FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Pa ja ne znam, kad sam zadnji put otiso na vasu temu da napisem koji post mozda prije dvije godine, ali dobro ti nisi tada ni imao net kuci a kamoli bio registrovan ovdje, a mozda i jesi ko zna nebi me cudilo jer su poznati vasi navijaci na ovom forumu kao tinejdzeri koji su redovno dobijali banane pa pravili nove akaunte, ja razumijem da vam je klub neinteresantan pa razumijem da morate doci i kod nas na temu jer ipak Bayern je veliki klub, ali molio bih bez tih glupih provokacija jer ako ja pocnem provocirati cuvajte se
I da znam da je ta prijateljska utakmnica na koje ste nas dobili na penale veliki uspijeh za vas, kad vec ne mozete u ligi prvaka zadnjih nekoliko godina nista uraditi makar nas mozete dobiti u prijateljskoj utakmnici, ta generacija Zenita je dobila i finaliste LP tj. Man UTD koji je igrao u najacem sastavu u takmnicenju koje se zove super cup.

- Los*Blancos
- Kontakt:
@BAYERN post ti se oduzio 10 km neda mise citati dalje..kao veliki uspijeh pobijeda na penala bla bla bla o koje kakve price o netu prije 2 godine eee kakav net kakvi bakraci sada bla bla
bezvz dalje ici
imas mahanje
ma ebes Real i Bayern...samo da BIH vaceras uzme 3 boda...zdravo

imas mahanje

ma ebes Real i Bayern...samo da BIH vaceras uzme 3 boda...zdravo
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 08 okt 2010, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Hehehe, skonto sam ja da ti citanje nije jaca strana, a vidio sam i gramatika ti slabo ide jer npr : neznam se pise odvojeno,bezvz?vaceras?pobijedjivamo?nezelim isto odvojeno itd itd ... Nemoj se ljutiti ali ostavi se foruma prijateljski savjet, torba i pravac skola
I to sto kazes ebes Real, odoh i ja da se spremim veceras tekma, sve osim 3 boda bi bilo katastrofa.

- Los*Blancos
- Kontakt:

A i onako ja sam tehnicar, bosanski manje vise nije bitan, bitno je matematika, Statika, Dinamika, Kinematika, ,teh.crtanje..graficki, analiticki proracuni bla bla bla

