FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lakoste
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 15 sep 2018, 09:46

Husrefe odlazi, Dzeno dolazi. :bow: :bih:

admir1946
Kontakt:

Post Postao/la admir1946 » 15 sep 2018, 10:26

Samozdravlje je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Rijad Kobiljar ima vrhunsku statistiku u Olimpiji, nevjerovatnih 0 nastupa.
To i jeste fol ,utopiti nekog ko nije aman/zaman.
Pošto živim u Ljubljani i znam oko Olimpije dosta, znam da je u klubu veliki rasulo, sve se preko menadzera i trenera dovodilo sto valja i ne valja, 35 igrača na treningu, 5 napadača u klubu oni šestog dovode. Ali opet što reče, treba znati prodati, nebitno kako i kome. :lol:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 15 sep 2018, 10:53

Anonjimus je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la: Ma realno cudan smo narod, nemamo tu neku kulturu da za vikend odemo u kino, pozoriste, na koncert, planinu, stadion itd, nemamo ta neka familijarna desavanja vikendom kao sto svugdje u svijetu postoje, onda na stadionima i nema nekog animiranja porodica da dolaze na isti, ne moze se hrana kupovati, piće, igracke, onda maskote da zabave djecu, pa na poluvremenu neki kratki event itd itd,
Ovo nama fali, da familije čitave dolaze, da se dijeca uče dolasku subotom i nedeljom na utakmice, da im to bude cool a ne igranje igrica itd. Al doduše mi smo i zemlja gdje roditelji nemaju vremena za dijecu, gdje se radi i subotom i nedeljom. Al da si upravu da se treba marketinški raditi na privlačenju familija čitavih, treba. Treba tu neke popuste, neke akcije, neke ideje uraditi da to sve sklopimo da Koševo bude bar manje sablasnije ;) :kafa:
Kako ces dovest na istok dijete ili suprugu , do tebe neki debeli psuje sve zivo i mrtvo svih 90 minuta , sad kad bi pisao kakve sam psovke cuo , al ajde ja mogu slusati a da mi dijete slusa ne ide ...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 sep 2018, 11:09

@Samozdravlje ma ne igra cijena toliko ulogu vjeruj mi, barem ne iskrenom navijaču. Ja sam dolazio kad je sjever bio 7 KM a istok 12 KM. Kad sam bio u srednjoj, dok su me roditelji finansirali puno više, manje sam se gotivio na odmorima, svaki dan po marku odvojim i vikendom na tekmu. Sad kad većinom imam svoje pare, stipendije i razni načini zarade na faksu, opet manje trošim na izlazu itd, ako bi zagustilo za tekme. Uglavnom, može se. Ti koji se žale na karte pretežno syebu tih 5/8/10 maraka na bingo, kerove, nargile... Znam po raji, vjeruj mi, pet dana puši nargilu i to je sam puši, ne u tal s nekim, i to je 7 maraka svaki dan. Za vikend, neću brate, skupa karta. Opet kažem, to je neki inat uprave da nas još više ponižavaju i yebu, ono "mrznite se za cenera, ko vas yebe" al bi posjeta bila za 10% veća u odnosu na današnju da su cijene 3/5/8.
@Thriller to je to, nema tog porodičnog dolaska, kod nas 90% ljudi misli da se na svakoj tekmi bacaju petarde među raju i policija ulijeće na tribinu, pa ono "što mi to treba". A to se desi na tri gostujuće tekme u sezoni i eventualno na derbiju, al ogromno je Koševo, dođi na istok do sjevera i neće ti dlaka s glave falit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 15 sep 2018, 11:43

