Odakle da pocnem.

Pa brate "Svi vole Reymonda" je zalosno komedija u odnosu na ovu.E brate nama na JNA "polu"raspali Estonci uvale tricu.PA nas trebaju suspendovati da igramo fudbal uopste.
Ali jbt imao sam neke osecaje da bi se ovo moglo desiti.Pocevsi od briljantnog spiska izdatog pre neki dan.Pa danasnje Pizonove taktike.Pazi brate igramo sa 3 zadnjih veznih na kreatorima i dva pokusaja krila u vidu Krasica i Laneta te potpuno odsecenog ZIgica.Igramo bez bekova gde Lomic ne sme da krene napred a Bane ne moze da prodje,igramo bez jednog stopera jer je Lukovic u kanalu,igramo bez golmana koji ne da je smesan nego presmesan bio veceras,dakle igrali smo jedino sa Vidicem.Dao bih sve pare ovoga sveta samo da vidim izraz lica Vidica,Stankovica,Krasica i ostalih kada im Zonpi govori taktiku,ako im uopste govori.Veceras je Zonpi stajao pored linije i sve njegove reci su bile "Gojko nazad uzmi loptu","Loma kreni napred trebas gore"pa jbt gde to ima.Pa mi nismo napada po fudbalskim pravilima imali,sramota.

Cak su i Estonci izgledali kao da ih licno sa klupe vodi Mourinho a ne Tarmo Ruutli.Tri gola smo primeli glupo na nivou nekog zonasa,sva tri gola idu na dusu odbrane i Stojkovica,ova tri suta bi Stojkovic u pravoj formi skinuo bez problema,o nekom boljem golmanu da ne pricam.Prvi gol je majstorija Kinka ali je Stojkovic bio katastrofalno postavljen,no svaka cast Kinku na odlicnom sutu.Ali moram priznati koliko god sam ja optimistican bio da mi se u glavi motao ovakav scenario,pre losa je atmosfera u repki da bi nesta uradili.Vec protiv Farana se videlo da je atmosfera losa,Jovanovic kao da ne registruje igrace,iz utakmice u utakmicu polako shvatam da je on u stvari igrao za prodavanje a sada je na klupi,tako mu i treba.
Pizon je 0 trener za velike igrace,nema autoritet,nema znanje za velikog tima i to nam se vraca sada.
Ali glavni,jedini i iskljucivi krivac za ovo je niko drugi no FSS na celu sa Tomislavom Karadzicem kojem je bitno da uzme sto vise novca,da putuje besplatno i naravno da izdaje saopstenja u kojima se pokenja na sve sto njemu ne odgovara.I dok god su takvi ljudi u nasem savezu nama nema napredka.Zbog toga jedino dobro na vecerasnjoj tribini je skandiranje "Tole odlazi" i iako znam da on nece ni pomisliti na to ipak vredi probati.Ovako ja cu da se strpim do 2012.kada ovaj kreten odlazi iz saveza i trebaju mu se sva vrata zalupiti.
Kada sam se vec dotakao navijanja ovo moje oci u zivotu nisu videle.Vec 15-ak godina aktivno idem na tekme,pre sam gledao i u inostranstvu,sada uzivo samo po Srbiji i ovo nisam video nikada.Sajam sabanluka,na severu jedni sabani,na jugu jos gori,jedini koji su pokusali da nesta isprave su istok na zapad.
Ovi cobani sa severa na svaki kontakt Stojkovica sa loptom zvizde,na svaki pogresan potez zvizde,dok ovi drugi su vise vremena posvetili Toletu i Gay paradi nego utakmici,i naravno na kraju je sve zacinjeno povicima "ciganske p***e"

Sve gore od gorega.Na tribinama tek negde oko 10000 gledalaca.Sve ovo najvise lici na 2008.ako cemo ostati samo u blizoj buducnosti.
Jos jedna bitna stvar stadion.Pa koliki glupan moras biti da stavis da se tekma igra na JNA.To samo moze biti covek zvani Tole da sto vise promovise JNA iako je teren gore od ocajnog.Igraci na njemu kao na igelitu,u pojedinim trenucima sam sticao dojam da se nalazim u "Stapels centru" gde se odigrava jedna hokejaska utakmica.
Na kraju posle ovoga sramnog izdanja ostaje bi samo da cestitam Estoncima na zasluzenoj pobedi koja ih lansira na drugo mesto na tabeli,uspeli su da neutralisu sve napade(sto nije ni bilo tesko)i postigli tri laka pogodka,a mi se mozemo lagano pripremati mecevima u kvalifikacijama za SP 2014,a kako igramo bolje da bude smak sveta.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))