Albanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Albanija - BiH
Kod nas nakon neuspjeha uvijek neki izgovori...albanci jaki,niko se nije naigrao na njihovom terenu...,kad se nismo plasirali na svjetsko,ide prica pa nisu ni hrvati,rusi....,vecers slusam pa i srbija izgubi kod kuce....mi jednostavno uvijek nadjemo neke koju su ispusili ili kiksali da se poredimo s njima,iz proslogodisnje grupe gdje je bila albanija prodjose danska i portugal,srbi igrase na svjetskom,hrvati vazda na takmicenjima jedno propustili....
Sto se tice utakmice u Albaniji,mi trebamo vjezbat trcat i dodavat loptu jer nam neidu osnovne stvari a o sreci da nepricam,nas nikad nije pomilovala
Sto se tice utakmice u Albaniji,mi trebamo vjezbat trcat i dodavat loptu jer nam neidu osnovne stvari a o sreci da nepricam,nas nikad nije pomilovala
RIP SALE VILENJAK
Plasiraće se igrački slabija Crna Gora iz drugog pokušaja, a mi nećemo nikad. Ovo je grupa snova za plasman na veliko takmičenje. Glavni favoriti, Francuzi i Rumuni nikad gori! I još što se poklopi da Albanci otkinu dva boda Rumuniji u gostima, Bjelorusi Francuskoj, Luksemburg Bjelorusima... I nažalost, džaba nam sva poklapanja kad mi ne umijemo, kad nemamo srca, hrabrosti, pameti, sloge...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Elvir Rahimic:
A, evo i do cega su nas takvi doveli:
Naravno, i prekid konferencije za novinare je okarakterisan kao velika glupost jer je to uradio Safet. Da je to uradio bilo ko drugi, reakcije ne bi bile ni slicne.
Da zakljucimo: Znajuci druge rezultate, bod nije los uspjeh kako kazu i nasi reprezentativci, a nije neuspjeh kako kaze Iranac.
I naravno, j.e.bo vas Ciro!
Miralem Pjanic:Definitivno smo bili bolja ekipa. To se lijepo vidjelo po broju šansi koje smo stvorili. Međutim, izgleda da nam se baš nije dalo da pobijedimo. Ipak, ja sam zadovoljan. Na kraju krajeva, bod sa jednog ovako teškog gostovanja nije loše rezultat. Imamo pred sobom još dosta utakmica i sve su karte otvorene
Evo, Iranac, sad mozes otvoriti jos dvije teme, o Rahimicu i Pjanicu, pa ti i slicni tebi nastavite sa pljuvanjem jer samo to znate.Bili smo kvalitetniji, imali smo više od igre, ali nažalost nismo uspjeli. Ipak, mislim da smo i sa osvojenim bodom ostali u igri za prva dva mjesta koja vode na EP. Ne smijemo misliti da smo najbolji, nego moramo raditi i ići iz utakmice u utakmicu
Svi smo odlicni generali poslije bitke. Pravite neke svoje sastave ovdje i niko nije izostavio Misimovica i Ibisevica, ali ste svi nakon utakmice trijumfalno zakljucili kako isti nisu trebali igrati.Duša me boli kada istrčim na teren a znam da su nam mnogi okrenuli leđa i da jedva čekaju kiks kako bi nas kritikovali. Doista sam tužan radi toga", zaključio je Spaha.
Naravno, i prekid konferencije za novinare je okarakterisan kao velika glupost jer je to uradio Safet. Da je to uradio bilo ko drugi, reakcije ne bi bile ni slicne.
Da zakljucimo: Znajuci druge rezultate, bod nije los uspjeh kako kazu i nasi reprezentativci, a nije neuspjeh kako kaze Iranac.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Imam jednu vrlo interesantnu informaciju sta je bilo u pauzi utakmice. Jedan u timu oko repke mi je rodjak, stari se cuo s njim maloprije. Kaze da su pale velike uvrede izmedju Hasagica, Dzeke, Spahica i Susica...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
10000000000000000% se slazem !Željovac je napisao/la:Plasiraće se igrački slabija Crna Gora iz drugog pokušaja, a mi nećemo nikad. Ovo je grupa snova za plasman na veliko takmičenje. Glavni favoriti, Francuzi i Rumuni nikad gori! I još što se poklopi da Albanci otkinu dva boda Rumuniji u gostima, Bjelorusi Francuskoj, Luksemburg Bjelorusima... I nažalost, džaba nam sva poklapanja kad mi ne umijemo, kad nemamo srca, hrabrosti, pameti, sloge...