ma ako bog da 3 boda, ajd zdravo da vise ne spamamo

El mejor club del siglo XX
- roy_makaay
- Kontakt:
Cris očekuje da se Robben vraća u januaru na teren.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
pošto si effea spomenuo da ti prof. effe nesto kaze za razliku od tebe zivio sam par godinica u njemackoj a i malo sam upoznao ovako evrope jos znas....i da ti kazem da je u njemackoj bayern veliki pojam i da su nijemci ponosna nacija koji cijene i druge jace lige i klubove, ali da prije svega vole svoje...tako da to zijevanje na spomen reala bas nisam primijetio....inace jednom ovde u bosni pricam s covjekom englezom i kaze covjek kako bi real i barcelona uvijek trebali osvajat titule u spaniji s obzirom na lobije, novac koji dobivaju od tv prava, tako da je mislim sramota sto se real ovako bruka bez titula a tolike pare ulaze....m. ballack je otisao iz bayerna jer je zelio promjenu, neki navijaci bayerna su mu to zamjerili ali covjek dok je igrao za bayern dao je sve od sebe donio je titule bayernu...covjek je otisao po isteku ugovora.....znaci od bayerna je vrlo tesko il da kazemo nemoguce kupit igraca...bayern zadnjeg znacajnijeg kojeg je prodao je bio hargreaves, al kako ga ne bi prodali kad je ManU ponudio za ovog igraca 30 miliona eura, a znamo da on tada nije bio glavni nosioc igre....bayernu su prije silne ponude stizale za scholla i kahna i od reala i barce ali oni niti su prodati niti su ikad pozelili da odu iz ovog kluba....jedini covjek koji je bio pravo vjeran realu i srcem je za real igrao je raul, ostali tu dodju zbog para, igraju za pare za slavu, dok su brojni igraci za bayern igrali srcem (effenberg, kahn, scholl, babbel) zadnja trojica pobrojanih skoro cijeli igracki vijek proveli u bayernu, effenberg znacajan i najbitiniji dio karijere...i znamo kako su oni na kraju karijere ispraceni, cak su dobili i oprostajne utakmice scholl i kahnLos*Blancos je napisao/la:Ja neznam zasto je Mourinho zapeo za Swaina..mozda zato sto je radilica na terenu sto se tice def. i ofz ima ga svagdje po malo..ali iskreno on je prosijek, sigurno ce i Mou promijeniti misljenje tak da se vise nece spominjati SwainiFC BAYERN je napisao/la:Neki dan si govorio kako samo Ribery i Roben valjaju u Bayernu, a jedva doceko kad je procito ovu "spekulaciju" hehe drug od toga nema nista vjeruj mi, trazio ga je i Mourinho dok je bio u Interu a i sad dok je u Realua odgovor je bio "the transfer offer has been reject" jedino ukoliko nam ponudite Maicona i 100M
![]()
p.s.ja ga nebi dzaba u Real Madridu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pravilo se potvrđuje, Klose je zlata vrijedan njemačkoj selekciji. 56-i pogodak u nacionalnom dresu. Akcija se odvijala preko Bayernovih igrača. Lahm-Muller-Klose. Elf došao u vodstvo protiv Arkadaša pred sami kraj poluvremena.
Vom Jäger zum Gejagten
Znate li je li neko asistirao Kloseu za njegov drugi gol
Ko god kaze da je Klose normalan ja cu reci da nije,pa jbt u Bayernu nemoze meda a u repki bozanstven,ubitacan,opasan,ma IKONAAAA,neshvatljivoooooo 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Turski golman.Brnjoo je napisao/la:Znate li je li neko asistirao Kloseu za njegov drugi gol

nije isto Njemacka i Bayern. U Bayernu napadaci nedobijaju lopte nikako. Citava nam se igra svodi da se odbrambeni igraci dodajuvan gall je napisao/la:Ko god kaze da je Klose normalan ja cu reci da nije,pa jbt u Bayernu nemoze meda a u repki bozanstven,ubitacan,opasan,ma IKONAAAA,neshvatljivoooooo

Sve je to meni jasno ali bi bar U POLA U POLA trebao igrati kao u repki a on ni priblizno....Bilal je napisao/la:nije isto Njemacka i Bayern. U Bayernu napadaci nedobijaju lopte nikako. Citava nam se igra svodi da se odbrambeni igraci dodajuvan gall je napisao/la:Ko god kaze da je Klose normalan ja cu reci da nije,pa jbt u Bayernu nemoze meda a u repki bozanstven,ubitacan,opasan,ma IKONAAAA,neshvatljivoooooo
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
ma hajd, dobar je on još, ali šta reći za podolskog?
jednostavno, tako nešto se dešava iz raznoraznih razloga.

Vom Jäger zum Gejagten
Znaci treba iskoristiti svau loptu koju dobije i to protiv 10 protivnickih igraca u odbrani. Pa znas kako svi protiv nas igraju. Ja sam siguran da bi zabijao i vise nego u repci da dobije vise lopti po utakmici, ali sta ces kada Lahm i Sweini nikad nesmiju krenuti naprijed. I jos da igraju 2 napadaca (Gomez i Klose) bilo bi puno bolje.van gall je napisao/la:Sve je to meni jasno ali bi bar U POLA U POLA trebao igrati kao u repki a on ni priblizno....Bilal je napisao/la:nije isto Njemacka i Bayern. U Bayernu napadaci nedobijaju lopte nikako. Citava nam se igra svodi da se odbrambeni igraci dodajuvan gall je napisao/la:Ko god kaze da je Klose normalan ja cu reci da nije,pa jbt u Bayernu nemoze meda a u repki bozanstven,ubitacan,opasan,ma IKONAAAA,neshvatljivoooooo
Nama treba formacija s 2 napdaca da bi bar jedan napadac doso do izrazaja to je svima jasno ali ja za njega govorim jer puno vise trci,trudi se,trazi lopte,prazan prostor,jednostavno vise se zalaze u repki,moje misljenje samo,tvoje postujem...
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa imate mlogo takvih igrača, koje za reprezentaciju zaista ide, a u klubu ne mogu sastaviti 2 utakmice da valja.
Benzema,Huntelaar,Klose i slični..
Benzema,Huntelaar,Klose i slični..