muhamedhulk je napisao/la:Kengur, u ekipi imas 3 stopera i kad su zdravi svi jedan je klupiran..imas dva desna beka pod ugovorom i nema smisla dovoditi jos nekog jer financijski ne stima..golmana si imao dva, kao i sad, Kovacevicu je data sansa, momak iskoristio (npr. Saban nije pa je klupiran, Pidro jes' itd.)...menadzeri nude igrace a i trazio se veznjak ala saric, ispalo je dobro sto sovsic nije dosao..izgubiti od atalante nije sramota..jedva cekali da se rijesimo husare i njegovih pulena a sad opet indirektno hocemo takve menadzere u Klub, koji gledaju da uvale igraca za procenat a sta, kako, gdje - nije bitno.
@Muhamede,
Ti mora da si neki politicar. Sve sto kazes nije netacno ali je ugao gledanja kompletno obnut. Ti sve pogresne poteze prihvatas kao premisu i onda se kao slozis sa tim.
Imamo mi sve igrace na broju ali fali kvalitete.
Ako je sve bajno sa stoperima zasto se Adukor stavlja tu. Ocigledno da nije.
Desni bekovi su najkriticniji. Imamo ih na spisku ali Hodzic je uzas a Hebib je krilo. Nije poenta imati ljude reda radi na platnom spisku. Treba ti neko solidan. Ne dovodis jer ti fale ljudi da popune spisak nego ti trebaju kvalitetni. Zasto Hodzic zauzima zvanicno mjesto nekom novom ?
Golmana si imao 2 i sada imas 2 (slazem se trava je zelena). Trenutni golmanski par je solidan ali to se moralo uraditi prije 12 mjeseci. Kao sto sam rekao SamoZdravlju slucajno je ispalo super sa Kovacevicem ali tako se ne radi.
Ispalo je odlicno sto Sovsic nije dosao ali sa takvima se ne smije pregovarati a posebno kada skontas da ima problema a ti mu ponudis manje love. To je kriminalno. On nije dosao zahvaljujuci svojoj pohlepi (jer je odbio smanjenu cifru) a ne zbog pameti naseg pregovarackog tima.
Izgubiti od Atalante nije sramota ali 0:8 jeste. Najgori poraz u istoriji nebi trebalo prihvatiti kao normala. Zato nam upravu sada zovu Osmanlije. Valjda je cilj ici naprijed a ne obarati negativne rekorde.

Zasto je Pavlovic na platnom spisku ? Nemoj mi reci jer nam treba treci golman. Opet repriza situacije oko babuke i placanja do kraja.

Sve sto ja spominjem dosta raje zna ali suti i nada se. Cim napravimo 2-3 losa rezultata oni ce skociti i praviti frku. I onda ce komentari biti - sta je, do juce vam je sve valjalo. Nije, ali narod suti i nada se i nece da "talasa". A i sam znas da se vile ne prave na trulim temeljima (uprava). Tan nam je omogucio Butmir i velike sponzore i to je sve. Ova uprava nije sposobna napraviti sportske uspjehe cak ni u prvenstvu gdje kvalitet svake godine opada.

Kazes "dok ne docekaju svoje minute...onda ispada da su sve pogodili". Situacija je na nasu zalost obrnuta. Vrlo rijetko ova uprava napravi nesto dobro sa namjerom (kao fan shop). I ove gore navedene stvari su slucajno ispale dobre (Kovacevic, Sovsic, ...). I Husref priznade da trenutno imamo 4 boda manje od planiranih.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 15 sep 2018, 12:02

Stvari koje su najveći problem nedolaska navijača i gledalaca na stadion su loši rezultati, loša atmosfera u i oko kluba i slabi protivnici (tanka i ne atraktivna liga).
- Slabi rezultati: nema trofeja, slabi rezultati u evropi (max. 2 pretkolo), nema zvijezde u ekipi koja će privući pažnju navijačima.
- Loša atmosfera: dolazak Tana, prethodna uprava izigrala povjerenje navijača, ova je totalno podbacila, 0-8, nakon debakla i da osvojimo titulu i kup, slijedeća sezona neće biti ništa drugačija od ove što se tiče posjete. Jedino evropu, al opet....
- Slabi protivnci: Jednostavno nema ova liga ništa više da privuče raju u glavnom gradu, ni derbi to ne može više kao nekad. Raja su se zasitila loših rezultata i lige. Neatraktivna. Drugačiji je mentalitet raje u glavnom gradu za razliku od drugih gradova, pogotovo nas Pitara, pa i od anamo onih. Raja imaju velika očekivanja, uprava to može da isprati, i desi što dešava, nema publike. Hoće trofeje i grupne faze EL i LP. Sve dok ne dođemo do toga, neće biti više od 3000 - 4000 max., jedino ono kad bljesnemo pa da dođe više, al u kontinuitetu, nema šanse. Preslaba je ovo liga, slabe rezultate imamo za više. Kod nas se još brzo raja i zasite. Nije to do kulture odlaska na sportske igre, nego trofeji i uspjesi diktiraju publiku.