Nisam volio Ciru, al' opet dosle godine pune bruka, pa me opet hvata neka muka ! Ciro BEG

[youtube][/youtube]
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Evo da i ja napisem koji post na ovoj temi, i ako slabo pisem na ovom podforumu "reprezentacija" ali ovo mi se stanje nikako ne svidza, ja mislim da bi trebali sad dati nogu Safetu dok jos nije prekasno jer vidi se da on nema sta traziti na klupi reprezentacije, ona njegova taktika se ponavlja kako protiv Katra,Francuza pa eo sada i Albanaca, Luxemburg smo dobili ali to je smijesno jer Luxemburg je nekoliko stepenica ispod nas i to ona igra nije bila nista posebno dobili smo ih 3-0 a mogli smo mnogo vise jer ako gledamo kvalitet te dvije ekipe to je smijesno,dok smo sa Cirom jednu Estoniju dobili 7-0 koja je uzela sada 3 boda Srbima.Veliki respekt za njega kao igraca, ali kao trener
Sta je on vodio prosjecne klubove u Turskoj nikad nije imao neki uspijeh ne znam po cemu je dobio poziv u repki da uci svoje trenersko znanje? Izjave tipa kako bi bio zadovoljan sa remijem protiv jedne Albanije
Pa kod Cire je bilo protiv europskih a sada i svijetskih prvaka idemo na pobjedu, a dok ovaj protiv jedne Albanije ide na remi, izmjena u 90 minuti pa sta je njemu jel on ima nekih psihickih problema? Da malo prokomentarisem nase igrace, Senad Lulic jedna utakmnica koju je odigrao dobro s Young Boysem ga je dovela u reprezentaciju, po meni on nema sta traziti u reprezentaciji, Dzeko igrac koji vrijedi "40 pa i vise" miliona
Neki su ga nazvali i najboljim napadacem na svijetu, sta je ono Albanski stoperi ga stavili u dzep sve sto sam vidio od njega je padanje i trazenje faula i koji put **** sudiji mater a dobro to za psovanje svi smo znali da je seljak s buca potoka a ima i na youtubu snimci kako je momak kulturan ali dobro necemo sad o tome, kad kazem za Ibisevica da je prosjecan napadac mnogi mi pocnu ebavati od a do ž ali dobro sta ocekivati od bosanske glave, dobro sad mi se misljenje promijenilo jer u nekoliko utakmnica kako za repku tako za veliki klub zvani "Hoffenheim" mi se misljenje promijeno i sada nije vise prosjecan nego je ispod prosijecan, svaka cast za onaj gol ja mislim da i on sam ne zna kako ga je zabio ali nije ni to toliko vazno vise se nije vidio, Misimovic ne znam ovaj me momak sve vise razocaruje iz utakmnice u utakmnicu, toliko usporava igru, znamo svi da je spor ali gdje su oni njegovi pasovi one duge lopte ona igra sto je igrao prije godinu dana u Wolfsburgu
Ma da mi je Misimovic postao drzak od onda kada smo igrali sa Portugalom i nije nastupio razlog je bila "teža" povreda, samo nekoliko dana poslje toga je igrao utakmnicu za Wolfsburg, izdajica ovo ono ne znam necu da pricam o nekakvim teorijama zavijere,Hasagic ovaj mi je momak drag, ali ono njegovo driblanje i to mora jednom izbiti iz glave svoje, da li je kriv za gol i nije po meni je najvise kriv Mravac ma da toga momka necu blatiti jer znam da nije neki kvalitet kao ove gore "zvijezde" pa tako da od njega nikad ne ocekujem mnogo, da nije dirao loptu rukom sada bi upisali "mozda" nova tri boda ali necu sad o tome sta bi bilo kad bi bilo, znam da nemamo nikog boljeg Nadarevic se povredio
Mujdza me toliko iznenadio da je to nevjerovatno svaka cast momak onako se igra lopte!
