Safet Sušić - Pape

Željovac
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Željovac » 09 okt 2010, 13:50

thulkazal je napisao/la:
Željovac je napisao/la:a onda provokator kaže "vi francuski bolje govorite nego bosanski"... Tek tada Sušić ustaje i odlazi.
vala nije ništa pogrešno rekao ...
Ne bi ni Sušić ništa pogrešno rekao da je kazao onom novinaru da je debeli lažov.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 okt 2010, 13:55

Alen Škoro je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Al' je onaj novinar glup i bezobrazan. I svi mediji koji su prenijeli prekid konferencije su zaboravili spomenuti DETALJ kada Sušić s pravom kaže "na kojem ja jeziku pričam"(jer je kloc izmislio Sušićevu izjavu), a onda provokator kaže "vi francuski bolje govorite nego bosanski"... Tek tada Sušić ustaje i odlazi.
Pa kad on moze vrijedjat novinare, sto ne bi i oni njema mogli malo zayebavat. Sam je napravio takvu atmosferu.
Cartmane dosta te je vise.Imas li ti pametnijeg posla u zivotu osim sto pljujes po Papetu na forumu?
Pa kralju svaki treci post je tvoj na ovoj temi,uvijek ista poenta posta.
Nasi "novinari" su licemjerni,s pravom sam napisao pod znakom navoda.
On je selektor,a oni su novinari,on je 100 klasa iznad njih u ovom segmentu,to moras znati!
Znaci po tvom misljenju,novinarima kako je cejf mogu raditi sta hoce od reprezentacije?
Nazalost ovo je ziva istina,al sve zbog vas koji tako razmisljate.
Pozdrav 8-)
Sta su to novinari uradili. Onaj sa Hayata na primjer ga je fino htio pitat sta za nas znaci rezultat izmedju Luksemburga i Bjelorusije. Ali eto slucajno je reko da smo mi napravili kiks i odma se Susic uvrijedio. Pa sta oni trebaju da rade? Da mu cestitaju na bodu?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 09 okt 2010, 14:12

slika
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 09 okt 2010, 14:19

Svi na Papeta navalili.Zapitajte se malo o onim p**kama na terenu.Sta su oni uradili?Jel' moze Pape uci i zabijati golove?Procitao sam negdje komentar: "Dzeko i Misimovic k'o da su na Vilsonovom setalistu".E upravo tako.
Dzeko izasao minutu pred kraj i jos se ljuti nesto.Ma MRŠ u Wolfsburg pa se ljuti i kurci im se.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 09 okt 2010, 14:24

Butmiran je napisao/la:Svi na Papeta navalili.Zapitajte se malo o onim p**kama na terenu.Sta su oni uradili?Jel' moze Pape uci i zabijati golove?Procitao sam negdje komentar: "Dzeko i Misimovic k'o da su na Vilsonovom setalistu".E upravo tako.
Dzeko izasao minutu pred kraj i jos se ljuti nesto.Ma MRŠ u Wolfsburg pa se ljuti i kurci im se.
Aj ne blebetaj, vidis kako susic motivira igrace!
Sad ga docekat u zenici i mahat onim krpicama bjelim, i skandirat hocemo ciru
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 09 okt 2010, 14:26

MOZAK je napisao/la:
Butmiran je napisao/la:Svi na Papeta navalili.Zapitajte se malo o onim p**kama na terenu.Sta su oni uradili?Jel' moze Pape uci i zabijati golove?Procitao sam negdje komentar: "Dzeko i Misimovic k'o da su na Vilsonovom setalistu".E upravo tako.
Aj ne blebetaj, vidis kako susic motivira igrace!
Sad ga docekat u zenici i mahat onim krpicama bjelim, i skandirat hocemo ciru
**** vas ciro sve redom koji ga podrzavate!
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 09 okt 2010, 14:35

Ovdje je sve jasno!
Oni koji vole papeta su ILI GLUPI I NEMAJU POJMA O NOGOMETU IL SU PITARI!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 09 okt 2010, 14:37

kakvi sve parmaci danas koriste internet...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 09 okt 2010, 14:38

Safete izdrzi !!!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 09 okt 2010, 14:39

Safete mars u pariz i nevracaj se

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 okt 2010, 14:40

Strauss je napisao/la:Safete izdrzi !!!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 09 okt 2010, 14:46

Cartman je napisao/la: Sta su to novinari uradili. Onaj sa Hayata na primjer ga je fino htio pitat sta za nas znaci rezultat izmedju Luksemburga i Bjelorusije. Ali eto slucajno je reko da smo mi napravili kiks i odma se Susic uvrijedio. Pa sta oni trebaju da rade? Da mu cestitaju na bodu?

