Darko Todorović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Darko Todorović
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Konačno više nećemo imati problema sa tom pozicijom. Mislim da će izrasti u daleko boljeg beka od npr Mensura Mujdže.
Samo da ga zdravlje posluži, da igra redovno u Salzburgu mislim da je njegova sljedeća destinacija u tom slučaju Leipzig.
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Stvarno momak pametno igra, konta, a i čvršći nego što bi se mislilo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Oduševljava njegova mirnoća i jednostavna rješenja.
konacno kvalitetan desni bek u Repki posle Mujdze !!!
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
marcelo, jordi alba, pa tek onda alaba ...Raonffa je napisao/la:Bravo Todore, bez respekta i pardona prema jednom od najboljih lijevih bočnih na svijetu, po mom mišljenju poslije Marcela i najbolji.
Oduševljava njegova mirnoća i jednostavna rješenja.
navikan igrac sinoc je sjedao vise puta na guzicu a glavni krivci za to besic i todorovic
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Why so serious?!
- Beduin
- Kontakt:
uvijek je bio orijentisan prema naprijed, prema napadu, a sad postaje vrhunski bek. nije prvi u svijetu fudbala, naravno.
075 ❤
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ćivic u Salzburg sledeci transfer rok.Rokoko87 je napisao/la:Al konkurencija mu nije mogla ni protiv Ćivića
Klub 7 od 2009 do 2013Pivopija je napisao/la:Moze li mi neko reci u kojem klubu u omladinskim kategorijama je igrao prije dolaska u Slobodu, jer vidim da je rodjen u Bijeljini, vjerovatno je tamo zivio i igrao do dolaska u Tuzlu?
Koji je iz Tuzle.Zukanovic je napisao/la:Klub 7 od 2009 do 2013Pivopija je napisao/la:Moze li mi neko reci u kojem klubu u omladinskim kategorijama je igrao prije dolaska u Slobodu, jer vidim da je rodjen u Bijeljini, vjerovatno je tamo zivio i igrao do dolaska u Tuzlu?
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, adrenaline323, antibot, Appollon, AzRimiRzA, Beduin, bh22, bordobijeli, Brix, Burberry46, darker10, dena24, Edincapitano, Elddar, emir79, FerdinandF, Fudo, Futbol, General505, GG3, Goalgetter, Godfather, Google [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, hz1987, invincible1921, inzomni, JimmyPage, JoeBleck, Jurica95, kouadio, lakilone, LenyYoro15, linethreader, Maestro^^, maho_sa, Matterhorn22, Maverick, misstianopenaldo, Mostarac12345, napapijri1987, NebeskaSila96, perun, prisonbreak, Proximic, Rauber33, Rio12345, RoadRunner85, s4mke, Scholl, seha77, Shevko, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, TefalTava, TofiTofita, Trifunov, TripleThreat, Turo, tutankamon1905, Venom, Wilshere10, Zeko87 i 296 gostiju.