Muzika - Arhiva postova
Moderator/ica: insider
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Muzika
Stvarno se nadam da ne misliš na album na koji mislim da misliš.Lillard je napisao/la: Tek sad vidim ovo.
Najboljeg albuma iz ove godine nema
Tražio je rep.
Probija se Živac lagano.
Lillarde nadam se da ne mislis na XXXa, znam da si bacao drkicu na njega u svakom postu 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bojim se da je mislio na Škorpijuharden je napisao/la:Lillarde nadam se da ne mislis na XXXa, znam da si bacao drkicu na njega u svakom postu
Mislio sam da ne može gore... boy I was wrongDonnie Darko je napisao/la:Bojim se da je mislio na Škorpijuharden je napisao/la:Lillarde nadam se da ne mislis na XXXa, znam da si bacao drkicu na njega u svakom postu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
harden je napisao/la:Mislio sam da ne može gore... boy I was wrongDonnie Darko je napisao/la:Bojim se da je mislio na Škorpijuharden je napisao/la:Lillarde nadam se da ne mislis na XXXa, znam da si bacao drkicu na njega u svakom postu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vidiš nisam stigao preslušati nikad pošteno KOD. Prilično sam siguran da Cole ne može napraviti bolji album od Daytone.
Nije njegov najbolji album, al i dalje mi je bolji od svega šta sam čuo ove godine. Možda što gotivim Colea puno više od PusheDonnie Darko je napisao/la:Vidiš nisam stigao preslušati nikad pošteno KOD. Prilično sam siguran da Cole ne može napraviti bolji album od Daytone.
Velike Punčke.
Dobro si se izvukao. 
u to ime, jedna od najdražih pjesamaharden je napisao/la:Dobro si se izvukao.
- Illmatic09
- Kontakt:
Ovaj iskopao grob Keli Mašinki, a Em će ga ubiti.
Fake.
- Illmatic09
- Kontakt:
To ti je Stanov mali brat.
Kao dissa lika kako je drug addict, a prije toga odaje pocast nekome ko je umro od toga 
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.