Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pošto živim u Ljubljani i znam oko Olimpije dosta, znam da je u klubu veliki rasulo, sve se preko menadzera i trenera dovodilo sto valja i ne valja, 35 igrača na treningu, 5 napadača u klubu oni šestog dovode. Ali opet što reče, treba znati prodati, nebitno kako i kome.Samozdravlje je napisao/la:To i jeste fol ,utopiti nekog ko nije aman/zaman.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Rijad Kobiljar ima vrhunsku statistiku u Olimpiji, nevjerovatnih 0 nastupa.
Kako ces dovest na istok dijete ili suprugu , do tebe neki debeli psuje sve zivo i mrtvo svih 90 minuta , sad kad bi pisao kakve sam psovke cuo , al ajde ja mogu slusati a da mi dijete slusa ne ide ...Anonjimus je napisao/la:Ovo nama fali, da familije čitave dolaze, da se dijeca uče dolasku subotom i nedeljom na utakmice, da im to bude cool a ne igranje igrica itd. Al doduše mi smo i zemlja gdje roditelji nemaju vremena za dijecu, gdje se radi i subotom i nedeljom. Al da si upravu da se treba marketinški raditi na privlačenju familija čitavih, treba. Treba tu neke popuste, neke akcije, neke ideje uraditi da to sve sklopimo da Koševo bude bar manje sablasnijeThrillerHz je napisao/la: Ma realno cudan smo narod, nemamo tu neku kulturu da za vikend odemo u kino, pozoriste, na koncert, planinu, stadion itd, nemamo ta neka familijarna desavanja vikendom kao sto svugdje u svijetu postoje, onda na stadionima i nema nekog animiranja porodica da dolaze na isti, ne moze se hrana kupovati, piće, igracke, onda maskote da zabave djecu, pa na poluvremenu neki kratki event itd itd,![]()
@Muhamede,muhamedhulk je napisao/la:Kengur, u ekipi imas 3 stopera i kad su zdravi svi jedan je klupiran..imas dva desna beka pod ugovorom i nema smisla dovoditi jos nekog jer financijski ne stima..golmana si imao dva, kao i sad, Kovacevicu je data sansa, momak iskoristio (npr. Saban nije pa je klupiran, Pidro jes' itd.)...menadzeri nude igrace a i trazio se veznjak ala saric, ispalo je dobro sto sovsic nije dosao..izgubiti od atalante nije sramota..jedva cekali da se rijesimo husare i njegovih pulena a sad opet indirektno hocemo takve menadzere u Klub, koji gledaju da uvale igraca za procenat a sta, kako, gdje - nije bitno.
Ima i toga, al možda kad se svijest promijeni, kad narod vidi da ima više dijece, i omladine možda ne budu toliko ni psovali, bar ne na zapadu. Istok će biti uvijek Istok, stručnjaci koji ne znaju bili navijali ili pametovaliHeraklitMracni je napisao/la: suprugu , do tebe neki debeli psuje sve zivo i mrtvo svih 90 minuta , sad kad bi pisao kakve sam psovke cuo , al ajde ja mogu slusati a da mi dijete slusa ne ide ...
Ja sam odigrao h1, kvota 2.40 pa šta bude.AlfredNobel je napisao/la:Igrao sam keca danas, ako opet bude yebavala realizacija, ne gine mi šćepin toranj.
Sunčano, 100 stepeni i po vremenskoj prognozi će biti super.skoroalen je napisao/la:Kakvo je vrijeme u gradu, iznad Breze su se tamni oblaci navukli i grmi, a taman sam se ponadao da jednu utakmicu Sarajeva neće past kiša.
Hajde daj Bože da potraje.MortemHz je napisao/la:Sunčano, 100 stepeni i po vremenskoj prognozi će biti super.skoroalen je napisao/la:Kakvo je vrijeme u gradu, iznad Breze su se tamni oblaci navukli i grmi, a taman sam se ponadao da jednu utakmicu Sarajeva neće past kiša.
Vrlo lahko može biti.. A ko će ti ga znati, ako bude realizacija na nivou, neće biti nikakvih problema. Ako bude štekalo, yebali smo ježa. Ali, valjda će biti sve kako treba.MortemHz je napisao/la:Ja sam odigrao h1, kvota 2.40 pa šta bude.AlfredNobel je napisao/la:Igrao sam keca danas, ako opet bude yebavala realizacija, ne gine mi šćepin toranj.
AlfredNobel je napisao/la:Vrlo lahko može biti.. A ko će ti ga znati, ako bude realizacija na nivou, neće biti nikakvih problema. Ako bude štekalo, yebali smo ježa. Ali, valjda će biti sve kako treba.MortemHz je napisao/la:Ja sam odigrao h1, kvota 2.40 pa šta bude.AlfredNobel je napisao/la:Igrao sam keca danas, ako opet bude yebavala realizacija, ne gine mi šćepin toranj.![]()
Trebaju uvesti Hebib daje.. 500,00 kvota.
MortemHz je napisao/la:Ljudi, ako nekome trebaju 2 karte za bilo koju tribinu neka mi javi ovdje ili u pp, svejedno. Ući cu za jedno satak opet, možda oko 4.
PM1AlfredNobel je napisao/la:Igrao sam keca danas, ako opet bude yebavala realizacija, ne gine mi šćepin toranj.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, MaroonBjelave, Vanja8 i 10 gostiju.