Albanija - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat utakmice Albanija - BiH

1)Pobjeda Albanije
85
24%
2)Remi
93
26%
3)Pobjeda BiH
178
50%

Ukupno glasova: 356

nikad_izvini
Kontakt:

Re: Albanija - BiH

Post Postao/la nikad_izvini » 09 okt 2010, 02:19

gollum je napisao/la:@nikad_izvini
Problem u tvom postu je bilo to sto si napisao "sa pravom". To je fudbal, iznenadjenja se desavaju, Slovaci su se samo potajno nadali prvom mjestu, a nisu "sa pravom isli na njega". Uostalom, bili su u grupi sa poluraspadnutom Ceskom. Slovenija je bila druga u grupi. Nasa grupa jest jedna od laksih, ali i takva je dosta ozbiljnija od te sa Ceskom, Slovackom, Poljskom, itd.

Ono nije drugi tim Francuske. Ono je tim kojem fali nekoliko igraca, ali je opet individualno za klasu jaci od naseg.

Hocemo plasman, da. Realno, kroz baraz. Ovo nam je sansa jer nismo igrali nerijeseno ni u Luksemburgu, ni kod kuce protiv Albanije i Rumunije, za razliku od nekih.
Mi sa ovakvom igrom ne možemo dobiti Katara a kamoli Češku, Slovačku ili Poljsku. To je poenta cijele priče. Samo budala se može nadati prvom mjestu u grupi kada imaš Francuze za protivnika. Opet, samo budale mogu da propuste priliku da se barem tačkaju sa njima ako uzmemo u obzir u kakvoj su (bili) situaciji.
PS ako pogledaš ekipu francuske vidjećeš da im fali masa igrača tipa Riberija, Anjelke, Gurkufa bla, bla. Kakav Valbuena pored Riberija. Mrtvi Benzema ne igra uopšte u Realu pa nas ubi čovjek. Ono je totalno neuigrana ekipa bila pa nas otresla ko slinu. Mnoge ekipe ne bi, kao što i neće. Treba im vremena da se uigraju. To je bila naša šansa. Ovako, nama ostaje borba za 3-4 mjesto u grupi. Upatmi šta sam ti rekao.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 09 okt 2010, 02:22

Ako pričate o tome kako BiH nema ekipe za 1. mjesto onda stvarno niste normalni. PA mi imamo odlične igrače samo podržite više ove igrače. PA KAKVI SMO MI LJUDI KAD ODMA PSUJEMO MAJKU SVAKOME KO ZAJEBE. PA AJMO IZDRŽAT BAR JEDNE KVALIFIKACIJE SKUPA! Vidim neki ljudi samo psuju (Sušić odlazi, **** MRavca etc...). Pa koji vam je ****? **** taku državu, stvarno sam razočaran... Bolje da nas suspendiraju kad je tako, biće bar mir.

Ako si pravi navijač ove najljepše zemlje koja se zove Bosna i Hercegovina onda navijaj i kad je najteže!!

SVAKA ČAST MOMCIMA (a i SELEKTORU BOGAMI)

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 09 okt 2010, 02:28

Ja sam navijao i uvijek cu navijati za BIH,ali stvarno neki igraci/selektor trebaju da odu a neki nisu trebali nikad ni doci!
Ako je ova utakmica za svaka cast,sutra se odo profesionalno baviti nogometom,samo neznam dali da budem igrac ili selektor :lol:
RIP SALE VILENJAK

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 09 okt 2010, 02:31

@nikad_izvini
Istina da su bili oslabljeni i neuigrani, i da je to bila odlicna sansa da napokon uzmemo skalp nekoj velikoj reprezentaciji. Medjutim, udaljili smo se od sustine rasprave. Ja sam samo htio reci da mi nemamo ekipu za prvo mjesto i da mu se ne mozemo "sa pravom nadati". To je bila jedna utakmica. Kvalifikacije su duge, vratit ce se ti svi igraci, Francuska ce se uigrati...Ako ti i dalje vjerujes u suprotno, ok. Postujem.

Posto sam ja vjeciti optimist, vjerujem u drugo mjesto. Upamti. :P
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 09 okt 2010, 02:35

Ni N.Zeland nije imao igrače da uzme tri boda na SP-u pa ih hladno uze :mrgreen: ****, svi nešto uzimaju, osim nas naravno. Mi vazda nekome nešto dajemo :mrgreen:
Do Albanije sam sumnjao, sada sam siguran, meda mi s kašike ne možemo. Volio bih da griješim al čisto sumnjam.
Što mi treba da se nerviram. Potrudiću se da se "zaposlim" kad budemo igrali, da ne gledam patnju i nerviram se. Možda bude neke nafake :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 09 okt 2010, 02:40

steta, velika steta. imali smo ih, uz malo srece sad bi nakrivili kapu i spokojno cekali mart i slijedeci nastup.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 09 okt 2010, 02:46

nikad_izvini je napisao/la:
Bio sam protiv Ćire i priznajem, teški zajeb
Vidis, ja sam ti to govorio cijelo vrijeme...a ti tek sad skonto. Nekada, ako neces da poslusas starije, poslusaj pomatnije.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 09 okt 2010, 04:34