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 15 sep 2018, 12:29

HeraklitMracni je napisao/la: suprugu , do tebe neki debeli psuje sve zivo i mrtvo svih 90 minuta , sad kad bi pisao kakve sam psovke cuo , al ajde ja mogu slusati a da mi dijete slusa ne ide ...
Ima i toga, al možda kad se svijest promijeni, kad narod vidi da ima više dijece, i omladine možda ne budu toliko ni psovali, bar ne na zapadu. Istok će biti uvijek Istok, stručnjaci koji ne znaju bili navijali ili pametovali :zviz:
I am coming

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 sep 2018, 12:40

Čitav dan će biti i više nego ugodno vrijeme, nismo gledali utakmicu Sarajeva 15 dana, iskoristimo to danas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 sep 2018, 13:39

Igrao sam keca danas, ako opet bude yebavala realizacija, ne gine mi šćepin toranj. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 15 sep 2018, 13:52

Ide li neko na istok danas, da se prikljucim,da ne idem sam :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 sep 2018, 14:00

AlfredNobel je napisao/la:Igrao sam keca danas, ako opet bude yebavala realizacija, ne gine mi šćepin toranj. :lol:
Ja sam odigrao h1, kvota 2.40 pa šta bude. :hmmmm:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 sep 2018, 14:04

Kakvo je vrijeme u gradu, iznad Breze su se tamni oblaci navukli i grmi, a taman sam se ponadao da jednu utakmicu Sarajeva neće past kiša. :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 sep 2018, 14:14

skoroalen je napisao/la:Kakvo je vrijeme u gradu, iznad Breze su se tamni oblaci navukli i grmi, a taman sam se ponadao da jednu utakmicu Sarajeva neće past kiša. :lol:
Sunčano, 100 stepeni i po vremenskoj prognozi će biti super. :opaopa:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 sep 2018, 14:22

MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Kakvo je vrijeme u gradu, iznad Breze su se tamni oblaci navukli i grmi, a taman sam se ponadao da jednu utakmicu Sarajeva neće past kiša. :lol:
Sunčano, 100 stepeni i po vremenskoj prognozi će biti super. :opaopa:
Hajde daj Bože da potraje. :pray:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 sep 2018, 14:32

MortemHz je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Igrao sam keca danas, ako opet bude yebavala realizacija, ne gine mi šćepin toranj. :lol:
Vrlo lahko može biti.. A ko će ti ga znati, ako bude realizacija na nivou, neće biti nikakvih problema. Ako bude štekalo, yebali smo ježa. Ali, valjda će biti sve kako treba. :mrgreen:

Trebaju uvesti Hebib daje.. 5,00 kvota. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 sep 2018, 14:32

AlfredNobel je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Vrlo lahko može biti.. A ko će ti ga znati, ako bude realizacija na nivou, neće biti nikakvih problema. Ako bude štekalo, yebali smo ježa. Ali, valjda će biti sve kako treba. :mrgreen:

Trebaju uvesti Hebib daje.. 500,00 kvota. :kafa:
:kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 sep 2018, 14:35

Ljudi, ako nekome trebaju 2 karte za bilo koju tribinu neka mi javi ovdje ili u pp, svejedno. Ući cu za jedno satak opet, možda oko 4.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 15 sep 2018, 14:41

MortemHz je napisao/la:Ljudi, ako nekome trebaju 2 karte za bilo koju tribinu neka mi javi ovdje ili u pp, svejedno. Ući cu za jedno satak opet, možda oko 4.
:tokralju: :tokralju: :clap: :clap:
1946~

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 15 sep 2018, 14:42

5:0 :kafa:
I am coming

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 15 sep 2018, 14:50

PM1 :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, MaroonBjelave, Vanja8 i 10 gostiju.