hahahahahhahahcole-ch je napisao/la:Safete, ima neki "cudotvorac" u Sarajevu Mekki Torabi, svrati sutra iz Tirane direkt do Zetre da vas malo ispipa...
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
nick je napisao/la:bparena je napisao/la:Hocel taj kloc DZEKO vise dati gol kad nam treba A NE kad pobjedzujemo 2-3 razlike - kontas li ti poentu ??
Hocel taj kloc DZEKO vise dati gol kad nam treba A NE kad pobjedzujemo 2-3 razlike - kontas li ti poentu ??
Hocel taj kloc DZEKO vise dati gol kad nam treba A NE kad pobjedzujemo 2-3 razlike - kontas li ti poentu ??
ja smjesnih likova
dobro si bas smijesnih likova - a sta ih ima praznoglavih - bolje da se ne javljaju

pusti ti ovoga sto ponavlja istinu - zna sta govori -

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
bparena je napisao/la:nick je napisao/la:bparena je napisao/la:Hocel taj kloc DZEKO vise dati gol kad nam treba A NE kad pobjedzujemo 2-3 razlike - kontas li ti poentu ??
ja smjesnih likova
dobro si bas smijesnih likova - a sta ih ima praznoglavih - bolje da se ne javljaju![]()
pusti ti ovoga - zna sta govori -
ako je ovo sve sto zna onda bolje da suti...malo je zemalja koje imaju najboljeg strijelca bundes lige uz nijedan opucani penal a da ga pljuju i pricaju gluposti...sad ti razmisli kakvog igraca pljujes i kakve nebuloze prises
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
safet susic mjenja alexa fergusona na klupi uniteda javlja asosieter press

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
@nick
Ma yebala ga Bundes LIga - koje koristi od toga i njega u ovim kvalifikacijama. Sad kad su skoro ukinute vize hocu sa repkom na Mars da idem a nema koristi od tog bundesligaskog golgetera u 7-8 zadnjih tekmi (osim jednog skoro pa nebitnog gola luxemburgu). HOCEMO DA ZABIJA KAKO MU DOLIKUJE IL NEK OSTAJE U WOLSBURGU. Hocu da nas 20 - 30 hiljada iz BiH da se pojave na prvenstvu a on nista ne cini da mi svi to skupa ostvarimo. Dzaba care nama Bundes liga
Ma yebala ga Bundes LIga - koje koristi od toga i njega u ovim kvalifikacijama. Sad kad su skoro ukinute vize hocu sa repkom na Mars da idem a nema koristi od tog bundesligaskog golgetera u 7-8 zadnjih tekmi (osim jednog skoro pa nebitnog gola luxemburgu). HOCEMO DA ZABIJA KAKO MU DOLIKUJE IL NEK OSTAJE U WOLSBURGU. Hocu da nas 20 - 30 hiljada iz BiH da se pojave na prvenstvu a on nista ne cini da mi svi to skupa ostvarimo. Dzaba care nama Bundes liga

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- nikad_izvini
- Kontakt:
A kako smo odigrali te utakmice ? Fantazija jedna, jeldebparena je napisao/la:care u 7-8 tekmi dijamant da samo 1 luksemburgu - to je za otjerat ne na klupu - da ne kazem gdje vise
razumijem 2-3 past al past toliki period - ma izgleda boli njega vise za nas - mene definitivno vise za njeg

Naime, Džeki neko treba poslati loptu u for, 20-ak metara od gola ili nabaciti u 16. Da vidimo šta je to Džeko "promašio". Nije ovo PES da uzme loptu na 40 metara od gola, otrese par igrača, pa još par i zabije gol. Možda ti misliš da jeste

Čuj Džeko kriv

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Hajd nek se i Amel oglasio, pa makar sve otišlo u...
@bparena, vjerovatno nisi bio za Ćiru, Suleta ne podnosiš, ako nisi praznoglav (kao većina ovdje, kako si sam okarakterisao) koga ti predlažeš za novog selektora?
@bparena, vjerovatno nisi bio za Ćiru, Suleta ne podnosiš, ako nisi praznoglav (kao većina ovdje, kako si sam okarakterisao) koga ti predlažeš za novog selektora?
Vom Jäger zum Gejagten
- nikad_izvini
- Kontakt:
Kao što neko reče, najbolje bi bilo da čovjek uzme loptu od protivnika, doda sebi u for, utrči i zabije gol, a ?bparena je napisao/la:@nick

