Memija-Šunjić-Zukanović-Kolašinac
-----------Bešić-Pjanić
-----Menalo-Gojak-Duljević
--------------Džeko
Volio bih ovo da vidim kad mladi budu dostupni.
Odlična utakmica sinoć
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nisam reko da su bezveze ali ništa posebno hajmo reci neki prosjek.prisonbreak je napisao/la:U Robijevo vrijemw u Beogradu, kada je vodio Zvijezdu, mnogo jacu ekipu je imao Partizan, bas bio dosta ispred, isto sto je trenutno Zviezda ispred Partizana.GOAT je napisao/la:Standardno razmisljanje bosnjackog naroda ne vide dalje od nosa.Dobili smo 2 utakmice jer protivnik nije znao a ne zato sto je tamo neki trener(koji sa zvezdom nije mogo titulu osvojit) postavio taktiku na koju protivnici nisu imali odgovor.S.Irska reprezentacija ispod prosjeka , Austrija ništa bolje.
I ne mozes reci da je trenutna Austrija bezveze ekipa, sto sigurno nije, po kvaljteti su jaci od nas.
Memija ???IlCapitano je napisao/la:---------------Šehić
-----------Bešić-Pjanić
--------------Džeko
Odlična utakmica sinoć
Austrija nije izgubila 8 tekmi pogledaj koga su dobijali sve tih utakmica, Sjeverna Irska je dobijala svakog kuci , bas svakog , tako da ti to ne drzi voduGOAT je napisao/la:Standardno razmisljanje bosnjackog naroda ne vide dalje od nosa.Dobili smo 2 utakmice jer protivnik nije znao a ne zato sto je tamo neki trener(koji sa zvezdom nije mogo titulu osvojit) postavio taktiku na koju protivnici nisu imali odgovor.S.Irska reprezentacija ispod prosjeka , Austrija ništa bolje.
Ne!Tvoje razmisljanje je standardno bosnjacko, jer kuka onaj ko je navikao.Svoju negativu zadrzi za sebe!GOAT je napisao/la:Standardno razmisljanje bosnjackog naroda ne vide dalje od nosa.Dobili smo 2 utakmice jer protivnik nije znao a ne zato sto je tamo neki trener(koji sa zvezdom nije mogo titulu osvojit) postavio taktiku na koju protivnici nisu imali odgovor.S.Irska reprezentacija ispod prosjeka , Austrija ništa bolje.
hahahhaaha pa jel moguceGOAT je napisao/la:Standardno razmisljanje bosnjackog naroda ne vide dalje od nosa.Dobili smo 2 utakmice jer protivnik nije znao a ne zato sto je tamo neki trener(koji sa zvezdom nije mogo titulu osvojit) postavio taktiku na koju protivnici nisu imali odgovor.S.Irska reprezentacija ispod prosjeka , Austrija ništa bolje.
Pa sta to ima Prosinecki na raspolaganju da se dere kao Austrija neki prosjek , 8 Bundesligasa i dvojica PLGOAT je napisao/la:Nisam reko da su bezveze ali ništa posebno hajmo reci neki prosjek.prisonbreak je napisao/la:U Robijevo vrijemw u Beogradu, kada je vodio Zvijezdu, mnogo jacu ekipu je imao Partizan, bas bio dosta ispred, isto sto je trenutno Zviezda ispred Partizana.GOAT je napisao/la:Standardno razmisljanje bosnjackog naroda ne vide dalje od nosa.Dobili smo 2 utakmice jer protivnik nije znao a ne zato sto je tamo neki trener(koji sa zvezdom nije mogo titulu osvojit) postavio taktiku na koju protivnici nisu imali odgovor.S.Irska reprezentacija ispod prosjeka , Austrija ništa bolje.
I ne mozes reci da je trenutna Austrija bezveze ekipa, sto sigurno nije, po kvaljteti su jaci od nas.
