje, ali od Zlaje mi nemamo trkaca koji ce presjeci pas, letati od 16 do 16, ginuti po terenu, cuskati i kvrckati protivnika po nogama, korektno dodavati i iznositi loptu. Robi ga je nasao u vidu Sarica, koji brat bratu ima snage za 70min i onda je briga sta i kako dalje.
Todorovic opravdao povjerenje i fino napreduje. Na trenutke sa ubacivanjem prema naprijed je podsjecao na Mujdzu iz najboljih dana. Konacno desni bek, uhhhh.
Duljevic, oscilira brate mili - od sjaja do bjede, a i on ne moze vise od 70min, pocne se gubiti. Pa majku mu, daj se napucaj snagom da mozes trcati 120min.
Visca, nemam komentara. Vec druga tekma i nula bodova. Hajrovic ozbiljno puca na tu poziciju za naredno okupljanje, jer u Dinamu je sve bolji i bolji i postaje tamo lider. Ostali na nivou. Civic korektno zakrpio, Besic odlican, Pjanic se konacno ne mora trositi jer ima Sarica i Besica.
Zadnja linija konacno da se sinhronizovala koliko toliko.
Sve u svemu zadovoljan. Igramo ko grci kad su Euro osvojili. Vile nas nosaju, gola nam ne mozes dati, a zabijemo iz polusanse. Nema se tu sta zamjeriti nasim, Robi izvlaci maksimumu, trece, ginu, bore se, sute i ne pricaju sa sudijom i ne masu rukama.
Todorovic opravdao povjerenje i fino napreduje. Na trenutke sa ubacivanjem prema naprijed je podsjecao na Mujdzu iz najboljih dana. Konacno desni bek, uhhhh.
Duljevic, oscilira brate mili - od sjaja do bjede, a i on ne moze vise od 70min, pocne se gubiti. Pa majku mu, daj se napucaj snagom da mozes trcati 120min.
Visca, nemam komentara. Vec druga tekma i nula bodova. Hajrovic ozbiljno puca na tu poziciju za naredno okupljanje, jer u Dinamu je sve bolji i bolji i postaje tamo lider. Ostali na nivou. Civic korektno zakrpio, Besic odlican, Pjanic se konacno ne mora trositi jer ima Sarica i Besica.
Sve u svemu zadovoljan. Igramo ko grci kad su Euro osvojili. Vile nas nosaju, gola nam ne mozes dati, a zabijemo iz polusanse. Nema se tu sta zamjeriti nasim, Robi izvlaci maksimumu, trece, ginu, bore se, sute i ne pricaju sa sudijom i ne masu rukama.
- Probisvjet
- Kontakt:
hz1987 je napisao/la:Saric je bacao sumnju u menadzerske poteze, ali je Robi bio istrajan. Prvi ja sam bio skeptik, ali ove zadnje dvije kako se oslobodio i rastrcao upotpunosti je pokazalo da Robi zna sta radi i sta mu treba na terenu. Saric me malo podsjeca na Zlatana Bajramovica. Naravno, razlika je velika u kvaliteti na strani Zlaje, ali od Zlaje mi nemamo trkaca koji ce presjeci pas, letati od 16 do 16, ginuti po terenu, cuskati i kvrckati protivnika po nogama, korektno dodavati i iznositi loptu. Robi ga je nasao u vidu Sarica, koji brat bratu ima snage za 70min i onda je briga sta i kako dalje.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
pravda za osudjenika
Ivica Osim razočaran je nakon što njegov sin Amar nije izabran za selektora reprezentacije BiH
Jesam razočaran, to je moje pravo, što i sam Amar kaže „Šta treba? Da je živim dugo kao slon da bi bio selektor?
- Probisvjet
- Kontakt:
bihuzur je napisao/la:pravda za osudjenika![]()
![]()
![]()
![]()
Ivica Osim razočaran je nakon što njegov sin Amar nije izabran za selektora reprezentacije BiH
Jesam razočaran, to je moje pravo, što i sam Amar kaže „Šta treba? Da je živim dugo kao slon da bi bio selektor?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
"U odbrani smo bili odlični, posebno Čivić", tvrdi Robi.
