PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

sviunapad1010
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 sep 2018, 19:38

KocevskiGaleb je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:1:0 i cao turski vazali :wave:

Dolazimo po 3 boda na bilino aBd insallah :kafa:

Jbt pa cijelu utakmicu kontam vrapcicani, jel vam to posrnuli velikan donirao opremu?
Dok ti je Tito mater pravio,Čelik je tukao Fiorentinu.Dodjite da vidite sta je stadion i fudbal.
Dolazimo mi po cijeli plijen.
A ne bih se spustao na tvoj nivo sto se majki tiče.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

KocevskiGaleb
Kontakt:

Post Postao/la KocevskiGaleb » 14 sep 2018, 19:41

transandino je napisao/la:Ne znam sto se iko od Tuzlaka treba raspravljat sa ljudima koji u tijelu imaju vise teskih metala nego i jedna karoserija Mercedesa..
Britanski list "Gardijan" je objavio podatke Svetske zdravstvene organizacije (SZO) i razvrtao ih po regionima.

U Evropi, ako se izuzme Turska, najzagađeniji grad je makedonsko Tetovo, slede Tuzla u BiH i makedonska prestonica Skoplje, a među prvih deset našli su se i crnogorska Pljevlja i makedonski grad Bitolj, prenosi RTS.
Znaci prenose vase novine.Vas izvor.Mozes da se uvjeris dolaskom u Zenicu,odnosno da malo glavu izvuces iz slane kotline.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 14 sep 2018, 19:43

transandino je napisao/la:Ne znam sto se iko od Tuzlaka treba raspravljat sa ljudima koji u tijelu imaju vise teskih metala nego i jedna karoserija Mercedesa..
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

transandino
Kontakt:

Post Postao/la transandino » 14 sep 2018, 19:44

Britanski list "Gardijan" je objavio podatke Svetske zdravstvene organizacije (SZO) i razvrtao ih po regionima.

U Evropi, ako se izuzme Turska, najzagađeniji grad je makedonsko Tetovo, slede Tuzla u BiH i makedonska prestonica Skoplje, a među prvih deset našli su se i crnogorska Pljevlja i makedonski grad Bitolj, prenosi RTS.
Znaci prenose vase novine.Vas izvor.Mozes da se uvjeris dolaskom u Zenicu,odnosno da malo glavu izvuces iz slane kotline.
Jarane moj kako ste napricali kakvo je bilino polje ja sam u najmanju ruku ocekivo Vembli..Medjutim ispred zgrade vidim neku poveliku rupu, malo provirim kad ono stadion boga mi.. Katakomba u centru grada kroz ciji centar prolazi rijeka koja nosi sarajevska go*na .. sta dalje ocekivati od vas covjece
AVANTI LIBERTA 1919

KocevskiGaleb
Kontakt:

Post Postao/la KocevskiGaleb » 14 sep 2018, 19:47

transandino je napisao/la:

Jarane moj kako ste napricali kakvo je bilino polje ja sam u najmanju ruku ocekivo Vembli..Medjutim ispred zgrade vidim neku poveliku rupu kad ono stadion boga mi.. Katakomba u centru grada kroz ciji centar prolazi rijeka koja nosi sarajevska **** .. sta dalje ocekivati od vas covjece
Znaci,valjas gluposti.Dodjes,prohodas bulevarom do Bilinog Polja i uvjeris se da je sve tip top.Zavist je gora od najgore bolesti.Pozdrav iz najljepseg grada drzave.Vi se drzite vasih sarenih zidova i furke da ste urbani. :thumbup:

transandino
Kontakt:

Post Postao/la transandino » 14 sep 2018, 19:50

Jarane moj kako ste napricali kakvo je bilino polje ja sam u najmanju ruku ocekivo Vembli..Medjutim ispred zgrade vidim neku poveliku rupu kad ono stadion boga mi.. Katakomba u centru grada kroz ciji centar prolazi rijeka koja nosi sarajevska **** .. sta dalje ocekivati od vas covjece[/quote]
Znaci,valjas gluposti.Dodjes,prohodas bulevarom do Bilinog Polja i uvjeris se da je sve tip top.Zavist je gora od najgore bolesti.Pozdrav iz najljepseg grada drzave.Vi se drzite vasih sarenih zidova i furke da ste urbani. :thumbup:[/quote]

cim kupim kakve maske da ne pustaju smrad sarajevskih go*ana dolazim opet ;) i kupite bombonjeru dodikovim pulenima sto su vas ostavili u ligi pozz
AVANTI LIBERTA 1919