Ova ekipa ima previše hodača po terenu. Mnogo bolje funkcionišu Džeko i Muslimović od tandema Džeko i Ibišević. Pjanić i Misimović NE MOGU da igraju zajedno. U vezni nam fali TRKAČA. Mravac ne može igrati Vratniku a ne reprezentaciji. Ima još tu mnogo elemenata koji utiču na NAPADAČA. Kontaš ?
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Nismo smjeli otjerati Ciru - covjeku koji nas je doveo na prag snova smo haram ucinili - ne mi, ja i ti vec oni kreteni sto su ga otjerali. Bilic u Hrvatskoj nije uspio ali je ostao - Sad da ti ne pisem sto su oni koji nevole ni BiH ni uspjeh repke zeljeli smjenu Cire a ni po koju cijenu NE BARBI. Ok slozio bi se da Barba sad netreba u ovom okruzenju. Predlazu a neki naivno (a zna se ko) objerucke prihvate Susica. Ovi koji je nevole se iz prikrajka smiju jer znaju da su sve vratili na pocetak a daleko od praga snova. Zato nisam sad bio za Susica kao ni za Barbu. Svi smo trebali Ciru sacuvati (sta je Bilic bolji) a onda dati sansu i Susicu i ostalima. Da ne kazem da su neki pomislili da mogu doc na gotovo i samo pokupit kajmak... Razlisli malo o svemu sta sam napisao... i pozdravgeronimo je napisao/la:Hajd nek se i Amel oglasio, pa makar sve otišlo u...
ma kako de se ne oglasim i da se glasam kao kakva zivotinja poslije ovoga sta na uradi crni safet susic zvani papak ili pape kako godgeronimo je napisao/la:Hajd nek se i Amel oglasio, pa makar sve otišlo u...

