Ti očito ne razumiješ neke stvari. Neće takvi igrači da ostanu ovdje i za veće pare. NE ŽELE. Hoće da idu dalje. Ostaju nam igrači poput Hebibovića, Halilovića, Velkoskog ili Handžića itd. Igrače poput Sarića, Duljevića pa isto će se desiti sa Rahmanovićem, ne žele da se dugo zadržavaju u ovoj LIGI. Nije uvijek do kluba. Liga je dno dna. Hoće ljudi vani. Nije isto igrati protiv Mladosti, Zvijezde 09 ili GOŠK - a ili tamo Njemačka 2 liga, gdje ima 3,4 puta veću platu, bolje terene, klubove, sistem, jednostavno Njemačka ili Južna Koreja, ista stvar, plata, sistem, država. Ne treba da živimo u lažima nekim da možemo zadržati te igrače, kad oni neće, nismo toliko moćni ni kao klub ni kao liga a pogotovo ne kao država. To su zablude ba.Pantelija je napisao/la:je li ti navijas za upravu ili za FKS?Stroj1946 je napisao/la:Ma nek su otišli đaba. Šta bi to oni nesposobni uhljupi u upravi i da su otišli za neku lovu znali uložiti u pojačanja jel!? Pitanje je kolko nama uopšte ide u kasu a kolko negdje drugoPantelija je napisao/la:Poserem se ja u usta i duljevicu i saricu ....kome mogu glumiti i kome predstavljaju newto bujrum, meni nista sem dva igraca koja su sjebala moj klub za novac i hinjski ga zavlacili .![]()
Otišli svi đaba ovi jači igrači dok su ovi kreteni u klubu. Amin
jE LI VIDIS U EKIPI 5-6-7-8 NASIH, DOMACIH, MLADIH IGRACA, 34 U PRVIH 11 UVIJEK, jesmo li to trazili ? JEesmo, jesmo li dobili ? Jesmo!
Jesmo li trazili da nas bude Fan shop? Jesmo. Je li sada nas? Jeste.
Jesmo li trazili nekoga ko ce da bude zaduzen sa Husrefom za igrace, dobili Hadzica.
Jesmo li trazili da se ne dovode polovnjaci od 29-37 godina? JESMO, je li dolazem ne dolaze.
Jesmo li pola akademije i sve sto valja stavili pod ugovore na 5 godina? JESMO.
Je li uprava stala iza Husrefa iako nije imao rezultat i po prvi put podrzala trenera umjesto igrace? Jeste
Sta nam sad ne valja? Naravno ima losih stvari, iima tona nesposobnih i kojima nije mjesto ali stati na stranu duljevica kome je klub isplacivao ogromnu platu plus mu nudio jos vecu za novi ugovor da bi ga unovcili, pa je govorio da nece biti problema, i zavlacio, ili sarica koji je isto tako pricao kako je sve ok, dok nije dobio zeleno svjetlo od menadzera. Poserem im se u usta.
Meni je FKS ispred svega, i ako je neki igrac posrao se po klubu za mene je nsita drugo nego bivsi. A to sta bi uradili s parama, pa eto, npr potpisali jos 10 akademaca, doveli jos 10 iz citave bih, placali smjestaj i sves to ide uz to ..
A što se kluba tiče ponovit ću ponovo "da su otišli za neku lovu znali uložiti u pojačanja jel!? Pitanje je kolko nama uopšte ide u kasu a kolko negdje drugo". O tome se radi. Da smo prodali Sarića za 250.000 eur i Duljevića za recimo 500.000 eur, što su trebali kad se moglo. Kolko bi se uložilo u ekipu ili terene u kampu??? Kolko bi nama pripalo, poučeni iskustvom od ranije, minimalno nešto. Kusur. I zato imamo ovo što imamo. Meni je malo, može i mora bolje.