jastreb73 je napisao/la:Drugovi, jel to doslo vrijeme da i na Dijamante rezimo? Ima ispred svakog stadiona kiosk, kupimo sve kape sto prodaju... Da imamo sta skinuti kad pricamo o Edinu Dzeki. I da skinemo i Miralemu kapu, da se sjetimoi Misketovi zasluga i opet skinemo kapu. Kad nam naumpadne zvizdjukanje da skinemo kapu i sjetimo se Spahica.Sve to u sadasnje vrijeme.Kad nas obuzme sjeta i sjetimo se pionirski dana skinumo zajedno kape za Saju i njegove tadasnje zasluge.Za danasnje drugovi nema opravdanja, kape ne skidajte, Sajo je sve izmiksao kao oni sibicari na zeljeznickoj u Karlovcu i nasa ekipa se nemoze snaci. Tako ni EDIN nemoze druze sutat kad mu sve dodje naopako...
koje ba zasluge,ja zasluge dajem hibicu,konjicu,bolicu,barbarezu baljicu hasanu itd dzeko i miralem odigrali 3 kako treba tekme i odmah skini kapu ....zato se i jesu ovako ufurali ,nije mire,al dzeko ocito jeste,digao nos ito podosta....JEDINI KOJEM SKIDAM KAPU JE SPAHIC COVJEK KOJEG PARE NISU POKVARILE....anemojmo biti hinje pa jedne pljuvati,druge ne .....dzeko nedaje ni 50 posto onoga sto daje u wolsburgu,nek prica ko sta hoce,ja gledam wolse i kad su najslabiji dzeko sam uzme loptu ,vrsi pritisak suta ,gura se ,skace,u repci NISTA...sto rece neko,od ferdinanda i vidica pravio budale,a albancima nije mogao nsita,ozljedjen igrac ga strpao u dzep .....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić