Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

IlCapitano
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la IlCapitano » 12 sep 2018, 10:03

---------------Šehić
Memija-Šunjić-Zukanović-Kolašinac
-----------Bešić-Pjanić
-----Menalo-Gojak-Duljević
--------------Džeko

Volio bih ovo da vidim kad mladi budu dostupni.

Odlična utakmica sinoć :thumbup:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 12 sep 2018, 10:10

prisonbreak je napisao/la:
GOAT je napisao/la:Standardno razmisljanje bosnjackog naroda ne vide dalje od nosa.Dobili smo 2 utakmice jer protivnik nije znao a ne zato sto je tamo neki trener(koji sa zvezdom nije mogo titulu osvojit) postavio taktiku na koju protivnici nisu imali odgovor.S.Irska reprezentacija ispod prosjeka , Austrija ništa bolje.
U Robijevo vrijemw u Beogradu, kada je vodio Zvijezdu, mnogo jacu ekipu je imao Partizan, bas bio dosta ispred, isto sto je trenutno Zviezda ispred Partizana.

I ne mozes reci da je trenutna Austrija bezveze ekipa, sto sigurno nije, po kvaljteti su jaci od nas.
Nisam reko da su bezveze ali ništa posebno hajmo reci neki prosjek.
23

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 12 sep 2018, 10:16

IlCapitano je napisao/la:---------------Šehić
-----------Bešić-Pjanić
--------------Džeko

Memija ???

vise sam za Todorovica na toj poziciji
1. igra u boljoj Lizi
2. standardan u RB Salzburgu
3. igrat ce EL sa njima
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 12 sep 2018, 10:17

GOAT je napisao/la:Standardno razmisljanje bosnjackog naroda ne vide dalje od nosa.Dobili smo 2 utakmice jer protivnik nije znao a ne zato sto je tamo neki trener(koji sa zvezdom nije mogo titulu osvojit) postavio taktiku na koju protivnici nisu imali odgovor.S.Irska reprezentacija ispod prosjeka , Austrija ništa bolje.
Austrija nije izgubila 8 tekmi pogledaj koga su dobijali sve tih utakmica, Sjeverna Irska je dobijala svakog kuci , bas svakog , tako da ti to ne drzi vodu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 12 sep 2018, 10:18

Ne!Tvoje razmisljanje je standardno bosnjacko, jer kuka onaj ko je navikao.Svoju negativu zadrzi za sebe!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

AnelMid
Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 12 sep 2018, 10:19

Pusti te to ko igra u boljoj ekipi bitno je da se oni koji igraju bore kao sto je sinoć bilo

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 12 sep 2018, 10:20

hahahhaaha pa jel moguce :lol:
pa ti si klasični Bošnjo kojeg prozivaš tim postom, ziv ti meni bio 100 godina

ma nema Robi pojma, sve je ovo sreca, nije mogo titulu uzet u Srbiji :urnebes:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 12 sep 2018, 10:20

GOAT je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:
U Robijevo vrijemw u Beogradu, kada je vodio Zvijezdu, mnogo jacu ekipu je imao Partizan, bas bio dosta ispred, isto sto je trenutno Zviezda ispred Partizana.

I ne mozes reci da je trenutna Austrija bezveze ekipa, sto sigurno nije, po kvaljteti su jaci od nas.
Nisam reko da su bezveze ali ništa posebno hajmo reci neki prosjek.
Pa sta to ima Prosinecki na raspolaganju da se dere kao Austrija neki prosjek , 8 Bundesligasa i dvojica PL
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 12 sep 2018, 10:28

IlCapitano je napisao/la:---------------Šehić
-----------Bešić-Pjanić
--------------Džeko

Dobar si. Memija ima energiju, jucer je bio najbolji na terenu. Vrlo eksplozivan igrac. Dvosmjeran.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 12 sep 2018, 10:29

Memija trenutno ne može kopačke čistit Todoroviću.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 12 sep 2018, 10:29