Dobar si. Memija ima energiju, jucer je bio najbolji na terenu. Vrlo eksplozivan igrac. Dvosmjeran.IlCapitano je napisao/la:---------------Šehić
-----------Bešić-Pjanić
--------------Džeko
Odlična utakmica sinoć
Znao sam ja da ces tesko preboliti ovu pobjedu. Vidim da ti je dosta vremena trebalo da nakon kraja utakmice napises prvi osvrt na nju. Sto se tice Irske bio si vrlo promptan i brz. Ne znam da li si mogao docekati kraj da prospes zuc. I da, cak i u pobjedama ne odustajes od vrijedjanja selektora. To je ok i pokaziva tvoje pravo lice ali je grubo sto ce se naci pojedinci koji ce sa istim takvim zarom vrijedjati one do kojih je tebi stalo. I to bez ikakvog pravog razloga takodjer. Navijaci kao ti ubijaju svaku normalnu diskusiju, njima argumenti nista ne znace. Zive u svojim predrasudama. Nadam se da ces se osvijestiti. Prije par dana si ti mene nicim izazvan u razgovoru sa drugim forumasima prozvaobhsport je napisao/la:BiH je iznad svakog pojedinca pa tako i Roberta.
Meni nije problem reci kada je nesto dobro i lose a tebi i tebi slicnim je problem reci kada su neke stvari lose, jer opet ti ponavljam ti si navijac Prosineckog a ne BiH i fino sto priznajes da pomaze u prodaji igraca.
Nego reci mi, da li je sada zasluzna drzava, treneri koji su izbacili Todorovica, trava na Tusnju i slicno za sinocnju pobjedu ili je zasluzan selektor?
Da li cemo uspjehe pripisati selektoru a poraze losoj drzavi?
I ti imas obraz nesto da prozivas i komentarises.
Glupa ti je prica sa tom pobjedom, ja zivim za ovo od 93 tako da ti taj spin nece proci.dubrovnik je napisao/la:Znao sam ja da ces tesko preboliti ovu pobjedu. Vidim da ti je dosta vremena trebalo da nakon kraja utakmice napises prvi osvrt na nju. Sto se tice Irske bio si vrlo promptan i brz. Ne znam da li si mogao docekati kraj da prospes zuc. I da, cak i u pobjedama ne odustajes od vrijedjanja selektora. To je ok i pokaziva tvoje pravo lice ali je grubo sto ce se naci pojedinci koji ce sa istim takvim zarom vrijedjati one do kojih je tebi stalo. I to bez ikakvog pravog razloga takodjer. Navijaci kao ti ubijaju svaku normalnu diskusiju, njima argumenti nista ne znace. Zive u svojim predrasudama. Nadam se da ces se osvijestiti. Prije par dana si ti mene nicim izazvan u razgovoru sa drugim forumasima prozvaobhsport je napisao/la:BiH je iznad svakog pojedinca pa tako i Roberta.
Meni nije problem reci kada je nesto dobro i lose a tebi i tebi slicnim je problem reci kada su neke stvari lose, jer opet ti ponavljam ti si navijac Prosineckog a ne BiH i fino sto priznajes da pomaze u prodaji igraca.
Nego reci mi, da li je sada zasluzna drzava, treneri koji su izbacili Todorovica, trava na Tusnju i slicno za sinocnju pobjedu ili je zasluzan selektor?
trubadurom.![]()
Nisam ti odgovorio jer nisam smatrao da se trebam spustat na taj nivo ali nakon sinocnjeg odsustva tvojih pozitivnih komentara uvjeren sam da ti sada od jada puses u onu trubu koju si meni tako bezobrazno namjenio.