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 14 sep 2018, 19:58

transandino je napisao/la:Jarane moj kako ste napricali kakvo je bilino polje ja sam u najmanju ruku ocekivo Vembli..Medjutim ispred zgrade vidim neku poveliku rupu kad ono stadion boga mi.. Katakomba u centru grada kroz ciji centar prolazi rijeka koja nosi sarajevska **** .. sta dalje ocekivati od vas covjece
Znaci,valjas gluposti.Dodjes,prohodas bulevarom do Bilinog Polja i uvjeris se da je sve tip top.Zavist je gora od najgore bolesti.Pozdrav iz najljepseg grada drzave.Vi se drzite vasih sarenih zidova i furke da ste urbani. :thumbup:[/quote]

cim kupim kakve maske da ne pustaju smrad sarajevskih go*ana dolazim opet ;) i kupite bombonjeru dodikovim pulenima sto su vas ostavili u ligi pozz[/quote]
I ja cim kupim k#urtona doci cu ti u goste :urnebes:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 sep 2018, 20:06

Savez u Grbavicu ulozio preko 2 miliona. Mnogo brate s obzirom da nije drzavno vlasnistvo. Znaci, rezim ih gura pravo. :wtf: :wtf:

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 14 sep 2018, 20:07

Husqvarna boysi zajebali Tuku

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 14 sep 2018, 20:07

fks74 je napisao/la:Savez u Grbavicu ulozio preko 2 miliona. Mnogo brate s obzirom da nije drzavno vlasnistvo. Znaci, rezim ih gura pravo. :wtf: :wtf:
Nije valjda :lol:
💩💩

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 14 sep 2018, 20:22

Zar je ovaj celik ovoliko los??? Losiji od mladosti foboj kakanj?

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 14 sep 2018, 20:54

fks74 je napisao/la:Savez u Grbavicu ulozio preko 2 miliona. Mnogo brate s obzirom da nije drzavno vlasnistvo. Znaci, rezim ih gura pravo. :wtf: :wtf:
aha, savez ulozio! :rol: :rol: :rol:
45515

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 sep 2018, 21:10

Sta je ovo sad i pitar neki otvorio "prepucavanja" kao sto su smogovci pred kraj prosle sezone. Eno ga priča sam sa sobom :urnebes:
Tobe mu doduse uletio klizeci, ko ce ako nece svoj svome :lol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 sep 2018, 21:11

sviunapad1010 je napisao/la:Sta je ovo sad i pitar neki otvorio "prepucavanja" kao sto su smogovci pred kraj prosle sezone. Eno ga priča sam sa sobom :urnebes:
Tobe mu doduse uletio klizeci, ko ce ako nece svoj svome :lol:
Počeo srat i psovat pa mu ja u stilu one pitarske nismo mi za ove lige, napišem da nije za teme.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 sep 2018, 21:20

egzodus1946 je napisao/la:E jake teme cuj nije on za ove teme hahahahahahahahahahahaha jesi glup
Pa i nisi ugasili te helco i tobe u 2 posta :urnebes: :rol:

Ko je ba ovaj biserko pitari? Bruka vas pravo.

Cuj otvorio frajer temu a usao ovdje yebe u prvom postu. :facepalm:

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 14 sep 2018, 21:30

Nahraniš sirotinju i oni opet jedu g.ovna :urnebes:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 sep 2018, 21:33

https://postar.ba/?p=1890

Zabiberili im dvaput :lol:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 14 sep 2018, 21:36

sviunapad1010 je napisao/la:https://postar.ba/?p=1890

Koja je to hrabrost od vas pojest nesto svaka im cast ja nebi ni orah od vas uzeo

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 sep 2018, 21:38

samoposteno je napisao/la:

Koja je to hrabrost od vas pojest nesto svaka im cast ja nebi ni orah od vas uzeo
Pa nemoj ko je tražio da uzmeš. 1:0 :opaopa:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 14 sep 2018, 21:43

sviunapad1010 je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:

Pa nemoj ko je tražio da uzmeš. 1:0 :opaopa:
Cestitam na pobjedi

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []