bihuzur je napisao/la:
Razumijem ja tebe prijatelju, ja 100 posto stoim iza akademije i ovo sto rade dosad je odlicno samo treba jos jace i bolje, posto ce ovo pocet radit svi od sisinog hana do vase miskina tresnjevke i td.
Al problem je sto posle prosle godine i odlicnih igraca rezultat vec ove godine ni igraca nit rezultata u akademi.
Al poenta je za ove ublehe ko saric duljevic rahmanovic i adukor oni imaj suh ugovor znaci 3 godine i oni 2 godine glume mma borce ili neku vrstu izlozbe hodanja i trecu godinu pocnu igrat kako treba, znaci klub nije zasticen, a jedino da bi bio zasticen Jeste kad se podpisuje stavit mu opcij plus extra godinu il dvije pa onda nek se lijeci nek puze poterenu nek pokazuje srednj prst i sta ja znam sta sve ne. U ugovoru se MORA STAVIT da igrac koji prekrsi klubsku disciplinu ili pokaze srednj prst da ga klub moze istjerat iz kluba bez ikakvi nadoknada.
Sjetices se da je Dusman Hodzic rekao da je Husref retardiran i glup trener il nesto tome slicno a klub nista. Pa to da **** rekao trebo je dobit nogu a kamoli amater hodzic koji nemoze na terminu u jokerovoj ekipi igrat.