Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 06 okt 2010, 18:24

slikaslika

Srbija-Estonia 8.10 na JNA,tj.petak.Estonia je veoma losa repka,prisetimo se njenog devastiranja prosle godine od BIH sa 7:0,ili ovogodisnje pobede nad Farskim Ostrvima kuci nakon sto su do 90. gubili 0:1.Sve to ide u prilog tome da su losa repka ali da se ne sme podceniti.U njihovom sastavu glavna pretnja je svakako vec legendarni napadac Andreas Oper igrac Aek Larnace,a najveca opasnost nam preti od trenutno njihove najvece zvezde Ragnara Klavana veznog igraca/beka AZ Alkmaara.U ekipi su im jos Jaager koji igra za Aalesund,pa kapiten Piiroja ,napadac Tarmo Kink iz Boroa...
Sa klupe ih predvodi Tarmo Ruutli.
Sto se nas tice trenutno su svi pozvani u kombinacijama i treba videti sta ce Zonpi na svome debiu napraviti.Ovde moramo da ocekujemo pobedu i moramo do nje da dodjemo,i onda protiv Italije sta BOg da.Karte nisu preterano skup e verovatno zbog renomea Estonije pa su tako sever i jug po 300 dinara,istok 500 bocni deo/600 centralni.A zapad 700/800 dinara.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 okt 2010, 21:16

Udri Misko,ne smem ni da pomislim sta ce Misko da im uradi sada. :) :twisted:

Danas U19 repka pobedila Bugarsku 3:0 na kvalifikacionom turniru za EP,strelci Mrkela,Milunovic i Brasanac.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 08 okt 2010, 23:21

Jao tuge vaše!! :shock: ..Ne mogu da vjerujem da vaši selektori i dalje forsiraju Lukovića ispred Nevena. :x :evil:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 okt 2010, 23:37

slikaslikaslikaslikaslikaslika

Odakle da pocnem. :lol: Pa brate "Svi vole Reymonda" je zalosno komedija u odnosu na ovu.E brate nama na JNA "polu"raspali Estonci uvale tricu.PA nas trebaju suspendovati da igramo fudbal uopste.
Ali jbt imao sam neke osecaje da bi se ovo moglo desiti.Pocevsi od briljantnog spiska izdatog pre neki dan.Pa danasnje Pizonove taktike.Pazi brate igramo sa 3 zadnjih veznih na kreatorima i dva pokusaja krila u vidu Krasica i Laneta te potpuno odsecenog ZIgica.Igramo bez bekova gde Lomic ne sme da krene napred a Bane ne moze da prodje,igramo bez jednog stopera jer je Lukovic u kanalu,igramo bez golmana koji ne da je smesan nego presmesan bio veceras,dakle igrali smo jedino sa Vidicem.Dao bih sve pare ovoga sveta samo da vidim izraz lica Vidica,Stankovica,Krasica i ostalih kada im Zonpi govori taktiku,ako im uopste govori.Veceras je Zonpi stajao pored linije i sve njegove reci su bile "Gojko nazad uzmi loptu","Loma kreni napred trebas gore"pa jbt gde to ima.Pa mi nismo napada po fudbalskim pravilima imali,sramota. :oops: Cak su i Estonci izgledali kao da ih licno sa klupe vodi Mourinho a ne Tarmo Ruutli.Tri gola smo primeli glupo na nivou nekog zonasa,sva tri gola idu na dusu odbrane i Stojkovica,ova tri suta bi Stojkovic u pravoj formi skinuo bez problema,o nekom boljem golmanu da ne pricam.Prvi gol je majstorija Kinka ali je Stojkovic bio katastrofalno postavljen,no svaka cast Kinku na odlicnom sutu.Ali moram priznati koliko god sam ja optimistican bio da mi se u glavi motao ovakav scenario,pre losa je atmosfera u repki da bi nesta uradili.Vec protiv Farana se videlo da je atmosfera losa,Jovanovic kao da ne registruje igrace,iz utakmice u utakmicu polako shvatam da je on u stvari igrao za prodavanje a sada je na klupi,tako mu i treba.
Pizon je 0 trener za velike igrace,nema autoritet,nema znanje za velikog tima i to nam se vraca sada.
Ali glavni,jedini i iskljucivi krivac za ovo je niko drugi no FSS na celu sa Tomislavom Karadzicem kojem je bitno da uzme sto vise novca,da putuje besplatno i naravno da izdaje saopstenja u kojima se pokenja na sve sto njemu ne odgovara.I dok god su takvi ljudi u nasem savezu nama nema napredka.Zbog toga jedino dobro na vecerasnjoj tribini je skandiranje "Tole odlazi" i iako znam da on nece ni pomisliti na to ipak vredi probati.Ovako ja cu da se strpim do 2012.kada ovaj kreten odlazi iz saveza i trebaju mu se sva vrata zalupiti.
Kada sam se vec dotakao navijanja ovo moje oci u zivotu nisu videle.Vec 15-ak godina aktivno idem na tekme,pre sam gledao i u inostranstvu,sada uzivo samo po Srbiji i ovo nisam video nikada.Sajam sabanluka,na severu jedni sabani,na jugu jos gori,jedini koji su pokusali da nesta isprave su istok na zapad.
Ovi cobani sa severa na svaki kontakt Stojkovica sa loptom zvizde,na svaki pogresan potez zvizde,dok ovi drugi su vise vremena posvetili Toletu i Gay paradi nego utakmici,i naravno na kraju je sve zacinjeno povicima "ciganske p***e" :lol: :oops: Sve gore od gorega.Na tribinama tek negde oko 10000 gledalaca.Sve ovo najvise lici na 2008.ako cemo ostati samo u blizoj buducnosti.
Jos jedna bitna stvar stadion.Pa koliki glupan moras biti da stavis da se tekma igra na JNA.To samo moze biti covek zvani Tole da sto vise promovise JNA iako je teren gore od ocajnog.Igraci na njemu kao na igelitu,u pojedinim trenucima sam sticao dojam da se nalazim u "Stapels centru" gde se odigrava jedna hokejaska utakmica.

