Elvis Sarić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hurem
Kontakt:

Re: Elvis Sarić

Post Postao/la hurem » 12 sep 2018, 01:06

Jos jednom pokazao da je tu iskljucivo zahvaljujuci svojim partijama u nacionalnom dresu, i to sasvim zasluzeno.
O trci i borbenosti se nema sta reci, potvrdio bih da je Saric tehnicki jako dobar igrac.
Ono na cemu mora poraditi jeste prijem lopte kad je okrenut ledjima protivnickom golmanu, mora se brze rjesavati lopte ili jace uci u duel, gradjenje..olahko je izgubio par lopti na isti nacin.
Do njega je, dok se bude borio kao danas, bit ce tu, zasluzeno, bez obzira na Samsung (Sarajevo).

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 12 sep 2018, 02:07

Citam ovdje dosta uvreda na racun Sarica i sto ga Žuti zove u repku Žuti koristi Sarica isto kao i I.Osim sto je Brnovica nekad koristio stariji se mozda sjecaju .Potpuno istu funkciju ima Saric u Robijevom sistemu igre kao sto je nekad Brnovic imo u Švabinom a to je vodonoša trci za petoricu.Stariji ce se sjetiti da je vezni red ex Yu mogao i bez Papeta Mese Piksija Deje.... ali ne i bez Brnovica...Da se razumijemo mi imamo bolji vezni igraca od Sarica ali niko od njih nema pluca da u 90 toj trci kao da je 1 min ... Zato nebi trebali pljuvat momka ovdje jer uvjek da 100% od sebe
MUSVDG

sehic96
Kontakt:

Post Postao/la sehic96 » 12 sep 2018, 07:13

Enigma je napisao/la:Citam ovdje dosta uvreda na racun Sarica i sto ga Žuti zove u repku Žuti koristi Sarica isto kao i I.Osim sto je Brnovica nekad koristio stariji se mozda sjecaju .Potpuno istu funkciju ima Saric u Robijevom sistemu igre kao sto je nekad Brnovic imo u Švabinom a to je vodonoša trci za petoricu.Stariji ce se sjetiti da je vezni red ex Yu mogao i bez Papeta Mese Piksija Deje.... ali ne i bez Brnovica...Da se razumijemo mi imamo bolji vezni igraca od Sarica ali niko od njih nema pluca da u 90 toj trci kao da je 1 min ... Zato nebi trebali pljuvat momka ovdje jer uvjek da 100% od sebe
Ne pamtim Brnovica, ali Elvis je bio najjači sinoc :tokralju: :tokralju:
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 12 sep 2018, 09:20

Ponesi zastavu Elvise Sariću, naš budući kapiten, proizvod Akademije!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 sep 2018, 11:28

Enigma je napisao/la:Citam ovdje dosta uvreda na racun Sarica i sto ga Žuti zove u repku Žuti koristi Sarica isto kao i I.Osim sto je Brnovica nekad koristio stariji se mozda sjecaju .Potpuno istu funkciju ima Saric u Robijevom sistemu igre kao sto je nekad Brnovic imo u Švabinom a to je vodonoša trci za petoricu.Stariji ce se sjetiti da je vezni red ex Yu mogao i bez Papeta Mese Piksija Deje.... ali ne i bez Brnovica...Da se razumijemo mi imamo bolji vezni igraca od Sarica ali niko od njih nema pluca da u 90 toj trci kao da je 1 min ... Zato nebi trebali pljuvat momka ovdje jer uvjek da 100% od sebe
A Katanec?

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 12 sep 2018, 11:35

dubrovnik je napisao/la:
A Katanec?
I Katanec naravno samo mislim koliko me sjecanje sluzi da njih dvojica nisu u istoj generaciji igrali ...
MUSVDG

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 12 sep 2018, 12:50

Enigma je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
A Katanec?
I Katanec naravno samo mislim koliko me sjecanje sluzi da njih dvojica nisu u istoj generaciji igrali ...
Katanac malo ranije i napravio je bolju karijeru, Ali ako ćemo ići u detalje Oblak, koji je za razliku od ove dvojice bio AM i ostao sinonim za može čovjek trćati :hmmmmm:

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 12 sep 2018, 12:56

Oblaka se ne sjecam ako cemo pricati o slicnim tipovima igaca pamtim Zajeca Gudelja dok se nije razbolio Kataneca i Brnovica ....odosmo van teme :)
MUSVDG

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 sep 2018, 13:14

Slazem se sve da treba imati igraca koji radi za druge . al Sariča sam gledao 2 sezone svaki vikend u dresu FKS i on nije klasicni trkac ,recimo ubjedjen sam da Cimirot i Besic mogu vise trcati. Saric je veznjak koji igra s loptom i zna igrati moze i trcati al nije bas maratonac , po meni jedini nedostatak mu je brzina da to ima igrao bi lige petice.

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 12 sep 2018, 13:20

ma saric je dosadan igrac, smetalo za protivnika, zalijepi se i cupa, yebe, grebe ne popusta i dok protivnik ne vrati loptu nazad ili ne bude faul. treneri vole takve igrace. dzaba sto on nije neki fudbaler i sto mu fali osnovnih fudbalskih elemenata, on ometa protivnika i protivnik ne moze mirno razigravati.
Srdjan Stanic pitarski ker