Imao je Ćivić nekoliko dobrih poteza i ukradenih lopti u drugom poluvremenu. I dalje nije to taj nivo (pogotovo jer je u prvom bio uzasan), ali dobro je da se ima prilika ovako neki igrac baciti u vatru. Ako je dobar, naucit ce nesta iz svega ovoga i postat ce bolji igrac, a samim tim smo i mi u tom slucaju dobili treceg lijevog beka koji ce uletiti u kriznim situacijama.
Trebalo je imati muda, da ga stavi u prvih 11 nakon BelfastaDrape je napisao/la:![]()
"U odbrani smo bili odlični, posebno Čivić", tvrdi Robi.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Imali jos neko da sumnja?
Jest da protivnici nisu mocni kao Kipar ali 6 boba su 6 boba.
Sto se nacina tice, " ko igra za raju i zanemaruje taktiku, ispusi od Kipra i ne kvalifikuje se"
Sto se nacina tice, " ko igra za raju i zanemaruje taktiku, ispusi od Kipra i ne kvalifikuje se"
A moćni Kipar, noćas 0;3, sa nekom S. Irskomugursuz je napisao/la:Jest da protivnici nisu mocni kao Kipar ali 6 boba su 6 boba.
- anonymousHD
- Kontakt:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Oploditelj Robi.
Nevjerovatno kakva borbenost u ove dvije utakmice naših nogometaša. Ovo je rukopis Roberta Prosinečkog bez dvojbe.
Mi smo nedostatak kvaliteta nadoknadili trčanjem, borbom, što nikada do sad nije bio slučaj.
Svi su u nebesa dizali Austriju, a mi ih pobjedišmo može se reći priličnom dominacijom, kad uzmemo u obzir da dosta standardnih prvotimaca nije bilo tu...
Nevjerovatno kakva borbenost u ove dvije utakmice naših nogometaša. Ovo je rukopis Roberta Prosinečkog bez dvojbe.
Mi smo nedostatak kvaliteta nadoknadili trčanjem, borbom, što nikada do sad nije bio slučaj.
Svi su u nebesa dizali Austriju, a mi ih pobjedišmo može se reći priličnom dominacijom, kad uzmemo u obzir da dosta standardnih prvotimaca nije bilo tu...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
U 8 utakmica, od toga fakticki 6 "gostujucih", primili smo samo 3 gola. Izuzmemo li premijerligaske tekme po SAD-u onda u 6 tekmi imamo 4 pobjede i 2 remija, uz samo.2 primljena pogotka, protiv respektabilnih reprezentacija.
Niti jednog trenutka ne smijemo zanemariti cinjenicu da je Robi dosao na klupu u nezahvalnom trenutku-smjena generacije (u posljednjem periodu oprostili se nosioci igre Spahic, Lulic, Ibisevic, Medo...; naslijedili ih drugoligasi Duljevic, dojucerasnji premijerligasi Saric, Todorovic, Civic, Zakaric...).
Jedno je sigurno, Robi je izvukao MAKSIMUM, i vise od toga!
A bice samo jos bolje, ako Bog da.
Cestitke napokon STRUCNJAKU na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine!
Nek smo i to docekali.
Do oktobra
Niti jednog trenutka ne smijemo zanemariti cinjenicu da je Robi dosao na klupu u nezahvalnom trenutku-smjena generacije (u posljednjem periodu oprostili se nosioci igre Spahic, Lulic, Ibisevic, Medo...; naslijedili ih drugoligasi Duljevic, dojucerasnji premijerligasi Saric, Todorovic, Civic, Zakaric...).
Jedno je sigurno, Robi je izvukao MAKSIMUM, i vise od toga!
A bice samo jos bolje, ako Bog da.
Cestitke napokon STRUCNJAKU na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine!
Nek smo i to docekali.
Do oktobra
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Amazon [Bot], ArtemisFowl, Faraon iz Visokog, Goalgetter, Google Adsense [Bot], kolezeljovac, Pensioner26, Principatus, safun79 i 190 gostiju.