Dobro Pape kaze,nismo mi Spanija,pa da nismo zadovoljni bodom.
Oni treba da postavljaju normalna pitanja,ne da se mangupisu,jer je on samo obican novinar.
Realno je bilo ocekivat po jednu pobijedu,remi i poraz,ne znam u cemu je problem?
NISMO MI SPANIJA - ova mi recenica zvuci kao najnormalniji,najrealniji,najbolji odgovor na sva pitanja.
NON MOLLARE MAI

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 okt 2010, 14:48

Ne shvatam zasto neki ovdje koji podrzavaju takticara,imaju protiv onih koji ga ne podrzavaju,pa da nam je normalna drzava,i savez,ovaj bi davno dobio nogu,al eto nismo,pa moramo razne strucnjake trpit.. ovaj je se dokazao sa svojim rezultatima,i ne vidim razloga zbog cega bi on trebao sjedit na klupi repki..Imamo sjajnu generaciju igraca,al dodje jedan nesposobni,i sve shebe... sjesti i plakat kad vidis kakve je rezultate ostvari..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 okt 2010, 14:56

Duznost selektora je da odgovara na pitanja novinara koja su bila normalna,on je prvi njih uvrijedio recima vi ne cijenite reprezentaciju.A Susic je kao cijeni gdje je on bio sve ove godine,sta je uradio za BIH jeli ikad nekom djetetu u BIH donio loptu kopacke bilo sta.Ne nego su to radili Baggio i ostale zvijezde svjetskog fudbala koje su dolazile u Bosnu i donirale opremu,pare itd.
On je mislio pobrat kajmak sto se kaze u narodu,njemu je godinama nudjeno da bude selektor nije htio jer kaze da smo bili losi.
Kad je vidio Cirin rad on je okupio ekipu usadio joj da pobjeduju kad su favoriti da se nikog ne boje,on je mislio samo doc i na rezultatima necijeg rada pokupit sve zasluge.On je isao logikom mladi su a bili su drugi sad ce bit jos bolji treba samo doc i uspjeh je tu.E nije nepismeni stvore,on sam podcjenjuje ovu ekipu kaze seljacina sta je nismo mi svjetski prvaci,to je njegova prva uvreda nama svima nismo ali smo bolji od Albanije.Druga mi je vi ne cijenite repku a zasto jer lik kaze da smo imali kiks.Rekao covjek istinu a on vrijeda i jos ustaje odlazi,nekulturno,bezobrazno podsjeca me na nase politicare,i one iz saveza konje.
Ciro bi bar rekao nismo zadovljni sad cu se derat na njih morali su ovo dobit.Ne idiot kaze Keno je bio povreden nije se mogao pomaknut i primio gol oj konja pa postvaio je zivi zid na sredinu alo na sredinu i da doktorira svoju glupost stao on iza zivog zida,Hasagic jest povreden al u intelektualnom smislu i tu ce dugo bit povreden ko i selektor.
Ako je vec neko povreden onda gas ne stavis da igra ko sto nije Nadarevica stavio a posebno jer ti bolji igrac sjedi na klupi a ti forsiras povredenog.
Krivo mi je sto mu se psuje to nije lijepo nimalo.Ali stvarno je lik los trener uz to je bezobrazan i drzak.Ciru su novinari puno gore stvari pitali ali on je postovao svoj posao i uvijek se salom izvlacio i nikad ama nikad nije govorio sta hocete nismo mi svjetski prvaci nije ovo neuspjeh ili idemo na bod prije tekme.On je Estoniju 7-0 dobio a oni dobise Srbe 1-3 oni nisu nista slabiji od ove Albanije.
Eto toliko vi koji ga branite znam da ovo 4 boda nije lose ali je on los trener ne zna puno vidi sta radi od Dzeke ne moze Dzeko igrat ovu igru nije on Kuyt ili Roonie da se vraca.Miske je trebao izac po sata pred kraj i uvest Ibricica.Al eto Haris mu je dobro odigrao.Mujdza predobar.
Ali on jednostavno nema osjecaj kad koga promjenit sta uradit.Imamo slicne igrace Pjanic i Miske pa ako ih ne ide mijenjaj im pozicije nek jedan ide na jednu jedan na drugu stranu,brate smetaju jedan drugom.
Evo nesto imali su dobru pas igru ali su nekad pretjerivali i kad su mogli primit loptu oni dodaju.
Svaka cast ko igracu i nista dobro ko selektoru,da moze otic da uzmemo Bajevica dok je slobodan.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 09 okt 2010, 15:00