Pjanic igra srcem bori se trudi jbg ne moze sam, imao je dvije precke, i kad mi neko kaze da nije ni blizu Jouninha samo cu se nasmijati, Miraleme samo tako nastavi odlican si ! Ne znam sta da vise pisem a mogao bih mnogo toga ali znam da ce rijetko ko i procitati ovaj post a i mnogi ce me pljuvati kako ja govorim lose ali ovo je moje misljenje!

Pjanic igra srcem bori se trudi jbg ne moze sam, imao je dvije precke, i kad mi neko kaze da nije ni blizu Jouninha samo cu se nasmijati, Miraleme samo tako nastavi odlican si ! Ne znam sta da vise pisem a mogao bih mnogo toga ali znam da ce rijetko ko i procitati ovaj post a i mnogi ce me pljuvati kako ja govorim lose ali ovo je moje misljenje!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Treba Džeku otjerati, ta će papak. Neka nama Saje, taman da se vratimo u peti šešir pa da se s razlogom vadimo da je Albanija jaka i nezgodna, da je drugi tim odronjene Francuske koji je u deset utakmica dobio ukupno jednu a onda smo naletili mi, prejak i prestrašan a Valbuena veliki majstorCartman je napisao/la:Imam jednu vrlo interesantnu informaciju sta je bilo u pauzi utakmice. Jedan u timu oko repke mi je rodjak, stari se cuo s njim maloprije. Kaze da su pale velike uvrede izmedju Hasagica, Dzeke, Spahica i Susica...

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
nista me nebi iznenadiloCartman je napisao/la:Imam jednu vrlo interesantnu informaciju sta je bilo u pauzi utakmice. Jedan u timu oko repke mi je rodjak, stari se cuo s njim maloprije. Kaze da su pale velike uvrede izmedju Hasagica, Dzeke, Spahica i Susica...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- nikad_izvini
- Kontakt:
Da zaključimo. Nikad slabija grupa, realno a mi odronjeni umjesto da sa pravom ganjamo PRVO MJESTO u grupi. Ovakva šansa teško da će opet doći u skorije vrijeme. Odbrane u zadnjih par godina nemamo pa me to ne sekira. Sad nemamo više ni napada. Ne pravimo šanse, nemamo igre, a ko da gledam sad će početi i svađe. Bio sam protiv Ćire i priznajem, teški zajeb. Sušić je 0 od trenera. Ne zna da motiviše igrače. Ako se neki bune i sabotiraju ga, trebao je da ih eleminiše prije početka kvalifikacija a ne da eksperimentiše sa Mravcem na štoperu i beku, Lulićem koji je krilo na beku ili sa tri napadača od čega dvojica igraju na krilnim pozicijama i dva ofanzivna vezna. Veze on nema a što je najgore on to ne konta. Ako ima onda ne zna da objasni šta hoće i tu se priča završava. Dok on skonta šta hoće, kako to da objasni ili kako da eliminiše "sabotere" prođe voz i kvalifikacije. Teško da se opet možemo nadati ODRONJENIM PRVIM I DRUGIM NOSIOCIMA U GRUPI.gollum je napisao/la:Elvir Rahimic:
Miralem Pjanic:Definitivno smo bili bolja ekipa. To se lijepo vidjelo po broju šansi koje smo stvorili. Međutim, izgleda da nam se baš nije dalo da pobijedimo. Ipak, ja sam zadovoljan. Na kraju krajeva, bod sa jednog ovako teškog gostovanja nije loše rezultat. Imamo pred sobom još dosta utakmica i sve su karte otvorene
Evo, Iranac, sad mozes otvoriti jos dvije teme, o Rahimicu i Pjanicu, pa ti i slicni tebi nastavite sa pljuvanjem jer samo to znate.Bili smo kvalitetniji, imali smo više od igre, ali nažalost nismo uspjeli. Ipak, mislim da smo i sa osvojenim bodom ostali u igri za prva dva mjesta koja vode na EP. Ne smijemo misliti da smo najbolji, nego moramo raditi i ići iz utakmice u utakmicu
Svi smo odlicni generali poslije bitke. Pravite neke svoje sastave ovdje i niko nije izostavio Misimovica i Ibisevica, ali ste svi nakon utakmice trijumfalno zakljucili kako isti nisu trebali igrati.Duša me boli kada istrčim na teren a znam da su nam mnogi okrenuli leđa i da jedva čekaju kiks kako bi nas kritikovali. Doista sam tužan radi toga", zaključio je Spaha.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
- Kontakt:
Pročitah na jednom forumu da su naši navijači napadnuti. Ima li ko više inforamcija?