Los*Blancos je napisao/la:MRAVAC EBO TI BOG MATER U PIQCKU
vidi siptara sto slave ebo ih bog :evil: :evil: :evil: :evil:
Nije moje da sudim, ali ovakve kretene bi drzao daleko od foruma.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 09 okt 2010, 04:48

RKO je napisao/la:Ja sam navijao i uvijek cu navijati za BIH,ali stvarno neki igraci/selektor trebaju da odu a neki nisu trebali nikad ni doci!
Ako je ova utakmica za svaka cast,sutra se odo profesionalno baviti nogometom,samo neznam dali da budem igrac ili selektor :lol:
Fizioterapeut, pa masiraj njih a ne nas :lol: :lol: :lol: šala mala, nemoj se ljutit!
A đe da znam?!

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 09 okt 2010, 06:24

Treba se zadovoljiti i sa remijem nismo imali srece ali i trener nam nije neki ekstra on je najslabija karika u repki
nije sramota igrati sa Albanijom u tirani nerjeseno ili izgubiti od Francuske ali zato se moramo potruditi puno vise i trener se mora vise potruditi i da izvede najbolji sastav sa igracima koji su u formi a ne Misimovic koji je izgubljen u zadnjih 5 utakmica isto koda mu je svejedno ko got nema nista u glavi stavice ovakog misimovica koji je van forme u prvi sastav i drzat ga 90 minuta Susic je pokazo jos jednom sa svojim potezima da nije trener za repke
Susic treba porazgovarati sa nekim igracima

Medunjanin , Pjanic i Mujdza samo mogu dobiti prolaznu ocjenu a svi ostali su slabo

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 09 okt 2010, 07:47

Sinoc kljucan problem u nasoj igri je bio Dzeko. Zaista ne umanjujem njegove igracke kvalitete niti se to moze, njegovi golovi proslih sezona najbolje govore kakav je napadac, ali sinoc bi nam sigurno bolje islo sa Muslimovicem koji odlicno saradjuje sa veznim kada treba organizovati napad.
Dzeko je vise igrac koji ceka da mu neko od veznih podvali dobru loptu, dok je Muslimovic puno bolji kada treba pomoci veznom da se organizuje neki smisljen napad.
Sto se Susica tice, kad nije otisao poslije ovog kiksa onda neka ostane do kraja, imamo sjajnu generaciju koju nam je on ujebo, e pa neka je ujebe do kraja i neka bude po tome poznat, a ne da se izvlaci na pola kvalifikacija pa da se neuspjeh pripisuje pola pola ( njemu i eventualnom buducem selektoru )
A mi navijaci, sto se prije pomirimo sa cinjenicom da ni kroz ove kvalifikacije necemo nista ostvariti, to cemo poraz lakse podnijeti, ja sam ovo vec halalio.

CANA 19
Kontakt:

Post Postao/la CANA 19 » 09 okt 2010, 08:13

po moje misljenje Bosna mozda igrao za nijansom bolje od Albania, al definitivno CANA bio igrac utakmice,totalno ga presekao Dzeko sa njegovih tipicni startevi i ga palio stadiona.Zelim mu na BIH sve najbolje u prodolzenie. ;)

PS. CANA poslednji 20 minuti odigrao Ozlijeđen no fenomanalno. :D

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 09 okt 2010, 09:16

Daj ba ne glupirajte se!!!

Cuj DZEKO KRIV???Ama kriv mahniti Susic jer je na klupi drzao naseg najjaceg igraca trenutno Ibricica a u igri drzo KLOCA Misimovica koji treba da"hrani loptama"Dzeku!!!Ma nisu njega u Wolfsburgu dzabe sutnuli dok su jos mogli uzeti koji milion.Vide svabe iz aviona...

Misimovca treba pod hitno preseliti na klupu jer covjek je IZGUBLJEN u zadnjih godinu dana.Od one tekme sa Portugalom covjek je TRUBA zesca!Samo SMETA Pjanicu jer ne mogu zajedno da igraju.Od kako je Pjanic tu on se ponasa kao"uvrijedjena zvjezda"jer vidi"opasnost"u njemu.

Dzeko -Muslimovic DESET puta bolji tandem od Dzeko-Ibisevic.

DZEKO jeste BIO LOS sinoc kao i vecina ali igraci Dzekinog kalibra ne treba da se vracaju na sredinu terena po loptu da bi dali gol dok nasi veznjaci SETAJU po terenu!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2010, 09:39

Dosta pomiješanih osjećaja, mišljenja...

