Ma i ja sam volio da je on dosao, ali to nije bilo realno ocekivati. Da se recimo prikljucio reprezentaciji prije sedam dana, izgubio bi najdragocjeniji period u novom klubu, a ionako nije prosao pripreme s njima. Trenutno ni na pripremnim mecevima nije dobijao neku znacajniju minutazu (sto je i razumljivo), a sta bi tek bilo da je isti dan po potpisu ugovora otisao na pripreme s reprezentacijom...Esport je napisao/la: Zato nisam komentarisao,možda je mogao da bude tu samo da ga upozna Repeša i da malo osjeti atmosferu. Mlad je ima vremena, biće još prilika, na njemu je.
Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jao ovih fenomena, majko moja mila. 
Udarna vijest na portalu im je ovo u vezi Penave, a danas strasno bitne utakmice igraju fudbalska A i U21 selekcija. To ce bas lijep trag ostaviti na ovog mladog momka, koji je potpisao prvi profesionalno ugovor, dosavsi u novu sredinu gdje apsolutno nikog ne zna. Ovako znaju pametovati do beskonacnosti, a kad dodju na press konferenciju, niko pisnuti ne smije. Da ne spominjem koliko se uvlace Nurkicu, Musi i ostalim zvijezdama, a nije da su i o njima samo lijepe stvari pisali. Uskoro ce i Penavu zvati za intervju intervju, a ja bi ih na njegovom mjestu bez razmisljanja poslao u tri lijepe.
Udarna vijest na portalu im je ovo u vezi Penave, a danas strasno bitne utakmice igraju fudbalska A i U21 selekcija. To ce bas lijep trag ostaviti na ovog mladog momka, koji je potpisao prvi profesionalno ugovor, dosavsi u novu sredinu gdje apsolutno nikog ne zna. Ovako znaju pametovati do beskonacnosti, a kad dodju na press konferenciju, niko pisnuti ne smije. Da ne spominjem koliko se uvlace Nurkicu, Musi i ostalim zvijezdama, a nije da su i o njima samo lijepe stvari pisali. Uskoro ce i Penavu zvati za intervju intervju, a ja bi ih na njegovom mjestu bez razmisljanja poslao u tri lijepe.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- akisarajevo92
- Kontakt:
A uz to na naslovnici dva clanka o Hrvatskoj i Dalicu, who cares za nase utakmice 
Don't believe the hype.
-
hooligan_SA
- Kontakt:
Prema kladionicama Finci su favoriti
Bassha je napisao/la:Prema kladionicama Finci su favoriti
Normalno kada su nas u zadnje 3 tekme dobili 80 razlike. Biće teško, ali vjerujem u Repesu da im neće dozvoliti mnogo laganih poena a reket je naš.
lumani je napisao/la:Bassha je napisao/la:Prema kladionicama Finci su favoriti
Normalno kada su nas u zadnje 3 tekme dobili 80 razlike. Biće teško, ali vjerujem u Repesu da im neće dozvoliti mnogo laganih poena a reket je naš.
Opet 1.4 vs 3.00 je previse
Nisu oni toliki bas favoriti, jedina im je prednost domaci teren. MI sa Nurkicem ne trebamo se toliko plasiti.
Ja cu na neki manji ulog stavt na nas pa sta bude
lumani je napisao/la:Bassha je napisao/la:Prema kladionicama Finci su favoriti
Ima da nas saspu s tricama k'o i uvijek dosada i dok mi uspostavimo nasu igru valja ce nam stizat' 20+ ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Najviše je bojim onog Wilsona izgleda jako smotan, ali uvijek nekako prođe i pogodi frljoke.
Slabo koja kladionica prati toliko igrace kao miBassha je napisao/la:lumani je napisao/la:Bassha je napisao/la:Prema kladionicama Finci su favoriti
Opet 1.4 vs 3.00 je previse
Nisu oni toliki bas favoriti, jedina im je prednost domaci teren. MI sa Nurkicem ne trebamo se toliko plasiti.
Ja cu na neki manji ulog stavt na nas pa sta bude
Oni su pogledali omjer finskih pobjeda i nasih, pogledali međusobne susrete i cinjenicu da nam nije doslo nekoliko igraca narucito gordic i eto kvote
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Mi smo definitivno jaci unutra, finci nemaju kvalitetne visoke igrace.
Protiv nas ce sutra igrati Tuukka Kotti koji je dugo pauzirao zbog povrede i Anton Odabasi, to bi nasi centri trebali izdomonirati!