Javljaju se fudbalski "stručnjaci", sa svojim "smislenim" komentarima. Izlišno im je išta objašnjavati, jer trenutno prosipaju "objektivnu" pljuvačku, da bi nakon prvog kiksa mogli reći ZNAO SAM, ZAR VAM NISAM GOVORIO.
Oprostit ćemo im njihove zablude, ima vremena za pokajanje.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 12 sep 2018, 10:30

izgleda da prosinecki ima znanje ali i veoma limitiranu ekipu. ovo za sada je dobro sve izgledalo prema nazad i cini mi se da zadnji red i srednji red bi mogli biti zacementirani u lsjedecih 5ili 6 godina, ima tu dobrih igraca. plasim se da prema naprijed imamo manjak kvalitete, za pocetak neka jaka desetka posto pjanic nece igrati tu poziciju, neki link izmedju srednjeg reda i dzeke. sta ako se dzeko povrijedi?-to je takodjer vazno pitanje, nema nikakve , iole kvalitetne zamjene. krila, duljevic je meni ok sasvim ne plasi se ima neku lucidnost ali je i sporiji, visca meni uopste nije jasan i nadam se da ce hajrovic nastaviti sa kvalitetnim igrama. nama naprijed treba lucidnosti i rjesenja. za sada to drzi dzeko i pomalo se najavljuje dulja. to bi mogao biti problem u iducim mjesecima.tesko dolazimo do situacije za gol.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 12 sep 2018, 10:37

Jedino kod njega za sada mi se sviđa što je nonšalantan. Boli ga dupe šta javnost misli o trenerci, frizuri, novinarima odgovara u brk. A o utakmicama, pa tek su dvije utakmice, ima tu još on pure pojest da se može reći da je odradio dobar posao, iako ima se šta vidjeti al treba pričekati prave kvalifikacije ;)
I am coming

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 12 sep 2018, 10:48

Haris Duljević ima viška kg? :rol: :rol: :rol:
Momak ima trbušnjake ko Džeko. Skoncentriši se.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 sep 2018, 10:57

bhsport je napisao/la:BiH je iznad svakog pojedinca pa tako i Roberta.
Meni nije problem reci kada je nesto dobro i lose a tebi i tebi slicnim je problem reci kada su neke stvari lose, jer opet ti ponavljam ti si navijac Prosineckog a ne BiH i fino sto priznajes da pomaze u prodaji igraca.
Nego reci mi, da li je sada zasluzna drzava, treneri koji su izbacili Todorovica, trava na Tusnju i slicno za sinocnju pobjedu ili je zasluzan selektor?
Da li cemo uspjehe pripisati selektoru a poraze losoj drzavi?
I ti imas obraz nesto da prozivas i komentarises.
Znao sam ja da ces tesko preboliti ovu pobjedu. Vidim da ti je dosta vremena trebalo da nakon kraja utakmice napises prvi osvrt na nju. Sto se tice Irske bio si vrlo promptan i brz. Ne znam da li si mogao docekati kraj da prospes zuc. I da, cak i u pobjedama ne odustajes od vrijedjanja selektora. To je ok i pokaziva tvoje pravo lice ali je grubo sto ce se naci pojedinci koji ce sa istim takvim zarom vrijedjati one do kojih je tebi stalo. I to bez ikakvog pravog razloga takodjer. Navijaci kao ti ubijaju svaku normalnu diskusiju, njima argumenti nista ne znace. Zive u svojim predrasudama. Nadam se da ces se osvijestiti. Prije par dana si ti mene nicim izazvan u razgovoru sa drugim forumasima prozvao
trubadurom. :)
Nisam ti odgovorio jer nisam smatrao da se trebam spustat na taj nivo ali nakon sinocnjeg odsustva tvojih pozitivnih komentara uvjeren sam da ti sada od jada puses u onu trubu koju si meni tako bezobrazno namjenio.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 sep 2018, 11:09