Ma kad su se Pjanke i Miske posvađali ko će izvest slobodnjak
, već tad je se znalo kako će završit ova utakmica. A Ibričić sjedi na klupi dok igraju u sredini Medunjanin, Miske i Pjanić. Da se razumijemo i Ibra je polušpic ko oni , ali on pretrči ko njih trojica zajedno i u stanju je da odigra sve pozicije u sredini dok ova trojica nisu. Hitno nam treba lijevi i desni bek (iako M;ujdža nije bio loš) te još jedan dobar štoper. U napadu neko treba Džeki opalit šamarčinu i objasnim mu da on nije Bosna i Hercegovina, već je to tim od 18 fudbalera i još nekoliko stručnjaka. I ovaj Pape ako boga zna nek se hitno popravi jer imamo još nade ko što Skipp reče za play-off, ali trebat će se debelo oznojit.

Koje bolan prvo mjesto? Pa, spustimo se napokon na zemlju i shvatimo kakve igrace imamo! S ovom ekipom niko ne moze uganjati prvo mjesto jer nemamo potreban kvalitet. Surova realnost.nikad_izvini je napisao/la:Da zaključimo. Nikad slabija grupa, realno a mi odronjeni umjesto da sa pravom ganjamo PRVO MJESTO u grupi.
Mesa Selimovic o Bosancima
Kakvi su ljudi BOSANCI
Pametni su ovo ljudi. Primaju nerad od Istoka, ugodan život od
Zapada; nikuda ne žure, jer sam život žuri, ne zanima ih da vide
šta je iza sutrašnjeg dana, doći će što je određeno, a od njih
malo šta zavisi; zajedno su samo u nevoljama, zato i ne vole da
često budu zajedno; malo kome vjeruju, a najlakše ih je prevariti
lijepom riječi; ne liče na junake, a najteže ih je uplašiti
prijetnjom; dugo se ne osvrću ni na što, svejedno im je što se oko
njih dešava, a onda odjednom sve počne da ih se tiče, sve
isprevrću i okrenu na glavu, pa opet postanu spavači, i ne vole
da se sjećaju ničeg što se desilo; boje se promjena jer su im često
donosile zlo, a lako im dosadi jedan čovjek makar im činio i
dobro. Čudan svijet, ogovara te a voli, ljubi te u obraz a mrzi
te, ismijava plemenita djela a pamti ih kroz mnoge pasove, živi i
nadom i sevapom i ne znaš šta nadjača i kada. Zli, dobri, blagi,
surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i
sve između toga. A povrh svega moji su i ja njihov, kao rijeka i
kaplja, i sve ovo što govorim kao o sebi da govorim.
Neko ce reci da nema smisla to ovdje, al' razmislite
.
Kakvi su ljudi BOSANCI
Pametni su ovo ljudi. Primaju nerad od Istoka, ugodan život od
Zapada; nikuda ne žure, jer sam život žuri, ne zanima ih da vide
šta je iza sutrašnjeg dana, doći će što je određeno, a od njih
malo šta zavisi; zajedno su samo u nevoljama, zato i ne vole da
često budu zajedno; malo kome vjeruju, a najlakše ih je prevariti
lijepom riječi; ne liče na junake, a najteže ih je uplašiti
prijetnjom; dugo se ne osvrću ni na što, svejedno im je što se oko
njih dešava, a onda odjednom sve počne da ih se tiče, sve
isprevrću i okrenu na glavu, pa opet postanu spavači, i ne vole
da se sjećaju ničeg što se desilo; boje se promjena jer su im često
donosile zlo, a lako im dosadi jedan čovjek makar im činio i
dobro. Čudan svijet, ogovara te a voli, ljubi te u obraz a mrzi
te, ismijava plemenita djela a pamti ih kroz mnoge pasove, živi i
nadom i sevapom i ne znaš šta nadjača i kada. Zli, dobri, blagi,
surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i
sve između toga. A povrh svega moji su i ja njihov, kao rijeka i
kaplja, i sve ovo što govorim kao o sebi da govorim.