gero@ sto ne spavas valja rano ranit pa u evropu vize ukinute

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nikakav napredak. Nikakav. Pape, pa bolje bi se srednjoškolac pripremio za ovaj meč, negoli ste to uradili ti i tvoji pomoćnici. Pa mjesec dana si mogao gledati kasete reprezentacije Albanije, pogledati gdje su tanki, gdje su jaki, pogledati naš tim, vidjeti gdje griješe, ispraviti te greške...No, ništa nisi uradio. Najžalosnije je to što i da smo pobijedili(da je jedan od onih slobodnjaka završio u golu), ne bi to bilo plod tvoje strategije, već potez nekog inspirisanog pojedinca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
dobro si to negdje upratio. znaci , gubis, tj.ne dobijes utakmicu trpis odgovornost ili negativne kritike. aaaa da si slucajno dobio, to bi bio plod nekog inspirativnog poteza iliti ga sretne okolnosti, pa bi opet imali mjesta i predmeta za kritiku.Monolog je napisao/la:Nikakav napredak. Nikakav. Pape, pa bolje bi se srednjoškolac pripremio za ovaj meč, negoli ste to uradili ti i tvoji pomoćnici. Pa mjesec dana si mogao gledati kasete reprezentacije Albanije, pogledati gdje su tanki, gdje su jaki, pogledati naš tim, vidjeti gdje griješe, ispraviti te greške...No, ništa nisi uradio. Najžalosnije je to što i da smo pobijedili(da je jedan od onih slobodnjaka završio u golu), ne bi to bilo plod tvoje strategije, već potez nekog inspirisanog pojedinca.
nepresusena pera!
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Prvo poluvrijeme je izgledalo odlicno. Istina, nije bilo nekih izrazitih prilika, ali je kontrola igre bila perfektna. Pa Albanci ako ozbiljnije predju centar publika zaurla toliko su bili podredjeni. Ona precka, plod slucajnosti, vise i nisu na gol opucali dve do sudijske nadoknade...i yebene ruke Mravca. Ne treba toga momka razapinjati, imao je par dobrih postavljanja i iznosenja lopti...ko god je igrao fudbal, posebno u odbrani, zna da su nekada onakve reakcije jednostavno izvan nase kontrole. Vidi covjek da ce lopta proci, zeli svim srcem da je zaustavi i onda ruka sama poleti...Bilo, bilo. Mene vise zacudjuje ponasanje Kenana Hasagica, tolike utakmice u reprezentacije, toliko godina u profesionalnom fudbalu a ponasa se kao idiot koji je pao s'marsa. Yeboga ti, ako si htio igrati sto si stao na gol. Sto je previse - previse je, prekrizio bi ga, izgleda da je nepopravljiv.
Drugo poluvrijeme sasvim druga prica, nismo se vidjeli na terenu, ja sam tek pred kraj primjetio da Misimovic nije ostao u svlacionici tj. da jos igra. Pjanic i Mujdza su bili jedini koji su nesto pokusavali uz standardno dobrog Spahica ...sve u svemu sasvim razlicita dva poluvremena. Da li je moglo drugacije? Ne vjerujem, jer ne moguce da je do Susica ako igraci pokazu totalno dva lica u dva poluvremena. Pitanje je sta bi bilo da su igrali ovi, a nisu oni...Ja sam se recimo ubio objasnjavati da je Misimovic trenutno korisniji van terena nego na terenu...da prednost mora dobiti Ibricic. Ostalo je to, s'tim da ne bi Nadarevica ni snu izostavljao ako je zdrav.
Poceo je standardno da igra u svom timu vec par utakmica ima iskustvo, zelja i htijenje mu nikada nisu nedostajali...a ovi djilkosi koji ga prozivaju su svakako sljam koji ce danas sutra yebati mater i onome u koga se sada zaklinju. Gadovi. Kad ih citam ovdje potpuno rezumijem Spahu i ono njegovo "dusa me boli". Moj Spaha, haman ti sad tek vidio sa kakvom si se bagrom spleo. Bolje jarane da si ti ostao gospar i igrao za kockaste je te mi - vaki kakvi smo, nikako ne zasluzujemo.
Nama treba Muzurovic za selektora, a za neko SP ili EP, ja bi nam zabranio i da ucestujemo u kvalifikacijama. Eventualno za neke mediteranske igre.
Drugo poluvrijeme sasvim druga prica, nismo se vidjeli na terenu, ja sam tek pred kraj primjetio da Misimovic nije ostao u svlacionici tj. da jos igra. Pjanic i Mujdza su bili jedini koji su nesto pokusavali uz standardno dobrog Spahica ...sve u svemu sasvim razlicita dva poluvremena. Da li je moglo drugacije? Ne vjerujem, jer ne moguce da je do Susica ako igraci pokazu totalno dva lica u dva poluvremena. Pitanje je sta bi bilo da su igrali ovi, a nisu oni...Ja sam se recimo ubio objasnjavati da je Misimovic trenutno korisniji van terena nego na terenu...da prednost mora dobiti Ibricic. Ostalo je to, s'tim da ne bi Nadarevica ni snu izostavljao ako je zdrav.
Poceo je standardno da igra u svom timu vec par utakmica ima iskustvo, zelja i htijenje mu nikada nisu nedostajali...a ovi djilkosi koji ga prozivaju su svakako sljam koji ce danas sutra yebati mater i onome u koga se sada zaklinju. Gadovi. Kad ih citam ovdje potpuno rezumijem Spahu i ono njegovo "dusa me boli". Moj Spaha, haman ti sad tek vidio sa kakvom si se bagrom spleo. Bolje jarane da si ti ostao gospar i igrao za kockaste je te mi - vaki kakvi smo, nikako ne zasluzujemo.
Nama treba Muzurovic za selektora, a za neko SP ili EP, ja bi nam zabranio i da ucestujemo u kvalifikacijama. Eventualno za neke mediteranske igre.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U yebote, jes ti fora - jesi sam smislio? I koliko si se dugo smijao svojoj domisljenosti prije nego si kliknuo "Posalji"?amell je napisao/la:safet susic mjenja alexa fergusona na klupi uniteda javlja asosieter press![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
-
- Kontakt:
Joooj retarda na ovom forumu
Znaci ovako da povezem zbir glupljih postova .... ja kao patriota i fanatik ove repke BiH treba da budem zadovoljan sa bodom u Albaniji i porazom od nikad gorih Francuza i pobjedom protiv velesile luxemburga !
Ili da budem zadovoljan sa Dzekom koji se vracao i pomagao nasoj odbrani ( iako je napadac ) te odvlacio protivnicke odbrambene igrace na sebe a nije uradio ono sto je trebao da dadne GO !!! I da se zadovoljim sa tim da ni u jednoj klucnoj utakmici nije dao GO za repku ( citaj Turska - Portugal - Francuska ) !!!
Ja da se zadovoljim sa objasnjenjem kako je selektoru tesko ukoponovati Misimovica i Pjanica !!! Sta to mene briga .... ako ja u svojoj drzavi nemam pravo da ocekujem pobjedu protiv GLUPE Albanije onda mi ovakva fudbalska reprezentacija i ne treba ....
Niko od Susica ne trazi da igramo tecno i lijepo kao Barca ili Real ... niko mu ne trazi opravdanja o pozivanju ili nepozivanju igraca .... ja a i mnogi "normalni" ljudi trazimo samo REZULTATE !!! a realno i posteno govoreci on ih nema .....
A dokle god bude glupana koji ce pisati stvari tipa da smo mi nezadovoljni sa formom Dzeke koji je PRVI topnik Bundeslige ( to mu niko ne moze osporiti al kakve to veze ima sa BIH ) ili budemo zivjeli od recenica tipa da je Mismovic najbolji asistent Wolfsburga svih vremena ( ako je igrac van forme pa da je Xavi , evo ti klupa bujrum ) u tom slucaju zadovoljavat cemo se i sa pricama : " Mi smo ZAMALO otisli na svjetsko i mi smo ZAMALO izbacili PORTUGAL i mi smo .... mi smo .... mi smo .... " .
MI SMO NISTA - Dok covjek realno ne sagleda situaciju i prizna to sam sebi
Ja sam objektivno ocekivao 6 bodova iz ove tri utakmice a potajno sam se nadao cifri od 7 ili cak 9 bodova .... a to sto se neki papci mogu zadovoljiti sa 4 boda - nek ide nima na dusu -
Pozz

