Nisam ja vidio da su nasi bježali od murije, vidio sam da izlazi njih 30 trceci sa sjevera i trče okolo prema zapadu. Da bježe od murije kasnije nisam vidio to. I ne znam sta se tacno desavalo pisem ono sto sam vidio.Guest007 je napisao/la:Nasi nisu fasovali jer su glumili bolta sto ovaj kazesviunapad1010 je napisao/la:
Ma glupost ba. Napisao sam sto sam ja vidio. Izvode Robijase frka neka i krenu se oni vracati nazad na stadion ovi sto su bili izašli već. Par minuta je trajalo to i kad su vec izašli mozda nasih 30 izlaze sa sjevera i trče prema zapadu.
Vjerovatno su i robija i ti nasi fasovali od murije nemam pojma i ne znam tačno sta je bilo.ti ne bi od pendreka bjezao ?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
sreca vasa sto nije istreniran ko oni ''pravi'' profesionalci.. da je ono bio ronaldo pao bi ko da ga je geler pogodio..sam sebi bi oko izvadio, samo da dobiju 3 bodasviunapad1010 je napisao/la:Joj redara sta uradibihuzur je napisao/la:osino ga redar kospicom, do zenice 3 puta stajali, vadili svjeze bundeve iz njega![]()
Jbg smiješno je u pm
![]()
Nije trebao to uraditi jer je redar, ali nije džabe bilo ovaj mu je nesto rekao jer mu nije htio dodati loptu i spuca ga kospom hahaha.
Nije vala u redu ni da ovaj govori bilo sta redaru i to treba reci, posebno jer posao redara nije dodavanje lopti.
Desavalo se bjezi u Sedru, u pekaru, u zgradu kome, penji na batvu, vrati se neofirno na sjever ako neces pendrek po bubrezimasviunapad1010 je napisao/la:Nisam ja vidio da su nasi bježali od murije, vidio sam da izlazi njih 30 trceci sa sjevera i trče okolo prema zapadu. Da bježe od murije kasnije nisam vidio to. I ne znam sta se tacno desavalo pisem ono sto sam vidio.Guest007 je napisao/la:Nasi nisu fasovali jer su glumili bolta sto ovaj kazesviunapad1010 je napisao/la:
Ma glupost ba. Napisao sam sto sam ja vidio. Izvode Robijase frka neka i krenu se oni vracati nazad na stadion ovi sto su bili izašli već. Par minuta je trajalo to i kad su vec izašli mozda nasih 30 izlaze sa sjevera i trče prema zapadu.
Vjerovatno su i robija i ti nasi fasovali od murije nemam pojma i ne znam tačno sta je bilo.ti ne bi od pendreka bjezao ?
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
- kolezeljovac
- Kontakt:
E nek sam i ovo vidio da fukare i robijasi udaraju jedni na druge.... Pa sta je rec, vazda ste bili guzni haveri...???
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Najjace su ove izjave "utakmica radni dan", u drzavi gdje je nezaposlenost 50% 
Daj mi furadana!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Shulee veci si tupan od rigana naseg 
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- robertkosar
- Kontakt:
Al pazi ovih što su se prije 15 dana smijali kad je murija smirila Hordaše, kae ti ne bi bježao od pendreka. 
Hajde gazije, što niste udarili na muriju kad ste moćni? Smijete se svi a bježanija oko stadiona, što niste bili mangupi i tukli se s kornjačama? Lahko se smijat sa suprotne strane i ispred TVa al kad drot krene s pendrekom, bjež'te noge, pos.ra vas guzica.
Hajde gazije, što niste udarili na muriju kad ste moćni? Smijete se svi a bježanija oko stadiona, što niste bili mangupi i tukli se s kornjačama? Lahko se smijat sa suprotne strane i ispred TVa al kad drot krene s pendrekom, bjež'te noge, pos.ra vas guzica.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- kolezeljovac
- Kontakt:
Uvijek bilo i bice... Svi su heroji poslije bitke....skoroalen je napisao/la:Al pazi ovih što su se prije 15 dana smijali kad je murija smirila Hordaše, kae ti ne bi bježao od pendreka.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ko se god ruga nekome jer je bjezao od drotova taj nije zdrav u glavu ili nikad nije osjetio pendrekskoroalen je napisao/la:Al pazi ovih što su se prije 15 dana smijali kad je murija smirila Hordaše, kae ti ne bi bježao od pendreka.
SAMO ŠIROKI!
Ajmo pravi tuzlaci, poderite pitarske qrve danas
dok u mostaru nek kakva bomba padne na stadion, da nestane gamad 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Pa što niste organizovali kakvo gostovanje ?Zeljo92 je napisao/la:Ajmo pravi tuzlaci, poderite pitarske qrve danasdok u mostaru nek kakva bomba padne na stadion, da nestane gamad
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
S-Y-L-A-R je napisao/la:Pa što niste organizovali kakvo gostovanje ?Zeljo92 je napisao/la:Ajmo pravi tuzlaci, poderite pitarske qrve danasdok u mostaru nek kakva bomba padne na stadion, da nestane gamad

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
S-Y-L-A-R je napisao/la:Pa što niste organizovali kakvo gostovanje ?Zeljo92 je napisao/la:Ajmo pravi tuzlaci, poderite pitarske qrve danasdok u mostaru nek kakva bomba padne na stadion, da nestane gamad
Žalosno košpe onako dobre potrošit na zenićanina
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
kakav je ovo dogovoreni obracun u bijeljini, neko zivot izgubio
vjerovatno delije i grobari
- egzodus1946
- Kontakt:
Dje si to vidioChinaglia je napisao/la:kakav je ovo dogovoreni obracun u bijeljini, neko zivot izgubio
Fejsbuk stranica "Balkanski navijači", i još neki portali, random mi iskače po fb.egzodus1946 je napisao/la:Dje si to vidioChinaglia je napisao/la:kakav je ovo dogovoreni obracun u bijeljini, neko zivot izgubio
Jesu "Delije i Grobari", jedan "Grobar" smrtno stradao.
- egzodus1946
- Kontakt:
Normalaskoroalen je napisao/la:Fejsbuk stranica "Balkanski navijači", i još neki portali, random mi iskače po fb.egzodus1946 je napisao/la:Dje si to vidioChinaglia je napisao/la:kakav je ovo dogovoreni obracun u bijeljini, neko zivot izgubio
Jesu "Delije i Grobari", jedan "Grobar" smrtno stradao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.