Neko ce reci da nema smisla to ovdje, al' razmislite

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- nikad_izvini
- Kontakt:
Kakve igrače je imala Slovačka ? Slovenija ? N. Zeland ?gollum je napisao/la:Koje bolan prvo mjesto? Pa, spustimo se napokon na zemlju i shvatimo kakve igrace imamo! S ovom ekipom niko ne moze uganjati prvo mjesto jer nemamo potreban kvalitet. Surova realnost.nikad_izvini je napisao/la:Da zaključimo. Nikad slabija grupa, realno a mi odronjeni umjesto da sa pravom ganjamo PRVO MJESTO u grupi.
Francuska je prije utakmice protiv nas odigrala DESET utakmica i dobila JEDNU. Pazi, jednu. Onda dođe drugi tim Francuske i otrese nas ko sllinu. Nismo im napravili nijednu šansu. Bukvalno nijednu. Pjanić je imao šut po golu, meni se čini.
Rumunija je drugi nosilac

De malo realnosti. Hoćemo plasman. Ovo nam je (bila) šansa

I ja se slazem ocemo plasman ali definitivno nemamo kvalitetu,dok druge reprezentacije biraju igrace na 1 poziciji mi nemamo niti jednog pa krpimo....Taj Francuski "2" tim je jaci od naseg 1og.Uporedi pozicije:nikad_izvini je napisao/la:Kakve igrače je imala Slovačka ? Slovenija ? N. Zeland ?gollum je napisao/la:Koje bolan prvo mjesto? Pa, spustimo se napokon na zemlju i shvatimo kakve igrace imamo! S ovom ekipom niko ne moze uganjati prvo mjesto jer nemamo potreban kvalitet. Surova realnost.nikad_izvini je napisao/la:Da zaključimo. Nikad slabija grupa, realno a mi odronjeni umjesto da sa pravom ganjamo PRVO MJESTO u grupi.
Francuska je prije utakmice protiv nas odigrala DESET utakmica i dobila JEDNU. Pazi, jednu. Onda dođe drugi tim Francuske i otrese nas ko sllinu. Nismo im napravili nijednu šansu. Bukvalno nijednu. Pjanić je imao šut po golu, meni se čini.
Rumunija je drugi nosilacProšle kvalifikacije su završili kao PETOPLASIRANI. Ni sada se nisu proslavili.
De malo realnosti. Hoćemo plasman. Ovo nam je (bila) šansa
Hasagic-Loris
Nadarevic.Mexes
Lulic-Clishy
mujdza-Sagna
Rahimic-Diaby......
Sramota sto smo odigrali tako lose...bez sansi,bez suta prema golu.....ali nije sramota sto smo smo izgubili nego na koji nacin
Zadnja izmjena: RKO, dana/u 09 okt 2010, 02:11, ukupno mijenjano 1 put.
RIP SALE VILENJAK
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jedino pozitivno iz današnje utakmice je Medunjanin, Mujdža i reakcija Sušića na postignut pogodak Vedada. Igramo katastrofalno, ponovo nismo imali izrađene akcije(osim gola, samo je još jednom Pjana proigrao Misketa, te je u prvom poluvremenu Medunjani dodao Misketu). Dvije prečke su plod sjajno izvedenih slobodnjaka od strane Pjanića i to je to.
Nemamo ideju; jednostavno nemamo A, B, a bgm ni plan C kada se stvari ne odvijaju onako kako bi trebale. Pomislio sam da će ovo biti prekretnica, no nije.
Dobro, Albanija je u prošlosti na domaćem terenu znala iznenaditi svoje suparnike, ali ova Albanija je bila zrela za pobijediti. Da nije bilo onog poklonjenog gola(Mravac i Keno), ne bi oni postigli gol, nema tih para. Jednostavno, i oni su bezidejni, ali imaju puno više volje i želje, za razliku od nas.
Ne želim da ulazim u raspravu oko ovog "rekla-kazala" kada su u pitanju svađe na poluvremenu.
Što se tiče izmjena, prve dvije su vjerovatno da bi Sušić pokazao svima kako je vidio ko su glavni krivci za pogodak. Da li ih je trebao zamijeniti ili ne, u to ne želim ulaziti, ali bolje i ovako negoli da su u drugom poluvremenu još nekoliko puta igrali se sa živcima kako svojih suigrača, tako i nas pokraj malih ekrana.
Safet nikako da poboljša našu efikasnost, ne stvaramo prilike, ne kombinujemo, sve se svodi na neku magiju koju bi trebao pokazati izvođač slobodnjaka. To ne pije vodu. Tako se ne može i ne smije igrati. Pa nismo amateri, jbg život.
Također, nikako da shvatim onu posljednju izmjenu. Ok, Džeko je bio indisponiran, ali čemu izmjena u 90. minuti i to veznjak za napadača? Igra na bod, ili...? I to u momentima kada Albanci nisu mogli povezati 2 pasa. Ne znam, ovo mi je bilo nelogično, pa i sada nekoliko sati nakon utakmice.
Sve u svemu, potreban je remont. Nikada slabija Francuska nam očita lekciju, Albanci koji nisu ništa pokazali su otkinuli još 2 boda, šta je sljedeće? Mučenje protiv Albanije kući?
Nemamo ideju; jednostavno nemamo A, B, a bgm ni plan C kada se stvari ne odvijaju onako kako bi trebale. Pomislio sam da će ovo biti prekretnica, no nije.
Dobro, Albanija je u prošlosti na domaćem terenu znala iznenaditi svoje suparnike, ali ova Albanija je bila zrela za pobijediti. Da nije bilo onog poklonjenog gola(Mravac i Keno), ne bi oni postigli gol, nema tih para. Jednostavno, i oni su bezidejni, ali imaju puno više volje i želje, za razliku od nas.
Ne želim da ulazim u raspravu oko ovog "rekla-kazala" kada su u pitanju svađe na poluvremenu.
Što se tiče izmjena, prve dvije su vjerovatno da bi Sušić pokazao svima kako je vidio ko su glavni krivci za pogodak. Da li ih je trebao zamijeniti ili ne, u to ne želim ulaziti, ali bolje i ovako negoli da su u drugom poluvremenu još nekoliko puta igrali se sa živcima kako svojih suigrača, tako i nas pokraj malih ekrana.
Safet nikako da poboljša našu efikasnost, ne stvaramo prilike, ne kombinujemo, sve se svodi na neku magiju koju bi trebao pokazati izvođač slobodnjaka. To ne pije vodu. Tako se ne može i ne smije igrati. Pa nismo amateri, jbg život.
Također, nikako da shvatim onu posljednju izmjenu. Ok, Džeko je bio indisponiran, ali čemu izmjena u 90. minuti i to veznjak za napadača? Igra na bod, ili...? I to u momentima kada Albanci nisu mogli povezati 2 pasa. Ne znam, ovo mi je bilo nelogično, pa i sada nekoliko sati nakon utakmice.
Sve u svemu, potreban je remont. Nikada slabija Francuska nam očita lekciju, Albanci koji nisu ništa pokazali su otkinuli još 2 boda, šta je sljedeće? Mučenje protiv Albanije kući?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- nikad_izvini
- Kontakt:
Samo da napomenem da je Francuska u "fazi stvaranja" i sugurno će biti zajebani u narednom periodu. Kada smo igrali s njima su odigrali ukupno DVIJE utakmice u tom sastavu(više-manje), protiv Norveške i Bjelorusije, i naravno obje zjanili. Došlil su nam ko kec na jedanest. Neuigrani, grogirani, uplašeni, sa opreznim izjavama tipa, ni bod nije loš, sa tri defanzivna/centralna vezna igrača(M.Villa, Diaby, Diara) i "samo" tri klasična ofanzivca(Benzema, Malluda i Valbuena) od kojih je Valbuena više-manje smiješan igrač. I otresu nas ko szadnju slinu.