Znaci ovako da povezem zbir glupljih postova .... ja kao patriota i fanatik ove repke BiH treba da budem zadovoljan sa bodom u Albaniji i porazom od nikad gorih Francuza i pobjedom protiv velesile luxemburga !
Ili da budem zadovoljan sa Dzekom koji se vracao i pomagao nasoj odbrani ( iako je napadac ) te odvlacio protivnicke odbrambene igrace na sebe a nije uradio ono sto je trebao da dadne GO !!! I da se zadovoljim sa tim da ni u jednoj klucnoj utakmici nije dao GO za repku ( citaj Turska - Portugal - Francuska ) !!!
Ja da se zadovoljim sa objasnjenjem kako je selektoru tesko ukoponovati Misimovica i Pjanica !!! Sta to mene briga .... ako ja u svojoj drzavi nemam pravo da ocekujem pobjedu protiv GLUPE Albanije onda mi ovakva fudbalska reprezentacija i ne treba ....
Niko od Susica ne trazi da igramo tecno i lijepo kao Barca ili Real ... niko mu ne trazi opravdanja o pozivanju ili nepozivanju igraca .... ja a i mnogi "normalni" ljudi trazimo samo REZULTATE !!! a realno i posteno govoreci on ih nema .....
A dokle god bude glupana koji ce pisati stvari tipa da smo mi nezadovoljni sa formom Dzeke koji je PRVI topnik Bundeslige ( to mu niko ne moze osporiti al kakve to veze ima sa BIH ) ili budemo zivjeli od recenica tipa da je Mismovic najbolji asistent Wolfsburga svih vremena ( ako je igrac van forme pa da je Xavi , evo ti klupa bujrum ) u tom slucaju zadovoljavat cemo se i sa pricama : " Mi smo ZAMALO otisli na svjetsko i mi smo ZAMALO izbacili PORTUGAL i mi smo .... mi smo .... mi smo .... " .
MI SMO NISTA - Dok covjek realno ne sagleda situaciju i prizna to sam sebi