On rece: "da je Mravca menjao zbog zutog a ne zbog (ne)znanja i jos rece da je Albanija imala srece i da je njegov tim dobro delovao na terenu." Znaci, posto je trecu izmenu izvrsio u 90toj da nebi zutog Mravcu i povrede Hasagica nebi nista menjao...ili?! Ljudi, doticni obraza nema!

BiH je kao i Alb. imala par suta van okvira gola i po dva kornera, tj., golmani su u polju bili visak. Da nebi onih precki nebi ni uzbudjenja. Na presing Albanije nije znao da ogovori.

Svi osim Mujdze su podbacili i tragedija je sto On to ili nevidi ili ne zeli da vidi!

Sve u svemu jos jedan tuzan kvali. ciklus za sve navijace BH tima!
Pohvalan je (kriticki) tekst ss.ba od jutros, no mislim da je sada vec kasno za takva pisanja, vreme za kritiku je bilo vec nakon Svedske ev. nakon Katara...sada je njemu "podrska" potrebna!

P.S. Ako neko Miroslava vidi neka mu rece da se vrati, i neka sa sobom povede i Blazevic Ciru.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 09 okt 2010, 15:05

Priznao je da je cuvao rezultat kad je vadio Dzeku, FAKAT NE MOGU DA VJERUJEM.

A vidi se da je onom novinaru pukao zivac kao i vecini nas. Da sam na njegovom mjestu slicne rijeci bi m urekao. a najjaca je bila "pa imate i vi vremena da postavite reprezentaciju"
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 09 okt 2010, 15:10

szlaja je napisao/la:Priznao je da je cuvao rezultat kad je vadio Dzeku, FAKAT NE MOGU DA VJERUJEM.

A vidi se da je onom novinaru pukao zivac kao i vecini nas. Da sam na njegovom mjestu slicne rijeci bi m urekao. a najjaca je bila "pa imate i vi vremena da postavite reprezentaciju"
I zato sto mu je "pukao" zivac ima razlog da laze covjeku u lice :roll: i trpa mu rijeci koje nije rekao :roll: Dabogda mu ono bila zadnja presica koju je odradio u zdravom stanju i njemu i svima ostalim koji su jadni i pokvareni kao ova svinja sa klipa.
Jedino, al bas jedino sto odajem priznanje manipulatoru jeste sto je ovu bagru, najpoganiju sortu ljudi "bh novinare" doveo u red i nijedan, ama bas mu nijedan nije smjeo proturijeciti, inace bi letjeli iz aviona kao oni iz "60 minuta".

Pape izdrzi !!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 09 okt 2010, 15:17

MOZAK je napisao/la:Safete mars u pariz i nevracaj se
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 09 okt 2010, 15:24

Jos kad bi neko ispravno napisao. Ihhh :lol:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 09 okt 2010, 15:27

cole-ch je napisao/la:On rece: "da je Mravca menjao zbog zutog a ne zbog (ne)znanja i jos rece da je Albanija imala srece i da je njegov tim dobro delovao na terenu."
Zna se zbog cega ga(ih) je vadio, i to nije sigurno bio zuti karton. Samo, zar je potrebno molim te da Safet iznosi svaki detalj iz svlacionice, pa i one detalje koje mu se motaju po glavi gospodi novinarima? Mozda je ovako ispao hinja, ali barem nije pravio skandal i yebavao mater Mravcu, nego ce ga fino od sada na klupu a Pandzu u prvu postavu.

No, da je igrao Nadarevic, bilo bi sto nema druge dvojice, da je kiksao Pandza, bilo bi sto ne igra Mravac ili Nadarevic itd. Lagano je pricati o tome poslije utakmice...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.