Kažu Albanija nije izgubila 7 zadnjih utakmica. Da ih nisam gledao, poštujem. Nezgodni su
Sad sam ih gledao. Šega živa. Veze nemaju, realno. Bore se ko lavovi i imaju Canu. Ostalo, odron. Mi uzmemo jedan bod i kao trebamo da budemo sretni 
Kažu Albanija nije izgubila 7 zadnjih utakmica. Da ih nisam gledao, poštujem. Nezgodni su

@nikad_izvini
Problem u tvom postu je bilo to sto si napisao "sa pravom". To je fudbal, iznenadjenja se desavaju, Slovaci su se samo potajno nadali prvom mjestu, a nisu "sa pravom isli na njega". Uostalom, bili su u grupi sa poluraspadnutom Ceskom. Slovenija je bila druga u grupi. Nasa grupa jest jedna od laksih, ali i takva je dosta ozbiljnija od te sa Ceskom, Slovackom, Poljskom, itd.
Ono nije drugi tim Francuske. Ono je tim kojem fali nekoliko igraca, ali je opet individualno za klasu jaci od naseg.
Hocemo plasman, da. Realno, kroz baraz. Ovo nam je sansa jer nismo igrali nerijeseno ni u Luksemburgu, ni kod kuce protiv Albanije i Rumunije, za razliku od nekih.
Problem u tvom postu je bilo to sto si napisao "sa pravom". To je fudbal, iznenadjenja se desavaju, Slovaci su se samo potajno nadali prvom mjestu, a nisu "sa pravom isli na njega". Uostalom, bili su u grupi sa poluraspadnutom Ceskom. Slovenija je bila druga u grupi. Nasa grupa jest jedna od laksih, ali i takva je dosta ozbiljnija od te sa Ceskom, Slovackom, Poljskom, itd.
Ono nije drugi tim Francuske. Ono je tim kojem fali nekoliko igraca, ali je opet individualno za klasu jaci od naseg.
Hocemo plasman, da. Realno, kroz baraz. Ovo nam je sansa jer nismo igrali nerijeseno ni u Luksemburgu, ni kod kuce protiv Albanije i Rumunije, za razliku od nekih.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Sa boldiranim se slažem 100% ;RKO je napisao/la:
I ja se slazem ocemo plasman ali definitivno nemamo kvalitetu,dok druge reprezentacije biraju igrace na 1 poziciji mi nemamo niti jednog pa krpimo....Taj Francuski "2" tim je jaci od naseg 1og.Uporedi pozicije:
Hasagic-Loris
Nadarevic.Mexes
Lulic-Clishy
mujdza-Sagna
Rahimic-Diaby......
ali je sramota sto smo odigrali tako lose...bez sansi,bez suta prema golu.....ali nije sramota sto smo smo izgubili nego na koji nacin
Što se tiče Francuske, već sam napisao, to je neuigrana ekipa, ukupno dvije utakmice odigrali zajedno naspram naše ekipa koja je već odigrala barem jedne kvalifikacije u više-manje istom sastavu. Morali smo ako ništa odigrati bolje da ne kažem uzeti bod. Al jok, 0 od trenera se brani sa pet ofanzivnih igrača od čega su dvojica napadača koji igraju na krilima

Isti problem.Bosco je napisao/la:Ma kad su se Pjanke i Miske posvađali ko će izvest slobodnjak, već tad je se znalo kako će završit ova utakmica. A Ibričić sjedi na klupi dok igraju u sredini Medunjanin, Miske i Pjanić. Da se razumijemo i Ibra je polušpic ko oni , ali on pretrči ko njih trojica zajedno i u stanju je da odigra sve pozicije u sredini dok ova trojica nisu. Hitno nam treba lijevi i desni bek (iako M;ujdža nije bio loš) te još jedan dobar štoper. U napadu neko treba Džeki opalit šamarčinu i objasnim mu da on nije Bosna i Hercegovina, već je to tim od 18 fudbalera i još nekoliko stručnjaka. I ovaj Pape ako boga zna nek se hitno popravi jer imamo još nade ko što Skipp reče za play-off, ali trebat će se debelo oznojit.
Pogledaj statistike Lige prvaka pa se uvjeri koliko Pjanic pretrci.
Dalje, ovo boldirano. Treba nama svasta nesto. Ali, nema, covjece, nema! Jos eventualno Cocalic i to je to, pa sastavljaj ekipu kako znas i umijes.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.