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 12 sep 2018, 13:22

bordobijeli je napisao/la:
Slazem se sve da treba imati igraca koji radi za druge . al Sariča sam gledao 2 sezone svaki vikend u dresu FKS i on nije klasicni trkac ,recimo ubjedjen sam da Cimirot i Besic mogu vise trcati. Saric je veznjak koji igra s loptom i zna igrati moze i trcati al nije bas maratonac , po meni jedini nedostatak mu je brzina da to ima igrao bi lige petice.
Iskreno Sarica nisam gledao u ligi (jeb'o ligu bez Veleža :) ) za njega sam cuo kad je dobio poziv i ovo sto vidim a to je da mu je Robi dao tu ulogu vodonose ... sinoc ga vidim u nasem napadu dok ljeve korner zastavice a odmah zatim kod njihovog napada vidim ga u odbrani kod desne korner zastavice
MUSVDG

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 12 sep 2018, 14:30

Istina je da on nije u Slobodi i Sarajevu bio radilica na terenu, isto tako je tacno sto @enigma pise, a to je da radi odlican posao vodonose u reprezentaciji.
Mozda zato i jeste cudno nama sto ga znamo iz PL zbog cega pozivi njemu i forsiranje njega u prvih 11, ali sve to ima logike kad vidim koliko sada moze trcati.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 sep 2018, 15:19

osobaodpovjerenja je napisao/la:ma saric je dosadan igrac, smetalo za protivnika, zalijepi se i cupa, yebe, grebe ne popusta i dok protivnik ne vrati loptu nazad ili ne bude faul. treneri vole takve igrace. dzaba sto on nije neki fudbaler i sto mu fali osnovnih fudbalskih elemenata, on ometa protivnika i protivnik ne moze mirno razigravati.
Znaci lijevo smetalo. E sto ga dobro opisa svaka ti cast. :)
Ja sam bio strasno skeptican po pitanju Elve ali on ne ostane nedorecen niti jednu utakmicu koju istrci u dresu reprezentacije.
Ne znam sta reci ali nekako se nije lako navici na njega kao prvotimca. Ja se nekako sve nadam Gojaku u bliskoj buducnosti.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 12 sep 2018, 15:21

dubrovnik je napisao/la:
osobaodpovjerenja je napisao/la:ma saric je dosadan igrac, smetalo za protivnika, zalijepi se i cupa, yebe, grebe ne popusta i dok protivnik ne vrati loptu nazad ili ne bude faul. treneri vole takve igrace. dzaba sto on nije neki fudbaler i sto mu fali osnovnih fudbalskih elemenata, on ometa protivnika i protivnik ne moze mirno razigravati.
Ja sam bio strasno skeptican po pitanju Elve ali on ne ostane nedorecen niti jednu utakmicu koju istrci u dresu reprezentacije.
Ne znam sta reci ali nekako se nije lako navici na njega kao prvotimca. Ja se nekako sve nadam Gojaku u bliskoj buducnosti.
Živa istina, sinoć nekoliko puta prati igrača i tjera ga na pogrešku ili da vrati nazad, strašna radilica, ima nenormalno kondicije i šteta što nije bolji tehničar i što nije na vrijeme počeo da se bavi ozbiljnijim fudbalom.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 sep 2018, 15:31

Rokoko87 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Živa istina, sinoć nekoliko puta prati igrača i tjera ga na pogrešku ili da vrati nazad, strašna radilica, ima nenormalno kondicije i šteta što nije bolji tehničar i što nije na vrijeme počeo da se bavi ozbiljnijim fudbalom.
Kako niste primjetili da je Fazlagica Kula kod Gacka pobjedila Austriju. Uz asistenciju ostatka BiH.
Saric i Dzeko vode porijeklo iz te skupine sela kod Gacka. Pakticno suseljani. Jedan smeta a drugi zabija. Koja kombinacija.
Ipak mali Gojak i Loncar bi sto prije trebali biti uklopljeni u ovaj tim. Elva je dobar za ovaj nivo LN ali bojim se da EP ipak trazi malo vise i nadam se da je Robi na liniji sa tim razmisljanjem.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 12 sep 2018, 16:11

Sinoc je bio odlican za razliku od utakmice protiv Sj.Irske...
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 14 sep 2018, 01:23

Madal je napisao/la:Istina je da on nije u Slobodi i Sarajevu bio radilica na terenu, isto tako je tacno sto @enigma pise, a to je da radi odlican posao vodonose u reprezentaciji.
U Slobodi i Sarajevu je on glumio baju a sad kad je medju jacim bajama svjestan je koliko mora zapet' svaku utakmicu da ostane medju njima ... dosad zapinje dobro, valjda se nece ubrzo umislit' ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 14 sep 2018, 08:21

DaVinci je napisao/la:
Madal je napisao/la:Istina je da on nije u Slobodi i Sarajevu bio radilica na terenu, isto tako je tacno sto @enigma pise, a to je da radi odlican posao vodonose u reprezentaciji.
U Slobodi i Sarajevu je on glumio baju a sad kad je medju jacim bajama svjestan je koliko mora zapet' svaku utakmicu da ostane medju njima ... dosad zapinje dobro, valjda se nece ubrzo umislit' ... :zviz:
Ako u i pokuša da se umisli, Robi će ga spustiti na zemlju. Kao što ga je digao, može ga i prizemljiti.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 14 sep 2018, 11:13

Esport je napisao/la:
DaVinci je napisao/la:
Ako u i pokuša da se umisli, Robi će ga spustiti na zemlju. Kao što ga je digao, može ga i prizemljiti.
Istina!
Shvatio je da je ovo neocekivana prilika koju je dobio i gine za nju, da je maksimalno iskoristi. Ako nastavi ovako, mozda ipak dogodine potpise za tim tipa "Galatasaray". Do jucer je bio niko, danas je ipak "neko", zahvaljujuci reprezentaciji.
Volio bih da neki drugi igraci isto tako uvide priliku pa "zapnu". Neki svoju priliku ranije nisu iskoristili i vise nisu tu.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 sep 2018, 18:26

Juce na klupi Samsunga...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, CHR, Goalgetter i 43 gosta.