Na kraju posle ovoga sramnog izdanja ostaje bi samo da cestitam Estoncima na zasluzenoj pobedi koja ih lansira na drugo mesto na tabeli,uspeli su da neutralisu sve napade(sto nije ni bilo tesko)i postigli tri laka pogodka,a mi se mozemo lagano pripremati mecevima u kvalifikacijama za SP 2014,a kako igramo bolje da bude smak sveta. :roll:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 okt 2010, 23:49

Devil je napisao/la:slikaslikaslikaslikaslikaslika

Odakle da pocnem. :lol: Pa brate "Svi vole Reymonda" je zalosno komedija u odnosu na ovu.E brate nama na JNA "polu"raspali Estonci uvale tricu.PA nas trebaju suspendovati da igramo fudbal uopste.
Ali jbt imao sam neke osecaje da bi se ovo moglo desiti.Pocevsi od briljantnog spiska izdatog pre neki dan.Pa danasnje Pizonove taktike.Pazi brate igramo sa 3 zadnjih veznih na kreatorima i dva pokusaja krila u vidu Krasica i Laneta te potpuno odsecenog ZIgica.Igramo bez bekova gde Lomic ne sme da krene napred a Bane ne moze da prodje,igramo bez jednog stopera jer je Lukovic u kanalu,igramo bez golmana koji ne da je smesan nego presmesan bio veceras,dakle igrali smo jedino sa Vidicem.Dao bih sve pare ovoga sveta samo da vidim izraz lica Vidica,Stankovica,Krasica i ostalih kada im Zonpi govori taktiku,ako im uopste govori.Veceras je Zonpi stajao pored linije i sve njegove reci su bile "Gojko nazad uzmi loptu","Loma kreni napred trebas gore"pa jbt gde to ima.Pa mi nismo napada po fudbalskim pravilima imali,sramota. :oops: Cak su i Estonci izgledali kao da ih licno sa klupe vodi Mourinho a ne Tarmo Ruutli.Tri gola smo primeli glupo na nivou nekog zonasa,sva tri gola idu na dusu odbrane i Stojkovica,ova tri suta bi Stojkovic u pravoj formi skinuo bez problema,o nekom boljem golmanu da ne pricam.Prvi gol je majstorija Kinka ali je Stojkovic bio katastrofalno postavljen,no svaka cast Kinku na odlicnom sutu.Ali moram priznati koliko god sam ja optimistican bio da mi se u glavi motao ovakav scenario,pre losa je atmosfera u repki da bi nesta uradili.Vec protiv Farana se videlo da je atmosfera losa,Jovanovic kao da ne registruje igrace,iz utakmice u utakmicu polako shvatam da je on u stvari igrao za prodavanje a sada je na klupi,tako mu i treba.
Pizon je 0 trener za velike igrace,nema autoritet,nema znanje za velikog tima i to nam se vraca sada.
Ali glavni,jedini i iskljucivi krivac za ovo je niko drugi no FSS na celu sa Tomislavom Karadzicem kojem je bitno da uzme sto vise novca,da putuje besplatno i naravno da izdaje saopstenja u kojima se pokenja na sve sto njemu ne odgovara.I dok god su takvi ljudi u nasem savezu nama nema napredka.Zbog toga jedino dobro na vecerasnjoj tribini je skandiranje "Tole odlazi" i iako znam da on nece ni pomisliti na to ipak vredi probati.Ovako ja cu da se strpim do 2012.kada ovaj kreten odlazi iz saveza i trebaju mu se sva vrata zalupiti.
Kada sam se vec dotakao navijanja ovo moje oci u zivotu nisu videle.Vec 15-ak godina aktivno idem na tekme,pre sam gledao i u inostranstvu,sada uzivo samo po Srbiji i ovo nisam video nikada.Sajam sabanluka,na severu jedni sabani,na jugu jos gori,jedini koji su pokusali da nesta isprave su istok na zapad.
Ovi cobani sa severa na svaki kontakt Stojkovica sa loptom zvizde,na svaki pogresan potez zvizde,dok ovi drugi su vise vremena posvetili Toletu i Gay paradi nego utakmici,i naravno na kraju je sve zacinjeno povicima "ciganske p***e" :lol: :oops: Sve gore od gorega.Na tribinama tek negde oko 10000 gledalaca.Sve ovo najvise lici na 2008.ako cemo ostati samo u blizoj buducnosti.
Jos jedna bitna stvar stadion.Pa koliki glupan moras biti da stavis da se tekma igra na JNA.To samo moze biti covek zvani Tole da sto vise promovise JNA iako je teren gore od ocajnog.Igraci na njemu kao na igelitu,u pojedinim trenucima sam sticao dojam da se nalazim u "Stapels centru" gde se odigrava jedna hokejaska utakmica.