dubrovnik je napisao/la:
Meni nije problem reci kada je nesto dobro i lose a tebi i tebi slicnim je problem reci kada su neke stvari lose, jer opet ti ponavljam ti si navijac Prosineckog a ne BiH i fino sto priznajes da pomaze u prodaji igraca.
Nego reci mi, da li je sada zasluzna drzava, treneri koji su izbacili Todorovica, trava na Tusnju i slicno za sinocnju pobjedu ili je zasluzan selektor?
Znao sam ja da ces tesko preboliti ovu pobjedu. Vidim da ti je dosta vremena trebalo da nakon kraja utakmice napises prvi osvrt na nju. Sto se tice Irske bio si vrlo promptan i brz. Ne znam da li si mogao docekati kraj da prospes zuc. I da, cak i u pobjedama ne odustajes od vrijedjanja selektora. To je ok i pokaziva tvoje pravo lice ali je grubo sto ce se naci pojedinci koji ce sa istim takvim zarom vrijedjati one do kojih je tebi stalo. I to bez ikakvog pravog razloga takodjer. Navijaci kao ti ubijaju svaku normalnu diskusiju, njima argumenti nista ne znace. Zive u svojim predrasudama. Nadam se da ces se osvijestiti. Prije par dana si ti mene nicim izazvan u razgovoru sa drugim forumasima prozvao
Nisam ti odgovorio jer nisam smatrao da se trebam spustat na taj nivo ali nakon sinocnjeg odsustva tvojih pozitivnih komentara uvjeren sam da ti sada od jada puses u onu trubu koju si meni tako bezobrazno namjenio.
Glupa ti je prica sa tom pobjedom, ja zivim za ovo od 93 tako da ti taj spin nece proci. ;) Bio sam ja i protiv Grcke 96 tu, bit cu i opet uz reprezentaciju, nisam prelivoda.
Odgovori trubadur na pitanje da li je i sada drzava zasluzna ili je zasluzan selektor za kojeg navijas?
Pa bolan izvrijedjao si drzavu neki dan i ocekujes od mene diskusiju. A zutalja nisam nicim uvrijedio, zuti ga zovu to mu je nadimak jel tako?
To ako moze pojesti nek navali sada zasluzio je, 6 bodova, 2 pobjede.
I zaboravio sam napisati u proslom postu, sinoc da su izgubili sa onakvom igrom cestitao bih i njemu i igracima jer su dali sve od sebe i jer je postavio dobru taktiku, nadam se da je naucio da vise nikad Besica ne gura na desnog beka i time nam rusi sredinu.
I da, jos od tebe nisam cuo izvinjenje prema drzavi, vizama i domacim trenerima. Kada se izvines mozemo nastaviti diskusiju, trubadur.
Ja koliko znam dubrovacki trubaduri su nesto sto je pozitivno, lijepo ali tebe ocito pozitivne stvari vrijedjaju, lakse je po vizama, drzavi, domacim trenerima da se opravdaju greske miljenika, mrsavog, crnokosog i zgodnog Roberta Prosineckog, zar ne?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 sep 2018, 11:18

bhsport je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Glupa ti je prica sa tom pobjedom, ja zivim za ovo od 93 tako da ti taj spin nece proci. ;) Bio sam ja i protiv Grcke 96 tu, bit cu i opet uz reprezentaciju, nisam prelivoda.
Odgovori trubadur na pitanje da li je i sada drzava zasluzna ili je zasluzan selektor za kojeg navijas?
Pa bolan izvrijedjao si drzavu neki dan i ocekujes od mene diskusiju. A zutalja nisam nicim uvrijedio, zuti ga zovu to mu je nadimak jel tako?
To ako moze pojesti nek navali sada zasluzio je, 6 bodova, 2 pobjede.
I zaboravio sam napisati u proslom postu, sinoc da su izgubili sa onakvom igrom cestitao bih i njemu i igracima jer su dali sve od sebe i jer je postavio dobru taktiku, nadam se da je naucio da vise nikad Besica ne gura na desnog beka i time nam rusi sredinu.
I da, jos od tebe nisam cuo izvinjenje prema drzavi, vizama i domacim trenerima. Kada se izvines mozemo nastaviti diskusiju, trubadur.
Ja koliko znam dubrovacki trubaduri su nesto sto je pozitivno, lijepo ali tebe ocito pozitivne stvari vrijedjaju, lakse je po vizama, drzavi, domacim trenerima da se opravdaju greske miljenika, mrsavog, crnokosog i zgodnog Roberta Prosineckog, zar ne?
Meni je Prosinecki OK lik i njegov sam fan. To uopce ne krijem od dana kad se trazila zamjena za Safeta Susica. Drago mi je da makar za sada nisam pogrijesio. Domacim tj. Premijerligaskim trenerima se ne zelim izvinjavati jer jos uvjek nema nijedan cije me trenersko znanje impresionira a nisam ih ni vrijedjao. BiH politicare jesam i smatram da su vize za Evropske zemlje rezultat njihovog nerada.
Sto se tice trubadura oni jesu pozitivni pa sam zato tu funkciju od sinoc prepustio tebi. Mozda se popravis. I da sto se nisi javljao tokom i nakon utakmice ko neki dan protiv Irske. Losa internet konekcija ili ...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 sep 2018, 11:25