Ja sam objektivno ocekivao 6 bodova iz ove tri utakmice a potajno sam se nadao cifri od 7 ili cak 9 bodova .... a to sto se neki papci mogu zadovoljiti sa 4 boda - nek ide nima na dusu -
Pozz
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
Sad sam preslušao snimak, onaj novinar stvarlo LAŽE da im je Pape rekao da ne vole reprezentaciju! Što li ljudi imaju potrebu da lažu? Mogu i razumjeti ako slažu na čovjeka u njegovoj odsutnosti ali ovaj laže papetu u lice i kaže sad ste rekli. Kako ga nije stid. O utakmici se može razgovarati, o uspjehu i neuspjehu, kritikovati rad selektora, igra igrača..... Ali onako očigledno lagati....?!!! Pa kako da ja sad vjerujem njihovim informacijama. Ja mislim da oni sve što kažu lažu kad onako bezočno laže čovjeku u oči!
A đe da znam?!
- Mali Maestro
- Kontakt:
Lik ne zna zamjeniti igrača a ne da nešto drugo spominjem. Vrijeme je da ode on je zadovoljan sa svakim rezultatom
jer mi nismo svjetski šampioni.

Please
- Megamon
- Kontakt:
Priznajem,grijesio sam u pocetku sto se tice Papeta.Nema on kvalitete da vodi nasu selekciju(mada nismo ni mi neka sila)
Pod 1.Trebao je Pandzu staviti od 1 minute
Pod 2.Trebao je Dzeku izvaditi u 60 minuti.
Da sam na njegovom mjestu sam bih podnio ostavku.
A i oni novinari
,nema poganijih na svijetu,njima nista ne valja i potpuno se slazem sa reakcijom Papeta.
Sto se mene tice nek dodje i Barbarez,Bajevic,Bazdarevic pa i A.Osim kojeg cjenim.
Pod 1.Trebao je Pandzu staviti od 1 minute
Pod 2.Trebao je Dzeku izvaditi u 60 minuti.
Da sam na njegovom mjestu sam bih podnio ostavku.
A i oni novinari

Sto se mene tice nek dodje i Barbarez,Bajevic,Bazdarevic pa i A.Osim kojeg cjenim.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
JEDINI krivac za UZASNO lose igre nase JAKE repke je umisljeni Selektor koji MISLI da zna nesto a POJMA nema-Susic...
Ovo je tema o njemu a ne o tekmi.
Susic POD HITNO UT,dok jos imamo NEKE sanse da se plasiramo
a IBRAHIM ZUKANOVIC inn!!
Taj covjek je trenirao bas Dzeku,Salihovica,Ibisevica,Muslimovica i ostalu raju iz ove repke,sa njima je dosao na prag Evropskog prvenstva mladih(nas najveci uspjeh ako se ne varam).ON je najbolje rjesenje MOJ je stav.
Ovo je tema o njemu a ne o tekmi.
Susic POD HITNO UT,dok jos imamo NEKE sanse da se plasiramo
a IBRAHIM ZUKANOVIC inn!!
Taj covjek je trenirao bas Dzeku,Salihovica,Ibisevica,Muslimovica i ostalu raju iz ove repke,sa njima je dosao na prag Evropskog prvenstva mladih(nas najveci uspjeh ako se ne varam).ON je najbolje rjesenje MOJ je stav.
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
-
- Kontakt:
susic je ****
crko konj nista drugo
magarac jedan
dze on dobi licencu za trenera
nek se goni u p.m.
crko konj nista drugo
magarac jedan
dze on dobi licencu za trenera
nek se goni u p.m.
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.