Što ne priznaš aaaaaageronimo je napisao/la:ma hajd, dobar je on još, ali šta reći za podolskog?jednostavno, tako nešto se dešava iz raznoraznih razloga.

Njemu sa repkom ističe 2012 isto kao i Gaalonji sa Bayernom, pa bi tu Uli i kompanija trebali tražiti šansu da ga dovedu, što bi za Bayern bio posao desteljeća.
Dobro Klare, moRe bit bidne ili obrnuto.
Jogi jeste, ustvari biće, kandidat za budućeg Bayernovog trenera. Ti si rekao svoje želje a Uli i kompanija će mene pitati za savjet kada budu odlučivali o narednom kouču.
Ne usliše li moje želje dajem otkaz na mjestu generalnog savjetnika.

Ne usliše li moje želje dajem otkaz na mjestu generalnog savjetnika.
Vom Jäger zum Gejagten
Ja mislim ko otkrije sta se desava s Kloseom kada igra u dresu Bayerna, a sta kada igra u dresu "Elfa" zasluzio je Nobelovu nagradu. Jednostavno niko na to nema odgovor, pa cak ni sam Klose koji je to veceras izjavio nakon utakmice. Glavni i odgovorni covjek za ovaj uspjeh je Matthias Sammer i Urs Siegenthaler, a Joachim Loew je samo slagalice koje je pomenuti dvojac napravio slozio u jednu mocnu cjelinu. Kada je pomenuti Sammer dosao, omladinski pogon "Elfa" je bio na samom dnu, ali je cojek za cetiri godine svog mandata napravio odlicno skolovanje za trenere, zatim napravio odlican skauting, analizirao kako bi se trebalo raditi u omladinskim pogonima, otklonio greske i trenutno Njemacka u svim kategorijama dobiva uspjeh svog rada. Neko je napisao da takodjer Klose vise lopti dobiva u dresu reprezentacije, sto je istina, ali cu taktiku vrhunskog takticara Loewa objasniti drugi put malo detaljnije.
Ovo sam sve napisao da se vratim na onu teoriju da Loew preuzme Bayern, pa nije cojek izgorio po glavi. Ukoliko ponovi uspjehe na velikim takmicenjima od prethodnih godina, bolje mu je sjediti na klupi "Elfa" i biti "rahat" nego se izlagati svaki Boziji dan ogromnom pritisku. Takodjer treba imati na umu da je Loew i njegov tim lojalni jedni drugima, a sigurno se "paprika" i dosadni KHR ne zele rjesiti svojih funkcija. Pa krenimo redom:
- Bayern sigurno ne bi dopustio da osoba koja ima veliku medijsku paznju kao Bierhoff bude sportski direktor Bayerna, jer "papriki" i KHR treba neko ko ce sutiti i njih slusati
- nakon teskih rjeci za vrijeme ere Kahna u reprezentaciji, i nakon sto je otjerao Meiera s klupe "Elfa", u Bayernu nisu ludi povjeriti poziciju trenera golmana Koepke-u
- Bayern sigurno nece zabiti noz u ledja Hermannu Gerlandu i degradirati ga od sefa omladinskog pogona, i obicnog radnika ili zamjenika da bi tu poziciju mogao obavljati Siegenthaler
Loew je odlican trener i vrhunski takticar, i tek se sada vidi cije je djelo bilo SP 2006, ali on garantuje rezultate, ali trazi puno da se promjeni u strukturi kluba, sto klub kakav je Bayern nece nikad prihvatiti. Ovo govorim iz iskustva jer je Loew nakon SP-a, trebao da preuzme HSV i ove je uslove postavio pred Hoffmanna, koji se jedino nije s njim slozio oko Bierhoffa. Jos jednom ponavljam da cu objasniti njegov sistem 4-2-3-1 kojeg je doveo do perfekcije kada budem imao vremena. Za mene trener koji je najive podcjenjen od medija i navijaca.