dubrovnik je napisao/la: Meni je Prosinecki OK lik i njegov sam fan. To uopce ne krijem od dana kad se trazila zamjena za Safeta Susica. Drago mi je da makar za sada nisam pogrijesio. Domacim tj. Premijerligaskim trenerima se ne zelim izvinjavati jer jos uvjek nema nijedan cije me trenersko znanje impresionira a nisam ih ni vrijedjao. BiH politicare jesam i smatram da su vize za Evropske zemlje rezultat njihovog nerada.
Sto se tice trubadura oni jesu pozitivni pa sam zato tu funkciju od sinoc prepustio tebi. Mozda se popravis. I da sto se nisi javljao tokom i nakon utakmice ko neki dan protiv Irske. Losa internet konekcija ili ...
Jos uvijek ne cuh izvinjenje za drzavu, a krenjao si po drzavi a ne po politicarima, po BH trenerima zato sto nemamo beka a Todor je proizvod Tusanjske trave i gle cuda sinoc su svi osim Pjanica proizvod BH terena, neko manje a neko vise, bas su losi i gadni ti treneri a?
A privatni su razlozi u pitanju zasto se nisam javio sinoc kasno poslije utakmice, naravno nisam to radio ni tokom utakmice sa Irskom jer tada gledam utakmicu a ne piskaram po forumu. ;)
I opet za razliku od tebe, uvijek sam raspolozen za diskusiju, a ne pravdam se ko dijete kad mu uzmu igracku izjavama pusti me na miru i slicno.
To je epitet malih ljudi i kukavica. :D
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 12 sep 2018, 11:28

RollingPaper je napisao/la:Memija trenutno ne može kopačke čistit Todoroviću.
Koja glupa percepcija igre i zabave. Uopce nije vazno tko ce cistiti kopacke. Vazno je imati alternative.
Vjerujem da nisi malouman da shvatis.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 12 sep 2018, 11:29

koliko sam kukao poslije sjeverne irske toliko sam zadovoljan poslije austrije.
Momci su strasno odigrali, borili su se kao nikada do sada.
Selektor ocito ima nesto svoje i fura, ne interesuje ga puno (kao meshu) sta raja misli.
Ja sam i danas istog misljenja da se bespotrebno kockao time sto nije uputio barem jedan dodatni poziv stoperu jer rizik je bio prevelik.
nadam se da od sinoc vise nikad necemo gledati besica na beku ili ne daj Boze, stoperu.

Sehic je dobar ali jos uvijek samo rezerva begovicu, sreca pa ono ne bi gol jer ne bi ga niko oprao, njega a ni selektora.

Sve u svemu dok se pobjedjuje, ali da je to barem ovako kao sinoc a ne kao ono u irskoj, svi moramo biti zadovoljni. Ocito da ove jace ekipe ne mozemo dominirati i morace se ovako rudariti za svaku pobjedu. Dovoljno je tu i kvaliteta za euro ali uz ovakav trud ne sumnjam ni malo da cemo se tamo i plasirati. Ekipa sa begovicem, kolasincem, besicem, pjanicem, dzekom itd mora biti medju 24 u evropi.
svjetsko je vec druga prica ali o tome kada dodje vrijeme.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, greenwood, Hajdeee, MostarNeretva, UtdBiH21 i 81 gost.