Postoje 3 stvari gdje trebamo biti dobri ako hocemo da po Pobjedimo pod uslovom da kazemo da cemo izdomonirati skok:
1. Agresivna odbrana finske po cijelom terenu i njihovi odlicni bekovi. Taj prenos lopte i organizacija napada bi mogli biti problem, posebno bez Gordica
2. Tranzicija u oba pravca gdje su Finci jedna od najuspjesnijih reprezentacija u Evropi trenutno
3. “Double team” - udvajanje na niskom postu.
To rade isto vec 10ak godina jer su uvijek inferiorni visinom. Pitanje je koliko su nasi centri spremni da to prepoznaju i vrate povratni pas, a onda naravno koliko dobro cemo te pasove iskoristiti
Protiv nas ce sutra igrati Tuukka Kotti koji je dugo pauzirao zbog povrede i Anton Odabasi, to bi nasi centri trebali izdomonirati!
Postoje 3 stvari gdje trebamo biti dobri ako hocemo da po Pobjedimo pod uslovom da kazemo da cemo izdomonirati skok:
1. Agresivna odbrana finske po cijelom terenu i njihovi odlicni bekovi. Taj prenos lopte i organizacija napada bi mogli biti problem, posebno bez Gordica
2. Tranzicija u oba pravca gdje su Finci jedna od najuspjesnijih reprezentacija u Evropi trenutno
3. “Double team” - udvajanje na niskom postu.
To rade isto vec 10ak godina jer su uvijek inferiorni visinom. Pitanje je koliko su nasi centri spremni da to prepoznaju i vrate povratni pas, a onda naravno koliko dobro cemo te pasove iskoristiti
FKS❤️1946
Lazic je u Finskoj.hooligan_SA je napisao/la:Lazić??
Odlican post Djokice. To su otprilike tri kljucne stvari na koje moramo odekvatno odgovoriti, ako planiramo dobiti Fince tamo.
-
boomerang5
- Kontakt:
Bude li streamova kad sk prenosi?? Nekad znam da bude na yt, al vecinom kad zvezda euroligu igra .. interesuje me da se na vrijeme pripremim, da znam gdje da trazim jer cu biti u stisci s vremenom . Hvala
Za vas koji ste iz Sarajeva, da vas pitam u vezi karata u nedjelju da li ce ih biti na dan utakmice moguce kupiti i na kojim prodajnim mjestima, dolazim iz Bihaca sa ekipom pa se bojim da ih ne bude.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
99.99% da će biti, plato Skenderija.LloriS je napisao/la:Za vas koji ste iz Sarajeva, da vas pitam u vezi karata u nedjelju da li ce ih biti na dan utakmice moguce kupiti i na kojim prodajnim mjestima, dolazim iz Bihaca sa ekipom pa se bojim da ih ne bude.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Moze li mi ko objasniti nase sanse da se kvalifikujemo na svjetsko, jel moramo sve dobit do kraja? Vidim da su naredni termini krajem novembra tako da tu necemo imati ove bitnije igrace kao ni ostali timovi, sad opet koliko oni ovise o tome koliko mi..
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Zavisi od toga kako ce i drugi igratiDevilsAdvocate je napisao/la:Moze li mi ko objasniti nase sanse da se kvalifikujemo na svjetsko, jel moramo sve dobit do kraja? Vidim da su naredni termini krajem novembra tako da tu necemo imati ove bitnije igrace kao ni ostali timovi, sad opet koliko oni ovise o tome koliko mi..
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
hvala stariMortemHz je napisao/la:99.99% da će biti, plato Skenderija.LloriS je napisao/la:Za vas koji ste iz Sarajeva, da vas pitam u vezi karata u nedjelju da li ce ih biti na dan utakmice moguce kupiti i na kojim prodajnim mjestima, dolazim iz Bihaca sa ekipom pa se bojim da ih ne bude.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Treba nam 5/6DevilsAdvocate je napisao/la:Moze li mi ko objasniti nase sanse da se kvalifikujemo na svjetsko, jel moramo sve dobit do kraja? Vidim da su naredni termini krajem novembra tako da tu necemo imati ove bitnije igrace kao ni ostali timovi, sad opet koliko oni ovise o tome koliko mi..
Što se tiče našeg sastava, boje BiH sutra će braniti: Almir Hasandić, Elmedin Kikanović, Darko Talić, Adin Vrabac, Edin Atić, Džanan Musa, Milan Milošević, Jusuf Nurkić, Andrija Stipanović, Amar Alibegović, Aleksandar Lazić i Amar Gegić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.