Živi bili pa vidjeli vašu tikataku i dominaciju na vašem Wembleyu.chily-rz je napisao/la: Pa morala je negdje igrati reprezentacija, mi se ponudili domaćinski da reprezentaciju ugostimu na temeljima ove naše države, na zemlji Bana Kulina u srcu Bosne.
Pedeset godina da propada opet će bit Wembley za Tušanj.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Na stranu sve gluposti i prepucavanja, navijaci Celika su sebi danas stvorili neprijatelja od prijatelja. Ajde da razumijemo ono iz lige za opstanak, ali ovo danas je dno dna. Bzze ce vas u Tuzli tuci i policajci i navijaci, a to samo skodi fudbalu u BiH. Nikako da normalno navijamo po stadionima i da se liga dize.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- prisonbreak
- Kontakt:
Sloboda je samo dominirala od 10 do 35 minute maksimalno, nije baš da ste nas nadigrali.
Imali ste par dobrih prilika, sigurno pobjeda nije nezaslužena, al i remi bi bio realan.
Mnogo mi problema imamo van same ekipe, tako da ovo nije uopšte loše.
Sretno u nastavku.
#MakabiTuzla koji navijači da nas tuku? pa jel vas stid da je više Robije? al bukvalno više.
Imali ste par dobrih prilika, sigurno pobjeda nije nezaslužena, al i remi bi bio realan.
Sretno u nastavku.
#MakabiTuzla koji navijači da nas tuku? pa jel vas stid da je više Robije? al bukvalno više.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Počeraj nas Joge.
Poćero vas Hakala
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Bila bi veca gol razlika da se sudija nije povrijedio, steta.Evolve je napisao/la:Slobodanka 4mjesto gol razlika 6:4 . Svaka cast.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Allaha mi mene stid...Ali sta ces jbg.prisonbreak je napisao/la:Sloboda je samo dominirala od 10 do 35 minute maksimalno, nije baš da ste nas nadigrali.
Sretno u nastavku.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Da Bog da mu neko objasnio šta je indirekt a šta faul,.avenija je napisao/la:
Osusila se abd
kako se ovaj sehovic uopste povrijedio
Pokazivao Zenićanima srednji prs.Chinaglia je napisao/la:kako se ovaj sehovic uopste povrijedio
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Ma nije bitno koji navijaci, uvijek se nadje usijana glava. Pa zar mislite da specijalci nisu navijaci Slobode? Pa lupace vas kao i druge na podrucju kantona, nema to veze sa fukarama. Bez veze se napravio antagonizam i neka je, da se zna. Od sada ce biti svega zbog raznoraznog kurcenja, a moglo je biti bolje. Samo to, moglo je biti bolje. Lijep pozdrav.prisonbreak je napisao/la:Sloboda je samo dominirala od 10 do 35 minute maksimalno, nije baš da ste nas nadigrali.
Sretno u nastavku.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Brz oporavak jednom od naših najboljih arbitara.
#JeSuisAdmir
#JeSuisAdmir
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- svrakino1921
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la:Pa morala je negdje igrati reprezentacija, mi se ponudili domaćinski da reprezentaciju ugostimu na temeljima ove naše države, na zemlji Bana Kulina u srcu Bosne.Aerials je napisao/la: Imali bi đavola teren i stadion da vam nije reprezentacije. Kad se ista preseli na Grbavicu, propast će vam stadion, to i sami znate samo ni sebi nećete da priznate.
Pedeset godina da propada opet će bit Wembley za Tušanj.
- Beduin
- Kontakt:
Da li Krupa ima ikakve sanse bez Koljica? Kad vidis koliko se golova nadavao za taj klub, a neki od njih su bili vrhunski, mislim da Krupa nema sta traziti iznad sredine tabele, bez obzira na danasnjeg protivnika.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma da vjesti su u uzimanju bodova, nemaju neku ekipu ali rade u miru za razliku od par drugih ekipa. Evo danas sigurno ne briljiraju ali ne bi me cudilo da zabiju jedan gol i uzmu tri boda. I tako 3 po 3 kako gdje ce da obezbjede opstanak prije zadnjih par kola..Beduin je napisao/la:Da li Krupa ima ikakve sanse bez Koljica? Kad vidis koliko se golova nadavao za taj klub, a neki od njih su bili vrhunski, mislim da Krupa nema sta traziti iznad sredine tabele, bez obzira na danasnjeg protivnika.
- svrakino1921
- Kontakt:
A jel ovaj redar sto spuca kospom igraca Celikaavenija je napisao/la:
Osusila se abd
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Nije taj onaj je imao crni kacket, ali je ovaj uletio kada je Dedic krenuo zustrije prema redaru kospicarusvrakino1921 je napisao/la:A jel ovaj redar sto spuca kospom igraca Celikaavenija je napisao/la:
Osusila se abd
![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Beduin
- Kontakt:
Rekoh ja, samo da ovako i nastave i bice kako treba za nas.tuzlak1987 je napisao/la:Ma da vjesti su u uzimanju bodova, nemaju neku ekipu ali rade u miru za razliku od par drugih ekipa. Evo danas sigurno ne briljiraju ali ne bi me cudilo da zabiju jedan gol i uzmu tri boda. I tako 3 po 3 kako gdje ce da obezbjede opstanak prije zadnjih par kola..Beduin je napisao/la:Da li Krupa ima ikakve sanse bez Koljica? Kad vidis koliko se golova nadavao za taj klub, a neki od njih su bili vrhunski, mislim da Krupa nema sta traziti iznad sredine tabele, bez obzira na danasnjeg protivnika.
Jer kad imas onakvog igraca onda on vuce i ostale, a i imas vise samopouzdanja u sebe, u tim, i zamisli onda s psihickog aspekta kako to utice na ekipu i pojedince kad ti ode Koljic koji se u par kola nadavao golova, ogroman je to pritisak na njihov napad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.