Sad pratis nove generacije žena?QUARTERBACK je napisao/la:ma totalno sam zaostao za ovim novim generacijama kompova nekad me to zanimalo pa sam i pratio a sad sam bas neupucen..i bolje sto sam pitao vidis, mozes isto **** nac za manje para.. ma svakako mi ne treba racunar ni za sta, na laptopu mi crko harddisk a mrsko mi to popravljat ganjat ovako sam kontao ovo uzet da ima kad zatreba oko faksa i slicno..
za igrica mi ne treba osim za manager al on moze i na windows 98
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Pa uzmi hdd za laptop to ti je najbolja opcija, sam ga zamjenis, 2-3 serafa odvrnes onaj samo iskopcat taj novi ukopcas, zavrnes i eto za petobanku si popravio laptop za fmaQUARTERBACK je napisao/la:ma totalno sam zaostao za ovim novim generacijama kompova nekad me to zanimalo pa sam i pratio a sad sam bas neupucen..i bolje sto sam pitao vidis, mozes isto **** nac za manje para.. ma svakako mi ne treba racunar ni za sta, na laptopu mi crko harddisk a mrsko mi to popravljat ganjat ovako sam kontao ovo uzet da ima kad zatreba oko faksa i slicno..
za igrica mi ne treba osim za manager al on moze i na windows 98
Posalji Nick za ps4 da te dodam ako igras fife da nekad bacimo
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Znali ko gdje mogu naci drivere za laptop HP HQ-TRE 71004 jbte na njihovoj stranici ne mogu naci taj model
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
drp.suGunner4 je napisao/la:Znali ko gdje mogu naci drivere za laptop HP HQ-TRE 71004 jbte na njihovoj stranici ne mogu naci taj model
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Brate furaju te odlican racunar za te pare, ako ga ti ne uzmes ja cu 100%.QUARTERBACK je napisao/la:anell je napisao/la:Ovo ti vrijedi brat bratu oko 700-800KM, uzmi što prije.QUARTERBACK je napisao/la:samo da pitam ovdje jel normala dati 150km za ovo
Procesor : Core2duo E8400 na 3 GHz(dvojezgreni procesor)
Ram : 8 GB DDR2
Graficka : 1GB
HDD : 250 GB Sata
ne pise koja je graficka al pretpostavljam neka intelova..![]()
![]()
kume ne mogu tebe nikako ozbiljno shvatiti a i odyebi nisam toliki duduk
Najbolje ti je da zamjenis hdd na laptopu, to mozes sam napraviti za 2-3 minute. Ako ne znas kako se to radi nadji na YT, nema sanse da nesto syebes...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Uzmi onaj od azpija mozes minecraft igrati a ako ti je uskoro rodjendan mogu ti taj dan doataviti
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
yqhahahahhaa zao mi da malom pokupim kompjuter plakace
Zna li neko gdje bi mogao naći povoljno odgovarajući RAM da nadogradim u PC.
Posjedujem trenutno ovu matičnu i RAM:
Jel mogu nadograditi ovdje na još 4 gige, pošto se ne razumijem u te kompatibilnosti i vjerovatno kad bi kupovao trebao bi kupiti kao što je i ovaj DDR3?
I opet da naglasim ako imate preporuku gdje bi mogao povoljno kupiti, bio bi zahvalan
Posjedujem trenutno ovu matičnu i RAM:
I opet da naglasim ako imate preporuku gdje bi mogao povoljno kupiti, bio bi zahvalan
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
mozes nadograditi, 32 GB je max za tu plocu
pogledaj na piku, ja sam prosle godine nasao 4 GB DDR3 za 30 KM kad mi je jedna plocica crkla
gledaj da je frekvencija ista 1600 MHz, mada ce i onaj od 1333 MHz radit, samo ce se ova plocica od 1600 downklokati na njenu vrijednost a razlika između te dvije brzine ti nikad neces uočit
pogledaj na piku, ja sam prosle godine nasao 4 GB DDR3 za 30 KM kad mi je jedna plocica crkla
gledaj da je frekvencija ista 1600 MHz, mada ce i onaj od 1333 MHz radit, samo ce se ova plocica od 1600 downklokati na njenu vrijednost a razlika između te dvije brzine ti nikad neces uočit
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ne znam.kako ali tastatura na laptopu mi sama od sebe poce kucati na mnogo mjezta druga slova i znakove od onih koja je do sad kucala,sta raditi?
Prebacilo ti mozda na engleski jezik, ako je bio bosanski.filip13 je napisao/la:Ne znam.kako ali tastatura na laptopu mi sama od sebe poce kucati na mnogo mjezta druga slova i znakove od onih koja je do sad kucala,sta raditi?
da,hvala,rijeseno
Ficine muke 
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- Ponos Torina
- Kontakt:
Filipu Laptop najveci neprijatelj
Rovovske bitke se vode svakodnevno 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
a jbg,covjek u godinama vec
Pozdrav imam problem sa PC se sam od sebe ugasi, nekada radi po 2-3 dana normalno pa opet počne da se gasi. Kupio sam novo napajanje Cooler Master i opet isti problem se javlja ne znam do čega je.
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Meni baca na neko pregrijavanje pa sam sebe gasi, skini neki program sto ocitava temperature npr. Hw monitor pa vidi kolike su ti temperaturevozdra je napisao/la:Pozdrav imam problem sa PC se sam od sebe ugasi, nekada radi po 2-3 dana normalno pa opet počne da se gasi. Kupio sam novo napajanje Cooler Master i opet isti problem se javlja ne znam do čega je.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ne vjerujem da se pregrijava temperature su normalne.Azpi je napisao/la:Meni baca na neko pregrijavanje pa sam sebe gasi, skini neki program sto ocitava temperature npr. Hw monitor pa vidi kolike su ti temperaturevozdra je napisao/la:Pozdrav imam problem sa PC se sam od sebe ugasi, nekada radi po 2-3 dana normalno pa opet počne da se gasi. Kupio sam novo napajanje Cooler Master i opet isti problem se javlja ne znam do čega je.
https://postimg.cc/Mnj2wWfy
https://postimg.cc/ftD6Ym2K
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.