FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma kakvi, 5-6 hiljada maksimalno. Ne vraća se povjerenje preko noći.BordoSarajevo je napisao/la:8-10 zavisno od vremena. Ako bi vrijeme poslužilo onda 10 milja, glat. Nadam se tom scenariju.MortemHz je napisao/la:Zamislite koliko bi ljudi došlo protiv Širokog Brijega kada bi prošli dalje u kupu i kada bi pobijedili Krupu..
Uz neku dobru kampanju i hajcanje, moglo bi to ići na 8 hiljada. Mada ne vidim potrebe da se iko posebno hajca protiv Lištice, 4.10.2009. treba svima da nam bude poziv na tu utakmicu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ima li neko na forumu ko poznaje ljude koji prodaju karte(sada ne znam da li se prodaju i na zapadu i na istoku). Bio bi jako interesantno znati koliko se karti proda(za Istok i Sjever).Ne mogu reci najdrazi,ali medju drazim igracima su mi strijelci danas. Izvinjavam se forumasima koje sam iritirao,ali ja pisem sto mislim ,kao i Vi,naravno ne slazem se sa svima i budem iziritiran.Pozdrav svim navijacima FKS ,bili pljuvaci,pozitivci,oni koji idu i koji ne idu na Kosevo iz bilo kojih razloga.Ne podcjenujte pobjedu,ovi su Lazne trebali dobiti u hendikepu.MortemHz je napisao/la:Zamislite koliko bi ljudi došlo protiv Širokog Brijega kada bi prošli dalje u kupu i kada bi pobijedili Krupu..

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Opet ljepota pogledat tabelu, nadam se i da će tako i ostati. Idemo Radnik!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sa bodom sutra ostajemo prvi kao i prije dvije sedmice, idemo..BordoSarajevo je napisao/la:Opet ljepota pogledat tabelu, nadam se i da će tako i ostati. Idemo Radnik!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma kiksat će Radnik, vazda kad od njih nešto očekuješ, ispadne obrnuto. Uzeće ih Željo, mada ću razmisliti da igram X.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Ovakve hocemo u klubu

Odlicno, prvi put nakon tri godine da poslije uvodnih 6-7 kola nemamo zaostatak i da se treneru ne trese stolica. Dobra situacija, drzati ovaj tempo i vec sutra poceti raditi na produzenjima saradnje sa dva vrlo vazna igraca.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Nemoj mi reci da prizivas bivse. Ne kontam Tatomirovic,Kovacevic? Daleko im kuca,kao Stojcevu,Velkoskom,pa i Saidu.@taremuha,pored Akademaca nam trebaju vrh stranci , ali ne sa Balkana.taremuha je napisao/la:
Ovakve hocemo u klubu

- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma šta se ne trese.. svaki kiks "usrefe odlazi" i tako to. Ne pamtim kad smo ovako dobro krenuli, ali pojedincima smeta Husref. Uredu jeste tvrdoglav, ali on ne zaostaje na tabeli zbog te tvrdoglavošču.Sabinho je napisao/la:Odlicno, prvi put nakon tri godine da poslije uvodnih 6-7 kola nemamo zaostatak i da se treneru ne trese stolica. Dobra situacija, drzati ovaj tempo i vec sutra poceti raditi na produzenjima saradnje sa dva vrlo vazna igraca.
Prespremni smo znači prespremni igramo i lijep fudbal, što neko napisa ovi su trebali lažne uzet bar dva razlike i neko nađe govorit Tuzla City loša vako nako.
Ma mi smo **** ba kakvih nema, uvijek ćemo naći dlaku u jajetu.
Šta god se desi upravo ostavite Husrefa do kraja seone pa da vidimo, ne uzme li ništa noga, uzme li potpisati novi jak ugovor i nastavit
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Realan rezultat je trebao biti 3-4 0 .Prvo poluvrijeme prvih 20 min jalovi napadi , spor prenos lopte.U 2 druga prica , brza igra i pametnija.Odbrana odlicna , par puta je Mujakic pogrijesio ali sitno uglavnom.Bekovi veoma dobri , pogotovo naprijed.Velkoski van forme , treba tu igrati Sisic(btw sto njega nije bilo u kadru?) ili Resic.Nazalost od Halilovica nema nista ,i kad je usao nista nije uradio a nazad je ispadao.Ostali veoma dobri , dobra atmosfera na tribinama i nova 3 boda.Idemo po prolaz i pobjedu u Krupi 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Sve se slazem ,sem ovog jak ugovor.Solidno je ovo,ali nije sjajno. Sa ovim rosterom treba uzimati titule u nizu.Svakom treneru je obaveza titula.Ugovor godina za godinu , ni Murinju ne vise od godine.Kovacevic 3. utakmicu 0.Bravo malac.@bihuzur se ne javlja ,nas drug.SedrenikHz je napisao/la:Ma šta se ne trese.. svaki kiks "usrefe odlazi" i tako to. Ne pamtim kad smo ovako dobro krenuli, ali pojedincima smeta Husref. Uredu jeste tvrdoglav, ali on ne zaostaje na tabeli zbog te tvrdoglavošču.Sabinho je napisao/la:Odlicno, prvi put nakon tri godine da poslije uvodnih 6-7 kola nemamo zaostatak i da se treneru ne trese stolica. Dobra situacija, drzati ovaj tempo i vec sutra poceti raditi na produzenjima saradnje sa dva vrlo vazna igraca.
Prespremni smo znači prespremni igramo i lijep fudbal, što neko napisa ovi su trebali lažne uzet bar dva razlike i neko nađe govorit Tuzla City loša vako nako.
Ma mi smo **** ba kakvih nema, uvijek ćemo naći dlaku u jajetu.
Šta god se desi upravo ostavite Husrefa do kraja seone pa da vidimo, ne uzme li ništa noga, uzme li potpisati novi jak ugovor i nastavit