Ovo sam sve napisao da se vratim na onu teoriju da Loew preuzme Bayern, pa nije cojek izgorio po glavi. Ukoliko ponovi uspjehe na velikim takmicenjima od prethodnih godina, bolje mu je sjediti na klupi "Elfa" i biti "rahat" nego se izlagati svaki Boziji dan ogromnom pritisku. Takodjer treba imati na umu da je Loew i njegov tim lojalni jedni drugima, a sigurno se "paprika" i dosadni KHR ne zele rjesiti svojih funkcija. Pa krenimo redom:
- Bayern sigurno ne bi dopustio da osoba koja ima veliku medijsku paznju kao Bierhoff bude sportski direktor Bayerna, jer "papriki" i KHR treba neko ko ce sutiti i njih slusati
- nakon teskih rjeci za vrijeme ere Kahna u reprezentaciji, i nakon sto je otjerao Meiera s klupe "Elfa", u Bayernu nisu ludi povjeriti poziciju trenera golmana Koepke-u
- Bayern sigurno nece zabiti noz u ledja Hermannu Gerlandu i degradirati ga od sefa omladinskog pogona, i obicnog radnika ili zamjenika da bi tu poziciju mogao obavljati Siegenthaler
Loew je odlican trener i vrhunski takticar, i tek se sada vidi cije je djelo bilo SP 2006, ali on garantuje rezultate, ali trazi puno da se promjeni u strukturi kluba, sto klub kakav je Bayern nece nikad prihvatiti. Ovo govorim iz iskustva jer je Loew nakon SP-a, trebao da preuzme HSV i ove je uslove postavio pred Hoffmanna, koji se jedino nije s njim slozio oko Bierhoffa. Jos jednom ponavljam da cu objasniti njegov sistem 4-2-3-1 kojeg je doveo do perfekcije kada budem imao vremena. Za mene trener koji je najive podcjenjen od medija i navijaca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ja sam fudbal
sta sad velis za van haalu
gero, no rasprava, no
dodji na savjetovanje ak ti je volja da nesto naucis
jesi l´ znao da je najvaznija sporedna stvar na svijetu dobila ime po meni
seco is king, gero sucks, ende i aus
pa i yebena kladionica prati tvoje postove i odredjuje kvote upravo po njima. naravno, ako ti kazes da ce pobijediti jedan klub, to znaci da ce sigurno izgubiti i obratno.

igraci nisu u formi, hahgeronimo je napisao/la:Akcija se odvijala preko Bayernovih igrača. Lahm-Muller-Klose.

sta sad velis za van haalu

gero, no rasprava, no

jesi l´ znao da je najvaznija sporedna stvar na svijetu dobila ime po meni

seco is king, gero sucks, ende i aus

ja imam odgovor, ja znam, kao sto znam sve o najvaznijoj sporednoj stvari na svijetu!Ja mislim ko otkrije sta se desava s Kloseom kada igra u dresu Bayerna, a sta kada igra u dresu "Elfa" zasluzio je Nobelovu nagradu. Jednostavno niko na to nema odgovor
nemas ti pojma, ni ti a ni ostali koji podrzavaju lov-u. lov(a) je obicni plagijator.Loew je odlican trener i vrhunski takticar
nema potrebe jer nemas pojma.Jos jednom ponavljam da cu objasniti njegov sistem 4-2-3-1 kojeg je doveo do perfekcije kada budem imao vremena.
pa i yebena kladionica prati tvoje postove i odredjuje kvote upravo po njima. naravno, ako ti kazes da ce pobijediti jedan klub, to znaci da ce sigurno izgubiti i obratno.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.