FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako jos jednom uzme loptu da puca penal otjerat ga treba
A prokletstva i penala..nemoguće. Husrefu se nema šta zamjeriti ako ovo useru. I prečka Dupovca, baš neće
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Davno sam ja reko da linije kaznenog treba obrisati kad mi igramo. Mogu samo moždani dobiti, posebno ovako kad moram samo tekstualni pratiti.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nemojte se sikirati, zna usref sta radi. Lazu vas da je bio penal i da ga je usrefov **** opet zijanio. Treba vjerovati usrefu, **** mu velkoski sina u supak.
Proklestvo Koseva ,pa dokle vise!!!!
Mozda Krste pogodi 3. Penaltik. Koja patnja majko
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- egzodus1946
- Kontakt:
Sta psujes bekanebihuzur je napisao/la:Nemojte se sikirati, zna usref sta radi. Lazu vas da je bio penal i da ga je usrefov **** opet zijanio. Treba vjerovati usrefu, **** mu velkoski sina u supak.
Uzecemo ovo ljudi sta se sekirate
Da je pogađao ono sto je promasivao, mozda bi i bio u prvih 11. Tip bazen ne moze da pogodi. Poceti sa dva sidrasa, niđe veze.robertkosar je napisao/la:Umjesto da imamo dva napadaca na kosevu ahmu i harisa ovaj propali trener drzi ovog mrtvaca krstu u igri
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Zar nije Tatar najbolje utakmice odigrao na lijevoj strani?Pa ga je ovaj strucnjak premjestio na desnu stranu?Isto kao i malog Resica,nakon dobre partije i gola sve prilike koje je dobio poslije bile su na lijevoj strani,nek me neko ispravi ako grijesim!
-
belosevic28
- Kontakt:
E cuj prokletstvo hahah Neznanje kapitencine i tvrdoglavost nadritrenera... Ovakve ekipe kao sto je Tuzla se rijese sa 2-3 razlike u prvom poluvremenu. Ali mudrost je skloniti Hebibovica sa beka i kapitencinu iz prvog tima, yebali mu oni sina...
@pape Mora kapiten igrati
@pape Mora kapiten igrati
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- robertkosar
- Kontakt:
Pa kud ces veceg sidrasa od krste vise pretrci onaj djecak sto donosi lopte iza gola nego krste 90 minemir79 je napisao/la:Da je pogađao ono sto je promasivao, mozda bi i bio u prvih 11. Tip bazen ne moze da pogodi. Poceti sa dva sidrasa, niđe veze.robertkosar je napisao/la:Umjesto da imamo dva napadaca na kosevu ahmu i harisa ovaj propali trener drzi ovog mrtvaca krstu u igri
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
8 maraka za barsu na kosevu !!!
Usref i dalje cirkuza sa Velkpolovnim smetacem na terenu!
Usref i dalje cirkuza sa Velkpolovnim smetacem na terenu!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Neces ti njega sale otjerat , bit ce direktor za odnose s javnoscu,zena ce mu biti sekretarica.Dovest ce i raje iz Skoplja i I.Sarajeva. Ne mogu ga da da 150 golova. Mrzim ovakve . Hinje ,sto rece neko njemu je proslo pokazivanje srednjeg prsta.haffe77 je napisao/la:Ako jos jednom uzme loptu da puca penal otjerat ga treba
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Sve smrdi na kontru i patnju. Oni komotno mogu pustiti Anela Noja Hebibovica da sam centrira, kad je covjek nabije onako pa kako ode.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Polako ljudi, sta vam je? Ne gubimo 0:5 na poluvremenu. Sabur. Mi bi sve tjerali nakon 45 min. Ima jos igre, hajmo ih podrzati. Dobice ovo. Prizivali smo, vecinom, i Husrefa i Krstu. Ko to dominira u PL? Niko, svi smo u 5 deka.
Mi nikada odustati necemo...
Nije Musemic niste kriv. igraci na klupi su krivi.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Mislio sam da nikad necu reci:"Ako je ovo noga kapitenu(cuj kapiten iz Skoplja,30 godina),da Bog da pa izgubili".Nadoknadit cemo to na tzv. derbiyima.Bit ce FKS sampion.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kako će im se samo vratiti za fule protiv Zrinjskog...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Sto se tice plata, uslova, broja uposlenih i neradnika mi dominiramo ....e sad ovo glavno...jok10.Skoro je napisao/la:Polako ljudi, sta vam je? Ne gubimo 0:5 na poluvremenu. Sabur. Mi bi sve tjerali nakon 45 min. Ima jos igre, hajmo ih podrzati. Dobice ovo. Prizivali smo, vecinom, i Husrefa i Krstu. Ko to dominira u PL? Niko, svi smo u 5 deka.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Mi treba da dominiramo.Sabur,sabur pa u kabur.Nikad nakon 45 min. ,nakon 2 kiksa (Gosk,Celik) da.10.Skoro je napisao/la:Polako ljudi, sta vam je? Ne gubimo 0:5 na poluvremenu. Sabur. Mi bi sve tjerali nakon 45 min. Ima jos igre, hajmo ih podrzati. Dobice ovo. Prizivali smo, vecinom, i Husrefa i Krstu. Ko to dominira u PL? Niko, svi smo u 5 deka.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 18 gostiju.