Ponovo početak iz snova, djelovali smo kao u prošlim kvalifikacijama, a protivnik nam je dozvolio da se razmašemo. Vedad je zabio golčinu i sve je izgledalo dobro po nas. Pohvalio bih Sušića za neke poteze koje je povukao, prije svega povratak Ibiševića tamo gdje mu je mjesto i gdje je najubojitiji - pred protivnički gol, odmah mu se to isplatilo. Odlične reakcije Sušića na poluvremenu, kad je Kenanu dao do znanja da nema zayebancije, kad je shvatio da Mravac ne može nastaviti igrati utakmicu, da je psihički klonuo, plus žuti karton, ko zna šta bi se desilo da je Mravac nastavio igrati utakmicu. Svjesno povlačenje zadnjih 15 minuta, da nebi prosuli i ovaj remi, koji je po mom mišljenju dobar rezultat.

Nemam mu puno toga zamjeriti. Igrali su srcem, borili se, sa veoma našpanovanim domaćinom. Mogli smo pobijediti, ali i izgubiti, jer su nas Albanci stjerali u ćošak početkom drugog dijela igre. Opet ponavljam da Misimović i Pjanić smetaju jedan drugom i da bi jedan od njih morao na klupu. Nemamo igrače koji djeluju iz drugog plana, a koje smo imali u prošlom ciklusu (Bajramović, Jahić, Ibričić...), možda samo Mujdža koji je sinoć pretrčao za dvojicu. Spahić je počeo griješiti, zaostajati bar pola koraka za protivničkim igračima i to je ono što me nervira, jer on je do sada bio jedini u kojeg se sa sigurnošću možemo pouzdati. Pjanić ponovo trčkara kao muha bez glave, smeta Misketu, na stranu njegovi slobodnjaci, ali ako ćemo držati igrača u igri zbog slobodnog udarca, ne znam kuda to vodi...

Medunjanin je pravo pojačanje, pohvale selektoru na tome što ga je stavio da igra, Haris je sinoć mnogima začepio usta - sigurno nam je prijeko potreban. Smiren, zna sa loptom, nema panike, takav nam je trebao.

Dakle, još malo toga je ostalo na Safetu da ispravi, mislim da će se to dotjerati u budućnosti, vremena imamo, ostali rezultati će nam sigurno ići u korist i na nama je samo da pobijedimo par utakmica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 09 okt 2010, 09:44

Mislim da je Safet napravio izmjenu od 65-75 min da je uveo Muslimovica umjesto Misketa da bi vjerovatno dobili utakmicu..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 09 okt 2010, 09:48

Jos mise u glavi vrti Mrvac.. :mrgreen: e
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 09 okt 2010, 09:57

Ma nije Mravac toliko kriv koliko je situacija bila nesretna,negoi smo imali srece sto se Fatmir oprostio od repke inace bi naj.ebali,Onaj Lyla nas je unistio,Cana igracina,klasa..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 09 okt 2010, 10:05

dajte ljudi sta vam je?????hocete da pobjedjujemo svaku utakmicu,pa mi smo(ako se ne varam) 8 mjesta bolji od Albanije na listi..i sad mi njih trebamo rasut u Tirani???? imali smo dvije precke,nije htjelo u gol i to je to..a sto se tice poredjenja igraca,poserem se na nas mentalitet ako igracima treba selektor koji ce im **** mater i slat ih u 3 pm..to je Ciro radio i haman je uspijevalo,al ako ljudima od 40 miliona treba tako nesto,da im se psuje i tjera da igraju,opet kazem POSEREM se na njih..EDIN DZEKO ( MOJE MISLJENJE ) je sinoc NAJGORI igrac bio,ne bi mi bilo krivo da on vrijedi do 10 miliona,pa hajd,onako ko Ibisevic trckara,dobije loptu,odlozi..al Dzeko ljudi ne moze nikog preci,od igraca koji vrijedi toliko se ocekuje da napravi visak,a nama je Dzeko sinoc pravio samo kontre..i samo cu rec da dugo nisam vidio smirenijeg igraca u reprezentaciji od onog Medunjanina na onoj poziciji..koji rutiner,frajer isto ko da je na treningu..puno pretrcao uz Rahimica..sjajan tandem..
P.s. samo ne znam kakve bi psovke i uvrede isle prema Susicu da smo sinoc igrali kao Bjelorusija??????
Ciro je bio trener,doveo nas do baraza,svaka njemu cast,jedan od najboljih trenera koji je vodio reprezenataciju,al ni s njim nismo otisli na veliko takmicenje..sabura ljudi,pustite Susica,tu je,na klupi je i pustite ga..stavite se u njegovu poziciju..covjek nista drugacije ne radi od onog sto je radio Ciro,cak igra bez Muratovica i Salihovica koji su bili u prvih 11..jedino sto treba je pricat s Dzekom,ako onako igrac igra koji vrijedi tolike pare ( eure ) onda cu se i ja pocet bavit ovim sportom..EDIN u reprezentaciji i EDIN u WF = nebo i zemlja..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 09 okt 2010, 10:10

Bilo mije drago vidjeti Susica kad smo poveli 0-1 :)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 09 okt 2010, 10:17

"Hasagić već mjeseca dana ima problema sa povredom leđa, pa je večeras stisnuo zube te među stativama stajao do kraja prvog poluvremena."

Kura.c bi ga sušić izbacio samo radi one greške ;)
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.