Na kraju posle ovoga sramnog izdanja ostaje bi samo da cestitam Estoncima na zasluzenoj pobedi koja ih lansira na drugo mesto na tabeli,uspeli su da neutralisu sve napade(sto nije ni bilo tesko)i postigli tri laka pogodka,a mi se mozemo lagano pripremati mecevima u kvalifikacijama za SP 2014,a kako igramo bolje da bude smak sveta. :roll:

Ovo se moglo i očekivati poslije smjene Antića smjeniti onakog trenera može samo neka budala.Pa čovjek je vodio
Real,Barsu,Atletiko mislim da je dovoljno,za mene najbolji trener iz bivše Jugoslavije uz Ivicu Osima.

Ma Devil ne sikiraj se zbog gluposti.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 okt 2010, 23:50

Ne nerviram se ni najmanje zbog levata pre svega u savezu,da je ostao Antic i bilo bi mi krivo ovako nikako.Moralo je kad tad izaci na videlo ko sve radi u FSS.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 okt 2010, 00:29

Cek bre ovo nam je najubedljivi poraz od postanka. :lol: :lol: :lol: To sam tek sada skontao.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 09 okt 2010, 02:00

Treći gol je presmiješan. Ja ne znam šta su golman i onaj obrambeni mislili.. Estonac se ni kriv ni dužan našao u šansi, a ona dvojica napravila show...

U Genovi tučete Talijane, tako je to s Balkancima... Mentalitet je yebena stvar..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 okt 2010, 02:14

Sad će @Drinin Vuk reći da je sudija kriv. :lol:
Nisam gledao utakmicu, ali dovoljno je pročitati @Devilov post te iz istog zaključiti neke stvari. Dobro, da je napad tanak, to je svima jasno, ali da vezni red ne može igrati sa ovim amaterima iz Estonije, e to mi nikako nije jasno, da ne govorim o odbrani koja je bila jedna od najskupljih na mundijalu. Stvarno ne znam šta se ovo dešava, ali izgleda da će treneri us?ati nekoliko reprezentacija u ovom ciklusu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 09 okt 2010, 03:00

antara ne valja? aaa? pizon, vjeciti zeton. ne bas vedri oblaci nad srbijanskim nebom.
imate srecu sto sad udarate na slabasnu italiju, koju mozete iznenaditi.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 09 okt 2010, 09:11

Devil je napisao/la:Cek bre ovo nam je najubedljivi poraz od postanka. :lol: :lol: :lol: To sam tek sada skontao.
Argentina 6:0 ? To mi prvo pada na pamet. :mrgreen:
...što je više lome to je volim jače...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 okt 2010, 09:56

jacky09 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Cek bre ovo nam je najubedljivi poraz od postanka. :lol: :lol: :lol: To sam tek sada skontao.
Postoji razlika između Srbije, Srbije i Crne Gore, pa i Jugoslavije. Ako se ne varam, poraz od Argentinaca nisu doživjeli pod imenom Srbija. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 09 okt 2010, 10:00

Monolog je napisao/la: Postoji razlika između Srbije, Srbije i Crne Gore, pa i Jugoslavije. Ako se ne varam, poraz od Argentinaca nisu doživjeli pod imenom Srbija. ;)
Kakve to veze ima. Srbija je nasljednica svih rezultata SiCG.
Sjećam se s jedne teme...
Devil je napisao/la: Jacky kakva ti je ovo tabela,ti si ovde stavljao izgleda samo uspehe Srbije,a nema ti uspeha od Sydneya kada se Srbija jos zvala Jugoslavija i kasnije SCG a zna se da je ona pravna nasledica bar od toga perioda..Gde ti je ovde srebro u Atini vaterpolo repke,gde su ti bronze u Sidneyu i Pekingu vaterpolo repke,zlato u Sydneyu za odbojkase,pa bronza u Atlanti...neda mi se vise pisati.
Zbog ovog sam ga i citirao. :mrgreen:
...što je više lome to je volim jače...