Meni je Prosinecki OK lik i njegov sam fan. To uopce ne krijem od dana kad se trazila zamjena za Safeta Susica. Drago mi je da makar za sada nisam pogrijesio. Domacim tj. Premijerligaskim trenerima se ne zelim izvinjavati jer jos uvjek nema nijedan cije me trenersko znanje impresionira a nisam ih ni vrijedjao. BiH politicare jesam i smatram da su vize za Evropske zemlje rezultat njihovog nerada.bhsport je napisao/la:Glupa ti je prica sa tom pobjedom, ja zivim za ovo od 93 tako da ti taj spin nece proci.dubrovnik je napisao/la:Znao sam ja da ces tesko preboliti ovu pobjedu. Vidim da ti je dosta vremena trebalo da nakon kraja utakmice napises prvi osvrt na nju. Sto se tice Irske bio si vrlo promptan i brz. Ne znam da li si mogao docekati kraj da prospes zuc. I da, cak i u pobjedama ne odustajes od vrijedjanja selektora. To je ok i pokaziva tvoje pravo lice ali je grubo sto ce se naci pojedinci koji ce sa istim takvim zarom vrijedjati one do kojih je tebi stalo. I to bez ikakvog pravog razloga takodjer. Navijaci kao ti ubijaju svaku normalnu diskusiju, njima argumenti nista ne znace. Zive u svojim predrasudama. Nadam se da ces se osvijestiti. Prije par dana si ti mene nicim izazvan u razgovoru sa drugim forumasima prozvaobhsport je napisao/la:BiH je iznad svakog pojedinca pa tako i Roberta.
trubadurom.![]()
Nisam ti odgovorio jer nisam smatrao da se trebam spustat na taj nivo ali nakon sinocnjeg odsustva tvojih pozitivnih komentara uvjeren sam da ti sada od jada puses u onu trubu koju si meni tako bezobrazno namjenio.Bio sam ja i protiv Grcke 96 tu, bit cu i opet uz reprezentaciju, nisam prelivoda.
Odgovori trubadur na pitanje da li je i sada drzava zasluzna ili je zasluzan selektor za kojeg navijas?
Pa bolan izvrijedjao si drzavu neki dan i ocekujes od mene diskusiju. A zutalja nisam nicim uvrijedio, zuti ga zovu to mu je nadimak jel tako?
To ako moze pojesti nek navali sada zasluzio je, 6 bodova, 2 pobjede.
I zaboravio sam napisati u proslom postu, sinoc da su izgubili sa onakvom igrom cestitao bih i njemu i igracima jer su dali sve od sebe i jer je postavio dobru taktiku, nadam se da je naucio da vise nikad Besica ne gura na desnog beka i time nam rusi sredinu.
I da, jos od tebe nisam cuo izvinjenje prema drzavi, vizama i domacim trenerima. Kada se izvines mozemo nastaviti diskusiju, trubadur.
Ja koliko znam dubrovacki trubaduri su nesto sto je pozitivno, lijepo ali tebe ocito pozitivne stvari vrijedjaju, lakse je po vizama, drzavi, domacim trenerima da se opravdaju greske miljenika, mrsavog, crnokosog i zgodnog Roberta Prosineckog, zar ne?
Jos uvijek ne cuh izvinjenje za drzavu, a krenjao si po drzavi a ne po politicarima, po BH trenerima zato sto nemamo beka a Todor je proizvod Tusanjske trave i gle cuda sinoc su svi osim Pjanica proizvod BH terena, neko manje a neko vise, bas su losi i gadni ti treneri a?dubrovnik je napisao/la: Meni je Prosinecki OK lik i njegov sam fan. To uopce ne krijem od dana kad se trazila zamjena za Safeta Susica. Drago mi je da makar za sada nisam pogrijesio. Domacim tj. Premijerligaskim trenerima se ne zelim izvinjavati jer jos uvjek nema nijedan cije me trenersko znanje impresionira a nisam ih ni vrijedjao. BiH politicare jesam i smatram da su vize za Evropske zemlje rezultat njihovog nerada.
Sto se tice trubadura oni jesu pozitivni pa sam zato tu funkciju od sinoc prepustio tebi. Mozda se popravis. I da sto se nisi javljao tokom i nakon utakmice ko neki dan protiv Irske. Losa internet konekcija ili ...
Koja glupa percepcija igre i zabave. Uopce nije vazno tko ce cistiti kopacke. Vazno je imati alternative.RollingPaper je napisao/la:Memija trenutno ne može kopačke čistit Todoroviću.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, greenwood, Hajdeee, MostarNeretva, UtdBiH21 i 81 gost.