Mislim na pozicije u klubu, nekad. Recimo kao Emir Hadzic. Samo AKADEMIJA.Samozdravlje je napisao/la:Nemoj mi reci da prizivas bivse. Ne kontam Tatomirovic,Kovacevic? Daleko im kuca,kao Stojcevu,Velkoskom,pa i Saidu.@taremuha,pored Akademaca nam trebaju vrh stranci , ali ne sa Balkana.taremuha je napisao/la:
Ovakve hocemo u klubu

P.S. Volim vidjeti da bivsi igraci objave ovako nesto u vezi FK Sarajeva. Znaci da je ipak vise od kluba.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Meni ova pobjeda najslađa u ovoj sezoni, slađa i od one pobjede protiv mađara.
Dobro je bilo, stvarali smo prilike a oni se sa svim igračima branili. Nisam zadovoljan sa Velkoskim, čak je i Mujakić imo par grešaka, ostali dobri, mada ne zamjerim ni ovoj dvojici.
Jedino zamjerim pristup početkom drugog poluvremena. Obzirom da imamo 0:0 i da oni svaku priliku iskorištavaju da odugovlače moramo ih mi požurivati, trčati i dodavati im lopte da izvedu aut, malo ih natjerati da ubrzaju a ne, lopta ode u aut, oni se svi okrenuli i cekaju onog da nadje loptu, ma hajde ti je uzmi, daj je sup.ku, ubrzaj ga..
Velkoskog bi odmorio protiv Veleža, nije u formi nikako, protiv Krupe moze iza napadaca jer ce falit Rahman. Protiv Veleža bi stavio Tatara ili Halila lijevo a Šišića na desno krilo. I naravno, najbolju postavu, kup je VAŽAN!
Dobro je bilo, stvarali smo prilike a oni se sa svim igračima branili. Nisam zadovoljan sa Velkoskim, čak je i Mujakić imo par grešaka, ostali dobri, mada ne zamjerim ni ovoj dvojici.
Jedino zamjerim pristup početkom drugog poluvremena. Obzirom da imamo 0:0 i da oni svaku priliku iskorištavaju da odugovlače moramo ih mi požurivati, trčati i dodavati im lopte da izvedu aut, malo ih natjerati da ubrzaju a ne, lopta ode u aut, oni se svi okrenuli i cekaju onog da nadje loptu, ma hajde ti je uzmi, daj je sup.ku, ubrzaj ga..
Velkoskog bi odmorio protiv Veleža, nije u formi nikako, protiv Krupe moze iza napadaca jer ce falit Rahman. Protiv Veleža bi stavio Tatara ili Halila lijevo a Šišića na desno krilo. I naravno, najbolju postavu, kup je VAŽAN!
FK Sarajevo
Oj jedva čekam Mostar i braću Rođene. Kako je dobro vidjeti ih opet...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dosta 200 ako nas ode, kontam tek prva runda kupa, radni dan i to ne možeš stići sve i da odeš poslije posla..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Seljacino, sad je 2018. Godina, ljudi imaju 3G, u cg 4G , pa i 5G, ono nisi kuci nego pises sa stadiona, ne bi vjerovao :OZip je napisao/la:Vidim da se opet bodrilo na temi do 70 minute
Naravno, prednjaci pantelija![]()
inace veliki navijac koji ne propusta tekme
![]()
Inace, dobra utakmica.. rutinski... Malo smo se vise potrosili nego inace..
Sve je dobro, osim Musemica. Al sta je tu je
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja se idem okupat u Neumu pa na tekmu s mora.MortemHz je napisao/la:Dosta 200 ako nas ode, kontam tek prva runda kupa, radni dan i to ne možeš stići sve i da odeš poslije posla..

-
- Kontakt:
Nemoj mi reci da prizivas bivse. Ne kontam Tatomirovic,Kovacevic? Daleko im kuca,kao Stojcevu,Velkoskom,pa i Saidu.@taremuha,pored Akademaca nam trebaju vrh stranci , ali ne sa Balkana.taremuha je napisao/la:quote="taremuha"]
Ovakve hocemo u klubu

Mislim na pozicije u klubu, nekad. Recimo kao Emir Hadzic. Samo AKADEMIJA.

P.S. Volim vidjeti da bivsi igraci objave ovako nesto u vezi FK Sarajeva. Znaci da je ipak vise od kluba.[/quote]
Znas da te cika @Samozdravlje voli , ali foleri su to.Kakva ljubav,suplja sine ,uhljebi.Drugo su ovi iz pionira/juniora ti su zatrovani bordo bojom.Nikad vise nikog , ko je otisao.Daleko im kuca.Jedva cekam snimak da gledam,kad pobjedimo gledam iz pocetka po 3/4x.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Olako se pustio Adnan, odličan i primjeran igrač u svakom pogledu , pogotovo za naše lige. Ne pratim kako mu ide u Poljskoj, ali prepostavljam dobro, čim se nije vratio u BiH nakon pola sezone kao mnogi.taremuha je napisao/la:
Ovakve hocemo u klubu
Ovo ti sve govori kakav smo klub.. Imaš milion ovakvih primjera gdje igrači i kad odu dalje, nastave pratiti FKS. Imaš Kovačevića i Tatomirovića koju svaku prate, pa Duljević isto tako, a bilo ih je još dosta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Mocvara1991 i 61 gost.