Mladen
Kontakt:

Post Postao/la Mladen » 09 okt 2010, 11:55

armando je napisao/la:antara ne valja? aaa? pizon, vjeciti zeton. ne bas vedri oblaci nad srbijanskim nebom.
imate srecu sto sad udarate na slabasnu italiju, koju mozete iznenaditi.
Kakva slabasna Italija,pa za ove nase manekene i San Marino je velesila :D,pa da nije ove nas ereprezentacije nikad ne bih saznao za igrace kao sto su Gurban Gurbanov,Puuri,Vasiljev........jao tuge :-).
Pa Zonpi je lik,igra sa jednim spicom protiv Estonije,a sa dva zadnja vezna,tugo moja....ma stvarno sto neko rece naprijed ne vrijedi se sikirati zbog gluposti....Veceras igraju sportisti,polufinale svijetskog u odbojci Kuba-SRBIJA.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 okt 2010, 13:57

jacky09 je napisao/la:
Misleo sam pod ovim imenom Srbija da nam je ovo najveci poraz.

p.s.Danas citam novine i tek sada vidim koliki je Bata Djora kvalitetan kreten,vidi se da je kompa sa Toletom. :twisted: Toliko gluposti samo iz njihovih reci moze da izadje.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 okt 2010, 16:57

[youtube][/youtube]

Inteligencija od oba igraca na nivou drvenog malja. :roll:

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 09 okt 2010, 20:31

Sa Juga su skandirali "ciganske picke" zbog toga sto je sa severa krenulo skandiranje Stojkovicu "Grobarska picko"! Eto zasto.

Cobani sa severa, neka zvizde na derbiju a ne na utakmici reprezentacije.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 okt 2010, 20:35

NukeR_G1970 je napisao/la:Sa Juga su skandirali "ciganske picke" zbog toga sto je sa severa krenulo skandiranje Stojkovicu "Grobarska picko"! Eto zasto.

Cobani sa severa, neka zvizde na derbiju a ne na utakmici reprezentacije.
Nema opravdanja za sinocno navijanje,svi znamo(ustvari nisam siguran da li svi :? )sta je juce i predhodnih dana bilo u vezi navijanja sto apsolutno nema veze sa fudbalom.Zato ta tvoja opravdanja ovo ono,ko je poceo ko je nastavio nisu ni za sta.Juce su samo momci iz Nisa i ove manje grupice bile nesta vredno pomena.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 09 okt 2010, 20:38

Ne kazem ja da je to ok nego ti kazem sta je bilo zbog cega posto si to spomenuo...

To je totalni sabanizam sta rade, dele reprezentaciju na Zvezdu i Partizan, jos samo da pocnemo da se sibamo kad igra Srbija i bicemo u fullu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 okt 2010, 18:09

slikaslika

Italija-Srbija
Utorak 12.10
Stadion:Luigi Ferraris(Genoa)
Pocetak:20:50

4.kolo kvalifikacija donosi nam mec izmedju Italije i Srbije.Nakon sramnog izdanja protiv Estonije ne stavljam toliki fokus na ovaj mec.Sa Talijanima smo kao bivsa Jugoslavija igrali 18 puta i imamo 4 pobede,6 neresenih i 8 poraza.
Zadnji mec odigrali smo kao prava Jugoslavija 1988.a rezultat je bio 1:1.
U novije doba igrali smo tri puta,svaki put je rezultat bio 1:1.Prvo smo u kvalifikacijama za EP2004 igrali u istoj grupi,jednu utakmicu kao Jugoslavija jednu kao SCG,a zatim i prijateljsku u Napulju 2005.
Italija je u petak odigrala nereseno protiv Severne Irske te tako propustila veliku sansu da se odlepi makar malo u ovoj grupi.Mi nakon sramne partije tesko mozemo da ocekujemo ista pozitivno protiv Italije,pogotovo ako se zna da nam nece igrati Vidic.A mi smo protiv Nemacke ispunili kotu pobeda nad velikim selekcijama za narednih 5 godina :lol: tako da i sa te strane nemam nesta preterano razloga za optimizam.
No ipak mogu i moram da pozelim srecu momcima da probaju da urade makar nesta iako bi poraz lepo dosao da se jos vise pritisnu Tole&co,ali nikada ne mogu pozeleti svojoj repki poraz.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.